مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
bardia-vr
24-01-2016, 19:28
از دوستان، کیا پوشش تریجی داخلی دارن و کیا ندارن؟ممکنه اعلام کنید؟
pouyasony
24-01-2016, 19:30
دوستان مودم 4g چی پیشنهاد میکنید؟قیمت مناسبم باشه.
مدل lh 92 مال خود ایرانسل چطوره؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
siavash1234
24-01-2016, 19:38
یه بسته هست به جاش میشه استفاده کرد
بسته نامحدود 3 ساعته از 2 صبح تا 8 صبح 2 هزار تومان
2 تا بسته با هم خریداری میکنیم میشه 4 تومان میشه 6 ساعت دانلود کرد
از شبی هزار تومان شروع کرد حالا شده 4 تومان !!!!
Armin.Computer
24-01-2016, 22:25
آره پیمانکارا گفتن وصل شده میتونی استفاده کنی ولی تست کردم زیر دکل نسل 3 3 خط آنتن دارم نسل 4 1 خط دارم.نمیدونم مشکل از کجاست تجهیزاتش هم نصب شده
بله دقیقا چند ماه پیش هم ایرانسل این کارو کرد بسته های 9 صبح تا 9 شب و 12 ظهر تا 12 شب رو حذف کرد بجاش چند تا جدید گذاشت اینکارو میخواد کنه 100%
تا جایی که می دونم دکلی که وصل شده نباید آنتنش اینقدر ضعیف باشه
شاید منظورشون چیز دیگه ای بوده
- - - Updated - - -
آره پیمانکارا گفتن وصل شده میتونی استفاده کنی ولی تست کردم زیر دکل نسل 3 3 خط آنتن دارم نسل 4 1 خط دارم.نمیدونم مشکل از کجاست تجهیزاتش هم نصب شده
بله دقیقا چند ماه پیش هم ایرانسل این کارو کرد بسته های 9 صبح تا 9 شب و 12 ظهر تا 12 شب رو حذف کرد بجاش چند تا جدید گذاشت اینکارو میخواد کنه 100%
تا جایی که می دونم دکلی که وصل شده نباید آنتنش اینقدر ضعیف باشه
شاید منظورشون چیز دیگه ای بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونید من از چی بیشتر تعجب می کنم: چه جوری این تستو تا آخرش با این سرعت رفت. خیلی عجیبه این کیفیت:n13::n04:
Armin.Computer
25-01-2016, 00:01
می دونید من از چی بیشتر تعجب می کنم: چه جوری این تستو تا آخرش با این سرعت رفت. خیلی عجیبه این کیفیت:n13::n04:
این بیشتر اینترانت هست تا اینترنت
bilmazlar
25-01-2016, 00:11
در سایت حذف شده. احتمال زیاد بزودی در برنامه My irancell هم حذف میشه.
بله. از برنامه مایایرانسل هم حذف شد. به جاش این بستهها رو گذاشته:
بسته اینترنت 1گیگابایتی یک ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 2000 تومان
بسته اینترنت 2گیگابایتی دو ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 3000 تومان
بسته اینترنت 3گیگابایتی سه ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 4000 تومان
دوستان ببخشید اگر مثلا یک بسته یکساله ۱۰۰ گیگی فعال کنیم.بعدش میشود یک بسته مثلا شبانه هم فعال کنیم.یعنی دو بسته همزمان؟اگر جواب مثبت است به چه صورت محاسبه می شود؟تشکر دوستان
[Mohsen]
25-01-2016, 01:14
بله. از برنامه مایایرانسل هم حذف شد. به جاش این بستهها رو گذاشته:
بسته اینترنت 1گیگابایتی یک ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 2000 تومان
بسته اینترنت 2گیگابایتی دو ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 3000 تومان
بسته اینترنت 3گیگابایتی سه ساعته (8 صبح تا 2 صبح روز بعد): 4000 تومان
این بسته ها که از قبل هم بود، جدید نیست
arash2105
25-01-2016, 01:48
دوستان ببخشید اگر مثلا یک بسته یکساله ۱۰۰ گیگی فعال کنیم.بعدش میشود یک بسته مثلا شبانه هم فعال کنیم.یعنی دو بسته همزمان؟اگر جواب مثبت است به چه صورت محاسبه می شود؟تشکر دوستان
بله میشه
اولویت با بسته شبانه هست
اگر بسته ساعتی هم فعال کنید اولویت با بسته ساعتی خواهد بود
پیشنهاد میکنم برنامه ایرانسل من را از سایت ایرانسل دانلود کرده و استفاده کنید. دقیقا اطلاعات بسته ها با هم نمایش میدهد
vampireXZX
25-01-2016, 02:22
بسته های جدید که جایگرین بسته های قبلی شدن اینان :
Miladran
25-01-2016, 02:49
مال شما هم سرعت شبانتون محدوده؟؟
مال من که فیکس شده رو 10 مگابیت بالاتر هم نمیره!:n27:
naser.051
25-01-2016, 02:55
مال شما هم سرعت شبانتون محدوده؟؟
مال من که فیکس شده رو 10 مگابیت بالاتر هم نمیره!:n27:
یک عکس از سرعت فیکس رو میزارین ببینیم
Sent from my LT25i
Miladran
25-01-2016, 03:10
یک عکس از سرعت فیکس رو میزارین ببینیم
Sent from my LT25i
یکبار دیتا رو خاموش روشن کردم خوب شد!
الحمد لله بعضی کاربرها پستهای قبلی رو نمی خونن حتی جستجو هم نمی کنند
bilmazlar
25-01-2016, 07:57
;8780082']این بسته ها که از قبل هم بود، جدید نیست
شاید همین طور باشه که شما میگی. من تازه دیشب متوجه این بستهها شدم. به نظرم جایگزین اون بسته 5 گیگ روزانهاش شده بودن. به ویژه دیشب اولین بار بود که اون «8 صبح تا 2 صبح روز بعد» برام جلب توجه کرد.
به هر حال دیگه ایرانسل هم اقتصادی نیست. گر چه هنوز هم بستههای شبانهای داره اگه آنتندهی خوب باشه و سرعت رو محدود نکنه شاید باهاش بشه شبی تا 20 گیگ رو با قیمت 2000 تومن گرفت. اما اونم دردسرهای خودش رو داره که مهمترینش اینه که حتمن باید اون ساعتا بیدار باشی تا با خیال راحت از این امکانش استفاده کنی.
kasra2012
25-01-2016, 09:21
عجب وضع خرابي داره ايرانسل :|
ديشب يه سري لينك داخلي گذاشته بودم يه سري خارجي ايراني ها رو دان كرده بود ولي خارجيارو همرو تايم اوت داده بود
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
همراه اخر و رایتل دو اپراتور مسخره ولی بازم دم ایرانسل گرم که این دو تا رو میکشونه دنبال خودش به زودی طرح ترابرد پذیری مشخص میکنه وزنه به نفع کیه
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
bilmazlar
25-01-2016, 09:55
عجب وضع خرابي داره ايرانسل :|
ديشب يه سري لينك داخلي گذاشته بودم يه سري خارجي ايراني ها رو دان كرده بود ولي خارجيارو همرو تايم اوت داده بود
اینترانت شدن سرویسها دیشب تو بعضی از ISPها هم اتفاق افتاده ظاهرن. تو تاپیک پارسآنلاین هم نوشته بودن. ظاهرن پشتیبانی پارسآنلاین گفته بوده مشکل از زیرساخته.
خود من دیشب با adsl عصرتلکام، مشابه این مشکل رو داشتم. البته نه به صورت دائمی. درخواستهای به سرورهای خارج از ایران یه خط در میان انجام میشد. حتی دانلود یه فایل 17 مگابایتی apk از یه سرور خارجی رو 10 بار رفرش کردم تا ادامه پیدا کرد و تموم شد.
بسته های جدید که جایگرین بسته های قبلی شدن اینان :
اینا جدید نیستن. تو فصل پاییز اضافه شدن.
ضمنا این طرح ها اسماً نامحدود هستن و عملا محدودیت دارن. من تا به حال دو بار از بسته نیم ساعته نامحدود استفاده کردم. وقتی این بسته رو فعال می کنید و تو برنامه ایرانسل من وضعیت رو چک می کنید سقف استفاده رو زده 10 گیگابایت. البته من تو نیم ساعت نتونستم بیشتر از حدود 5 گیگابایت دانلود کنم.
مشکلی نداره و همون طور که دوستان گفتن اولویت با کوتاه مدت ترین طرح فعال است اما یکی دو صفحه قبل در پاسخ دوستی که سؤال مشابه شما رو داشتن گفته بودم این خطر وجود داره که مثلا وقتی در حال استفاده از بسته شبانه روی سیم کارتی هستید که بسته بلند مدت هم روی اون دارید، چند لحظه غفلت کنید و بسته شبانه تموم بشه و ادامه دانلودهای شما از بسته بلندمدت انجام بشه و باوجود سرعت بالای 4G در چشم بر هم زدنی حجم زیادی از دست بدین. برای اطمینان خاطر بهتر است بسته ها را روی سیم کارت های جداگانه فعال کنید.
kasra2012
25-01-2016, 10:42
اینترانت شدن سرویسها دیشب تو بعضی از ISPها هم اتفاق افتاده ظاهرن. تو تاپیک پارسآنلاین هم نوشته بودن. ظاهرن پشتیبانی پارسآنلاین گفته بوده مشکل از زیرساخته.
خود من دیشب با adsl عصرتلکام، مشابه این مشکل رو داشتم. البته نه به صورت دائمی. درخواستهای به سرورهای خارج از ایران یه خط در میان انجام میشد. حتی دانلود یه فایل 17 مگابایتی apk از یه سرور خارجی رو 10 بار رفرش کردم تا ادامه پیدا کرد و تموم شد.
پس مشكل همگانيه؟
مثله اينكه هي تايم اوت ميداده idm رفرش ميكرده دوباره تايم اوت چون از هر فايل ٣٠ ٤٠ مگي دان كرده بود
Armin.Computer
25-01-2016, 11:37
دقیقا نمی دونم چرا ایرانسل اینا ور حذف کرد
شاید می خواد کاربرا برن سمت بسته های نامحدودش
Le0nard0
25-01-2016, 12:47
در مورد حذف شبانه نامحدود 2-6 فکر میکنم دوباره رگلاتوری کرم ریخته مثل مکالمه نامحدود . امیدوارم همراه اول زیر بار این کرم نره .
ایرانسل کدی نداره که بعد از اتمام بسته اینترنت نره سراغ اعتبار پولی داخل سیم ؟
ایرانسل 4جی اصفهان خیلی عالی شده !!!
تست میده و خطا نمیده . این یعنی پیشرفت در ایران
bardia-vr
25-01-2016, 16:58
ایرانسل 4جی اصفهان خیلی عالی شده !!!
تست میده و خطا نمیده . این یعنی پیشرفت در ایران
خجالت آوره
با فعال سازی این طرح از طریق شماره گیری کد #۳*۲*۳*۵۵۵* این امکان برای مشترکین خدمات اینترنت همراه ایرانسل فراهم شده تا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی بسته اینترنت همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خود، به صورت خودکار وارد طرح مصرف آزاد نشوند. بر این اساس، دسترسی مشترک به خدمات دیتا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی بسته اینترنت متوقف شده و مشترک هزینه اضافی بابت استفاده از طرح مصرف آزاد نمی پردازد.
دوستان توی نرم افزار my irancell هم بسته های شبانه , نیست که :n27:
همراه اول سرعتش خوبه ولی داخل منزل انتن نمیده :n28:
ایرانسل هم سرعتش اوکی هم انتن دهیش فوله
misam5526
25-01-2016, 18:20
دوستان توی نرم افزار my irancell هم بسته های شبانه , نیست که :n27:
همراه اول سرعتش خوبه ولی داخل منزل انتن نمیده :n28:
ایرانسل هم سرعتش اوکی هم انتن دهیش فوله
بسته های دانلود شبانه حجمی ایرانسل حذف شدن دیشب...
خدا رحمتشون کنه.
kasra2012
25-01-2016, 19:02
دوستان مشکل سرورای خارجی هنوز پا برجاست؟
این لینکو میشه یه نفر تست کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 72821dd8cf07bddd/f/UP9000-CUSA00223_00-SECONDSONSHIP000_4.pkg?downloadId=00000051&serverIpAddr=87.248.221.253&country=us&downloadType=ob&q=b6f5dfb3116c389dbfad0279cd5f36728c6741f10e129307 c6bacc68cff1d6c6
دوستان مشکل سرورای خارجی هنوز پا برجاست؟
این لینکو میشه یه نفر تست کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 72821dd8cf07bddd/f/UP9000-CUSA00223_00-SECONDSONSHIP000_4.pkg?downloadId=00000051&serverIpAddr=87.248.221.253&country=us&downloadType=ob&q=b6f5dfb3116c389dbfad0279cd5f36728c6741f10e129307 c6bacc68cff1d6c6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شیراز 4G ایرانسل
بسته های دانلود شبانه حجمی ایرانسل حذف شدن دیشب...
خدا رحمتشون کنه.
تغییرات که انجام شده مگه تاثیر آنچنانی گذاشته ؟ جز اینکه بسته 20 گیگی حذف شده که 90 درصدم اونو هیچ وقت نمیتونستن 20 گیگ دانلود کنن .
دوستان به نظرتون ایرانسل با کدوم سرور ایران سرعتش بیشتر آسیاتک یا شاتل ؟
ستاره 555 ستاره 3 ستاره 2 ستاره 3 مربع
دوستان توجه کنید تا چند روز دیگه فاز ازمایشی ترابرد پذیری شماره تلفن و جابجایی اپراتور اغاز میشه به نظر من برداشته شدن طرح تماس رایگان ایرانسل و طرح های دانلود شبانه ایرانسل بی ربط با این قضیه نیست و فکر کنم تحت فشار رگلاتوری هست تا فضای رقابتی اندکی متعادل بشه که همه از رایتل و همراه اول به ایرانسل کوچ نکنن
kasra2012
25-01-2016, 22:52
شیراز 4G ایرانسل
پس چرا نت من نميتونه دان كنه :|
kasra2012
25-01-2016, 22:54
دوستان توجه کنید تا چند روز دیگه فاز ازمایشی ترابرد پذیری شماره تلفن و جابجایی اپراتور اغاز میشه به نظر من برداشته شدن طرح تماس رایگان ایرانسل و طرح های دانلود شبانه ایرانسل بی ربط با این قضیه نیست و فکر کنم تحت فشار رگلاتوری هست تا فضای رقابتی اندکی متعادل بشه که همه از رایتل و همراه اول به ایرانسل کوچ نکنن
اگ بخوان نت هم منتقل كنن خيلي وضع ميريزه بهم همه ميريزن رو ايرانسل
شايدم زياد تغيير نكنه چون يكي مثه من همه اپراتورا سيمكارت داره
vampireXZX
25-01-2016, 23:59
دوستان ی سوال!
با شارژ شگفت انگیز هم میشه بسته خرید؟
شیراز 4G ایرانسل
داداش ايول چه ريت سرعت خوبي دارين[emoji108]
دوستان ی سوال!
