مشاهده نسخه کامل
: آیا راهی برای فعال کردن iptv سامسونگ سری 6 مدل جدید 48H6490 هست؟
سلام خدمت عزیزان
راهی برای فعال کردن iptv سامسونگ مدل جدید 48H6490 هست؟
نماینده سامونگ شهر ما دو پهلو حرف می زنه یه بار میگه یه راهی باید بشه و از خود شرکت سامسونگ پیگیری کن؛یه بارم میگه رو تلویزیون سامسونگ قابلیت اتصال به iptv نیست.حتی نماینده فروش هم اول
کار پرسیدم که این قابلیت هست گفت بله هست ولی الان جوابگو نیستن
اساتید اگر راهنمایی هست بفرمایید.
matinpour
02-08-2014, 10:27
سلام خدمت عزیزان
راهی برای فعال کردن iptv سامسونگ مدل جدید 48H6490 هست؟
نماینده سامونگ شهر ما دو پهلو حرف می زنه یه بار میگه یه راهی باید بشه و از خود شرکت سامسونگ پیگیری کن؛یه بارم میگه رو تلویزیون سامسونگ قابلیت اتصال به iptv نیست.حتی نماینده فروش هم اول
کار پرسیدم که این قابلیت هست گفت بله هست ولی الان جوابگو نیستن
اساتید اگر راهنمایی هست بفرمایید.
دوست عزیز
ip تلویزیون را برای چه کاری نیاز دارید اگر منظورتان وصل شدن به اینترنت است که کافی است که از منو ---> شبکه ---> تنظیمات شبکه و آن را بطور خودکار جستجو کنید و یا آن را بطور دستی وارد کنید که تمام مشخصات آن با کامپیوتر تان یکی است بغیر از عدد آخر آن مثلا اگر کامپیوترتان ip آن 192.168.1.100 برای تلویزیونتان 192.168.1.101 است
لازم بذکر است منوال کامل فارسی این مدل موجود می باشد در صورت نیاز به ایمیلم پیام بگذاریدalimatinpour@yahoo.com
درود
برا تلویزیون نیاز دارم یا همون شبکه های تلویزیونی...؟
matinpour
02-08-2014, 11:46
درود
برا تلویزیون نیاز دارم یا همون شبکه های تلویزیونی...؟
دوست عزیز
اگر منظورتان شبکههای خودمان است که نیازی نیست ولی اگر منظورتان شبکه های اینترنتی است شما باید به قسمت اسمارت هاب و در قسمت apps ها رفته و اپلیکشن آن را دانلود و استفاده کنید
لازم بذکر است بعضی از این شبکه ها پولی هستند
تشکر از شما
بله منظورم اینترنت بود,آقای متین پور بزرگوار - یه سری شبکه تی وی هست مثل baby chanel - redbull tv. حال یه شبکه اینترنتی به اسم sport live hd وجود داره که باید ثبت نام کنم ولی با خود تلویزیون قبول نمی کنه اگر در این مورد راهنمایی هست بفرمایید.
اما مشکل اصلیم همون طور قبلا گفتم:خوشبختانه یه سری از همکارام تونستن که رو تلویزیونشون بیش از چند هزار شبکه رادیویی وتاویزیونی دریافت کنند (منظورم با iptv) حالا نمی دونم با سامسونگ سری 6 و البته جدید 48H6490 امکان داره تلویزیون های لایو رو تماشا کرد یا نه,تنها مشکلم با این تلویزیون همینه اگر در این مورد هم توضیح بفرمایی ممنون میشم.
matinpour
02-08-2014, 18:41
تشکر از شما
بله منظورم اینترنت بود,آقای متین پور بزرگوار - یه سری شبکه تی وی هست مثل baby chanel - redbull tv. حال یه شبکه اینترنتی به اسم sport live hd وجود داره که باید ثبت نام کنم ولی با خود تلویزیون قبول نمی کنه اگر در این مورد راهنمایی هست بفرمایید.
