مشاهده نسخه کامل
: اررور Dllhost.exe همهء سی پی یو رو میخوره!
Arash-Farvardin
04-08-2014, 01:13
سلام :
لطفا کمک کنید.ویندوز سون 64 بیت دارم و با برنامه های 3 بعدی کار میکنم... چند روزه اررور Dllhost.exe میاد روی صفحه و وقتی تو تسک منیجر نگاه کردم دیدم سی پی یو داره منفجر میشه ( بسته نمیشه! )... آیا راهی هست بشه مشکلو حل کرد؟ ( حتی المقدور نمیخوام ویندوز عوض کنم )... ممنون از همگی
roya.rashidi
04-08-2014, 02:40
ارور هم باید میزاشتین
این اپدیتو رو پاک کن ببین درس میشه
KB2670838
اینترنت اکسپلورر هم پاک کن .
سرویسهای اضافی رو هم دیزیبل کنی.
من الان اجراش مکینم مشکلی ندارم باهاش . التبه سرویسهای اضافیم غیر فعاله .
فک کنم این فایل یه ارتباطاتی با برنامه ها سه بعدی و کلا برنامه های تصویری داشته باشه. دقیق یادم نیست.
Mr.Pooya
04-08-2014, 04:12
سلام
راستش یکی از دلیایل اصلی dllhost که ارور بده ویروس هست. در ضمن dllhost به کارهای گرافیکی ربطی نداره
Sent from my Phone
roya.rashidi
04-08-2014, 04:39
سلام
راستش یکی از دلیایل اصلی dllhost که ارور بده ویروس هست. در ضمن dllhost به کارهای گرافیکی ربطی نداره
Sent from my Phone
It happens when I highlight or view a folder containing video files, Even if I close the folder or select a different folder the memory keeps getting consumed.
It seems to happen mostly with 3D Video files but it has done the same with 2D files.
بنظر شما این ربطشو نمیگه؟؟
Mr.Pooya
04-08-2014, 07:44
It happens when I highlight or view a folder containing video files, Even if I close the folder or select a different folder the memory keeps getting consumed.
It seems to happen mostly with 3D Video files but it has done the same with 2D files.
بنظر شما این ربطشو نمیگه؟؟
راستش من که ربطی بین این دو موضوع نمی بینم !
متن انگلیسی که شما گذاشتید یک سوال به نظر میاد باشه نه یک جواب !
فکر می کنم شما اشتباه متوجه متن انگلیسی شدید !
DLLHOST اصلا چه ربطی به ۲بعدی یا ۳بعدی داره !
این مقاله رو از اول تا آخر چند بار ( ! ) بخونید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست سوال کننده : شما هم بهتره مقاله بالا رو بخونند چون به مشکل شما هم اشاره کرده.
موفق باشید.
Arash-Farvardin
04-08-2014, 10:50
خیلی ممنون از پاسخهای شما
من زیاد در امور مربوط به ویندوز وارد نیستم.اما چند لینک پیدا کردم که برای شما میزارم...ولی مشکل من همچنان پابرجاست ...من سرویس پک 5 رو که سایت رسمی ب3D Max برای کاربران عضو گذاشته دارم و نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم (تا الآن!)... بله مشکل از زمانی شروع شد که خواستم بصورت همزمان بر روی تصاویر بندانگشتی ( Thumbnails) کار کنم و همچنین با فایلهای WMV (ویدیو-تصویری-پلیرها).این لینکها جالب هستند اما برای من کاری نکردند...ممنون از شما
(دوست عزیز roya.rashidi منظور شما از پاک کردن اون آپدیت رو متوجه نشدم.اگه ممکنه ساده تر توضیح بدین.ممنون میشم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل هنگ کردن سیستم بخاطر فایل DllHost.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
roya.rashidi
04-08-2014, 23:05
(دوست عزیز roya.rashidi منظور شما از پاک کردن اون آپدیت رو متوجه نشدم.اگه ممکنه ساده تر توضیح بدین.ممنون میشم)
اگه تو تایپکیی که جناب vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])معرفی کردند به نتیجه نرسیدید بنطرم تشریف ببرید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])واسه خود مایکروسافت هست . تو این تایپیک ایجاد شده دیگه به نتیجه ایی نمیریسید . بدتر اطلاعات غلط بدست میارید .
