مشاهده نسخه کامل
: روحیه
خورشت قیمه
03-08-2014, 18:22
دوستان یه نفر هست واقعیه...بخاطر شکست در زندگی اعتماد به نفسش رو بلکل از دست داده..یعنی شکستش هم در زمینه تحصیل و کار و سربازی بوده واسه همین کم کم نابود شده روحیش تا جایی که تا سر کوچه هم نمیتونه بره..
این آدم چیکار باید بکنه؟ یکی از دوستان نزدیکمه الانم دچار افسردگیهای وخیم شده تا جایی که زل میزنه به یه جا و همچنین اظطراب داره همش میترسه باباش بمیره اصلا داره نابود میشه...
خیلی نگرانم براش..دوستان اگر پیشنهادی دارین یا راهکاری بگید تا بهش بگم..:11: ثواب داره
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-08-2014, 13:15
مگه یه آدم میتونه اینجوری بشه؟
حالا اگه اینجوری شده شده،این فرد خود باوریشو از دست داده.باید تو یه موقعیتی قرارش بدبد تا پیروز بشه و احساس قدرت کنه.اینجوری فکر میکنه که میتونه دوباره یه کاری رو درست انجام بده.مثلا من خودم که میشینم پا ماشین و سوتی میدم بعدش احساس میکنم که دیگه من اصلا نمیتونم و تا آخر عمرم دیگه رانندگی نمی کنم.ولی وقتی یه جایی که هیچکس نیست و رانددگی میکنم دوباره اعتماد به نفسم رو به دست میارم.
روانپریش
05-08-2014, 21:33
دوستان یه نفر هست واقعیه...بخاطر شکست در زندگی اعتماد به نفسش رو بلکل از دست داده..یعنی شکستش هم در زمینه تحصیل و کار و سربازی بوده واسه همین کم کم نابود شده روحیش تا جایی که تا سر کوچه هم نمیتونه بره..
این آدم چیکار باید بکنه؟ یکی از دوستان نزدیکمه الانم دچار افسردگیهای وخیم شده تا جایی که زل میزنه به یه جا و همچنین اظطراب داره همش میترسه باباش بمیره اصلا داره نابود میشه...
خیلی نگرانم براش..دوستان اگر پیشنهادی دارین یا راهکاری بگید تا بهش بگم..:11: ثواب داره
توی سربازی هم مگه آدم شکست میخوره؟:n04:
خورشت قیمه
09-08-2014, 16:19
مگه یه آدم میتونه اینجوری بشه؟
حالا اگه اینجوری شده شده،این فرد خود باوریشو از دست داده.باید تو یه موقعیتی قرارش بدبد تا پیروز بشه و احساس قدرت کنه.اینجوری فکر میکنه که میتونه دوباره یه کاری رو درست انجام بده.مثلا من خودم که میشینم پا ماشین و سوتی میدم بعدش احساس میکنم که دیگه من اصلا نمیتونم و تا آخر عمرم دیگه رانندگی نمی کنم.ولی وقتی یه جایی که هیچکس نیست و رانددگی میکنم دوباره اعتماد به نفسم رو به دست میارم.
ممنون.میشه چنتا راه حل هم بگید:11:
ببینید مثلا یه مشکل دیگه ای هم که داره اینه که مهمونی نمیره فکر میکنه که مهمونا مسخرش میکنن یا کلا شرمش میشه که بره مهمونی. تو کوچه هم از همسایه ها خجالت میکشه یه حالت فرار داره مثلا بخاد بره بیرون 6 صبح میره که خلوت باشه و همسایه ها رو نبینه
توی سربازی هم مگه آدم شکست میخوره؟
آره تو سربازی فرا رکرد بعد 10 روز کم آورد
بعد مثلا الان دقیقا از اون شبی که رفتم خونشون 14 روزه که اس ام اس زد که میگه ا زخونه بیرون نیومده میگه نمیتونم بیام..مثلا خرید نمیره یه جو راجتماع گریزی داره ...مثلا تعر یف میکرد 1 سال که هیچکدوم ا زهمسایه هاشون تو آپراتمانشون رو ندیده..سعی میکنه همش
فرار کنه..کسی د رخونشون رو میزنه باز نمیکنه تلفن میزنن بر نیمداره...فقط تلووزین میبینه و اینترنت و کامپیوتر بازی میکنه و تو خونه پیاده روی میکنه...
سلام
دوست عزیز ایشون افسرده هستن، حالا در مورد درجش نمیتونم دقیق بگم در چه حدیه ولی با توجه به توضیحات شما افسردگی ساده و گذرا نیست.
با توجه به اینکه ظاهرا فقط با شما یا افراد کمی رابطه دارن تنهاش نذارید.
اگه به این افراد کمک نشه خدایی نکرده احتمال خودکشی وجود داره.
من توصیه میکنم با روانشناس مشورت کنن، رواندرمانی و در صورت لزوم دارودرمانی خیلی کمک میکنه.
اگه قبول نکردن بگین چنتا راهکار میگم شاید کمک بکنه.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.