اما مشکل اصلیم همون طور قبلا گفتم:خوشبختانه یه سری از همکارام تونستن که رو تلویزیونشون بیش از چند هزار شبکه رادیویی وتاویزیونی دریافت کنند (منظورم با iptv) حالا نمی دونم با سامسونگ سری 6 و البته جدید 48H6490 امکان داره تلویزیون های لایو رو تماشا کرد یا نه,تنها مشکلم ببا این تلویزیون همینه اگر در این مورد هم توضیح بفرمایی ممنون میشم.
دوست عزیز
اگر همکارانتان توانستن این کار را انجام دهند راه حل آن را برایمان بگذارید. ولی دوست عزیز تا آنجا که من می دانم برای استفاده از این ویژه گی شما نیاز به اینترنت پر سرعت و همچنین حجم زیاد می خواهد و بسیار هزینه بر است و برای اینکار باید از قسمت اسمارت هاب و از قسمت apps ها باید اپلیکشن آن را دانلود ونصب کنید و گاهی باید اسمارت هاب کشور خودتان را به کشور ی که آن اپلیکشن را دارد تغییر دهید و این برای خودش دردسرهای خودش را دارد.
اینم روش فعال سازی تلویزیون جهانی که خیلیا به نتیجه رسیدن ولی تلویزیون بنده 6490 هست که موارد زیر رو نداره و یا مخفی شده که نیاز به گزینه مراحل دارم.
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد:
control>hotel option>clon tv to usb بعد از اون به اينجا بريد control>sub option>info link country و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد سپس به menu>setup>network>network test بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد.
حالا رو مدل 48H6490 موندم چه مراحلی رو انجام بدم؟
mr_peyman5623
03-08-2014, 00:13
اصلا نیازی به Hotel Mode ندارید!!!
شما براحتی اسمارت هاب رو به کانادا تغییر بدید و برنامه GLWIZ رو نصب کنید برای IPTV های ایرانی
برای خارجی ها هم من پیشنهاد میکنم از طریق IP Sync داخل اسمارت هاب برنامه ی WEB-TV 2014 رو از این سایت نصب کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی بود در خدمتم
matinpour
03-08-2014, 09:18
اینم روش فعال سازی تلویزیون جهانی که خیلیا به نتیجه رسیدن ولی تلویزیون بنده 6490 هست که موارد زیر رو نداره و یا مخفی شده که نیاز به گزینه مراحل دارم.
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد:
control>hotel option>clon tv to usb بعد از اون به اينجا بريد control>sub option>info link country و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد سپس به menu>setup>network>network test بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد.
حالا رو مدل 48H6490 موندم چه مراحلی رو انجام بدم؟
دوست عزیز
اول اینکه این مربوط به سیستمهای قدیمی است و در سیستمهای جدید این کار از طریق اسمارت هاب و با نصب ویدجت های مخصوص که همان برنامه های است که باید از قسمت apps نصب کنید و در کشور ما این نرم افزار در اسمارت هاب موجود نیست و لازمه آن تغییر اسمارت هاب به کشور دیگر است به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B3%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D9%87%D8%A7%D8%A8
دستت درد نکنه عزیز چند تا مراحلی رو فرمودی انجام می دم ببینیم چی میشه.
عزیز ثبت نام کردم و تا مرحله InstallApps پیش رفتم ولی بعد از این مرحله اتفاقی نمیوفته اگر راهنمایی هست بفرمایی.
اصلا نیازی به Hotel Mode ندارید!!!
شما براحتی اسمارت هاب رو به کانادا تغییر بدید و برنامه GLWIZ رو نصب کنید برای IPTV های ایرانی
برای خارجی ها هم من پیشنهاد میکنم از طریق IP Sync داخل اسمارت هاب برنامه ی WEB-TV 2014 رو از این سایت نصب کنید:
مشکلی بود در خدمتم
mr_peyman5623
03-08-2014, 19:58
برنامه webtv رو از گروه Userappstore انتخاب کن و دکمه installieren رو بزن
برو تو قسمت Installapps اونجا سمت راست صفحه این جمله رو میبینی:
اسمارت هاب رو با یوزر Developer لوگین کن
آدرس IP ای که اونجا نوشته شده بود رو توی اسمارت هاب در قسمت IP APPSync وارد کن
تمام!
