PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب ویندوز در sony svf152a

refreshp30
03-08-2014, 10:09
سلام بچه ها
من در نصب ویندوز روی لپ تاپ sony svf152a به مشکل بر خوردم
قسمتی که باید درایو رو انتخاب کنم برای نصب هیچ درایوی نمیاد
ارور زیر رو میده
a media driver your computer needs is missing ...
تو قسمت browse اسم درایوها میاد اما نمیشه نصب کرد
لطفا کمک کنید

sansa
03-08-2014, 10:16
سلام . یک بار refresh کن میاد .

شاید هنگام نصب گزینه upgrade windows رو زدی که روی ویندوز قبلی نصب میشه .

اگر new windows رو میزدی درایو ها تو نشون میداد و

اینم بگم ویندوز لپ تاپ مخصوصه و به اون OEM میگن . و هر ویندوزی رو نمیشه روی لپ تاپ نصب کرد .

refreshp30
03-08-2014, 10:47
سلام . یک بار refresh کن میاد .

شاید هنگام نصب گزینه upgrade windows رو زدی که روی ویندوز قبلی نصب میشه .

اگر new windows رو میزدی درایو ها تو نشون میداد و

اینم بگم ویندوز لپ تاپ مخصوصه و به اون OEM میگن . و هر ویندوزی رو نمیشه روی لپ تاپ نصب کرد .

تشکر میخوام با یک ویندوز دیگه امتحان کنم

refreshp30
03-08-2014, 11:34
ویندوز دیگه گذاشتم درایو ها اومد ولی گزینه نصب غیر فعاله
چیکار کنم

sansa
03-08-2014, 11:43
ویندوز دیگه گذاشتم درایو ها اومد ولی گزینه نصب غیر فعاله
چیکار کنم

یکی از درایو ها رو که درایو C و با عنوان پارتیشن 0 تو درایو ها هست رو فرمت کن . بعد گزینه نصب فعال میشه . ویندوز اگه 64 بیتی هست قبل نصب باید گزینه 64 بیت رو انتخاب کنی اگر 32 بیت هست گزینه 32 بیت رو انتخاب کن .

Public Enemy
04-08-2014, 02:23
دوست عزیز

1 - روی لپ تاپ هر ویندوزی رو می شه نصب کرد !

2 - OEM مخفف original equipment manufacturer هستش و به کلا به شرکتی می گن که محصولی رو تولید کرده ولی همون محصول می ره تو یه کارخونه دیگه ( ممکنه روش تغییرات بدن ) بعد با برند شرکت جدید عرضه بشه .
به عنوان مثال انویدیا کارت گرافیک می زنه . اپل میاد می خره تو مک بوکش استفاده می کنه . انویدیا می شه OEM و اون محصولی که انویدیا تولید کرده و داره اپل میفروشه می شه OEM product
و یا مایکروسافت ویندو می زنه . فلان شرکت می خره با کمی تغییرات عرضه می کنه به کاربر . لذا به اون نسخه ای که مایکروسافت ساخته می گن OEM Product و مایکروسافت می شه OEM .

3 - , و اما مشکل دوستمون : چندین احتمال وجود داره ولی قوی ترینش اینه که بایوس با درایو نوری در حالت AHCI سازگار نیست .

برای رفع مشکل :

الف : باید از توی بایوس تنطیمات مناسب رو پیدا کنین و AHCI رو غیر فعال کنین .

ب : اگر پیدا نکردین آسون ترین روش اینه که با نرم افزار هایی مثل PowerISO یا UltraISO یه ایمیج از DVD نصب ویندوز بگیرین . سپس روی فلش مموری رایت کنین و مراحل نصب رو از روی فلش مموری انجام بدین

refreshp30
07-08-2014, 10:34
با ویندوز دیگه امتحان کردم درست شد
از همه تشکر میکنم