مشاهده نسخه کامل
: مرغوبترین تسمه تایم؟
amirpcp30
02-08-2014, 19:03
سلام
یک پراید 83 دارم که 79.500 تا کارکرده چند روز قبل رفته بودم تعمیرگاه دیدم یکم تسمه ی کولر شل هست گفتم محکمش کنه چون یک صدایی می اومد اولی که میزدم روی کولر
متاسفانه امروز هم تسمش پاره شد
میخواستم ببینم مارک این تسمه ها فرق هم میکنه و مناسبش چی هست که بگیرم؟
تسمه تابم هم تا حالا تعویض نشده حالا که 80.000 کارکرده باید تعویض شه درسته؟ بهترینش چه مارکی هست؟
با سپاس
kasra2002
03-08-2014, 10:00
بله دوست عزیز تسمه تایم رو باید عوض کنید که پاره شدنش خسارت داره
تسمه کولر و دینام پراید هم سایزش مهمه و بهتره تسمه کره ای مثل هانکوک گیر بیارید در من بهتره از مدل های عاج دار استفاده کنید و عر تسمه هم خیلی مهمه مثل اصلیش باشه
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpcp30
03-08-2014, 11:08
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز
داخل یکی دوتا سایت دیدم نوشته باید 60.000 تعویض شه درسته؟
تسمه کولر رو متاسفانه انداخلتم بیرون ولی حدودا یادمه چه اندازه ای بود
هم تسمه کولر و هم تسمه تایم رو منظورتون بود هانکوک بگیرم؟ در مورد عاج دار هم یک توضیح بفرمایید ممنونتون میشم
با سپاس
kasra2002
04-08-2014, 12:53
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز
داخل یکی دوتا سایت دیدم نوشته باید 60.000 تعویض شه درسته؟
تسمه کولر رو متاسفانه انداخلتم بیرون ولی حدودا یادمه چه اندازه ای بود
هم تسمه کولر و هم تسمه تایم رو منظورتون بود هانکوک بگیرم؟ در مورد عاج دار هم یک توضیح بفرمایید ممنونتون میشم
با سپاس
تسمه کولر و دینام پراید رو بیشتر مغازه ها می شناسند و ضخامت عرض تسمه هم مهمه نوع آجدار تسمه لایه درونی اون دندانه داره و بهتر عمل می کنه
تسمه تایم برند خاصی سراغ ندارم فقط مرغوب یا از نمایندگی باشه و ادم مطمئنی عوض کنه که تنظیمش بهم نخوره
برای ماشین تسمه تام اصلی تا 70 یا 80 هزار هم مشکلی نداره ولی بعد از اون هر 50 تا 60 عوض کنید
bijandarbari
04-08-2014, 16:51
خوشبختانه تسمه تایم پراید اگه پاره بشه مشکلی به وجود نمیاره. فقط موتور دیگه روشن نمیشه.تا زمانی که تسمه عوض بشه.
(البته پراید های hp+ که در صورت پاره شدن تسمه تایم خسارت زیادی دارن و سوپاپ کج می کنن)
پس مثل ماشین های دیگه نیازی نیست خیلی حساسیت به خرج بدین.
مارک هانکوک هم به نظرم عجیبه.به نظرم تقلبی میاد.چون بعید بدونم هانکوک تسمه تایم تولید کنه.( تو اینترنت چیزی نیست )
همون از نمایندگی بخرین به نظرم مطمئنتره.
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-08-2014, 10:40
خوشبختانه تسمه تایم پراید اگه پاره بشه مشکلی به وجود نمیاره. فقط موتور دیگه روشن نمیشه.تا زمانی که تسمه عوض بشه.(البته پراید های hp+ که در صورت پاره شدن تسمه تایم خسارت زیادی دارن و سوپاپ کج می کنن)پس مثل ماشین های دیگه نیازی نیست خیلی حساسیت به خرج بدین.سلام . سیستم این پراید چطوری هست که اگه تسمه پاره بشه پیستونها به سوپاپها نمیخوره ؟
bijandarbari
05-08-2014, 12:41
سلام . سیستم این پراید چطوری هست که اگه تسمه پاره بشه پیستونها به سوپاپها نمیخوره ؟
سلام
بله. چون تراکم موتورش کم هستش ( فکر کنم حدود 9 ) و پیستون تا حدی بالا نمیره که مشکلی پیش بیاد.روی پیستون هم جای سوپاپ های هوا رو تراشیدن.
این قضیه رو من از تعمیرکار کار بلد شنیدم.