مشکلی بود در خدمتم
شب خوش تشکر
یوزر رو در تنظیمات تلویزیون باید وارد کنم و دقیق چه قسمتی از تنظیمات؟
mr_peyman5623
03-08-2014, 22:17
شما توی Smart Hub وارد Samsung apps که میشی دکمه ی قرمز رو بزن با یوزر Developer لوگین کن
بازم اگه نتونستی بگو
Samsung apps در منو موجود نیست شاید گزینه دیگه ای باشه.عکس از منو اسمارت هاب تلویزیونم:
mr_peyman5623
03-08-2014, 23:21
این کلیپ رو ببین لطفا:
خیلی از این گزینه ها رو این تلویزیون نیست مثل ip setting -start user sync
گزینه هایی مثل دلیت و دلیت همه و آپدیت هست الی دو مورد بالایی
امکان داره مخفی یا در کل حذف شده باشن؟
mr_peyman5623
04-08-2014, 00:02
بعد از لوگین با دولوپر روی یک برنامه برید و دکمه وسط کنترل رو نگه دارید تا این منو ظاهر بشه
بله کاری که گفتی رو انجام دادم تمام گزینه ها هست الی 2 تا گزینه ip setting -start user sync
نمی دونم ip tv با چی اشتباه گرفتن اگر بتونن جواب این رو بدن ...فقط به خاطر sky sport انگلیس میخوام که یه جورایی نشدنیه.
عزیز به نظرت مخفی نیست دو گزینه ip setting -start user sync و فیلمی که گذاشتی کدوم مدل تلویزیون بود
mr_peyman5623
04-08-2014, 00:15
دقیقا این دو گزینه زمانی ظاهر میشن که شما قبلش با اکانت developer لوگین کرده باشی! اصلا چیزی نیست که نشدنی باشه
کلیپی هم که گذاشتم مخصوص سری H هستش
MENU->Smart Hub -> Samsung Account خوب بعد از این واردlogin بشم یا خیر یا گزینه ای مثل دکمه قرمز رو وارد کنم یا خیر؛
موقعی که وارد login می رم ازم میخواد با ایمیل اکانت بسازم که در این صورت با کلماتی غیر از @ نمی تونم جلو برم یا به نوعی develop رو قبول نمی کنه به عنوان پسورد
mr_peyman5623
04-08-2014, 00:51
من تمام چیزهایی که بلد بودم و خودم روی تلویزیونم انجام داده بودم به شما گفتم! :n27::n29:
دیگه چیز خاصی نیست، شما develop رو میزنی و وارد میشی. نه باید اکانت بسازی نه پسوردی وارد کنی
موفق باشید
سعی می کنم رو توصیه هات بیشتر کار کنم لطف کردی عزیز ان شا الله موفق باشی زحمت دادم عزت زیاد.
عزیز تلویزیونت رو از کجا خریدی و با نماینده فنی سامسونگ صحبت داشتم که گفت glwiz برا آی پی ایران نیست به نظرت درست گفته؟البته هم می گفت دو گزینه که بعد از login فعال می شه قابل فعال شدن نیست که بهش گفتم فیلم موجود دارم و این گزینه ها بعد از login فعال شده که گفت از دوستات بخواه که برا ما هم انجام بدن.
mr_peyman5623
04-08-2014, 12:30
۱. من آلمان زندگی میکنم پس بطبع از آلمان هم تلویزیونم رو خریدم
۲. فنی های سامسونگ چه در ایران و چه در آلمان از جمله خنگ ترین آدم ها هستند. زمانی که من اینجا تلویزیون خریدم بهم گفتن امکانش نیست منو فارسی بشه!! من با راهنمایی های آقای متین پور فارسیش کردم!!!
۳. نمایندگی سامسونگ هیچ وقت GLWIZ رو به شما پیشنهاد نخواهد کرد، چون تمام کانال های ماهواره رو میگیره یه تعدادی هم بیشتر
۴. این روش روی تلویزیون سامسونگ اسمارت در ایران هم تست شده و جواب داده
۵. این کاری که شما دارید انجام می دیدید کمتر کسی توی ایران انجام داده (متاسفانه تاپیک آموزشی براش نیست)
چرا کشور اسمارت هاب رو روی کانادا تغییر نمیدی که راحتتر بتونی GLWIZ نصب کنی؟ فعلا برنامه WEB-TV رو فاکتور بگیرید
matinpour
04-08-2014, 13:10
۲. فنی های سامسونگ چه در ایران و چه در آلمان از جمله خنگ ترین آدم ها هستند. زمانی که من اینجا تلویزیون خریدم بهم گفتن امکانش نیست منو فارسی بشه!! من با راهنمایی های آقای متین پور فارسیش کردم!!!