نه نمیشه اگه میشد که دیگه اسمش شگفت انگیز نبود
اقا ميشه مثلا ٢ تا بسته نامحدود ٣ ساعته خريد؟! كه پشت هم خودش استفاده كنه؟!
يعني اين يكي تايمش تموم شد بره رو اون يكي و از بسته اصليمون استفاده نكنه؟!
انقدر عقل داره ايرانسل؟!
[Mohsen]
26-01-2016, 02:30
دوستان به نظرتون ایرانسل با کدوم سرور ایران سرعتش بیشتر آسیاتک یا شاتل ؟
شاتل رو نمیدنم ولی روی آسیاتک بسیار خوب کار میکنه
البته کاملا بستگی به کیفیت و ترافیک سرور داره
اگ بخوان نت هم منتقل كنن خيلي وضع ميريزه بهم همه ميريزن رو ايرانسل
شايدم زياد تغيير نكنه چون يكي مثه من همه اپراتورا سيمكارت داره
تابستان که در مورد ترابرد پذیری میخوندم مطرح بود که قراره شما با همون شماره قبلی از اپراتور جدید بتونید سرویس بگیرید. یعنی مثلا شماره تون همراه اول باشه ولی اپراتورتون ایرانسل. با این حساب تمامی خدمات از قبیل اینرنت منتقل میشن.
انقدر عقل داره ايرانسل؟!
با طرح 2 تا 6 صبح تست کردم جواب داد . اینم به طور یقین جواب میده .
...;8780509]با طرح 2 تا 6 صبح تست کردم جواب داد . اینم به طور یقین جواب میده .
يعني يا اون طرح كه حجم ميشد بخري؟!
پس اينم احتمالا ٢ تا بخرم اتومات ميره رو اون يكي
mahdi-xbox
26-01-2016, 03:49
بسته 3 ساعته نامحدود
4g مشهد
مودم e3372
32کانکشن داخلی
چندلینک همزمان
zofishel
26-01-2016, 06:40
سلام صبح دوستان بخیر
امروز یه بسته یه ساعته نامحدود فعال کردم دقیقا 35 دقیقه بدون مشکل دانلود کرد اما بعد از اون آنتن پرید هر کاری ام کردم نشد سایت ها رو باز می کنه راحت اما تا بخای دانلود بزنی آنتن می پره.
خلاصه دم ایرانسل گرم بلده چجوری پول در بیاره:n10:
amirpcp30
26-01-2016, 07:03
دوستان ی سوال!
سلام قبلا نمیشد ولی چند وقتی هست من زدم با شگفت انگیز شد ، تست بفرمایید (البته نه با هدیه ی شگفت انگیز)
:n40:
سلام صبح دوستان بخیر
امروز یه بسته یه ساعته نامحدود فعال کردم دقیقا 35 دقیقه بدون مشکل دانلود کرد اما بعد از اون آنتن پرید هر کاری ام کردم نشد سایت ها رو باز می کنه راحت اما تا بخای دانلود بزنی آنتن می پره.
خلاصه دم ایرانسل گرم بلده چجوری پول در بیاره:n10:
من هم در بسته نیم ساعته نامحدودی که چند روز پیش فعال کردم دو یا سه بار این اتفاق واسم افتاد و این جوری چند دقیقه ای رو از دست دادم. ناچاز هر بار مودم را قطع و دو بار وصل کردم برای شروع دوباره دانلود. در بسته های 6 صبح تا 12 ظهر هم بین ساعت های 11 تا 12 این اتفاق می افتاد و در نیم ساعت آخر کلا دانلود قطع می شد و فقط وبگردی ممکن بود.
من ديشب تست كردم ٢ تا بسته خريدم ٣ ساعت نامحدود
خودش پشت هم از اون بسته ها استفاده كرد و از حجم اصليم كم نكرد!
bilmazlar
26-01-2016, 08:55
انقدر عقل داره ايرانسل؟!
با طرح 2 تا 6 صبح تست کردم جواب داد . اینم به طور یقین جواب میده .
يعني يا اون طرح كه حجم ميشد بخري؟!
پس اينم احتمالا ٢ تا بخرم اتومات ميره رو اون يكي
چند روز پیش یکی از دوستان با 3 تا بستههای 30 دقیقهای که پشت سر هم خریده بود فقط تونسته بود 1 ساعت استفاده کنه. به نظر میرسه تو بستههای زمانی که ساعت شروع و پایان مشخص ندارن مثل همین نامحدود 30 دقیقهای یا نامحدود 3 ساعته، اگه بستهها جوری فعال بشن که از نظر زمانی همپوشانی داشته باشن، یه بخشی از زمان بستهها در عمل میسوزه.
طرحهای 5گیگابایت 2 تا 6 صبح، زمان استفادهشون فیکس بود و عامل اصلی فقط حجم بسته بود. یعنی میشد تو اون بازه 2 تا 6 صبح چند تا بسته داشت که همزمان فعال بشن و به ترتیب حجم هر کدومش رو استفاده کرد و بعد رفت سراغ بعدی.
bilmazlar
26-01-2016, 08:59
من ديشب تست كردم ٢ تا بسته خريدم ٣ ساعت نامحدود
خودش پشت هم از اون بسته ها استفاده كرد و از حجم اصليم كم نكرد!
پست قبلیم رو نوشتم و بعد که صفحه رفرش شد دیدم که شما این تجربه رو داشتی. خوب این جوری خیلی خوبه.
Le0nard0
26-01-2016, 11:37
پست قبلیم رو نوشتم و بعد که صفحه رفرش شد دیدم که شما این تجربه رو داشتی. خوب این جوری خیلی خوبه.
وضعیت آنتن دهی ایرانسل خونتون درست شد؟ یادمه خیلی شاکی بودی از وضعیت آنتن ایرانسل و همراه اول
شهر بروجرد
تست 4g :
سرعت دانلود:
ارزون ترین مودم 4g چه دانگل و چه وایفای چنده؟
bilmazlar
26-01-2016, 13:00
وضعیت آنتن دهی ایرانسل خونتون درست شد؟ یادمه خیلی شاکی بودی از وضعیت آنتن ایرانسل و همراه اول
نه. همون افتضاح قبلیه. به ویژه همراه اول و رایتل که تعطیلن. ایرانسل 2G بد نیست. ولی اون قدر گشتم تا یه نقطه خاص رو تو داخل واحد (بالای اجاق گاز کنار دودکش هود آشپزخانه) پیدا کردم که ایرانسل روی 4G آنتنش 3 خط پر میشه و تا 6-7 مگابیت سرعت میده.
1 هفته 10 روزی که سرویسم رو از پارسآنلاین جمع کرده بودم تا سرویس جدیدم از عصرتلکام وصل بشه کارم رو خیلی راه انداخت همون نقطه خاص.:n02::n02::n02:
دوستان این بسته های نامحدود سه ساعته این امکانو دارن که مثلا یک ساعتشو از ۲ تا ۳ مصرف کرد و بعد نت رو قطع کرد و دوباره بقیشو مثلا از ۶ تا ۸ مصرف کرد؟ در ضمن اگه بسته قبل از ساعت ۲ فعال شده باشه سر ساعت ۲ بسته شروع میشه یا از زمان روشن کرد دیتا و تبادل ترافیک بسته شروع میشه؟:n13:
دوستان این بسته های نامحدود سه ساعته این امکانو دارن که مثلا یک ساعتشو از ۲ تا ۳ مصرف کرد و بعد نت رو قطع کرد و دوباره بقیشو مثلا از ۶ تا ۸ مصرف کرد؟ در ضمن اگه بسته قبل از ساعت ۲ فعال شده باشه سر ساعت ۲ بسته شروع میشه یا از زمان روشن کرد دیتا و تبادل ترافیک بسته شروع میشه؟:n13:
نه اين امكان رو نداره يه سره از همون موقع شروع ميشه
سوال دوم هم سر ساعت ٢ شروع ميشه
club2energy
26-01-2016, 18:03
من پریروز یک مودم 4جی خریداری کردم
مارک گرین
دیروز بدون مشکل دانلود کردم اما امزوط که قصد دانلود داشتم بلافاصله بعد از دریافت بچند بایت آنتن میپرید
میخواستم بدونم این مشکل از مودم هست یا از شبکه؟
farhadrohi
26-01-2016, 19:38
این بسته دو گیگی دو ساعته ۸صبح تا ۲ صبح چه جوریه ؟از ۸ تا ۲ که میشه حدود ۱۸ ساعت .چه جوریه؟
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
club2energy
26-01-2016, 19:58
این بسته دو گیگی دو ساعته ۸صبح تا ۲ صبح چه جوریه ؟از ۸ تا ۲ که میشه حدود ۱۸ ساعت .چه جوریه؟
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
هر زمانی که اولین استفاده بسته رو داشته باشید تا 2 ساعت بعدش میتونید استفاده کنید
من پریروز یک مودم 4جی خریداری کردم
مارک گرین
دیروز بدون مشکل دانلود کردم اما امزوط که قصد دانلود داشتم بلافاصله بعد از دریافت بچند بایت آنتن میپرید
میخواستم بدونم این مشکل از مودم هست یا از شبکه؟
اجتمال زیاد از شبکه
club2energy
26-01-2016, 23:30
اجتمال زیاد از شبکه
روی ایفون 5 اس تست کردم و مشکلی نداشت
توی مدت 7 روز مهلت تست بود و فروشگاهی که ازش خرید کردم فردا قراره پیک بفرسته و پس بگیره
توی رنگ قیمت 260 تا 290 مودم خوب دیگه ای وجود نداره؟
مودم های خود ایرانسل چطورن؟
البته میترسم ایرانسل بخرم و بخاطر لاک بودنش بعدا پشیمون بشم؛ احتمالا رقابت بالا خواهد گرفت و باقی شرکت ها هم وارد مسابقه قیمت و کیفیت بشن
انّا لِلّه و انّا اِلیه راجعون
درگذشت بسته شبانه 20 گیگابایت را به تمام ایرانسلی ها تسلیت و به مسئولان ایرانسل تبریک عرض میکن:n08:
AMIR-AIRGUNNER
26-01-2016, 23:56
دوستان فرق گوشی با مودم 4g همراه چیه ؟
پایداری و سرعت مودم با گوشی خیلی تفاوت داره ؟
مثلا با 300 تومن بهتر نیست یک گوشی 4g خرید و به عنوان مودم استفاده کرد ؟ هم مشکل نداشتن ussd مودم های ارزون قیمت رو نداره و هم میشه با نرم افزار my irancell به راحتی بسته اینترنت خرید
مثلا با 300 تومن بهتر نیست یک گوشی 4g خرید و به عنوان مودم استفاده کرد ؟ هم مشکل نداشتن ussd مودم های ارزون قیمت رو نداره و هم میشه با نرم افزار my irancell به راحتی بسته اینترنت خرید
شما اگر می خواهی ایرانسل من رو داشته باشی راحت توی ویندوزت شبیه ساز اندروید droid4x رو نصب کن و استفاده کن
خیلی از مودمها قابلیت کد دستوری هم دارن.
برای کسی که زیاد از اینترنت استفاده می کنه و برای دانلود و از این قیبل استفاده می کنه مودم بهتره. راستی موبایل 4جی ای که سیصد باشه مطمئنا آشغاله. دیگه عقل سلیم گوشی زیر 2 گیگ رم نمی خره
AMIR-AIRGUNNER
27-01-2016, 00:12
شما اگر می خواهی ایرانسل من رو داشته باشی راحت توی ویندوزت شبیه ساز اندروید droiid4x رو نصب کن و استفاده کن
خیلی از مودمها قابلیت کد دستوری هم دارن.
برای کسی که زیاد از اینترنت استفاده می کنه و برای دانلود و از این قیبل استفاده می کنه مودم بهتره. راستی موبایل 4جی ای که سیصد باشه مطمئنا آشغاله. دیگه عقل سلیم گوشی زیر 2 گیگ رم نمی خره
گوشی رو فقط واسه اینترنت می خوام استفاده کنم واسه همین مقدار رم و سخت افزارش فکر نکنم مهم باشن .
فقط میزان گیرندگی سیگنال این مودم های همراه نمیدونم چقدر بهتره .ایا مودم همراهی وجود داره که انتن خارجی داشته باشه ؟
یعنی شما میگید اگه دو تا بسته سه ساعته بخریم.