Control Panel\Windows Update\View update history البته این یکی از دلایلش میتونه باشه .
فک کنم واسه ساخت thumbnail اینجوری بشه . اگه سی پی یوتون کمی ضعیفه چند دقیقه ایی منتظر باشید ببینید بعد از ساخت thumbnailدرس میشه .
Mr.Pooya
05-08-2014, 00:03
ببینید دوست عزیز اون مقاله ای که لینکش رو ارسال کردم رو نخوندید فکر می کنم. شما باید فملیاتی که ویندوز موقع پر شدن سی پی یو انجام میده رو چک کنید که ببینید به چه دلیلی این اتفاق میفته بعد اون موقع رفعش کنید. البته همینجا هم اگر پیگیر ماجرا باشید دوستان راهنمایی تون می کنند تا مشکلتون حل بشه.
و اینکه DLLHOST یک فایل سیستمی هست که فرآیند ها و عملیات رو اجرا می کنه حالا چه عملیات سه بعدی چه عملیات غیر گرافیکی. در واقع این فایل حتی درایور nVidia رو هم لود می کنه. شما هم اگر از چتد لینک معتبر مطالعه کنید Dllhost چی هست به ناخودآگاه ) ! ( دوستان باعث گمراهی تون نمیشن.
در هر صورت امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه
Sent from my Phone
Arash-Farvardin
05-08-2014, 10:52
دوست عزیز roya.rashidi خیلی ممنون لطف کردین...سی پی یو i7 - 4770 هست ...کلا فکر نمیکنم از سیستم باشه...یه برنامه به اسم Dll Tools دانلود کردم اما حقیقتش میترسم استفاده کنم چون مربوط به رجیستری میشه و یه جور Cleaner هست و هیچ دستور العملی براش گذاشته نشده...آدرسی که لطف کردین و گذاشتین درست باز نمیشه (یک صفحهء تقریبا خالی سیاه میاد)... اما بله مشکل از ساخت Thumbnails شروع شده ... ممنون از شما
roya.rashidi
06-08-2014, 00:52
دوست عزیز roya.rashidi خیلی ممنون لطف کردین...سی پی یو i7 - 4770 هست ...کلا فکر نمیکنم از سیستم باشه...یه برنامه به اسم Dll Tools دانلود کردم اما حقیقتش میترسم استفاده کنم چون مربوط به رجیستری میشه و یه جور Cleaner هست و هیچ دستور العملی براش گذاشته نشده...آدرسی که لطف کردین و گذاشتین درست باز نمیشه (یک صفحهء تقریبا خالی سیاه میاد)... اما بله مشکل از ساخت Thumbnails شروع شده ... ممنون از شما
خواهش میکنم . بله سی پی یو قویه .
من تاحالا از این برنامه استفاده نکردم ولی اگه فقط رجیستری رو تمیز میکنه از برنامه استفاده کنید مشکلی نیست فقط شاید یه سری تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونه . البته خیلی هم پاک نمیکنن ولی امتحانش ضرر نداره .
یعنی اون اپدیت رو پیدا کردین که حذف نمیشه ؟؟ اگه واقعا حذف نمیشه شاید مشکل از همون اپدیت باشه . تو سایت زده بود IE هم حذف کنید .
Arash-Farvardin
06-08-2014, 13:04
با تشکر بسیار از شما بابت پیگیری و وقتتون... راستش مشکل فعلا حل شده ( آپدیتهای کدکها رو بروز کردم و البته IE رو برداشتم و ورژن قدیمیتری نصب کردم و در آخر هم Default Player رو تغییر دادم)...ممنونم از شما دوست عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.