۳. نمایندگی سامسونگ هیچ وقت GLWIZ رو به شما پیشنهاد نخواهد کرد، چون تمام کانال های ماهواره رو میگیره یه تعدادی هم بیشتر
۵. این کاری که شما دارید انجام می دیدید کمتر کسی توی ایران انجام داده (متاسفانه تاپیک آموزشی براش نیست)
چرا کشور اسمارت هاب رو روی کانادا تغییر نمیدی که راحتتر بتونی GLWIZ نصب کنی؟ فعلا برنامه WEB-TV رو فاکتور بگیرید
دوست عزیز
در سایت شیناب و در قسمت انجمن صوتی تصویری و انجمن سامسونگ چگونگی ایجاد apps های کشور های دیگر و استفاده آنها را توضیح دادم
و بزودی روش کامل ایجاد و استفاده GLWIZ و WEB-TV در اسمارت هاب را آموزش خواهم داد.
2 بار تنظیمات کارخانه رو انجام دادم و هر بار رو 1 کشور گذاشتم و کانادا در لیست تلویزیونم نیست.کشورها شامل چین و هنگ کنگ و آمریکا و آفریقا و مشترکا آسیا و اروپاست.
در مورد مورد 2 در مملکتمون شکی نیست
بله خیلیا الان دارن استفاده می کنن حتی چندین هزار شبکه رادیویی و تلویزیون.
متاسفانه اپلیکیشن web tv رو هم ساپورت نمی کنه فقط اپلیکیشن tv program guide رو ساپورت می کنه که وارد می شم با 2 زبان فرانسه و انگلیس همراه که یه قسمتی مربوط به تمام شبکه هاست که انتخاب می کنم چیزی نداره خالیه.از نصاب سامسونگ خواستم بیاد ببینم چه کار می کنه.راستی عزیز این مدل تلویزیون 48h6490 منو مخفی داره یا خیر؟
تشکر عزیز
بی صبرانه منتظرم.
دوست عزیز
در سایت شیناب و در قسمت انجمن صوتی تصویری و انجمن سامسونگ چگونگی ایجاد apps های کشور های دیگر و استفاده آنها را توضیح دادم
و بزودی روش کامل ایجاد و استفاده GLWIZ و WEB-TV در اسمارت هاب را آموزش خواهم داد.
matinpour
04-08-2014, 14:08
2 بار تنظیمات کارخانه رو انجام دادم و هر بار رو 1 کشور گذاشتم و کانادا در لیست تلویزیونم نیست.کشورها شامل چین و هنگ کنگ و آمریکا و آفریقا و مشترکا آسیا و اروپاست.
در مورد مورد 2 در مملکتمون شکی نیست
بله خیلیا الان دارن استفاده می کنن حتی چندین هزار شبکه رادیویی و تلویزیون.
متاسفانه اپلیکیشن web tv رو هم ساپورت نمی کنه فقط اپلیکیشن tv program guide رو ساپورت می کنه که وارد می شم با 2 زبان فرانسه و انگلیس همراه که یه قسمتی مربوط به تمام شبکه هاست که انتخاب می کنم چیزی نداره خالیه.از نصاب سامسونگ خواستم بیاد ببینم چه کار می کنه.راستی عزیز این مدل تلویزیون 48h6490 منو مخفی داره یا خیر؟
تشکر عزیز
بی صبرانه منتظرم.
دوست عزیز
بله منوی مخفی دارد و ورود آن مثل مدلهای قبلی است و اصلا لازم نیست که وارد آن قسمت شوید و آیا از این تایپیک استفاده کردید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B3%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D9%87%D8%A7%D8%A8
سلام علیک
تنظیمات زیر رو انجام دادم به جز مرحله(7- با قرار گرفتن در این صفحه توپی هوشمند قوانین و مقررات،دکمه های زیر را به ترتیب فشار دهید.).
