مشاهده نسخه کامل
: لطفا در مورد این سیستم نظر بدهید...
Переклад не
01-08-2014, 23:32
با سلام
تا 1و200 اینو برامون نوتن.نظرتون چیه؟
asus h81m.c
core i3 4130
ddr3 4 gig 1600
power green gp 530 a eu ممکنه در آینده کارت گرافیک هم روش نصب بشه
case green solaris
segate 500
asus dvd-rw
آیا قطعا باهم همخوانی دارن؟
آیا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
ممنونم
vahid-suarez
02-08-2014, 00:23
cpu رو 4150 برداريد قيمتشون يكيه!
با سلام
asus h81m.c
core i3 4130
ddr3 4 gig 1600
case green solaris
segate 500
asus dvd-rw
ممنونم
پاوررو گرین نگیرید مودل هایی مثل کورسیر وکولرمستربگیرید هم ارزون تردرمیاد وهم قویتر
amir200812
02-08-2014, 09:33
با سلام
asus h81m.c
core i3 4130
ddr3 4 gig 1600
case green solaris
segate 500
asus dvd-rw
ممنونم
سلام
سیستم بالا با 1~2 تا تغییر:
ASUS H81M-C LGA1150 حدود 195
Intel Core i3-4150 حدود 362
4GB DDR3 1600 حدود 135 تومن (انواع مارک های کینگ استون/پتریوت/...)
Green GP430A-SP حدود 142
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB حدود 175
GREEN SOLARIS حدود 95
ASUS 24X DVD-RW حدود 65
*با این پاور (430 وات) میتونید گرافیک هایی مثل GTX760 و R9 270x رو بدون مشکل استفاده کنید.
این سیستم با R9 270x پاور پیشنهادیش حداقل 380 وات هست و در پیک مصرف هم به 430 وات نمیرسه!(که خیلی خیلی کم پیش میاد که یک سیستم مصرفش تمام قطعاتش روی 100% باشه (همون پیک مصرف منظورمه))
این سیستم با گرافیک GTX760 هم پاور پیشنهادیش حداقل 366 وات هست و در پیک مصرف به 410 وات هم نمیرسه!
از اونجایی که این سیستم بیش از این گرافیک ها براش کارایی ندارم، بنظرم 430 وات کاملا کافی هست!
با 530 وات میتونی از GTX Titan Black استفاده کنی!
تازه اونم حداقل پاور پیشنهادیش 445 وات و در پیک مصرف به زیر 500 وات مصرفشه!
*GTX Titan Black بیشتر از 4 میلیون قیمتشه:n04:
indianboy
04-08-2014, 11:17
سلام
Green GP430A-SP حدود 142
GREEN SOLARIS حدود 95
ASUS 24X DVD-RW حدود 65
*با این پاور (430 وات) میتونید گرافیک هایی مثل GTX760 و R9 270x رو بدون مشکل استفاده کنید.
این سیستم با R9 270x پاور پیشنهادیش حداقل 380 وات هست و در پیک مصرف هم به 430 وات نمیرسه!(که خیلی خیلی کم پیش میاد که یک سیستم مصرفش تمام قطعاتش روی 100% باشه (همون پیک مصرف منظورمه))
این سیستم با گرافیک GTX760 هم پاور پیشنهادیش حداقل 366 وات هست و در پیک مصرف به 410 وات هم نمیرسه!
از اونجایی که این سیستم بیش از این گرافیک ها براش کارایی ندارم، بنظرم 430 وات کاملا کافی هست!
سلام دوست عزیز
سیستم پیشنهادیتون بسیار مناسب هست!
ولی این که برای gtx titan پاور 500 کفایت می کنه حرف صحیحی نیست! تمامی پاورها درصد مشخصی بازدهی دارند! مثلا 80 درصد 85 درصد که در نهایت مصرف می تونن تا اون اندازه ساپورت کنن! در ضمن وقتی یک پاور روی نهایت مصرفش مدت زیادی کار کنه هم به خود پاور هم به قطعات دیگه احتمال آسیب رسیدن وجود داره! برای همین هست که تمامی کاربرای حرفه ای حدود 30 درصد یا همین دوروبرا بیشتر از پیک مصرفشون پاور برمیدارند. اما پاور پیشنهادیتون برای سیستم دوستمون بسیار مناسب هستش!
