ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرخر کردن هارد دیسک لپ تاپ

Morteza_Deutsch
03-08-2014, 07:23
سلام و درود خدمت دوستان گرامی

من یه لپ تاپ Asus رو اواخر فروردین خریداری کردم. یه موردی که خیلی منو اذیت میکنه صدای خرخر کردن هارد دیسک موقع استفاده هست. علاوه بر این سرعت کپی فایل هم آنچنان چنگی به دل نمیزنه (از هارد یو اس بی 3 با پورت یو اس بی 3 به لپ تاپ حداکثر 40 مگ بر ثانیه) البته شاید من توقعم زیاده، نمیدونم. هارد دیسک هیتاچی 750 گیگ هستش با دور 5400. ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
برنامه ی HD Tune که هارد رو سالم نشون میده. یه بنچ مارک سرعت خوندن هم گرفتم به علاوه ی مشخصات هارد دیسک:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر فراوان:»

afshin b
03-08-2014, 10:18
درباره خرخر کردن تا حدی کاملا طبیعی هست و طبیعت هارد همینه. البته اگه از تب health عکس میذاشتید، اگر مشکلی در هارد بود میشد دید.
کلا سرعت هاردتون بالا نیست. در عکس مشخصه حدود ۶۰ مگ میانگین سرعت داره.
یه فایل از هارد اکسترنال به درایو C کامپیوتر انتقال بدید ببینیند سرعت همون ۴۰ هست یا بیشتر میشه؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

EXTREME
03-08-2014, 12:43
سلام و درود خدمت دوستان گرامی

من یه لپ تاپ Asus رو اواخر فروردین خریداری کردم. یه موردی که خیلی منو اذیت میکنه صدای خرخر کردن هارد دیسک موقع استفاده هست. علاوه بر این سرعت کپی فایل هم آنچنان چنگی به دل نمیزنه (از هارد یو اس بی 3 با پورت یو اس بی 3 به لپ تاپ حداکثر 40 مگ بر ثانیه) البته شاید من توقعم زیاده، نمیدونم. هارد دیسک هیتاچی 750 گیگ هستش با دور 5400. ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
برنامه ی HD Tune که هارد رو سالم نشون میده. یه بنچ مارک سرعت خوندن هم گرفتم به علاوه ی مشخصات هارد دیسک:

با تشکر فراوان:»

از تب health هارد عکس بدید

Morteza_Deutsch
03-08-2014, 17:15
سپاس فراوان از پاسخ های دوستان عزیز.
این هم اسکرین شات از تب Health:

Morteza_Deutsch
03-08-2014, 17:30
درباره خرخر کردن تا حدی کاملا طبیعی هست و طبیعت هارد همینه. البته اگه از تب health عکس میذاشتید، اگر مشکلی در هارد بود میشد دید.
کلا سرعت هاردتون بالا نیست. در عکس مشخصه حدود ۶۰ مگ میانگین سرعت داره.
یه فایل از هارد اکسترنال به درایو C کامپیوتر انتقال بدید ببینیند سرعت همون ۴۰ هست یا بیشتر میشه؟

راستش الان که تست کردم از هارد اکسترنال به درایو C دیدم میانگین 60 تا 70 مگ رو بهم میده:n04: این هارد میخواست منو ضایع کنه جلو شما:n02: به هر صورت ممنونم از شما.
در مورد خرخر کردن هم بگم که اگه طبیعیه که هیچی پس. تا حالا تو هاردهایی که داشتم به این مورد بر نخورده بودم.

afshin b
03-08-2014, 19:25
راستش الان که تست کردم از هارد اکسترنال به درایو C دیدم میانگین 60 تا 70 مگ رو بهم میده:n04: این هارد میخواست منو ضایع کنه جلو شما:n02: به هر صورت ممنونم از شما.
در مورد خرخر کردن هم بگم که اگه طبیعیه که هیچی پس. تا حالا تو هاردهایی که داشتم به این مورد بر نخورده بودم.

تب health که مشکلی نشون نمیده. این صدا هم اگه زیاد نیست بنظرم طبیعیه.
در مورد سرعت هارد هم هرچی به قسمت مرکز platter نزدیک تر میشیم سرعت انتقال کمتر میشه. در قسمت های بیرونی سرعت بیشتره. معمولا هم درایور های اول در قسمت بیرونی قرار دارن. برای همین سرعت درایو c بیشتره.
توی عکس تست سرعت هاردتون هم میتونید ببینید که سرعت در حال کاهشه.

EXTREME
03-08-2014, 21:33

هارد سالم است و مشکلی نداره این صدا به دلیل چرخش پلاتر و حرکت هد است و مشکلی نداره یک دور دیفرگمنت هم بکنید هارد رو

Morteza_Deutsch
04-08-2014, 00:38
یک دنیا ممنون از شما دو دوست عزیز. همین که هارد سالم هست خیالم رو راحت کرد. بازم ممنون از راهنمایی های شما :»