کنترلم هوشمند هست مشکلی که نیست
دوست عزیز
بله منوی مخفی دارد و ورود آن مثل مدلهای قبلی است و اصلا لازم نیست که وارد آن قسمت شوید و آیا از این تایپیک استفاده کردید.
خوب به عنوان سرویس دهنده کدوم کشور رو انتخاب کنم(وارد تنظیمات نصب شدم جایی که موافقت نامه رو باید امضا کنم.و جالب برنامه نویسان این شرکت یه سری مکانو نوشتند که تا الان به گوشم نرسیده)
دوست عزیز
آقای متین پور و پیمان عزیز اوضاع خیلی بهتر شد با راهنمایی شما علما.
طبق آموزش پست 28 وارد تنظیمات شدم و سرویس رو به استرالیا تغییر دادم که در حال حاضر چندین tv که بیشتر هم ورزشی هستن رو بالا آورد ببینیم رایگانه یا login باید شد.
حالا میخوام رو توضیحات پیمان عزیز بیشتر کار کنم.حتما تغییر آی پی و glwiz هم شدنیه ان شا الله با راهنمایی بیشتر به نتیجه برسم.
بی ادبی حساب نکنید.دوست دارم یاد کنم از نماینده های فنی شرکت سامسونگی که قصد گمراهی مشتریانشون رو دارن.
mr_peyman5623
04-08-2014, 20:07
خوب به عنوان سرویس دهنده کدوم کشور رو انتخاب کنم(وارد تنظیمات نصب شدم جایی که موافقت نامه رو باید امضا کنم.و جالب برنامه نویسان این شرکت یه سری مکانو نوشتند که تا الان به گوشم نرسیده)
توی پست شماره ۸ عرض کردم خدمتتون که کانادا رو انتخاب بفرمایید
درود
با راهنمایی های شما علما(آقای متین پور - آقا پیمان) خلاصه ارائه دهنده سرویس رو تغییر دادم.
اول رو استرالیا گذاشتم که خیلی از شبکه تی وی های معروف ورزشی مثل espn 3 رو داشت(البته لازمه پخش ثبت نام هست که اون درست شدنی تره)و بعد رو آمریکا گذاشتم که تعداد برنامه های ساپورت شدهش زیادتر بود.البته رو کانادا میزارم شاید برنامه های تی وی بهتر باشه
و مشکلی که الان هست برنامه های کشورهای مختلف رو دانلود نمی کنه و اخطار می زنه و فکر می کنم به خاطر یکی از مراحل هست که بعد از تغییر ارائه سرویس به وجود میاد که ازم کد پستی رو خواست؛حال منظور از کد پستی چی هست؟
توی پست شماره ۸ عرض کردم خدمتتون که کانادا رو انتخاب بفرمایید
چند تصویر از شکل کار گذاشتم اگر اشتباهی هست بفرمایید
بعد از تایید موافقت نامه و تغییر به کشور دیگه (مرحله 1)
وارد مراحل 2 - 3 - 4 - 5 که مربوط به تنظیم آنتن هست می شیم.از اینم می گذریم
مرحله 6: که می خواد کد پستی رو وارد کنم برای ارائه سرویس (مرحله 6)
حالا سوال اینه که کد پستی مربوط به کشور میشه یا ارائه دهنده اینترنتم؟چون کد پستی رو درست اجرا نمی کنم به طبع برا دانلود برنامه ها با اخطار روبه رو می شم.
در مورد برنامه glwiz عرض کنم که اینم نشد نداره و امید دارم که شدنی هست همچنین تغییر آی پی که بیشتر باید کار کنم البته با راهنمایی شما اساتید
تا اینجا سپاسگزار شما هستم.