تو پراید های جدید تر با موتور Hp+ ، لیفت و دیورشن سوپاپ ها رو بیشتر کردن و همین باعث شده تو این مواقع ، سوپاپ به پیستون بخوره و آسیب ببینه.
habib mahvare
05-08-2014, 13:03
تسمه های کنتیننتال آلمان پیشنهاد میشود.ضمانت تا 90 هزار کیلومتر هم داره.
kasra2002
06-08-2014, 09:42
بله در موتور های تسمه تایم دار قدیمی این موضوع بود یعنی برای اون زمان میشه گفت تنها ماشینی که در صورت پاره شدن تسمه خرج زیادی داشت اپل کورسا بود ولی بقیه بخاطر تراکم کمتر پیستونی مشکلی پیش نمیومد
مطمئن نیستم ولی فکر کنم با تعغییر جزیی در شاتون و سر سیلندر در موتور hp+ اون هم اینجوری شده
اما چه بهتر که نه ریسک کنید و نه خودتون رو توی درد سر بندازید پاره شدن تسمه اسیب جدی هم نیاره حداقل اینه که ماشین باید توو بشه و تعمیرکار تعویض و تنظیم کنه
پس چه کاریه به موقع رسیدگی کنیم تا راحت باشیم
سلام
یک پراید 83 دارم که 79.500 تا کارکرده چند روز قبل رفته بودم تعمیرگاه دیدم یکم تسمه ی کولر شل هست گفتم محکمش کنه چون یک صدایی می اومد اولی که میزدم روی کولر
متاسفانه امروز هم تسمش پاره شد
میخواستم ببینم مارک این تسمه ها فرق هم میکنه و مناسبش چی هست که بگیرم؟
تسمه تابم هم تا حالا تعویض نشده حالا که 80.000 کارکرده باید تعویض شه درسته؟ بهترینش چه مارکی هست؟
با سپاس
داداش دانجل کره مال پرایده محصولات سایپا دانجل کره هست فقط موقه خرید تاریخ ساخت ان 1 سال بیشتر نگذشته باشه 20 تا 30 تومان بسته به انصاف فروشنده من تولیدی 2 سال قبل رو 14 خریدم میگن عمر استاندارد تسمه 4 سال پس تولید ولی من میگم 14هزار تومان 2 سال قبل به به 30 امسال ضمنا ماشین من 85000 تا راه رفته پول ندارم بدم تعمیر کار میخوام تا 100 برسونم
برای خراب نشدن تسمه 1 اکه با دور موتور 4000 به بالا من میگم 3000 به بالا بری بهترین مارکم باشه امروز گزاشتی روش با 4000 حتما پاره میشه 2 دنده مرده تسمه رو خراب میکنه 3 سر بالای با دنده نا معقول 4 نفوذ روغن داخل محفظه تسمه تایم :n12::n26:
دوستان سلام .
اگه اين تسمه ها بيش از اندازه شل باشه يا سفت باشه چه علامتي داره يعني ممكنه صداي خاصي توي موتور يا متعلقاتي كه با تسمه مرتبط هستند ازش در بياد ؟ كلاً شلي و سفتي اين تسمه ها چه معياري داره .ممنون:n05:
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-01-2015, 16:07
اگه اين تسمه ها بيش از اندازه شل باشه يا سفت باشه چه علامتي داره؟
يعني ممكنه صدای خاصي توی موتور يا متعلقاتي كه با تسمه مرتبط هستند ازش در بياد ؟
كلاً شلی و سفتی اين تسمه ها چه معياري داره ؟
ممنون
سلام
کمر تسمه رو فشار بدین یا بکشین
نباید بیش از 1,5 سانت بازی کنه
البته اگر طول تسمه بیش از 45 یا 50 سانت باشه تا 2cm هم مشکلی نداره
اگر بیشتر بازی میکنه پس شل هست . اگر کمتر هست پس بیش از حد سفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تسمه ی کولر اگر شل باشه , در گرما وقتی کولر رو روشن میکنین جیغ میزنه اولش یا موقع گاز دادن . اگر خیلی شل باشه دائماً جیغ میزنه
البته گاهی تسمه کولر به اندازه ی لازم سفت هست اما چون کمپروسر کولر معیوب هست یعنی یا روغنش کم هست یا داره میره برای جام شدن یا گاز کولر بیش از حد باشه , باز هم تسمه جیغ میزنه
تسمه ی سفت زود خراب میشه , بلبرینگ پولی رو هم زود خراب میکنه چون بهش خیلی فشار میاره .
تسمه ی نامرغوب بعد از مدت کوتاهی گشاد میشه و باید دوباره تنظیم بشه
بعضی از ماشینها خصوصا امریکائیها خودش تسمه سفت کن داره و نیازی به تنطیم نداره چون حالت فنری داره و خودش تسمه رو به اندازه ی لازم میکشه
البته در ماشینی که تسمه سفت کن داره باید سایز تسمه استاندارد باشه
بهتره حداقل دو سه ماه یکبار و همچنین قبل از مسافرت چک بشه تسمه ها تا از شل یا سفت یا پوسیده هست یا زدگی داره درست تنظیم یا تعویض بشه
تسمه ی بنجل بوی کفش چینی میده یا بوی شیلنگ صنعتی چینی (لاستیک نامرغوب)
تسمه ی درجه یک بو نمیده .