1376MAXIMUM
04-08-2014, 13:16
سلام
Green GP430A-SP حدود 142
GREEN SOLARIS حدود 95
ASUS 24X DVD-RW حدود 65
مصرف رو 510 وات محاسبه میکنه اونم با تیتان
گرین هم همینو میگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تایید میکنم حرفاقا امیر را
indianboy
04-08-2014, 13:51
ببینید دوستان عزیز من!
این حرفی که میزنم کاملا واضحه و حرف من نیست! ببینید این تصویر از سایت خود شرکت انویدیا! دیگه از سایت انویدیا معتبرتر کدوم سایته که این گرافیک رو بشناسه؟
ببینید نوشته حداقل پاور مورد نیاز برای سیستمی که این گرافیک روش باشه 600 وات هست! تازه حداقل گفته نه پاور مناسب!
بعد هم مطمئنا و قطعا کسی که روی سیستمش گرافیک titan black داشته باشه سایر قطعاتش هم مصرف پایینی نخواهند داشت و از قطعات متوسط به بالای بازار خواهند بود که باید یه مقدار هم به خاطر اونها اضافه کنید که حدودا 750 وات کافی خواهد بود.
1376MAXIMUM
04-08-2014, 14:10
ببینید دوستان عزیز من!
این حرفی که میزنم کاملا واضحه و حرف من نیست! ببینید این تصویر از سایت خود شرکت انویدیا! دیگه از سایت انویدیا معتبرتر کدوم سایته که این گرافیک رو بشناسه؟
ببینید نوشته حداقل پاور مورد نیاز برای سیستمی که این گرافیک روش باشه 600 وات هست! تازه حداقل گفته نه پاور مناسب!
بعد هم مطمئنا و قطعا کسی که روی سیستمش گرافیک titan black داشته باشه سایر قطعاتش هم مصرف پایینی نخواهند داشت و از قطعات متوسط به بالای بازار خواهند بود که باید یه مقدار هم به خاطر اونها اضافه کنید که حدودا 750 وات کافی خواهد بود.
سیستم همیشه تو لود نیست و خیلی زور برنه سیستم تا 510 وات مصرف میکنه و اون قضیه که پاور رو بیشتر برمیدارن برای این هست به پاور فشار نیاد و عمر مفید بیشتری داشته باشه و این که راندمان بالاتری داشته باشه برای همین نوشته 600 وات منم سیستمم بیشتر از 454 وات مصرف نداره ولی پاور 785 هست یکی از دلایش این بود که پاور نبود موقع خریدم و همین رو فقط پیدا کردم و دومیش هم این بود که اصلا میخواستم 585 بردارم که بیشتر از سیستم جاداشته باشه ولی خوب همونطور که گفتم پاور نبودموقع خریدم پاور مثلا 430 تا 430 که میره خیلی فشار روشه و راندمانش به حداقل میرسه و مصرفش بالا تر میره مثلا 430 تا خروجی میده و ولی داره 500 تا مصرف میکنه
همین سیستمی که الان گفتن رو که با تیتان که حساب کنیم 510 وات مصرف داره و چه کسی بهجز سازنده پاور پاورش رو میشناسه
بعدم فیلتر شکن استفاده میکنی حتما فیس بوکم میری و زیر پست کفار کامنت هم میزاری:n08:
indianboy
04-08-2014, 14:20
تا حالا کسی بهت گفته که سیستم همیشه تو لود نیست و خیلی زور برنه سیستم تا 510 وات مصرف میکنه و اون قضیه که پاور رو بیشتر برمیدارن برای این هست به پاور فشار نیاد و عمر مفید بیشتری داشته باشه و این که راندمان بالاتری داشته باشه برای همین نوشته 600 وات منم سیستمم بیشتر از 454 وات مصرف نداره ولی پاور 785 هست یکی از دلایش این بود که پاور نبود موقع خریدم و همین رو فقط پیدا کردم و دومیش هم این بود که اصلا میخواستم 585 بردارم که بیشتر از سیستم جاداشته باشه ولی خوب همونطور که گفتم پاور نبودموقع خریدم پاور مثلا 430 تا 430 که میره خیلی فشار روشه و راندمانش به حداقل میرسه و مصرفش بالا تر میره مثلا 430 تا خروجی میده و ولی داره 500 تا مصرف میکنه