سلام
بعد نصب - برنامه glwiz رو اجرا می کنم اما بعد چند ثانیه ارور می ده که فکر کنم چاره ای دیگه نداره باید بیخیال شد.حالا اگر اطلاعی از برنامه های مختلف سامسونگ که قابلیت تی وی لایو رو داشته دارید,لطف بفرمایید معرفی کنید
matinpour
07-08-2014, 20:14
سلام
بعد نصب - برنامه glwiz رو اجرا می کنم اما بعد چند ثانیه ارور می ده که فکر کنم چاره ای دیگه نداره باید بیخیال شد.حالا اگر اطلاعی از برنامه های مختلف سامسونگ که قابلیت تی وی لایو رو داشته دارید,لطف بفرمایید معرفی کنید
دوست عزیز
برای اینکه برنامه ارور ندهد حتما باید اسکایپ تان نصب و فعال باشد. برای من که اینطور عمل می کند.
سلام خدا قوت
آقای متین پور,نصاب تشریف آورد تا تلویزیون رو سرویس کنه و برا این کار هم از فلش و کنترل مخصوصش استفاده کرد و چندتایی از تنظیمات رو تعییر داد مثل کیفیت تصویر و رسید به آی پی تی وی که 0 بود و اونو به 1 تغییر داد حالا سوالم اینه که رو 1 گذاشتن یعنی فعال سازی و اینکه با گذاشتن رو 1 چه تغییری در آی پی تی وی پیش میاد؟
در مورد glwiz عرض کنم اسکایپ هم نصب هست رو تلویزیون البته اپلیکیشن منظورمه نه دوربین ولی ارور می ده شما داخل کشور هستید؟به نظرم با آی پی ایران مشکل داره.
matinpour
11-08-2014, 18:53
سلام خدا قوت
آقای متین پور,نصاب تشریف آورد تا تلویزیون رو سرویس کنه و برا این کار هم از فلش و کنترل مخصوصش استفاده کرد و چندتایی از تنظیمات رو تعییر داد مثل کیفیت تصویر و رسید به آی پی تی وی که 0 بود و اونو به 1 تغییر داد حالا سوالم اینه که رو 1 گذاشتن یعنی فعال سازی و اینکه با گذاشتن رو 1 چه تغییری در آی پی تی وی پیش میاد؟
در مورد glwiz عرض کنم اسکایپ هم نصب هست رو تلویزیون البته اپلیکیشن منظورمه نه دوربین ولی ارور می ده شما داخل کشور هستید؟به نظرم با آی پی ایران مشکل داره.
دوست عزیز
بله من در ایران و تهران ساکن هستم و با تغییر اسمارت هاب به کانادا و نصب glwizبه راحتی از این برنامه استفاده کردم .اگر برای شما عمل نمی کند ممکن است که با فریمورتان مشگل دارد و نمی تواند خودش را سازگار کند و فکر می کنم با نصب ویدجت اسکایپ و سامی گو متناسب با مدل سری تلویزیونتان مشگل تان حل شود منظور از سری تلویزیون F,H,E وغیره می باشد.
نرم افزار ویدجت اسکایپ و سامی گوا با خود تلویزون می تونم دانلود کنم؟
و بجز glwiz چه اپلیکیشنایی هست که بتونه شبکه های ماهواره ای رو بالا بیاره؟
آقا پیمان خیلی از برنامه های app رو در اون سایت نصب می کنم ولی فقط web tv رو تو تلویزیون می تونم بگیرم با اینکه چندین برنامه رو installieren کردم.
دلیل می تونه از کجا باشه که برنامه ها رو نمی تونم با تلویزیون بگیرم؟
matinpour
12-08-2014, 17:04
نرم افزار ویدجت اسکایپ و سامی گوا با خود تلویزون می تونم دانلود کنم؟
و بجز glwiz چه اپلیکیشنایی هست که بتونه شبکه های ماهواره ای رو بالا بیاره؟
دوست عزیز
ویدجت اسکایپ را از خود تلویزیون و ویدجت سامی گو را از این تایپیک بگیرید که سری f و h با هم مشترک می باشند.