اتومات 2 تا 8 صبح نامحدود داریم.؟
vampireXZX
27-01-2016, 00:55
سلام دوستان
خیلی ها با اینترنت 4g ایرنسل در همین سایت سرعت دانلود بالای 6مگ دارن ولی سرعت دانلود من با اینکه به دکل خیلی نزدیکم از 2 مگ بیشتر نمیشه این سرعت بایین به چه علت هست به خاطر گوشیه یا دلیل دیگه ایی داره ؟ این مشخصات 4g گوشیمه : یک سوال دیگه فرق 4g با lte چیه ؟ خیلی ممنون
LTE 800 / 900 / 1800 / 2600
(Bands 3, 7, 8, 20) - EMEA
LTE 900 / 1800 / 2100 / 2600 (Bands 1, 3, 7, 8) - Asia
LTE 700 / 1700 / 2100 (Bands 4, 13) - for Verison
Electronic-Arts
27-01-2016, 06:15
سلام دوستان
خیلی ها با اینترنت 4g ایرنسل در همین سایت سرعت دانلود بالای 6مگ دارن ولی سرعت دانلود من با اینکه به دکل خیلی نزدیکم از 2 مگ بیشتر نمیشه این سرعت بایین به چه علت هست به خاطر گوشیه یا دلیل دیگه ایی داره ؟ این مشخصات 4g گوشیمه : یک سوال دیگه فرق 4g با lte چیه ؟ خیلی ممنون
LTE 800 / 900 / 1800 / 2600
(Bands 3, 7, 8, 20) - EMEA
LTE 900 / 1800 / 2100 / 2600 (Bands 1, 3, 7, 8) - Asia
LTE 700 / 1700 / 2100 (Bands 4, 13) - for Verison
نه دوست عزیز به هیچ عنوان به خاطر گوشی نیست و به سیگنال شما هم کاملا ربطی نداره
من با دکل حدود 400 متر فاصله دارم بدون هیچ گونه ساختمون بلندی صبج تا شب هم سرعتم حدودا 1.5 مگابایت هست و یه ذره هم بیشتر نمیشه که همین که بیشتر نمیشه به هیچ عنوان نشون میده ایرانسل تو بعضی شهر ها تو بعضی دکل ها سرعت اتصال هر سیم کارت رو محدود کرده
من مشهد هستم و با سرور داخلی هم سرعت بیشتر از 16 مگابیت نمیتونم به هیچ عنوان در هیچ ساعت شبانه روز بگیرم در حالی که بعضی دیگه از سرور داخلی تا 50 مگابیت سرعت دارن
خوب این یعنی چی؟ یعنی این که ایرانسل سرعت رو خودش محدود کرده چون حتی اگر استفاده بقیه کاربرا هم بود یعنی حتی 5 دقیقه در روز نباید سرعت من بالاتر بره؟ تازه توی روز بالاتر که نمیره تا حدود 500 600 کیلوبایت هم پایین میاد که کاملا مشخصه ایرنسل محدود کرده
درود.دوستان این مودم چطور هست چون قیمتش مناسب هست(210تومن) و 4gهست.فرکانس هاش به ایرانسل میخوره؟ امکاناتش چی
4G مودم همراه مدل 754S SIERRA
مدل دیگری پیشنهاد دارید.4g و wifi باشه و ترجیحا رومیزی باشه یعنی باتری نخوره با قیمت مناسب
درود.دوستان این مودم چطور هست چون قیمتش مناسب هست(210تومن) و 4gهست.فرکانس هاش به ایرانسل میخوره؟ امکاناتش چی
مدل دیگری پیشنهاد دارید.4g و wifi باشه و ترجیحا رومیزی باشه یعنی باتری نخوره با قیمت مناسب
این اصلا فرکانس 1800 رو نداره و با 4 جی ایرانسل سازگاری نداره
جالب اینجاست که این مدل اگر به تری جی وصل بشه بالاش ۴ جی می نویسه:n38:
e3372. به همراه روتر mr3020
اگر بیرون خونه استفاده زیادی نداری شک نکن. بهترین گزینس
club2energy
27-01-2016, 10:56
اگر بیرون خونه استفاده زیادی نداری شک نکن. بهترین گزینس
سلام
دوستان تا 280 چه مودمی خوب هست؟ نمیخوام بیشتر هزینه کنم
مودم لاک شده ی خود ایرانسل میشه انلاک کرد؟
Electronic-Arts
27-01-2016, 11:12
سلام
دوستان تا 280 چه مودمی خوب هست؟ نمیخوام بیشتر هزینه کنم
مودم لاک شده ی خود ایرانسل میشه انلاک کرد؟
سلام
MF910 مدل خیلی خوبیه و قیمتش هم 250 هست wifi هم داره 4g هم هست ولی از مودم های ایرانسل تنها مدلی که آنلاک میشه e3372 هست و برای بقیه از جمله MF910 هنوز روش آنلاک شدن نیومده
club2energy
27-01-2016, 12:02
سلام
MF910 مدل خیلی خوبیه و قیمتش هم 250 هست wifi هم داره 4g هم هست ولی از مودم های ایرانسل تنها مدلی که آنلاک میشه e3372 هست و برای بقیه از جمله MF910 هنوز روش آنلاک شدن نیومده
مودم MF910 و LH92 پیشنهاد میکنید
یا مودم GNet GM-1504G
و یا ترکیب مودم یو اس بی با روتر که دوستمون گفت
من نظرم روی lh92 هست اما مطمئنا بزودی با ورود اپراتورای دیگه به بازار احتمالش هست طرحای بهتری از بقیه اپراتورا بیاد و نتونم استفاده کنم
همانطوری که دوستان قبلا هم گفته بودند دزدی ایرانسل برای همه در بسته نامحدود 500 تومنی اثبات شده. این شرکت بعد از اینکه شما بسته خریدی بعد از چند دقیقه میاد اجازه رجیستر شدن به شبکه رو روی اون شماره می بنده و شما دیگه نمی تونی استفاده کنی و احتمالا شما فکر می کنی چقدر بد شانس بودم و آنتنم پرید یا مودم ایراد داره. اما اشتباه نکنید نه شبکه مشکل داره نه مودم شما، فقط یک سیاست کثیف پشتشه شما نمی تونی با اون شماره رجیستر بشی.
من خودم دو تا مودم دارم. E3372 و e5372 روی 5372 بسته گرفتم و بعد از چند دقیقه با no service مواجه شدم اما مودم دیگه سیگنال قویش باقی بود حتی سیم کارتم روی اون 3372 انداختم و اون هم نوشت no service دوباره سیم رو عوض کردم و سیگنال فول بود.
مخلص کلام ایرانسل احتمالا عمدا توی شبکه اجازه رجیستر شدن به سیم هایی که بسته نامحدود نیم ساعت می خرن و سرعت نسبتا خوبی دارن نمیده.
500 تومن ارزش نداره اما اثبات بی آبرویی ایرانسل ارزش داره که بشینم تایپ کنم و منتشر کنم اتفاقا همین پست رو هم برای پشتیبانی ایرانسل می فرستم.
اینم یه فیلم کوتاه از وضعیت دو مودم و دو سیم کارت
سیم کارت بسته نیم ساعته بی سرویس و سیم کارت دیگه آنتن فول داره.
این ایده ای بود که من تابستون امسال پیش از خرید مودم E3372 ایرانسل داشتم و دو گوشی هووای(Y550 و G620s) که تنها گوشی های زیر 400 تومان با امکان 4G بودند را در نظر گرفته بودم اما پس از بررسی های مختلف به این نتیجه رسیدم با آن که این دو گوشی سخت افزار و قیمت کاملا مناسبی دارند(اولی 330 هزار تومان و دومی 370 هزارتومان) و خیلی جاها برای چک کردن ایمیل یا یک وبگردی ساده برای خواندن خبر یا یافتن چیزی کاملا کاربردی است و یا حتی اگر اهل بازی باشید اغلب بازی ها امکان اجرا روی این دو گوشی را دارند و شما را از روشن کردن لپ تاپ یا رایانه رومیزی بی نیاز می کنند اما استفاده از آنها به عنوان مودم در حالت هات اسپات یا با کابل یو اس بی خیلی زود باتری را فرسوده و از کار می اندازد. از طرفی در گوشی ها با توجه به اینکه در فاصله نزدیک به سر و صورت مورد استفاده قرار می گیرند برای کاهش تشعشعات زیان بار آنتن دهی در سقف خاصی محدود می شود(این موضوع را به صورت تجربی دریافتم و آن وقتی بود که دسترسی به شبکه 4G را در یک نقطه با مودم E3372 و گوشی گلکسی S6 مقایسه کردم). همین داستان موجب شد از خرید گوشی به جای مودم منصرف شوم و سر وقت مودم E3372 بروم که حتی در جایی که گوشی ها قادر به اتصال به نسل سه و چهار نیستند براحتی به شبکه وصل می شود و سرعت خوبی را در اختیار می گذارد. در هفت ماهی که از این مودم استفاده کرده ام تقریبا هیچ جا(از طبقات منفی یک ساختمان ها تا طبقات بالایی) عدم دسترسی نداشته ام و از طرفی حتی با یک یا دو آنتن هم همیشه سرعت خیلی خوب داشته ام.
همانطوری که دوستان قبلا هم گفته بودند دزدی ایرانسل برای همه در بسته نامحدود 500 تومنی اثبات شده. این شرکت بعد از اینکه شما بسته خریدی بعد از چند دقیقه میاد اجازه رجیستر شدن به شبکه رو روی اون شماره می بنده و شما دیگه نمی تونی استفاده کنی و احتمالا شما فکر می کنی چقدر بد شانس بودم و آنتنم پرید یا مودم ایراد داره. اما اشتباه نکنید نه شبکه مشکل داره نه مودم شما، فقط یک سیاست کثیف پشتشه شما نمی تونی با اون شماره رجیستر بشی.
من خودم دو تا مودم دارم. E3372 و e5372 روی 5372 بسته گرفتم و بعد از چند دقیقه با no service مواجه شدم اما مودم دیگه سیگنال قویش باقی بود حتی سیم کارتم روی اون 3372 انداختم و اون هم نوشت no service دوباره سیم رو عوض کردم و سیگنال فول بود.
مخلص کلام ایرانسل احتمالا عمدا توی شبکه اجازه رجیستر شدن به سیم هایی که بسته نامحدود نیم ساعت می خرن و سرعت نسبتا خوبی دارن نمیده.
500 تومن ارزش نداره اما اثبات بی آبرویی ایرانسل ارزش داره که بشینم تایپ کنم و منتشر کنم اتفاقا همین پست رو هم برای پشتیبانی ایرانسل می فرستم.
مساله 500 تومن نیست مساله عدم صداقت یک شرکت مثل ایرانسله. اینم بار اول نیست نه برای من نه برای بقیه کاربرها
and-roid2
27-01-2016, 12:51
هفته گذشته در دو روز دو تا بسته نیم ساعته فعال کردم بعد از sms فعالسازی بسته منم استفاده کردم. در کمال تعجب بجای اینکه از بسته کم کنه مستقیم از شارژ اصلیم کم کرد و حسابم خالی شد.
1هفته هست که این موضوع رو به 700 اطلاع دادم و هنوز زنگی نزدن برای پیگیری موضوع و برگردادن شارژ. از بسته هم در نهایت نتونستم استفاده کنم.
Electronic-Arts
27-01-2016, 13:00
یا مودم GNet GM-1504G
من نظرم روی lh92 هست اما مطمئنا بزودی با ورود اپراتورای دیگه به بازار احتمالش هست طرحای بهتری از بقیه اپراتورا بیاد و نتونم استفاده کنم
من در مورد gnet اطلاعاتی ندارم ولی فرق بین mf910 و lh92 ققط تو باتریشونه که lh92 باتریش 2640 میلی آمپره ولی mf910 2300 میلی آمپر هست
در مورد ترکیب مودم و روتر هم دوستان گرفتن مثل دوستمون ak313 و براشون ظاهرا مشکلی نداشته ولی بعضی دیگه از دوستان هم بودن که به خاطر دانگل که اول اینترنتش میره تو روتر بعد شما از روتر اینترنت میگیری افت سرعت داشتن
Electronic-Arts
27-01-2016, 13:05
مساله 500 تومن نیست مساله عدم صداقت یک شرکت مثل ایرانسله. اینم بار اول نیست نه برای من نه برای بقیه کاربرها
من 7 ساله وایمکس ایرانسل دارم پینگش خوب بود چون از دلتا تلکام آذربایجان بود اینترنتش الان حدودا 5 ماهه پینگش افتضاح شده چون شده ماهواره ای از ایتالیا زنگ زدم بهشون میگم , پشتیبانی بیسواد برگشته میگه شما rssi باید بیاد زیر 70 مال شما الان 71 هست واسه همینه منم برگشتم بهش میگم من 7 ساله با همین سیگنال مشکلی نداشتم الان یهو شما مشکل دار شدید تقصیر سیگنال منه که پینگ شما با سرور داخلی 500 با سرور خارجی 700 هست؟ میگه اون که شما مشکلی نداشتید قبول ولی الان که مشکل دارید تقصیر سیگنالتونه!!!!!!:n04:
با بیسوادیشون مشکلی ندارم من ولی چیزی که عصبانی میکنه آدم رو اینه که قبول نمیکنن خودشون مشکل دارن و همیشه یا مشکل از مودم مشترک هست یا کامپیوترش وگرنه اینترنتای اینا که اصلا مشکلی نداره پکت لاست هم اصلا نداره:n13:
kasra2012
27-01-2016, 13:16
یا مودم GNet GM-1504G
منم خودم m7350 تي پي لينك دارم راضيم
club2energy
27-01-2016, 14:32
تو پست صفحه قبل توضیح دادم که به علت پرش انتن بعد از دانلود که دیروز اتفاق افتاد دارم مودم پس میفرستم
دیدم که چند تا از دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشتن و پست مفصلی در موردش گذاشتم
دوستانی که روی مودم پرش انتن دارن روی گوشی هم تست کردن و پرش سیگنال وجود داشته؟
من امروز بلافاصله بعد از اینکه انتن مودم پرید برای اینکه طرح نیم ساعته هدر نره سریعا سیم کارت رو توی گوشی ایفون 5 اس انداختم و اینترنت رو شیر کردم
تا پایان دانلود انتن گوشی نپرید
دوستانی که مودم این مشکل رو داشتن با گوشی هم همین مشکل رو دارن؟
دوستانی که در مورد مودم جی نت اطلاع ندارن اسم کامل مودم رو سرچ بزنن
Gnet-GM150-4G
imei مودم رو که سرچ زدم، دیوایس من رو هوآوی تشخیص داد
منو هم کپی هوآوی هستش
چطور میشه فهمید سخت افزاری واقعا هواویه یا نه؟
هفته گذشته در دو روز دو تا بسته نیم ساعته فعال کردم بعد از sms فعالسازی بسته منم استفاده کردم. در کمال تعجب بجای اینکه از بسته کم کنه مستقیم از شارژ اصلیم کم کرد و حسابم خالی شد.
1هفته هست که این موضوع رو به 700 اطلاع دادم و هنوز زنگی نزدن برای پیگیری موضوع و برگردادن شارژ. از بسته هم در نهایت نتونستم استفاده کنم.
دقیقا برای منم همین موضوع پیش اومده
هزینه بسته رو کم کرد
1300 تومن شارژ هم خورد
ثبت شکایت کردم تو کنترل حساب اینترنتی
هنوز زده در حال پیگیری از بخش مربوطه
مسئله پول نیست
بخاطر این پیگیرم که اگه چیزی نگی همینجور با بقیه هم اینکارو میکنند و سودهای میلیاردی ...
ali-1991
27-01-2016, 15:25
دوستان لطفا چک کنید این سایت با نت ایرانسل باز میشه
zofishel
27-01-2016, 15:31
دوستان لطفا چک کنید این سایت با نت ایرانسل باز میشه
سلام
خیر باز نمیشه
منم با مودم 3372 2 تا بسته 3 ساعته فعال کردم پشت سرهم استفاده کردم حدود 28 گیگ دانلود کردم ولی ساعت 7:30 به بعد دیگه پرش انتن پیدا کرد و مرتب no service میشد رو حالت 3g هم نمیشد دانلود کرد ... دیگه با گوشی چک نکردم که میشه یا نه
دوستان نظرتون در مورد مودم ؟Huawei E5573 4G
کسی استفاده کرده؟ممنون میشم کمک کنید
منم با مودم 3372 2 تا بسته 3 ساعته فعال کردم پشت سرهم استفاده کردم حدود 28 گیگ دانلود کردم ولی ساعت 7:30 به بعد دیگه پرش انتن پیدا کرد و مرتب no service میشد رو حالت 3g هم نمیشد دانلود کرد ... دیگه با گوشی چک نکردم که میشه یا نه
وقتی دو تا بسته یه جور پشت هم میزنید باعث میشه یه جورایی میخواد جلوی اینکار رو بگیره ایرانسل
وقتی دو تا بسته یه جور پشت هم میزنید باعث میشه یه جورایی میخواد جلوی اینکار رو بگیره ایرانسل
داداش اگه اینجوره که نباید بزاره یک سیم کارت بیشتر از یه بسته بخره .... ولی وقتی پولشو می گیره و فعالش می کنه بیجا می کنه نمی ذاره طرف استفاده کنه :n18:
ببین ربطی نداره ولی واقعا بعضی از نظرات همینجوری از هوا میاد بر میگردن میگن ایرانسل دزده ایرانسل فلان بدون اینکه دلیلی درستی بیارن فقط از سر یه مشکلشون کل یه شرکت میبرن زیر سوال .