همین سیستمی که الان گفتن رو که با تیتان که حساب کنیم 510 وات مصرف داره و چه کسی بهجز سازنده پاور پاورش رو میشناسه
دوست عزیز
بنده توی همین صفحه گفتم که وقتی سیستم در نهایت مصرفش باشه و پاور لب مرزی باشه علاوه بر ضرر زدن به خود پاور و کاهش راندمان احتمالش هست که به گرافیک و قطعات هم فشار وارد کنه! در ضمن شخصی که چنین گرافیکی خریداری می کنه قطعا این سیستم رو برای نگه داشتن روی مینیمم رزولیشین و مصرف پایین خریداری نکرده و توقع داره در بالاترین رزولیشین ها و سنگین ترین کارکردها کارایی خوبی داشته باشه.
این هم مصرف متعادل یک سیستم در حد و اندازه gtx titan توسط سایت گرین!
در ضمن به کار بردن لفظ (تا حالا کسی بهت گفته ...) در همچین بحث هایی که کاملا جنبه علمی داره اصلا مناسب نیست و از شما که باتجربه فروم هستی توقع بالاتری هست!
در ضمن از این که تاپیک این دوستمون یه مقدار از بحث اصلی منحرف شد خیلی خیلی عذرخواهی میکنم!
1376MAXIMUM
04-08-2014, 14:47
دوست عزیز
بنده توی همین صفحه گفتم که وقتی سیستم در نهایت مصرفش باشه و پاور لب مرزی باشه علاوه بر ضرر زدن به خود پاور و کاهش راندمان احتمالش هست که به گرافیک و قطعات هم فشار وارد کنه! در ضمن شخصی که چنین گرافیکی خریداری می کنه قطعا این سیستم رو برای نگه داشتن روی مینیمم رزولیشین و مصرف پایین خریداری نکرده و توقع داره در بالاترین رزولیشین ها و سنگین ترین کارکردها کارایی خوبی داشته باشه.
در ضمن به کار بردن لفظ (تا حالا کسی بهت گفته ...) در همچین بحث هایی که کاملا جنبه علمی داره اصلا مناسب نیست و از شما که باتجربه فروم هستی توقع بالاتری هست!
حالا من بگم شما هم رد همش خودم میدونم که کسی این کار رو نمیکنه و از لحاظ عملی عاقلانه نیست ماداریم در مورد تئوری حرف میزنیم از لحاظ تئوری میشه که این کارت گرافیک رو با سیستمی که پیشنهاد شده استفاده کرد و عددی که برای پیک مصرف اعلام میشه و شما هم عکسش رو گذاشتی میگه که تو اخرین توان قطعات که همه هم زمان 100% روی لود باشن سیستم مثلا 510 وات مصرف داره
kaveh-gh
05-08-2014, 11:24
دوست عزیز
در ضمن از این که تاپیک این دوستمون یه مقدار از بحث اصلی منحرف شد خیلی خیلی عذرخواهی میکنم!
سلام دوست عزیز؛
تجربه به بنده نشون داده که بحث کردن با بعضی از کارشناسان و اساتید فوق حرفهای(!!!) این انجمن هیچ نتیجهای جز اتلاف وقت نداره
این اشخاص عادت دارن از نظراتشون ( چه درست و چه غلط) تحت هر شرایطی و با هر لحنی دفاع کنن و هیچ وقت هم از این کار خسته نمیشن ... بعضاً حتی دیده شده که به صورت گروهی وارد عمل بشن :n08:
بهترین کار اینه که نظرتونو بیان کنید و قضاوت رو به استارتر بسپارید:n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.