مشاهده نسخه کامل
: صدای پاور
changi22
02-08-2014, 10:54
سلام یک سوال دیگه هم داشتم
من وقتی صبح ها سیستم روشن میکنم پاور صدای بلند میده مثل: خرخرخرررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررر... بلند و عد 3 الی 4 دقیقه این صدا میره اگار گرم میکنه و خوب میشه وبعد کارم که خاموش میکنم 1 ساعت یا 2 یا چند ساعت دیگه روشن میکنم صدا نمیده ولی مدت طولاتی بالای 7 ساعت بشه مثل صضبح ها باز خم این صدارو میده پاورم مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
ممنون؟
mohammadg846
02-08-2014, 11:01
سلام یک سوال دیگه هم داشتم
من وقتی صبح ها سیستم روشن میکنم پاور صدای بلند میده مثل: خرخرخرررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررر... بلند و عد 3 الی 4 دقیقه این صدا میره اگار گرم میکنه و خوب میشه وبعد کارم که خاموش میکنم 1 ساعت یا 2 یا چند ساعت دیگه روشن میکنم صدا نمیده ولی مدت طولاتی بالای 7 ساعت بشه مثل صضبح ها باز خم این صدارو میده پاورم مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
ممنون؟
خب فن اش را عوض کن(فن پاور)
changi22
02-08-2014, 11:24
میشه عوض کنم؟ یعنی از فنه؟ برم توبازار هست؟ کار سختی نداره؟
میشه عوض کنم؟ یعنی از فنه؟ برم توبازار هست؟ کار سختی نداره؟
اول باید مطمئن بشید فن پاور داره صدا میده و از فن دیگه ای مثل فن سی پی یو کیس یا گرافیک نیست اگه از پاور بود اول فن رو خاک گیری کنید و باروغن چرخ خیاطی روغنکاری کنید درست نشد ببرید فنشو عوض کنن
changi22
02-08-2014, 21:00
اره مطما هستم که صدای پاوره باز کزدم در کیسو دیدم حتی دستمو پشت پشت پاور میزارم فشار میدم صدا میره.... پس باید باز کنم روغن کاری کنم... یعنی فن تو بازار هست؟
اره مطما هستم که صدای پاوره باز کزدم در کیسو دیدم حتی دستمو پشت پشت پاور میزارم فشار میدم صدا میره.... پس باید باز کنم روغن کاری کنم... یعنی فن تو بازار هست؟
بله هست..........
changi22
03-08-2014, 09:26
ممنون راهنمایی کردیم تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.