دلیل این مشکل بنده اون اوایلم گفتم . یکی به خاطره فعال کردن دو بسته پشت سرهمه وقتی دو تا بسته پشت هم بخوایین استفاده کنین این مشکل پیش میاد خیلی مواقع نمیگم همیشه . یکی از دلایلش جا به جایی انتن یعنی چی ؟ یعنی شما روی یک انتنی هستین بسته رو فعال میکنین ولی همون لحظه گوشی یا مودمش شما جا به جا میشه بین دو انتن این مشکل پیش میاد . بسته 30 دقیقه رو تو حرکت استفاده نکنید . و انتن رو هم روی manual تنظیم کنید . کلی داره حال میده به همه با این اوضاع نا به سامان اینترنت کشور فقط همه میگن کلاهبردار دزده تا حالا با بسته های های وب مقایسه کردین از نظر هزینه ؟
Tornado2800
27-01-2016, 23:24
سلام
در سیمکارت ایرانسل وقتی پیام میدی بلافاصله ایرانسل مینویسه:هزینه ی فلان قدر از شما بابت پیام کسر شد
همچین پیامی میاد..
اعصاب خورد کنه !
چطور میشه غیر فعالش کرد؟
ببین ربطی نداره ولی واقعا بعضی از نظرات همینجوری از هوا میاد بر میگردن میگن ایرانسل دزده ایرانسل فلان بدون اینکه دلیلی درستی بیارن فقط از سر یه مشکلشون کل یه شرکت میبرن زیر سوال .
دلیل این مشکل بنده اون اوایلم گفتم . یکی به خاطره فعال کردن دو بسته پشت سرهمه وقتی دو تا بسته پشت هم بخوایین استفاده کنین این مشکل پیش میاد خیلی مواقع نمیگم همیشه . یکی از دلایلش جا به جایی انتن یعنی چی ؟ یعنی شما روی یک انتنی هستین بسته رو فعال میکنین ولی همون لحظه گوشی یا مودمش شما جا به جا میشه بین دو انتن این مشکل پیش میاد . بسته 30 دقیقه رو تو حرکت استفاده نکنید . و انتن رو هم روی manual تنظیم کنید . کلی داره حال میده به همه با این اوضاع نا به سامان اینترنت کشور فقط همه میگن کلاهبردار دزده تا حالا با بسته های های وب مقایسه کردین از نظر هزینه ؟من در حال حرکت نبودم، دو تا بسته هم نداشتم بسته بلند مدت هم زاپاس داشتم و آنتن هم جابه جا نشده، فیلم رو ببینید همون زمانی که سیگنال کلا رفته بود مودم دیگه سیگنال فول داشت. و زمانی که سیم بسته نیم ساعتی رو انداختم روش اون هم شد نو سرویس، این دقیقا بار دوم برای من بوده. شما اسم این رو چی می گذاری؟ مشتری مداری؟ اون پونصدش مهم نیست مهم این هست که شما نمی تونی روش حساب کنی و اعتمادتم از بین میره؟ به نطر شما مهم تر از اعتماد چی هست؟
اگر مشکل سر اعتماد .منطقی . چرا با حرف دزدی زدن دری بری گفتن میخواییم مشکل حل کنیم ؟ سروریس اوایلش شرکتهای adsl هنوز هنوز همشون دزدی دارن بعد میان میگی ایرانسل که تازه چند وقته این بستها رو گذاشته دزده ؟ اقاجون با فحش دادن دادو بیداد مشکل حل میشه ؟ جایی مشکل داره بررسی کنیم چک کنیم ببینیم مشکل کجاست بیایم بگیم مشکل فلان جا نه اینکه هر کسی تا به یه مشکلی میخوره آقا دزده چون من مشکل دارم . مدرک جور کنیم مطمعا توی ساعت های مختلف چک کنیم دو سه بسته رو اگر مشکل برقرار اون موقع بیایم بگیم دلیل این مشکل کسی میدونه یا نه ؟ نه اینکه یه بلندگو بگیریم دستمون بگیم وای چرا ؟ اعتراضات جواب نداد ؟ راه آخرم اینه اگر کسی نمیتونه اعتماد کنه شرکت دیگه ایو استفاده کنه منو خیلیهای دیگه میتونیم اعتماد کنیم .
مشکل ما خودمونیم طرف میاد تو مغازم میگم از شرکت فلان adsl بگیر میگه بدرد نمیخوره میگم چرا تست کردی میگه نه میگن دزدی داره ؟ اوردمش نشوندمش پشت سیستم گفتم من چهار تا شرکت عوض کردم ببین مشکلش کجاست اگر مشکل داشت من تو مغازه استفاده می کردم ؟ . یا برای یکی adsl گرفتم از آسیاتک گفتم آقا جون خطت نویز داره در خواست بده سرعتت تا 4 مگ میکشه نه بیشتر . طرف سر اینکه فقط چند نفر گفتن اشغال فکر کرد من دروغ میگم رفت از شاتل گرفت باز همون مشکل داشت قطعیو بعد میگه شاتلم بدرد نمیخوره برم پارس انلابگیرم همه میگن شاتل بده تو این منطقه ؟ بدون اینکه بخواد دلیل اصلیشو قبول کنه یه درخواست کوچیک بده به شرکت حرف دیگران قبول میکنه . 80 درصد مشکلات کاربرها چه تو ایرانسل چه تو ADSL خود کاربران بدون دلیل بدون منطقی بدون اینکه بخوان بدونن مشکل کجاست یه شرکت با خاک میخوان یکسان کنن چون مشکل دارن و خیلیها اون مشکل ندارن این وسطم یه سری کاربرها که اطلاعاتشون کم فکر میکنن بقیه راست میگن میگن آره بریم جا به جا کنیم مثلا مثل این افت سرعت سرور خارجی طرف بدون اینکه بذون این افت سرعت سرور خارجی در یک زمان تو بیشتر ISP ها هست یهو تصمیم میگیره میره شرکت دیگه تو سروریس وصل بشه یک هفته اینا میره اون مشکل سرور خارجیم برطرف شده ولی فکر میکنه شرکتو عوض کرد برطرف شده دو باره بعد از چند وقت همین حلقه رو تکرار میکنه .
ali-1991
28-01-2016, 00:18
سلام
در سیمکارت ایرانسل وقتی پیام میدی بلافاصله ایرانسل مینویسه:هزینه ی فلان قدر از شما بابت پیام کسر شد
همچین پیامی میاد..
اعصاب خورد کنه !
چطور میشه غیر فعالش کرد؟
برای فعال سازی این سرویس کافیست یک پیامک بدون متن به شماره ۳۹۴۰ بفرستید تا پس از آن، تمامی اطلاعات مربوط به هزینه های شما بعد از پایان هر تماس برایتان ارسال شود.
همچنین در صورت عدم تمایل به استفاده از این سرویس، با ارسال یک پیامک بدون متن به ۳۹۴۱می توانید آن را غیر فعال کنید.
برای فعال سازی و غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس خود، علاوه بر ارسال پیامک می توانید از طریق کدهای دستوری زیر اقدام نمایید:
نحوه فعال سازی و یا غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس:
فعال سازی: #1*6*4*555*
غیرفعال سازی: #2*6*4*555*
kasra2012
28-01-2016, 00:50
كسي مشكل فعال نشدن بسته نداره؟
مشهد . شب قبل . طرح 3 ساعت نامحدود 2 تا 8 صبح . اتصال با 3G گوشی و Hotspot . دانلود 17.5 گیگابایت . :n01:
vampireXZX
28-01-2016, 03:31
یعنی ایرانسل فقط اعصاب داغون میکنه!!ی بسته یک ساعته نامحدود گرفتم ساعت 2و20 دقیقه فعال کردم یک ربع اول خوب دانلود کرد بعد از اون هی قطع میشد داشتم فیلم نگاه میکردم هر 2دقیقه باید فیلمو میبستم لینکهارو چک میکردم 2دقیقه دانلود میکرد بعد سرعتش میشد 0 دوباره میزدی یکم میگرفت دوباره میشد 0 خاموش روشن کردم هیچ فرقی نکرد بعد به جایی که ساعت 3 و 20 دقیقه تموم شه ساعت 3 و 5 دقیقه تموم شد!هر چی ام برنامه ایرانسل من رو میخواستم اجرا کنم میگفت در دسترس نیست کلا 1.5GB دانلود کرد بعد تو برنامه ایرانس من زده 20GB!!!!!
یعنی ایرانسل فقط اعصاب داغون میکنه!!ی بسته یک ساعته نامحدود گرفتم ساعت 2و20 دقیقه فعال کردم یک ربع اول خوب دانلود کرد بعد از اون هی قطع میشد داشتم فیلم نگاه میکردم هر 2دقیقه باید فیلمو میبستم لینکهارو چک میکردم 2دقیقه دانلود میکرد بعد سرعتش میشد 0 دوباره میزدی یکم میگرفت دوباره میشد 0 خاموش روشن کردم هیچ فرقی نکرد بعد به جایی که ساعت 3 و 20 دقیقه تموم شه ساعت 3 و 5 دقیقه تموم شد!هر چی ام برنامه ایرانسل من رو میخواستم اجرا کنم میگفت در دسترس نیست کلا 1.5GB دانلود کرد بعد تو برنامه ایرانس من زده 20GB!!!!!
دیشب مشغول اپدیت شبکه بودن ... بسته 3 ساعته و نیم ساعته رو طی چند روز آینده بر می دارن اینجور که پیداس
سلام دوستان ایرانسل بسته 20 گیگ شبانه رو برداشته آیا؟ تو سایتش که نتوانستم پیدا کنم
navid_fo
28-01-2016, 10:25
مشهد . شب قبل . طرح 3 ساعت نامحدود 2 تا 8 صبح . اتصال با 3G گوشی و Hotspot . دانلود 17.5 گیگابایت . :n01:
سلام
ببخشید سوالی پیش آمد!
این چند در میادش؟
طرح یک ماهش چه طور؟
مرسی :n16:
دوستان یه سوال ... اگر حجم بسته های بلند مدت مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه زودتر از زمان مورد نظر تمام بشه میشه دوباره یه بسته بلند مدت فعال کرد؟ یا باید صبر کنیم مثلا 3 ماه زمانش تموم بشه؟؟؟
دوستان سرعت بسته های شبانه محدودیتی نداره ؟!
(چون تو طول روز سرعت 1 تا 1.5 مگابایت هست اگه شب هم همینقدر باشه در طول 3 ساعت میشه 10 تا 15 گیگ دانلود کرد )
zofishel
28-01-2016, 12:38
دوستان سرعت بسته های شبانه محدودیتی نداره ؟!
(چون تو طول روز سرعت 1 تا 1.5 مگابایت هست اگه شب هم همینقدر باشه در طول 3 ساعت میشه 10 تا 15 گیگ دانلود کرد )
سلام
از من می شنوی نگیر چون خودم یه طرح نامحدود یه ساعته گرفتم نیم ساعت دانلود کرد بعد از اون آنتن میپرید هر کاری ام کردم نشد اگه دانلود می زدم آنتن می پرید اگر وبگردی می کردم آنتن مشکلی نداشت.
صفحه های قبل رو هم اگه یه نگاهی بندازی می بینی بقیه دوستانم همین اتفاق براشون افتاده و ایرانسل باری دیگر دله دزدی را شروع کرده:n10:
warrior2020
28-01-2016, 13:39
سلام.دوستان سرعت فورجی چطوره نسبت به تری جی؟ D:
تازگیا با بسته 5 گیگی روزانه آشنا شده بودم که یه چندباری باهاش دانلود کردم که دیگه برش داشتن،حالا میخوام بسته نامحدود بگیرم ببینم چطوره و گفتم اگه سرعت فورجی تفاوت خاصی با تری جی داشته باشه یه سیمکارت فورجی بگیرم برا دانلود D:
این بسته نامحدودا هم که برنمیدارن یه سیمکارت فورجی بگیرم؟
من صبح که با تری جی دانلود میکردم سرعت حدودا 1 تا 2.5 مگ بود و از ساعت 9 به بعد دیگه میومد زیر 1 مگ تقریبا.
چرا این زمان شروع و پایان بسته ها رو درست اعلام نمیکنن؟!زمان استفاده 6 تا 12 ظهر زده بود که نیم ساعت زودتر زمانش تموم شد؛شارژو خورد (:
Electronic-Arts
28-01-2016, 17:18
دیشب ساعت 3 شب داشتم استریم آنلاین full hd بازی های آنلاین رو نگاه میکردم گفتم از حجمم نره یه بسته یک ساعته فعال کنم 10 میلیاردبار درخواست رو فرستادم همش گفت شما تو صف هستید الان دیدم ساعت 2:32 بعد از ظهر برام اومده بسته یک ساعته نامحدود 2 تا 8 صبح شما فعال شد:n34:
morteza_7
28-01-2016, 18:36
یعنی ایرانسل خیلی دزده !!!!
به اندازه سر سوزنی شک نکنید
حالم بهم خورد از سرویس های بی خودش
نیم ساعت که می خری 20 دقیقه شد خودش قطع می شه حالا بماند همیشه اینطوری نیست باید بعد 1 ربع چک کنی شاید قبل اون هم از شارژت کم می کنه
یکی دو بار نه بلکه خیلی پیش اومده این وضعیت واسه من !!!!
تو برنامه ایرانسل من : توقسمت تنظیماتش یه جای داره که اگه بسته ات داره تموم میشه هشداره بده ( تو قسمت تنظیماتش باید بری فعال کنی که نمی شه )
جالب اینجاست روحالت off هست وقتی فعال میکنی on خودش بر میگیرده و خطا میده
واقعا چه دزدی هستند اینا !!!!!!!!!!!!!:n38::n38::n38:
دوستان نظرتون در مورد مودم ؟Huawei E5573 4G
کسی استفاده کرده؟ممنون میشم کمک کنید
کسی جواب مارو نمیده؟
warrior2020
28-01-2016, 19:21
یعنی ایرانسل خیلی دزده !!!!
به اندازه سر سوزنی شک نکنید
حالم بهم خورد از سرویس های بی خودش
نیم ساعت که می خری 20 دقیقه شد خودش قطع می شه حالا بماند همیشه اینطوری نیست باید بعد 1 ربع چک کنی شاید قبل اون هم از شارژت کم می کنه
یکی دو بار نه بلکه خیلی پیش اومده این وضعیت واسه من !!!!
تو برنامه ایرانسل من : توقسمت تنظیماتش یه جای داره که اگه بسته ات داره تموم میشه هشداره بده ( تو قسمت تنظیماتش باید بری فعال کنی که نمی شه )
جالب اینجاست روحالت off هست وقتی فعال میکنی on خودش بر میگیرده و خطا میده
واقعا چه دزدی هستند اینا !!!!!!!!!!!!!:n38::n38::n38:
از هرجا که بتونن کلاه میزارن سر ملت D:
من وایمکس دارم که شبانه رو میگن از 2 تا 8 رایگانه ولی بیشتر شبا از 2 و نیم به بعد رایگان میشه!کسی ندونه از 2 بزنه دانلود نیم ساعت از ترافیک مصرف میشه!