لازم بذکر است که اگر ساعت و تاریخ تلویزیونتان بروز نباشد حتی با این برنامه ها هم نمی توانید استفاده کنید چون تلویزیونهای اینترنتی بر اساس تنظیم دقیق ساعت و تاریخ عمل می کنند. و شاید هم نیاز به نصب آن دو ویدجت هم نباشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر در همان سایت اسمارت کانادا ویدجتهای زیادی برای تلویزیونهای اینترنتی است از جمله TV POINT
آقا پیمان حالت خوبه
تغییرات در مورد وب تی وی بالاخره عملی شد و یه سوال برام پیش اومده,در اون سایت خیلی از برنامه ها رو اینستال می کنم ولی در تلویزیون فقط وب تی وی رو بهم می ده؛به نظرت دلیل اینکه برنامه های علاقه مندم رو بهم نمی ده چی هست؟
سلام پیمان
متاسفانه بعد 2 هفته هنوز نتونستم برنامه ها رو نصب کنم(البته2 - 3 تایی قبلانصب می شد) به نظر شما مشکل کجا هست.سری و تیپ نو تلویزیون رو هم دقیق وارد می کنم ولی نتیجه نمی ده
فکر نکنم مشکل از سایت باشه چرا که روزانه خیلی از کاربرا در دنیا هم میان کامنت می زنن.من میگم شاید از طرف نت داخلی باشه آیا این امکان داره؟
matinpour
30-08-2014, 20:55
سلام پیمان
متاسفانه بعد 2 هفته هنوز نتونستم برنامه ها رو نصب کنم(البته2 - 3 تایی قبلانصب می شد) به نظر شما مشکل کجا هست.سری و تیپ نو تلویزیون رو هم دقیق وارد می کنم ولی نتیجه نمی ده
فکر نکنم مشکل از سایت باشه چرا که روزانه خیلی از کاربرا در دنیا هم میان کامنت می زنن.من میگم شاید از طرف نت داخلی باشه آیا این امکان داره؟
دوست عزیز
ایا در قسمت user App Store ,ویدجت های سری خودتان را انتخاب می کنید؟ و در install Apps آنرا می بینید؟
لازم بذکر است که شما برنامه ها را باید بر اساس مدل تلویزیونتان انتخاب کرده و در قسمت install Apps قرار گیرد و پس از آن از طریق اسمارت هاب تلویزیونتان به همان طریقی که گفته شده آن ها را دانلود و استفاده کنید .و تا زمانی که از آن در اسمارت هاب استفاده می کنید نباید از قسمت install Apps سایت آن را حذف کنید چون با حذف آن دیگر تلویزیون شما قادر به اجرا و شناسایی برنامه را نمی کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای متین پور،ستاره ای که جلو تیپ نو ذکر شده باید حتما باشه؟
matinpour
31-08-2014, 11:16
آقای متین پور،ستاره ای که جلو تیپ نو ذکر شده باید حتما باشه؟
دوست عزیز
خیر فقط شما باید تلویزیونتان را بر اساس نام گذاری اصلی سیستمتان که در منوی سرویس است نام آن را وارد کنید و سری آن را هم در خانه مورد نظر وارد کنید مثلا مدل ua40es5960 نام گذاری ایران در منوی سرویس آن ua40es5600 نام گذاری شده که باید آن را وارد کنید.و در خانه مورد نظر هم سری E را وارد کنید.
پس با این حساب تلویزونم داخلی و سری H مدل UA48H6490 و به طبع اینم مدل خارجیش حتما چیز دیگه ای،اگر اطلاعی در این مورد داری لطف بفرمایی.
matinpour
31-08-2014, 14:32
پس با این حساب تلویزونم داخلی و سری H مدل UA48H6490 و به طبع اینم مدل خارجیش حتما چیز دیگه ای،اگر اطلاعی در این مورد داری لطف بفرمایی.
دوست عزیز
برای این منظور با کنترول معمولی نه کنترول لمسی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
و سپس از منوی option مدل تلویزیونتان را ببینید
مراحل رو انجام میدم فقط تلویزیون روشن میشه؟
matinpour
31-08-2014, 19:22
مراحل رو انجام میدم فقط تلویزیون روشن میشه؟
دوست عزیز
از کنترول معمولی استفاده می کنید یا از لمسی؟ باید حتما کنترول معمولی باشد واین تنها راه ورود است و همه با این روش در همه سری ها وارد می شوند.
morteza1394sh
23-04-2017, 13:41
سلام چطوری کنترل معمولی گیر بیارم برای کد مخفی ؟ قیمت کنترل معمولی چند هست
ای دی تلگرام میدم برای کمک بهم پیام بدین لطفا
morteza_des@
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.