خيلي عالي و كامل پاسخ داديد. .. ممنون MOHAMMAD_ASEMOONI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزيز
ARYANATRADING
16-03-2015, 18:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازرگانی تسمه اریانا
(تامین کننده تسمه تایم و دینام و تسمه کولر انواع خودرو)
سلام دوستان
تسمه تایم ماشینم (پراید)باید عوض بشه ،به نظر شما تسمه تایم شرکتی بخرم یا برند دانگیل بخرم؟
سلام دوستان
تسمه تایم ماشینم (پراید)باید عوض بشه ،به نظر شما تسمه تایم شرکتی بخرم یا برند دانگیل بخرم؟
سلام
الان یکی از بهترین و مطمئنترین تسمه ها، کانتیننتال هستش. البته از نوع گارانتی دار و اصلیش که شرکت بارمان کیمیا وارد میکنه. موقع خرید هم حتما سریالش اس ام اس بشه که از اصلی بودنش مطمئن بشی
به سایتش هم میتونی رجوع کنی و اطلاعات بیشتری کسب کنی. البته جنس تسمه های سایپا یدک هم خیلی خوبه
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2016, 16:04
سلام دوستانتسمه تایم ماشینم (پراید)باید عوض بشه ،به نظر شما تسمه تایم شرکتی بخرم یا برند دانگیل بخرم؟سلام
تسمه قطعه ی استراتژیک و حیاتی هست
بنجل بودنش ممکنه باعث ضرر ملیونی بشه
پس باید بهترین نوع باشه در ماشینی که پاره شدنش باعث کج شدن سوپاپها میشه
قطعات دیگری که باید بهترین نوع باشه:
لاستیک , قطعات ترمز , قطغات ترمز دستی , قطعات فرمان , قطعات جلوبندی , قطعات سیستم سوخت رسانی , قطعات سیستم خنک کننده ی موتور
تسمه ی باکیفیت بو نمیده
اگر بو میده بنجل هست
اطلاعات بیشتر در این تاپیک
سلام
تسمه قطعه ی استراتژیک و حیاتی هست
بنجل بودنش ممکنه باعث ضرر ملیونی بشه
پس باید بهترین نوع باشه در ماشینی که پاره شدنش باعث کج شدن سوپاپها میشه
قطعات دیگری که باید بهترین نوع باشه:
لاستیک , قطعات ترمز , قطغات ترمز دستی , قطعات فرمان , قطعات جلوبندی , قطعات سیستم سوخت رسانی , قطعات سیستم خنک کننده ی موتور
تسمه ی باکیفیت بو نمیده
اگر بو میده بنجل هست
اطلاعات بیشتر در این تاپیک
کاملا درسته ولی در مورد کج شدن سوپاپ؛ خوشبختانه تو پراید و بعضی ماشین های دیگه این موضوع وجود نداره و نهایتا خاموش میشه و تو خبایون میمونی:n02: البته این موضوع در مورد پراید های hp+ و یورو 4 صدق نمیکنه و اون ها سوپاپ کج میکنن:n39:
سلام
الان یکی از بهترین و مطمئنترین تسمه ها، کانتیننتال هستش. البته از نوع گارانتی دار و اصلیش که شرکت بارمان کیمیا وارد میکنه. موقع خرید هم حتما سریالش اس ام اس بشه که از اصلی بودنش مطمئن بشی
به سایتش هم میتونی رجوع کنی و اطلاعات بیشتری کسب کنی. البته جنس تسمه های سایپا یدک هم خیلی خوبه
با سلام
تسمه تایم تاریخ تولید داره ؟اگه داره کجای تسمه نوشته شده
با سلام
سلام
بعضی مارک ها دارن. مثلا همین کنتیننتال. توی بسته بندی جدیدش تسمه هم کاملا مشخصه ولی یادم نیست تاریخ روی خود تسمه هست یا جعبه. نگاهش کنی پیدا میکنی. ضمنا از مغازه های بزرگ و معتبر تسمه خریداری بشه احتمال کهنه بودنش خیلی کمه فقط به اصل بودن دقت بشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-02-2016, 05:07
با سلام
سلام
بعضی تسمه ها داره مثل این یکی که نوشته
باید قبل از آپریل 2017 نصب میشه
تسمه نباید تا و فشرده بشه وگرنه ترکهای ریز برمیداره
اگر میخرین برای زاپاس , باید توی یک کیسه ی ضخیم و تمیز و دربسته باشه و در جائی باشه که چیزی روش گذاشته نشه
زیر صندلی راننده جای خوبیه و یا در یک جعبه در صندوق عقب و چیزی روش گذاشته نشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.