این بسته های سیمکارت هم سر زمانش تموم نمیشه مهلت استفاده و زودتر از زمان اعلام شده مهلت استفاده تموم میشه،یک گیگ از بسته مونده بود برام و هنوز نیم ساعت تا زمان اعلام شده فرصت بود که دیگه مهلت استفاده تموم شد و اون یک گیگ رو ول کرد رفت از شارژ مصرف کرد!کلا هر جوری بتونن میچاپن D:
دوستان یه سوال ... اگر حجم بسته های بلند مدت مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه زودتر از زمان مورد نظر تمام بشه میشه دوباره یه بسته بلند مدت فعال کرد؟ یا باید صبر کنیم مثلا 3 ماه زمانش تموم بشه؟؟؟
جوابشو کسی می دونه؟؟؟
جوابشو کسی می دونه؟؟؟
کلا بسته ای از نظر حجم زودتر از زمانش تموم بشه میشه بسته بعدیو فعال کرد .
چقدر این ایرانسل دزده بسته نیم ساعتی فعال میکنم موقع استفاده انتن میپره به 700 زنگ زدم میگه مشکل از مودم شماست مگه میشه انتن بپره:n38:خودشون رو زدن به نفهمی:n24:
امروز 3 بسته فعال کردم فقط تونستم از یکیش استفاده کنم
bardia-vr
28-01-2016, 21:42
من بسته نیم ساعته فعال کردم،مشکل پرش آنتن نداشتم،اما توی خونه جواب نداد و فقط یک خط فورجی آنتن داشت که هی قطع میشد و میرفت روی نسل دو،اینترنتی که توی خونه آنتن نده چه به درد میخوره؟نمیشه که رفت وسط میدون چون آنتن بهتره
matr!x_2008
28-01-2016, 21:44
از صبحه بسته فعال نمیشه... میگه در حال بروز رسانی هستیم.. شارژمم چند تا اس اومد از ایرانسل خوردش.. الان تازه بسته فعال میشه!رفتم رایتل یه بسته 200 مگی زدم.. واقعا لذت بخشه... حیف بسته هاش گرونه وگرنه رایتل خیلی خوبه
bardia-vr
28-01-2016, 22:14
از صبحه بسته فعال نمیشه... میگه در حال بروز رسانی هستیم.. شارژمم چند تا اس اومد از ایرانسل خوردش.. الان تازه بسته فعال میشه!رفتم رایتل یه بسته 200 مگی زدم.. واقعا لذت بخشه... حیف بسته هاش گرونه وگرنه رایتل خیلی خوبه
هیچ ارزونی بی حکمت نیست،منم بسته سه ماهه رایتلم امروز تموم،گفتم ببینم اگه ایرانسل خوب شده،بسته هاش ارزونتره بزنم،اما دیدم نه، وقتی رایتل پوشش و ثبات بهتری داره،چرا بیام ایرانسل ؟ ایرانسل که همش قطع و وصل بشه
matr!x_2008
28-01-2016, 22:20
هیچ ارزونی بی حکمت نیست،منم بسته سه ماهه رایتلم امروز تموم،گفتم ببینم اگه ایرانسل خوب شده،بسته هاش ارزونتره بزنم،اما دیدم نه، وقتی رایتل پوشش و ثبات بهتری داره،چرا بیام ایرانسل ؟ ایرانسل که همش قطع و وصل بشه
ایرانسل دیگه شورشو در اورده.. پینگش اصلا خوب نیس. همین قیمت کمش ادمو گول میزنه.. :n09: اگه رایتل بسته های متنوعی میداشت خیلی بیشتر از اینا پیشرفت میکرد و کاربر جذب میکرد
bardia-vr
28-01-2016, 22:26
ایرانسل دیگه شورشو در اورده.. پینگش اصلا خوب نیس. همین قیمت کمش ادمو گول میزنه.. :n09: اگه رایتل بسته های متنوعی میداشت خیلی بیشتر از اینا پیشرفت میکرد و کاربر جذب میکرد
متاسفانه رایتل تنوع نداره،من در یک مکان ثابت چند شب حدود ساعت ۳ نیمه شب،هم با ایرانسل و هم با رایتل تست گرفتم ،رایتل شب ها پینگ و سرعتش خیلی خوب و ثابت میشه اما ایرانسل پینگ بالا و سرعت کم، رایتل سیم کارت دیتاش تنوع خوبی داره.
من 3 بار بسته نیم ساعته نامحدود خریدم .
هر سه بار رو از اعتبارم کم کرد
اما فعال نشد
این دیـــ ــوثــــــ ـا اگه از هر کسی 100 تومن بدزدند و احتساب تعداد میلیونی سیم کارت ها در آمدش فقط تو یک روز به میلیارد میرسه
- - - Updated - - -
من 3 بار بسته نیم ساعته نامحدود خریدم .
هر سه بار رو از اعتبارم کم کرد
اما فعال نشد
این دیـــ ــوثــــــ ـا اگه از هر کسی 100 تومن بدزدند و با احتساب تعداد میلیونی سیم کارت ها در آمدش فقط تو یک روز به میلیارد میرسه
kasra2012
29-01-2016, 00:28
دوستان الان من يه بسته ٣ ساعته يه ٢ ساعته دارم يعني جمعا ميشه ٥ ساعت يا ن ايرانسل همرو از ساعت ٢ حساب ميكنه؟
سلام
ببخشید سوالی پیش آمد!
این چند در میادش؟
طرح یک ماهش چه طور؟
مرسی :n16:
این طرح هفتگی ، ماهانه ، سالانه نداره ! شما در طی شبانه روز یکبار می تونی این طرح رو فعال کنی که زمان استفاده اون بازه زمانی 2 تا 8 صبح هستش .
آیا روتری جدیدتر از 3020 تی پی لینک موجود هست ؟ ممنون میشم معرفی کنید
با تشکر
hassanshaikhi
29-01-2016, 07:39
دیشب بسته 3 ساعته نامحدود 2000 تومان. 42 گیگ دانلود شد.
mohammad59mm
29-01-2016, 07:53
گاهی برای من مشکل داشت، ولی این چند روزه نسبت به اینترنت وایرلسم خیلی خیلی بهتر بود، حیف که جنبه ی تبلیغی داره و به زودی همه ی حجم نامحدودها رو متأسفانه برمی دارند. دوشب پیش هم که برام مشکلی پیش نیومد چون قبل از فعال کردن اخطار دادند که در حال بروز رسانی هستند و من هم گزینه ی خیر رو زدم. البته به نظر من گرونه، روزی دو بسته ی 3 تومنی میشه ماهی 120 تومن ها!!!!!!!!!!!!!!
بدبختیش اینه که چند بار تا 2 شب بیدار موندم، ولی همون اولش موس به دست خوابم برد.
----------------------------------------------------------
یعنی میشه ما هم روزی اینترنت نامحدود یکی دو گیگ در ثانیه با قیمت مثلآ ده بیست هزار تومن داشته باشیم؟ مثل الان که به زمان کارت اینترنت و تلفن و دو ساعت باز شدن صفحه چند سال پیش می خندیم، زمانی میرسه که الانمون رو مسخره کنیم؟
Tehranshahr
29-01-2016, 08:02
با تشکر
WR842ND
روتر قدرتمندیه نسبت به قیمتش، برای دانگل نیاز به کاستوم فیرم ور openwrt داره و دریافت پکیج های مربوطه، پس به کاربر های مبتدی توصیه نمیشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Masoud 206-16v
29-01-2016, 08:43
با تشکر
TP-LINK MR3420
7cEram
TP-LINK MR3420
7cEram
یادمه دوستان یه روتر شبیه همین 3020 معرفی کرده بودند از همین تیپی لینک که الان اسمش یادم نیست....
سلام به دوستان ایا بسته های شبانه 10 گیگ و5 گیگ ایرانسل غیر فعال شده هرکاری میکنم کد دستوریش وصل نمیشه
sadegh1010
29-01-2016, 11:31
rezarain@
مهندس سلام فورجی سبزوار چی شد پس گفتید تا بهمن وصل نمیشه ولی نشد هنوز کی روشن میکنید پس ؟
دیشب بسته 3 ساعته نامحدود 2000 تومان. 42 گیگ دانلود شد.
مگه 3 ساعته نیست این بسته شما که 4 ساعت دانلود کردین
بازم منطقه شما 4G داره اما شهرستان ما 3g هم درست و درمون نداره 2 متر جابه جا میشه 3g تو افق محو میشه
راستی اسم این نرم افزار شما که میزان دانلود رو نشون میده چیه؟
دیشب 3 جی
بسته دو ساعته 7500 مگ دانلودکردم
گیگی 200 تومن خیلی هم عالی :n02:
سلام به دوستان ایا بسته های شبانه 10 گیگ و5 گیگ ایرانسل غیر فعال شده هرکاری میکنم کد دستوریش وصل نمیشه
حذف شدن بست های جدید جایگزین شدن
بازم منطقه شما 4G داره اما شهرستان ما 3g هم درست و درمون نداره 2 متر جابه جا میشه 3g تو افق محو میشه
ساعتشو نگاه کنید ازساعت 03:53 تا 06:55 .
گاهی برای من مشکل داشت، ولی این چند روزه نسبت به اینترنت وایرلسم خیلی خیلی بهتر بود، حیف که جنبه ی تبلیغی داره و به زودی همه ی حجم نامحدودها رو متأسفانه برمی دارند. دوشب پیش هم که برام مشکلی پیش نیومد چون قبل از فعال کردن اخطار دادند که در حال بروز رسانی هستند و من هم گزینه ی خیر رو زدم. البته به نظر من گرونه، روزی دو بسته ی 3 تومنی میشه ماهی 120 تومن ها!!!!!!!!!!!!!!
بدبختیش اینه که چند بار تا 2 شب بیدار موندم، ولی همون اولش موس به دست خوابم برد.
----------------------------------------------------------
یعنی میشه ما هم روزی اینترنت نامحدود یکی دو گیگ در ثانیه با قیمت مثلآ ده بیست هزار تومن داشته باشیم؟ مثل الان که به زمان کارت اینترنت و تلفن و دو ساعت باز شدن صفحه چند سال پیش می خندیم، زمانی میرسه که الانمون رو مسخره کنیم؟
دو بسته 3 تومنی که باهاش 20 30 گیگی حداقل دانلود میکنین کمترین میزان گفتم زیاده ؟ مگه حتما باید شبی 20 30 گیگ دانلود کرد ؟ یه مقیاسی با شرکتهای دیگم کنید . های وبش که ارزونترین 15 گیگ میده 9000 تومن .
hassanshaikhi
29-01-2016, 13:09
چرا سه ساعته هست. ساعت شروع 3:53 دقیقه بوده برای همین یک گیگ بین ساعت 3 تا 4 دانلود شده.
اولی که برنامه networx هست دومی هم برنامه ایرنسل من.
frankval
29-01-2016, 13:12
آیا امکانش هست با این بسته های نامحدود از طرق کامپیوتر متصل شد و اینقدر دانلود داشت؟ اینجا فقط آیکون E رو دارم و نه 3gبا توجه به این نکته امکانش هست؟
Follow Your Instinct!
mohammad59mm
29-01-2016, 13:27
دو بسته 3 تومنی که باهاش 20 30 گیگی حداقل دانلود میکنین کمترین میزان گفتم زیاده ؟ مگه حتما باید شبی 20 30 گیگ دانلود کرد ؟ یه مقیاسی با شرکتهای دیگم کنید . های وبش که ارزونترین 15 گیگ میده 9000 تومن .
من هم گفتم نسبت به اینترنت وایرلسم خیلی خیلی بهتره. اما مگه ایرانسل رو برای کار دیگه ای جز دانلود میخام. وگرنه همون ماهی 8 تومنی وایرلس با دانلود رایگان شبانه برای وبگردی و دانلودهای کم جواب میده. تازه هم من بیشتراز حدود 12 گیگ تا حالا نتونستم دانلود کنم . ولی این هفته هرچی دانلود دارم انجام میدم و خودمو خلاص می کنم مگر اینکه برش دارند.
در استان سمنان
شهر گرمسار وارد مدار فورجی شد.
سلام. آقا رضا. خسته نباشید. وضعیت پوشش دهی 4g نیشابور خراسان رضوی زیاد کامل نیست.تنها قسمت کوچکی از شهر تحت پوشش قرار داره. آیا به این نزدیکی امکان گسترش وجود دارد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
sadegh1010
29-01-2016, 14:57
سلام. آقا رضا. خسته نباشید. وضعیت پوشش دهی 4g نیشابور خراسان رضوی زیاد کامل نیست.تنها قسمت کوچکی از شهر تحت پوشش قرار داره. آیا به این نزدیکی امکان گسترش وجود دارد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
سلام سرعت حداکتر و حداقل سرعت ایرانسل در شهرستان نیشابور رو حالت فورجی چقد هست؟
نتایج Speedtest اصفهان
نسل چهارم
نسل سوم
چند هفته اس خیلی بد شده اوضاع.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نتایج Speedtest اصفهان
نسل چهارم
نسل سوم
چند هفته اس خیلی بد شده اوضاع.
سرورتون رو عوض کنید مشکل داره سرور بروجرد
سرورتون رو عوض کنید مشکل داره سرور بروجرد
تقریبا همه ی سرور ها همینطوره دوست عزیز.
این تست ها با سرور های آسمان فراز اصفهان، ایرانسل و رایتل تهران گرفتم و زیاد فرقی نداره.
کسی از همین روتر 3020 رو داره ؟ سرعت دانگل رو کم نمیکنه ؟ برد وایرلسش چطوره ؟
با تشکر
sadegh1010
29-01-2016, 18:37
کلا دو باره یه چند روزی سرعت افت کرده
آیا هنوز سیستم در حال بروزرسانی هس؟
نسل سوم که کلا قطع شده
Soli_AK47
29-01-2016, 21:10
کلآ اینترنت ایرانسل عشقیه یک روز سرعت دانلودش تا 2 مگابایت ( حدود 20 مگابیت) میرسه یک روز رو 200-300 جفتک میزنه اصن یه وعضی. :n23::n36::n41:
آیا امکانش هست با این بسته های نامحدود از طرق کامپیوتر متصل شد و اینقدر دانلود داشت؟ اینجا فقط آیکون E رو دارم و نه 3gبا توجه به این نکته امکانش هست؟
Follow Your Instinct!
اصلا چون با E به زور بتونی یه فایل 3 مگ بگیری
omidshsh
30-01-2016, 00:19
تفاوت سرعت بین 3و4G چقدر هست؟؟؟
آیا 4g همان LTE است؟
meshkiposh2200
30-01-2016, 01:19
تقریبا همه ی سرور ها همینطوره دوست عزیز.
این تست ها با سرور های آسمان فراز اصفهان، ایرانسل و رایتل تهران گرفتم و زیاد فرقی نداره.
اصفهان چند وقتی هست اینطور شده کسی هم پاسخگو نیست من اپلود روی 19 مگ گرفتم همزمان دانلود زیر یک مگ با فورجی:n29:
Soli_AK47
30-01-2016, 07:40
3جی ایرانسل.
