مشاهده نسخه کامل
: مشکل در درایور کارت صدا
HAMEDMAKER
01-08-2014, 19:45
سلام دوستان
من یه نرم افزار گرفتم که همه درایور ها رو آپدیت می کرد اما بعد از این کار صدا سیستم قطع شده حتی بعد از این که درایور های قبلی رو دوباره نصب میکنم بازم صدا وصل نمیشه و پیغام زیر رو نمایش میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
01-08-2014, 19:59
مدل کارت صدات چی هست ؟ این ترابل شوتینگ دکوره. عملا کاری نمیکنه !
اگر لب تاپ داری مدل لب تاپ اگر PC داره مدل کارت صدات رو بگم
فکر کنم نرم افزار Advanced System Optimizer خوب باشه !
HAMEDMAKER
01-08-2014, 22:42
مدل کارت صدات چی هست ؟ این ترابل شوتینگ دکوره. عملا کاری نمیکنه !
اگر لب تاپ داری مدل لب تاپ اگر PC داره مدل کارت صدات رو بگم
فکر کنم نرم افزار Advanced System Optimizer خوب باشه !
کارت صدام AMD High Difinition هستش همین نرم افزار Advanced System Optimizer رو نصب کردم و درایور ها رو آپدیت کردم اینجوری شد!
Hossein-1179
01-08-2014, 22:59
با تهیه نرم افزار Driver soulution Pack مشکلت به احتمال زیاد حل میشه.اگر نشد خبر بده تا چند راه حل دیگه بدم
HAMEDMAKER
02-08-2014, 07:34
با تهیه نرم افزار Driver soulution Pack مشکلت به احتمال زیاد حل میشه.اگر نشد خبر بده تا چند راه حل دیگه بدم
این نرم افزار خیلی حجمش بالاست حدود 4.5 G هستش یه نرم افزار کم حجم تر سراغ نداری
HAMEDMAKER
03-08-2014, 08:03
کسی نمیتونه کمک کنه!؟
مشکل فوریه .....
سلام
ابتدا وارد device manager شوید و ببینید فقط کارت صدا مشکل دارد یا موارد دیگری هم مثلث زرد رنگ کنارشان نشان داده می شود.اگر فقط کارت صدا مشکل دارد(یا فلش رو به پایین کنارش است) دوبار روی ان کلیک کنید و از تب درایور چک کنید enable باشد یا roll back driver را بزنید.
ابتدا به صورت کامل و با استفاده از نرم افزارهای uninstaller درایور فعلی کارت صدا را پاک کنید.
نرم افزار زیر را اجرا و بر multimedia کلیک کنید و مطابق نوع سیستم عامل درایور را دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HAMEDMAKER
03-08-2014, 21:58
سلام
ابتدا وارد device manager شوید و ببینید فقط کارت صدا مشکل دارد یا موارد دیگری هم مثلث زرد رنگ کنارشان نشان داده می شود.اگر فقط کارت صدا مشکل دارد(یا فلش رو به پایین کنارش است) دوبار روی ان کلیک کنید و از تب درایور چک کنید enable باشد یا roll back driver را بزنید.
ابتدا به صورت کامل و با استفاده از نرم افزارهای uninstaller درایور فعلی کارت صدا را پاک کنید.
نرم افزار زیر را اجرا و بر multimedia کلیک کنید و مطابق نوع سیستم عامل درایور را دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی از نرم افزار استفاده میکنم این صفحه ظاهر میشه چی رو باید بزنم تا درایور دانلود بشه؟
وقتی از نرم افزار استفاده میکنم این صفحه ظاهر میشه چی رو باید بزنم تا درایور دانلود بشه؟
روی اولی کلیک کنید وپس از دانلود ؛ نصب نمایید. اگه مشکل حل نشد دومی را هم دانلود و نصب کنید .(مطابق نوع ویندوزتان)
HAMEDMAKER
05-08-2014, 15:09
اینا که لینک نیستش با کلیک روش هیچ اتفاقی نمیفته!
در ضمن توی خود نرم افزار جلوی قسمت media نوشته که آخرین نسخه رو سیستمتون نصبه
فکر میکنم مشکل از جای دیگه ای باشه که نمیزاره صدا پخش بشه
یک عکس از device manager بگذارید .
در control panel اون بالا سمت راست قسمت search بنویسید device ؛ تا نشان داده شود. یا کلید ویندوز +X را بزنید و دیوایس منجر را انتخاب کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.