دوستان مودم e3372من دارم انتن 4g این مدل رو از کجا میتونم تهیه کنم.خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم.
مرسی
mohammad59mm
30-01-2016, 16:27
3 ساعتی یا 2 ساعتی از زمان شارژ حساب میشه یا فقط زمان هایی که کانکت بشیم؟ مثلآ میشه یک ساعتشو 2 تا 3 شب استفاده کرد و کامپیوتر رو خاموش کنیم و بقیه شو مثلآ دو ساعت بعد 6 تا 8 صبح وصل بشیم؟
reza2700
30-01-2016, 16:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رایتل-مکالمات-نامحدود-همراه-اول-و-ایرانسل-را-مسدود-کرد
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
naser.051
30-01-2016, 17:08
تست زیر 10 دقیقه پیش گرفتم به دلیل اینکه نواسان خیلی کمی با سرور خارج داشته فقط از سرور ایران تست رو میزارم
bardia-vr
30-01-2016, 17:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رایتل-مکالمات-نامحدود-همراه-اول-و-ایرانسل-را-مسدود-کرد
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
این کار ممکنه به طور موقت انجام گرفته باشه و بعدها دوباره طرح های نامحدود ایجاد بشن، اما اون چیزی که مهمه اینه که هرچه تعداد اپراتورها بیشر باشه در نتیجه رقابت جدی تره و این به نفع من و شماست،تصور کنید تالیا با حمایت های این چنینی هنوز سرپا بود و برشکست نشده بود،اونوقت رقابت بین تریجی نسبت به الان تنوع و کیفیت بیشتری داشت.
دوستان مودم e3372من دارم انتن 4g این مدل رو از کجا میتونم تهیه کنم.خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم.
مرسی
داخل ایران این آنتها موجود نیست اگرم کسی بهت پیشنهاد میکنه یا مال 3g یا gprs
ایرانسل چند روزی انتنش افت کرده کم زیاد میشه علت چی نمیدونم چون یهو یکی دو ساعت آنت ثبات ولی بعدش دو باره افت میکنه .
من روی گوشی htc one 3gتا نزدیک 2 میگ سرعت میگرم ولی روی سامسونگ تقریبا 500 تا بیشتر نمیره ایا بخاطر باند های گوشی هست
چون شارژ باتری گوشی رو میخوره میخوام مودم سیم کارت خور بگیرم که سرعت خوب بده چی پیشنهاد میکنید
Tornado2800
30-01-2016, 18:11
برای فعال سازی این سرویس کافیست یک پیامک بدون متن به شماره ۳۹۴۰ بفرستید تا پس از آن، تمامی اطلاعات مربوط به هزینه های شما بعد از پایان هر تماس برایتان ارسال شود.
همچنین در صورت عدم تمایل به استفاده از این سرویس، با ارسال یک پیامک بدون متن به ۳۹۴۱می توانید آن را غیر فعال کنید.
برای فعال سازی و غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس خود، علاوه بر ارسال پیامک می توانید از طریق کدهای دستوری زیر اقدام نمایید:
نحوه فعال سازی و یا غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس:
فعال سازی: #1*6*4*555*
غیرفعال سازی: #2*6*4*555*
غیر فعال نمیشه !
غیر فعال نمیشه !
اینم یه چیزی مثل اون پیامک تبلیغی هاس من 60 بار زدم یکی دو روز قطع میشه دوباره فعال میشه
سلام
بسته های هزار تومن دانلود از 6 تا 12 ظهر و مشابه رو ورداشتن؟:(
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
mohammad59mm
30-01-2016, 19:34
سلام
بسته های هزار تومن دانلود از 6 تا 12 ظهر و مشابه رو ورداشتن؟:(
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
برداشتنش، حدس می زنم به زودی شبانه هارو هم بردارند. من خودم میخام مودم سیم کارت خور 4g بخرم، ولی می ترسم بردارنش و بمونه رو دستم.
mohammad59mm
30-01-2016, 19:36
3 ساعتی یا 2 ساعتی از زمان شارژ حساب میشه یا فقط زمان هایی که کانکت بشیم؟ مثلآ میشه یک ساعتشو 2 تا 3 شب استفاده کرد و کامپیوتر رو خاموش کنیم و بقیه شو مثلآ دو ساعت بعد 6 تا 8 صبح وصل بشیم؟
alireza3dshadow
30-01-2016, 19:46
یکی این بسته های جدید توضیح بده جریان چیه یک ماهی میشد نگاه نمی کردم العان دانلود دارم کدومش بهتره
پی نوشت: من یک بسته بلند مدت دارم تست سرعت گرفتم با آنتن 70db- سرعت از 2 مگ بیشتر نشد:n03:
قبلا اینجا سرعت حداقل 4 مگ بود احتمالا شبا سرعتم افت پیدا کرده !!!
Le0nard0
30-01-2016, 19:49
کسی با حجم بسته های ساعتی 1 گیگ 8صبح تا 2 شب مشکل حجم نداره؟ من بسته 1 گیگ گرفتم 860 مگ دانلود داشتم بسته تموم شد . ایرانسل توام؟:n02:
Le0nard0
30-01-2016, 19:51
از وقتی کانکت شی ساعت شروع میشه استفاده هم نکنی بازم ساعتت میگذره
زمانی که صحبت از محدود کردن سرعت در ایرانسل میشه بعضی ها می گفتند این کلمه محدودیت فراموش کنید یا میگی ایرانسل دزد هست بعضی بهشون بر میخوره! قبلا هم گفتم یه طرح یک ساله ایرانسل داشتم که دو سه ماه اول خوب بود سپس یکباره سرعت تا نود درصد افت کرد به زیر صد کیلوبایت و گاها زیر پنجاه کیلوبایت رسيد بطوریکه که در شش هفت ماه گذشته عملا قابل استفاده نبود و مجبور شدم دوباره ولی فای راه بندازم خودم شک نداشتم که محدودیت سرعت اعمال کرده اند اما نمایندگان ایرانسل میگفتند نه کاربر تو منطقتون زیاد شده و این حرفها (کاربرها یک شبه به دکل ماهجوم آوردند و دیگه هم از جاشون تکون نخوردند چون دیگه اوضاع ما درست نشد که نشد) الان که پایان طرح نزدیک شده دقیقا سر دوماه مانده به اتمام طرح یعنی اول بهمن یکباره همانطور که یکشبه سرعت خراب شده بود یکشبه همه چیز عالی شد! یعنی الان من یکهفته هست حتی مودم وای فای روشن هم نکردم تو ساعات اوج مصرف هم راحت با ایرانسل جواب میده.پینگ شده عالی صفحات مثل فرفره باز میشن. خوب آلن آگه من پیش خودم فکر نکنم محدودیت قبلا اعمال شده رو برداشتن تا کاربر رو راضی به تمدید دوباره طرح بلند مدت بکنند چه فکری باید بکنم! یکشبه چه اتفاقی افتاد کاربران منطقه ما مردند! یا ایرانسل معجزه کرد.!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Le0nard0
30-01-2016, 21:10
زمانی که صحبت از محدود کردن سرعت در ایرانسل میشه بعضی ها می گفتند این کلمه محدودیت فراموش کنید یا میگی ایرانسل دزد هست بعضی بهشون بر میخوره! قبلا هم گفتم یه طرح یک ساله ایرانسل داشتم که دو سه ماه اول خوب بود .......
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
شما با محاسبه حجم ایرانسل توی این طرح یک ساله مشکلی نداشتی؟ درست حساب میکرد؟
کسی با حجم بسته های ساعتی 1 گیگ 8صبح تا 2 شب مشکل حجم نداره؟ من بسته 1 گیگ گرفتم 860 مگ دانلود داشتم بسته تموم شد . ایرانسل توام؟:n02:
ما بقیش رفته برای آپلود
من توی بسته ها تا حالا حجم خوری نداشتم. ( چند تا بلند مدت داشتم )
من روی گوشی htc one 3gتا نزدیک 2 میگ سرعت میگرم ولی روی سامسونگ تقریبا 500 تا بیشتر نمیره ایا بخاطر باند های گوشی هست
چون شارژ باتری گوشی رو میخوره میخوام مودم سیم کارت خور بگیرم که سرعت خوب بده چی پیشنهاد میکنید
هر دوشون قابلیت دوال کریر دارن؟ یعنی حداکثر سرعت هر دو 42 مگه؟
مودم دانگل e3372 و برای استفاده وای فای روتر mr3020 کنارش.
3372 در راستین بازار 119 هزار هست و روتر هم در د ی جی کالا 88000
من اشنایی زیادی با 3جی و 4جی نداشتم.بعد از اینکه adsl به فنا رفت و تعریف 4جی رو شنیدم کلی تعجب کردم تو این کشور سرعت به مگ بدن؟
اونم ایرانشت!!!!
بعد از دو بار استفاده فهمیدم همون دزدی ه که بود
بسته نیم ساعته 3جی گرفتم هر 10ثانیه انتن میپره
درصورتی که مصرف ازاد عین بمب کار میکنه
دزد دزد دزد مملکت بی صاحب
من اشنایی زیادی با 3جی و 4جی نداشتم.بعد از اینکه adsl به فنا رفت و تعریف 4جی رو شنیدم کلی تعجب کردم تو این کشور سرعت به مگ بدن؟
اونم ایرانشت!!!!
بعد از دو بار استفاده فهمیدم همون دزدی ه که بود
بسته نیم ساعته 3جی گرفتم هر 10ثانیه انتن میپره
درصورتی که مصرف ازاد عین بمب کار میکنه
دزد دزد دزد مملکت بی صاحب
متاسفانه مشکل پریدن آنتن توی بسته نیم ساعتی زیاده و گرفتن این بسته ریسک داره. من چند روز پیش گرفتم آنتن بعد از چند دقیقا کلا پرید و به عبارت درست تر ایرانسل اجازه رجیستر شدن به شمارمو نمیداد ولی امروز گرفتم و 4 گیگ دانلود کردم بدون مشکل
Le0nard0
30-01-2016, 22:19
ما بقیش رفته برای آپلود
من توی بسته ها تا حالا حجم خوری نداشتم. ( چند تا بلند مدت داشتم )
من با آپلود حساب کردم باید دوباره امتحان کنم پس
hamed11368
30-01-2016, 22:59
دوست عزیز من ترکیب مودم E3372 و روتر MR3020 رو دارم اما متاسفانه هنگامی که از روتر استفاده میکنم، نسبت به زمانی که مودم رو مستقیم وصل میکنم، سرعت دانلودم به یک سوم کاهش پیدا میکنه، آیا این مشکل کلی هست؟ وآیا راه حلی براش وجود داره؟
مشکل کاهش سرعت نداره این روتر رو وایرلس ؟
hamed11368
30-01-2016, 23:21
برای من سرعت به یک سوم تا یک چهارم کاهش پیدا میکنه، البته به تازگی مودم و روتر رو گرفتم، شاید مشکل قابل حل باشه
hamed11368
30-01-2016, 23:23
خیلی هم با تنظیمات روتر سر و کله زدم، اما توفیقی حاصل نشد، فقط تو خونه امتحان کردم، جای دیگه ای برای تست نبردم هنوز، ولی فکر نکنم فرقی بکنه
hamed11368
30-01-2016, 23:26
اما روتر MR3020 کیفیت ساخت و بدنه خیلی خوبی داره، آنتن دهی قابل قبولی هم داره
دوست عزیز من ترکیب مودم E3372 و روتر MR3020 رو دارم اما متاسفانه هنگامی که از روتر استفاده میکنم، نسبت به زمانی که مودم رو مستقیم وصل میکنم، سرعت دانلودم به یک سوم کاهش پیدا میکنه، آیا این مشکل کلی هست؟ وآیا راه حلی براش وجود داره؟
برای من کاهش محسوسی نداره. نمی دونم چرا بعضی از کابرها این مشکل رو دارن. البته من با لن وصل میشم نه وایرلس توی بیسیم احتمال این افت بیشتره. به هر حال ببینید روتر آخرین فرم ویر رو داره.
البته من یه دانگل 320 یو داشتم که با اون کاهش محسوس بود اما با 3372 نه
اینم چند تا تست که 300 مگ آب خورد
تست با روتر
تست بدون روتر
نکته پایانی با تست مای نت یه تست یک مگی گرفتم هیچ وقت به آخر نرسید:n38:
hamed11368
30-01-2016, 23:27
ببخشید من پیام هام رو تک تک فرستادم، برای این بود که تعدادشون 5 تا بشه که بتونم پیام خصوصی بفرستم
hamed11368
30-01-2016, 23:30
برای من کاهش محسوسی نداره. نمی دونم چرا بعضی از کابرها این مشکل رو دارن. البته من با لن وصل میشم نه وایرلس توی بیسیم احتمال این افت بیشتره. به هر حال ببینید روتر آخرین فرم ویر رو داره.
البته من یه دانگل 320 یو داشتم که با اون کاهش محسوس بود اما با 3372 نه
اینم چند تا تست که 300 مگ آب خورد
تست با روتر
تست بدون روتر
نکته پایانی با تست مای نت یه تست یک مگی گرفتم هیچ وقت به آخر نرسید:n38:
اگه این افت مربوط به بیسیم بودن باشه، پس چرا با هات اسپات موبایل حتی ذره ای افت ندارم؟
ممکن هست ربطی به منطقه داشته باشه؟
ممنون منظور از قابلیت دوال کریر یهمی چی پس چرا یکی بیشتر سرعت داره
واینکه این مودم ها که گفتیئ ایا با تمامی سیم کارت ها هم خوانی داره یا فقط ایرانسل
مودم 3372 رو میشه آنلاک کرد و با همه سیم کارتها استفاده کرد. 3020 هم که فقط یه روتر هست.
دوال کریر می تونه دو تا 5 مگاهرتز از دکل بگیره و طبیعتا سرعت بیشتری می تونه داشته باشه مویایلهایی که تا 42 مگ تری جی دارن دوال کریرن و اونایی که تا 21 مگ می تونن بگیرن دوال کریر نیستن
سرعت دو گوشی می تونه به آنتن و گیرندگی و پردازش هم برگرده
من امروز بعد یه ماه اومدم یه بسته بگیرم دانلود کنم دیدم سرعتم خیلی اومده پایین
به نظرتون برای چیه؟
تو چند هفته اخیر اصلا دانلودی نداشتم
mehdi2004usa
31-01-2016, 12:27
سلام.از دوستان در مورد مودم tp-link mr200 کسی میتونه کمک کنه؟
سیمکارت 4جی ایرانسل گذاشتم.دفعه اول که روشن میکنم سرعت کم و پرنوسان داره ولی یکبار خاموش و روشن میکنم سر عت تا 30 مگ میره و تقریبا ثابت.
سپاس
من امروز بعد یه ماه اومدم یه بسته بگیرم دانلود کنم دیدم سرعتم خیلی اومده پایین
به نظرتون برای چیه؟
تو چند هفته اخیر اصلا دانلودی نداشتم
مشکل فقط افت سرعت نیست افت آنتنم پیدا کرده من بین 4 5 خط انتنم بود جدیدا رو سه ثابت شده
شما با محاسبه حجم ایرانسل توی این طرح یک ساله مشکلی نداشتی؟ درست حساب میکرد؟
نه مشکل محاسبه ای نداشتم چون فقط رو گوشی خودم از ایرانسل استفاده میکنم مصرفی که ایرانسل محاسبه میکنه با data usage داخل گوشیم همواره مطابقت داره.
دوستان اون ترکیب روتر مودم usb ایرانسل گزينه مناسبی بنظر میومد اما اگر قرار بر افت سرعت اشتراک گذاري تا اين حد باشه که بدرد نمیخوره .کسی با روتر ديگري این مودم رو تجربه نکرده؟ سوال دیگه اینکه مودم های باتری دار مثلا m7350 رو میشه مانند لپتاپ مستقیم به برق زد و استفاده کرد یا اینکه مثل گوشی هستند که نمیشه همیشه همیشه به برق متصل باشند و باتری خراب میشه.چون من برای استفاده ثابت داخل خونه میخوام که مودم یکسره روشن باشه.این مودم کد دستوری ساپورت میکنه؟
دوستان اون ترکیب روتر مودم usb ایرانسل گزينه مناسبی بنظر میومد اما اگر قرار بر افت سرعت اشتراک گذاري تا اين حد باشه که بدرد نمیخوره .کسی با روتر ديگري این مودم رو تجربه نکرده؟ سوال دیگه اینکه مودم های باتری دار مثلا m7350 رو میشه مانند لپتاپ مستقیم به برق زد و استفاده کرد یا اینکه مثل گوشی هستند که نمیشه همیشه همیشه به برق متصل باشند و باتری خراب میشه.چون من برای استفاده ثابت داخل خونه میخوام که مودم یکسره روشن باشه.این مودم کد دستوری ساپورت میکنه؟
من مودم 5372 دارم حتما باید باتری توش باشه نمیشه بدون باتری استفاده کرد فکر کنم 7350 تی پی لینک هم همینطوره
مودم من قابلیت ussd داره هر چند با ایرانسل من این قابلیت دیگه خیلی مهم نیست.
همراه اول هم همراه من داره. رایتلم که از اول اینترنتی بوده
چندتا تست دیگه از ترکیب 3372 و ام آر 3020 میزارم لن و وای فای
اتصال با لن
اتصال با وای فای
سیگنال منهای 59 dbm
امروز دیدم بامیلو مدل جدید مودم هووای را با تخفیف برای فروش گذاشته که رقیب جدی مدل E3372 هستش. این مدل E8372 هستش که از 4G پشتیبانی می کند و علاوه بر آن وای فای هم دارد و به جز این ها در پکیج اون یک شارژر هستش که این مودم یو اس بی را از اتصال به رایانه بی نیاز می کند و این جوری می تونید با وای فای به اون وصل بشین یا در ماشین با یک یو اس بی فندکی اون را روشن کرده و باز از طریق وای فای به این مودم یو اس بی وصل بشین.
با این حساب میشه از الان با ترکیب E3372 و روتر خداحافظی کرد و تنها با یک مودم یو اس بی E8372 که همه قابلیت های E3372 را دارد و افزون بر آن وای فای داشته و بدون نیز به ویندوز و رایانه نیز می توان از طریق آن به اینترنت وصل شد و دغدغه یافتن روتر مناسب برای E3372 را نیز به فراموشی سپرد.
کسی نمیدونه آنتن های تقویت کننده مودم 4G lTE رو ایران جایی هست داشته باشه؟
به نظرم این مدلهای دانگل وای فای دار، وای فای قوی ندارن ( همانطوری که وای فای مودمهای باطری خور قوی نیست و اگر 7 8 متری فاصله بگیری افت شدیدی به وجود میاد) و از این حیث روترها بهتر عمل می کنند و قدرت انتخاب بیشتری هم هست
به نظرم این مدلهای دانگل وای فای دار، وای فای قوی ندارن ( همانطوری که وای فای مودمهای باطری خور قوی نیست و اگر 7 8 متری فاصله بگیری افت شدیدی به وجود میاد) و از این حیث روترها بهتر عمل می کنند و قدرت انتخاب بیشتری هم هست
قیمتش هم خیلی زیاده 330تومن. شاید 70-80تومن اضافه تر بدی و مودم رو میزی بخری مطمئن تر باشه اخه گفته میشه مودم های USB برای جاهایی که پوشش خوب هست مناسبند یعنی گیرندگی متوسطی دارند حالا مگر اینکه چون جدید است شرایطش متفاوت باشه.
قیمتش هم خیلی زیاده 330تومن. شاید 70-80تومن اضافه تر بدی و مودم رو میزی بخری مطمئن تر باشه اخه گفته میشه مودم های USB برای جاهایی که پوشش خوب هست مناسبند یعنی گیرندگی متوسطی دارند حالا مگر اینکه چون جدید است شرایطش متفاوت باشه.
من بر خلاف فرضیه شما به تجربه دریافته ام عملکرد مودم های یو اس بی و بویژه این دو مدل هووای که از فناوری Receive Diversity پشتیبانی می کنند(این فناوری سبب بهبود سرعت دریافت از طریق گردآوری سیگنال های ضعیف از آنتن های مختلف موبایل و ترکیب آنها با یکدیگر می شود) در بسیاری از شرایط که گوشی هایی مانند گلکسی S6 در داخل ساختمان ها(این مورد را چندین باز آزمایش کرده ام) در اتصال به شبکه های نسل سه و چهار مشکل دارند یا با وجود اتصال سرعت ارتباط آنها پایین است، مودم های یو اس بی مانند E3372 بسیار خوب عمل می کنند. در هفت ماهی که مودم E3372 را پیوسته استفاده کرده ام در شرایط مختلف(از کوه های مشرف به شهر تا طبقات منهای یک ساختمانها و طبقات بالاتر) عملکرد این دانگل یو اس بی بسیار راضی کننده بوده است و تنها چند باری با توجه به نیاز برای اتصال وسایل دیگر آرزو داشتم کاش وای فای می داشت(هر چند مشکل را با به اشتراک گذاری اینترنت از طریق وای فای لپ تاپ حل کردم). حالا هم با آمدن مدل جدید E8372 که شباهت ها و اشتراکات بسیاری با E3372 دارد فکر می کنم تجربه بهتری در انتظار کاربران است. با مطالعه تجربه مشترکان اپراتورهای مختلف موبایل در گوشه و کنار دنیا که از مدل E8372 استفاده کرده اند به این نتیجه رسیدم در مجموع دانگل کارآمدی است هر چند باید دید روی سرویس های اپراتورهای ایرانی هم به همین خوبی جواب می دهد یا نه. الان تقریبا آماده ام بعد از هفت ماه تجربه خوب از داشتن E3372 به E8372 مهاجرت کنم.
ضمنا مودم E8372 بدون تخفیف 230 هزارتومان هست یعنی همان قیمت E3372 در تابستان که رفته رفته پایین آمد و حالا حدود 120 هزارتومان هم فروخته می شود.
229 قیمت خورده
دوستان حداکثر برد فورجی چقده
naser.051
01-02-2016, 02:03
من بر خلاف فرضیه شما به تجربه دریافته ام عملکرد مودم های یو اس بی و بویژه این دو مدل هووای که از فناوری Receive Diversity پشتیبانی می کنند(این فناوری سبب بهبود سرعت دریافت از طریق گردآوری سیگنال های ضعیف از آنتن های مختلف موبایل و ترکیب آنها با یکدیگر می شود) در بسیاری از شرایط که گوشی هایی مانند گلکسی S6 در داخل ساختمان ها(این مورد را چندین باز آزمایش کرده ام) در اتصال به شبکه های نسل سه و چهار مشکل دارند یا با وجود اتصال سرعت ارتباط آنها پایین است، مودم های یو اس بی مانند E3372 بسیار خوب عمل می کنند. در هفت ماهی که مودم E3372 را پیوسته استفاده کرده ام در شرایط مختلف(از کوه های مشرف به شهر تا طبقات منهای یک ساختمانها و طبقات بالاتر) عملکرد این دانگل یو اس بی بسیار راضی کننده بوده است و تنها چند باری با توجه به نیاز برای اتصال وسایل دیگر آرزو داشتم کاش وای فای می داشت(هر چند مشکل را با به اشتراک گذاری اینترنت از طریق وای فای لپ تاپ حل کردم). حالا هم با آمدن مدل جدید E8372 که شباهت ها و اشتراکات بسیاری با E3372 دارد فکر می کنم تجربه بهتری در انتظار کاربران است. با مطالعه تجربه مشترکان اپراتورهای مختلف موبایل در گوشه و کنار دنیا که از مدل E8372 استفاده کرده اند به این نتیجه رسیدم در مجموع دانگل کارآمدی است هر چند باید دید روی سرویس های اپراتورهای ایرانی هم به همین خوبی جواب می دهد یا نه. الان تقریبا آماده ام بعد از هفت ماه تجربه خوب از داشتن E3372 به E8372 مهاجرت کنم.
ضمنا مودم E8372 بدون تخفیف 230 هزارتومان هست یعنی همان قیمت E3372 در تابستان که رفته رفته پایین آمد و حالا حدود 120 هزارتومان هم فروخته می شود.
لینک خرید 8372 بدین لطفا
Sent from my LT25i
لینک خرید 8372 بدین لطفا
Sent from my LT25i
لینک خرید را دوستی دو پست بالاتر گذاشته اند و این هم بازنشر دوباره لینک:
دوستان حداکثر برد فورجی چقده
کاش می شد به همین کوتاهی پرسش شما به آن پاسخ داد اما ضریب نفوذ یا دامنه پوششی نسل چهار بسته به فرکانسی که برای ارائه خدمات نسل چهار در اختیار اپراتور است متفاوت است و از طرفی بویژه در شهرهای بزرگ وجود ساختمان های متراکم و بلند مرتبه، تأثیر آشکاری روی پایین آمدن ضریب نفوذ فرکانس های نسل چهار دارد. همچنین جمعیت کاربران نیز در پایین آمدن برد آنتن های نسل چهار مؤثر است چنانکه که در همین تاپیک پیش تر گفته شده بود مثلا طراحی تجهیزات نسل چهار هووای(که ایرانسل به صورت گسترده از آنها در طراحی و نصب دکل های نسل سه و چهار استفاده کرده است) به گونه ای است که با افزایش شمار کاربران متصل به یک آنتن، برد پوششی آن حتی تا نصف کااهش می یابد.
مدتهاست در این تاپیک دوستان از تخلیه فلان باند فرکانسی که در اختیار صدا و سیماست حرف می زنند به این امید که ارائه خدمات روی این باند با افزایش ضریب نفوذ، مشکلات آنها را در دسترسی به نسل سه و چهار در مناطق متراکم ساختمانی رفع کند اما با آنکه باندهای فرکانسی کوتاه و بلند هر یک مزایا و معایب خود را دارند، اما در اغلب نقاط دنیا، اپراتورها در طراحی خدمات نسل سه و چهار بیشتر از آنکه روی برد آنتن های خود متمرکز باشند به ظرفیت آنها توجه دارند یعنی ظرفیت دکل ها از جنبه پهنای باند و شمار کاربرانی که به صورت همزمان امکان متصل شدن و استفاده از آن را دارند مهمتر از برد هر دکل است اما در ایران همچنان در هر دو زمینه مشکل داریم یعنی پوشش نسل سه و چهار به دلیل سازه های بلند در شهرهای بزرگ با محدودیت بسیاری رو به روست و مهمتر از آن هر دکل نسل سه و چهار به دلیل محدویت های پهنای باند پذیرای تعداد کمی کاربر است که البته همان تعداد کم هم از کندی سرعت ارتباط با اینترنت می نالند.
بنابراین پاسخ دادن به پرسش شما به آسانی ممکن نیست و خدمات نسل سه و چهار موبایل، شهر به شهر و در هر شهر نیز منطقه به منطقه بسته به شمار کاربران و نیز تراکم ساختمانی و البته میزان پهنای باند اختصاص یافته به هر دکل و تجهیزات مورد استفاده روی آن متفاوت است که با تجربه کردن باید ببینید نیازها و انتظارات شما را برآورد می کند یا نه. در این میان وسیله ارتباطی شما هم در کیفیت برخورداری از خدمات نسل سه و چهار بی تأثیر نیست و معمولا مودم های نسل سه و چهار تجربه بهتری را فراهم می کنند که آنها نیز مدل به مدل مزایا و معایبی دارند.
سلام
دوستان من از 3g و 4g برای pc استفاده میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم،لود شدن صفحات !!!!
وقتی که میخواد یک صفحه رو لود کنه قسمت connecting خیلی طول میکشه ولی وقتی وصل بشه عالیه .کسی راه حلی داره که این مرحله اول و اتصال سریع تر انجام بشه ؟؟
پینگ dns هم بین 30 تا 70 هست اما به طرز عجیبی اتصال اولیه خیلی طولانی هست!!
شما کدوم شهر هستی. امروز بالاترین سرعت دانلودت چقدر بوده؟ من فکر می کنم به جورایی لیمیت شدم روی 24 25مگ شما همچین حسی نداری؟ توی تایمهای متفاوت امتحان کردم
با سلام
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware حجم 26 مگ
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03.zip
اینم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
3- وارد سایت زیر شوید و با اکانت گوگل خود ساین شوید.
IMEI خود را وارد کنید. قسمت device information در دانگل را ملاحظه کنید. در قسمت مدل E3372 را وارد کنید و calculate را بزنید و با کلیک بر روی پلاس نتیجه را مشاهده کنید. در کدهای داده شده کد flash code را یادداشت کنید تا در قسمت آپدیت فرم ویر استفاده کنید.
از طریق این سایت هم می تونید خیلی راحت تر کد فلش و آنلاک رو بگیرید. بدون محدودیت و سریع
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 یا 04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از دو بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.
4- بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
برای بازدید پارامترهای سیگنال در اندروید ( در صورت اتصال به روتر ) از این اپلیکیشن استفاده کنید.
با سلام
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
در صورت استقبال از این پست، فایلهای آپدیت و طریقه آن در همین پست اضافه می شود.
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
ممنون میشم راهنمایی کنید
شهر بروجرد
4g ایرانسل:
3g ایرانسل:
club2energy
01-02-2016, 16:30
سلام
دوستان نیم ساعتی هست که هر چی تلاش میکنم طرج نیم ساعته فعال نمیشه
روی برنامه ی مای ایرانسل مینویسه که درخواست ارسال شد
اما هر چی میگذره طرح خریداری نمیشه و پول هم از حساب کم نمیشه
reza sky
01-02-2016, 18:08
3G Irancell
Sari
vahidflower
01-02-2016, 18:10
دوستان واقعا کسی میتونه دو مودم ایرانیل با مدل های LH92 و D100 را آنلاک کنه؟
club2energy
01-02-2016, 18:28
مودم جدید جی نت که گرفتم بعد از دو تا طرح نیم ساعته پشت سر هم که دانلود کردم
برای نیم ساعت سوم آنتن 4 جی پرید
3 جی هم دیتا رو قطع و وصل میکنه
الان من این همه هزینه کردم مودم خریدم
از وقتم زدم
از پولم گذشتم
اعصابم رو سر این کار گذاشتم
اونوقت الان مودم من از شبکه بیرون پرتاب میشه و آنتنش میره
چون از دیجی خرید کرده بودم مودم قبلی رو پس دادم چون فکر میکردم ایراد از مودم هستش اما مودم جدید هم بعد از یک ساعت استفاده مداوم همون آش و همون کاسه شد
اما نمیدونم چرا همین سیم کارت توی گوشی ایفون این مشکل رو نداره
شبکه IMEI بلاک میکنه یا شماره تلفن؟
sadegh1010
01-02-2016, 19:32
3G Irancell
Sabzevar ... Khurasan Razavi
NOW Test
sadegh1010
01-02-2016, 19:42
3G Irancell
Sari
فورجی ساری چطوره ؟ خوبه یا ضعیف ؟
سلام دوستان تو این طرح دوساعته نامحدود با 4gدر حالت متوسط چه قدر میشه دان کرد؟
Le0nard0
01-02-2016, 22:20
اینایی که سرعتای 24-25 مگ و بیشتر میگیرن موقعیتشون داخل ساختمون تهرانه؟ من داخل ساختمون توی تهران بیشتر از 16-18 نگرفتم با آنتن پر !
Le0nard0
01-02-2016, 23:01
نه. همون افتضاح قبلیه. به ویژه همراه اول و رایتل که تعطیلن. ایرانسل 2G بد نیست. ولی اون قدر گشتم تا یه نقطه خاص رو تو داخل واحد (بالای اجاق گاز کنار دودکش هود آشپزخانه) پیدا کردم که ایرانسل روی 4G آنتنش 3 خط پر میشه و تا 6-7 مگابیت سرعت میده.
من خودم داخل خونه با آنتن پر بیشتر از 16-18 مگ سرعت نگرفتم نمیدونم اینایی که 25 30 بالاتر میگیرن فاز ساختمونشون چیه:n02:
club2energy
01-02-2016, 23:02
دوستان برای رفع مشکل پرش انتن چیکار کنم؟
یا شماره سیم کارت و یا imei مودم توی بلک لیست ایرانسل میره و بلافاصله بعد از شروع دانلود 4 جی قطع میشه
سوال دیگه اینکه مودم های رسمی خود ایرانسل هم این مشکل رو داره و یا فقط مایی که مودم آنلاک جداگونه میخریم این بلا سرمون میاد؟
دوستان برای رفع مشکل پرش انتن چیکار کنم؟
یا شماره سیم کارت و یا imei مودم توی بلک لیست ایرانسل میره و بلافاصله بعد از شروع دانلود 4 جی قطع میشه
سوال دیگه اینکه مودم های رسمی خود ایرانسل هم این مشکل رو داره و یا فقط مایی که مودم آنلاک جداگونه میخریم این بلا سرمون میاد؟
ارتباطی به لاک بودن و آنلاک بودن نداره
شما با یه سیم کارت دیگه امتحان کن.
iDownload & iGame
01-02-2016, 23:50
سلام
دوستان من از 3g و 4g برای pc استفاده میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم،لود شدن صفحات !!!!
وقتی که میخواد یک صفحه رو لود کنه قسمت connecting خیلی طول میکشه ولی وقتی وصل بشه عالیه .کسی راه حلی داره که این مرحله اول و اتصال سریع تر انجام بشه ؟؟
پینگ dns هم بین 30 تا 70 هست اما به طرز عجیبی اتصال اولیه خیلی طولانی هست!!
این مشکل خیلی وقته که رو بعضی از رینج آی پی های 3G/4G ایرانسل وجود داره. من یه مدت این قضیه رو باهاشون پیگیری کردم ولی حوصله گیج بازیهاشونو نداشتم بیخیال شدم!
club2energy
02-02-2016, 00:02
ارتباطی به لاک بودن و آنلاک بودن نداره
شما با یه سیم کارت دیگه امتحان کن.
شما تجربه ای نداری که علت پرش انتن 4 جی از چی هست؟
مودم نو هست
مودم قبلی هم همین مورد داشتم و پس فرستادم
فکر میکردم از مودم هستش
اما مودم جدید هم همین مشکل داره
سه تا بسته نیم ساعته پشت هم فعال کردم
بلافاصله بعد از شروع نیم ساعت سوم این بلا سرم اومد
شما یه بسته یه ماهه 5 گیگ بگیر با اون تست کن پریدن سیگنال توی بسته نیم ساعته رو خیلی ها داشتن.
amirdiba
02-02-2016, 00:07
منم با مصرف ازاد راحت دانلود میکنم ولی وقتی بسته نیم ساعته و یا دوساعته و از این قبیل میخرم یا سرعت کمه البته یا نداره. سرعت کم میشه و مدام قطع و وصل میشه. درحالی که بدون بسته مشکلی نیست. مطمنم مردم ازاریه و چیز دیگه ای نیست.
amirdiba
02-02-2016, 00:18
با سلام
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
نکته مهم: بنده در اجرای کد ussd دو مرحله ای به مشکل می خورم اگر این قابلیت براتون مهمه فعلا آپدیت نکنید
طریقه آپدیت e3372
1-firmware حجم 26 مگ
2- webui حجم 17 مگ
IMEI خود را وارد کنید. قسمت device information در دانگل را ملاحظه کنید. در قسمت مدل E3372 را وارد کنید و calculate را بزنید و با کلیک بر روی پلاس نتیجه را مشاهده کنید. در کدهای داده شده کد flash code را یادداشت کنید تا در قسمت آپدیت فرم ویر استفاده کنید.
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایلUpdate_WEBUI_17.100.06.00.03_V7R2_CPIO_Mod 1.3 را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
4- بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
خیلی تنظیمات باحالی داره خصوصا امکان قفل رو شبکه. کاش مودم منم واسش اپدیت میومد. من E5573S-320 دارم . ممکنه واسش اپدیت بیاد و اینا رو بزاره. خصوصا امکان قفل و قدرت سیگنال و کدهای USSD رو؟
reza sky
02-02-2016, 00:22
فورجی ساری چطوره ؟ خوبه یا ضعیف ؟
سلام.
اکثر نقاط ساری و حتی مناطق روستائی حومه شهر پوشش 4G عالی هست منتها من مودمم از 4G پشتیبانی نمیکنه.
با 3G سرعت دانلود 250KB/sec الی 500KB/sec هست.
با 4G سرعت دانلود از 1MB/sec تا 4MB/sec متغییر هست.
bilmazlar
02-02-2016, 00:33
من خودم داخل خونه با آنتن پر بیشتر از 16-18 مگ سرعت نگرفتم نمیدونم اینایی که 25 30 بالاتر میگیرن فاز ساختمونشون چیه:n02:
من تو طبقه پنجم ساختمان محل کارم با مودم 4G (گوشیم بیشتر از 3G رو ساپورت نمیکنه) و آنتن پر، تا 36مگابیت هم تست گرفتم. البته امروز عصر امتحان کردم حداکثر تا 28مگابیت بالا رفت. فکر کنم صبحها خلوتتره.
نکته مهم: بنده در اجرای کد ussd دو مرحله ای به مشکل می خورم اگر این قابلیت براتون مهمه فعلا آپدیت نکنید
دوست عزیز این فایل ها آخرین نسخه هستن. شما زحمت بکش مودمو آپدیت کن بعد یه بار reset کن ببین مشکل ussd حل میشه
جهت اطلاع؛ من با فیرمور دیفالت مودم وقتی حالت شبکه رو 4g only میذارم هم کدهای دستوری کار نمیکنن! و وقتی auto انتخاب میکنم موقع ارسال کد سویچ میشه رو 3g
من تو طبقه پنجم ساختمان محل کارم با مودم 4G (گوشیم بیشتر از 3G رو ساپورت نمیکنه) و آنتن پر، تا 36مگابیت هم تست گرفتم. البته امروز عصر امتحان کردم حداکثر تا 28مگابیت بالا رفت. فکر کنم صبحها خلوتتره.
من فکر می کنم ایرانسل محدود کرده چون من به هیچ وجه بالاتر از 27د28 مگ نمیرم و این غیر عادی هست قبلا تا 47 مگ هم میرفتم
دوست عزیز این فایل ها آخرین نسخه هستن. شما زحمت بکش مودمو آپدیت کن بعد یه بار reset کن ببین مشکل ussd حل میشه
جهت اطلاع؛ من با فیرمور دیفالت مودم وقتی حالت شبکه رو 4g only میذارم هم کدهای دستوری کار نمیکنن! و وقتی auto انتخاب میکنم موقع ارسال کد سویچ میشه رو 3g
ممنون
وب یو آی رو با اینی که شما گفتید جایگزین کردم و مشکل حل شد. البته فرم ویر رو تغییر ندادم و همون 03 باقی موند
bilmazlar
02-02-2016, 08:00
من فکر می کنم ایرانسل محدود کرده چون من به هیچ وجه بالاتر از 27د28 مگ نمیرم و این غیر عادی هست قبلا تا 47 مگ هم میرفتم
بله. کاملن محتمله. من امروز صبح هم که ساعت خلوتی محسوب میشه تو محل کار با آنتن پر تست کردم با گوشی متصل به مودم 4G، نتیجه تست 27.7 در اومد. البته موقع تست یه لحظه تا 30-31مگابیت هم رسید اما بلافاصله افتاد و نتیجه کلی همون 27.7 شد. آپلود هم 13.4مگابیت. البته نتیجه تست از سرور خود ایرانسل ضعیفتر بود. 21 دانلود و 12 آپلود.
برای آپلود محدودیت نیست. برای من تا 21 22 مییره اما دانلودم توی این چند روزه همش بین 24 تا 27 بوده
Le0nard0
02-02-2016, 13:31
برای آپلود محدودیت نیست. برای من تا 21 22 مییره اما دانلودم توی این چند روزه همش بین 24 تا 27 بوده
شما تمام تستهات مربوط به قمه؟
آخرش یکی نگفت با 4g تو دو ساعت بطور متوسط چقدر میشه دان کرد؟؟؟:n13:
mohammad_203
02-02-2016, 14:49
آخرش یکی نگفت با 4g تو دو ساعت بطور متوسط چقدر میشه دان کرد؟؟؟:n13:
بستگی به کیفیت سیگنال و سرعت اینترنت شما داره. دقیق نمیشه گفت. شاید یکی 5 گیگ بگیره یکی دیگه 1 گیگ هم نگیره. بهتره یه بسته بخرین و تست کنید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Mohsen_mzh
02-02-2016, 15:03
من بسته نیم ساعتی نامحدود رو فعال می کنم تست سرعت میگیرم با سرور داخلی سرعت حدود 20 مگابیت هست ولی از سرور های خارجی دانلود می کنم سرعت خیلی خیلی کمتره. برای شما هم اینطوره ؟
مشکل بسته نیم ساعتیه فقط یا بقیه بسته ها هم اینطوره ؟
شما تمام تستهات مربوط به قمه؟
بله اونا کلا برای قم هست
من بسته نیم ساعتی نامحدود رو فعال می کنم تست سرعت میگیرم با سرور داخلی سرعت حدود 20 مگابیت هست ولی از سرور های خارجی دانلود می کنم سرعت خیلی خیلی کمتره. برای شما هم اینطوره ؟
به بسته ارتباط ندارخ این تفاوت برای همه هست، کیفیت استفاده از سرورهای خارج بده
برای دانلود فایلها رو به 4upld.com منتقل کن و از اونجا دانلود کن، میشه سرور ایران
با سلام
نمایش rssi rsrq
.
اگر آپدیت کردید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و دانگل رو به روتر وصل کردید توی اندروید می تونید مشخصات سیگنال رو با برنامه زیر ببینید.
amirdiba
02-02-2016, 15:49
همه همینه یعنی شما نمیدونی داری اینترانت داخلی میخری؟
amirdiba
02-02-2016, 16:10
اگر آپدیت کردید و دانگل رو به روتر وصل کردید توی اندروید می تونید مشخصات سیگنال رو با برنامه زیر ببینید.
سلام جناب معجزه کردی همین نرم افزار که گذاشتی مشکل منو حل کرد. تمام پارامترهایی که نیاز داشتم رو داد. بدون تعویض فریمورر ممنونم
با سلام
ضمن تشکر از کاربر IVAN مشکل ussd با تغییر webui حل شد کاربرانی که از ورژن webui
17.100.06 استفاده کرده اند. ورژن 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1 را دریافت کرده و صرفا همان وب یو آی را آپدیت کنند.
طریقه آپدیت e3372
1-firmware حجم 26 مگ
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نکات مهم
برای بازدید پارامترهای سیگنال در اندروید ( در صورت اتصال به روتر ) از این اپلیکیشن استفاده کنید.
[/SPOILER]
با تشکر تست شد مشکلی وجود ندارد چقدم تنظیمات داره
amirdiba
02-02-2016, 17:17
سلام معنای این علامت اختصاری رو میخاستم و هرکدوم چی میگه. البته قدرت شبکه رو فقط میدونم و بقیه رو دقیق نمیدونم. اگه یکی از دوستان واسم بگه ممنون میشم
RSSI
RSRP
SINR
RSRQ
دوستان اینگار ایرانسل سرعت روی 24 مگ فیکس کرده .
vahidflower
02-02-2016, 21:04
دوستان یکی مردانگی کنه و بگه چطوری میشه مودم های ایرانسل Huawei LH92 و Huawei D-100 را آنلاک کرد؟!
دوستان اینگار ایرانسل سرعت روی 24 مگ فیکس کرده .
بله. نظر من 27 مگه
Electronic-Arts
02-02-2016, 23:18
دوستان یکی مردانگی کنه و بگه چطوری میشه مودم های ایرانسل Huawei LH92 و Huawei D-100 را آنلاک کرد؟!
تنها مودم ایرانسل که آنلاک میشه E3372 هست
shirazdownload
03-02-2016, 01:20
بله. نظر من 27 مگه
من فکر نکنم ایرانسل سرعت رو محدود کنه
این بستگی به ظرفیت و لینک دکل داره که ممکنه متفاوت باشه در هر منطقه
برای من دقیقا روی 34 مگابیت هست
بیشتر از این سرعت نمیتونم بگیرم و معمولا در ساعت های خلوت بودن شبکه سرعت ثابتی دارم
-shayan-
03-02-2016, 04:18
با سلام
دوستان در دانلود شبانه هر چند دقیقه یک صفحه جدید hilink باز میشه ودر نهایت دانلود فایل رو متوقف وادامه دانلود فایل ارور میده
ممنون میشم کمک کنید مشکل رو حل کنم
شارلاتان تر از ایرانسل در دنیا نیست!
خوب تو که نمیخوای بزاری دانلود کنیم کرم داری نامحدود میزاری؟ همش انتن رو میپرونه.
این مشکل رو شماها ندارین؟نگین نه که میگم کارمندشین!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.