مشاهده نسخه کامل
: صدای فن سی پی یو
changi22
01-08-2014, 18:16
سلام دوستان من به یک مشکل برخوردم کمکم کنید لطفا
سی پی یو من صدای زیادی داره مثلن میگه
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو
با صدای بلند خسته شدم فن هم عوض کردم ولی نه دماش نه سرعت فن کم شد
سرغت فن 3500 الی 3900 و حرارت سی پس یو 55 الی 59 لطفا کمک کنید فن نو هم خریدم
حتی برنامه وضعیت سی پی یو نصب کردم تا وسط هستن تا اخر نمیرن ولی باز صدای فن زیاده نمیدونم از حرارته یا چیه که دورش اینقدره و صدا میده کمک!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان من به یک مشکل برخوردم کمکم کنید لطفا
سی پی یو من صدای زیادی داره مثلن میگه
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو
با صدای بلند خسته شدم فن هم عوض کردم ولی نه دماش نه سرعت فن کم شد
سرغت فن 3500 الی 3900 و حرارت سی پس یو 55 الی 59 لطفا کمک کنید فن نو هم خریدم
حتی برنامه وضعیت سی پی یو نصب کردم تا وسط هستن تا اخر نمیرن ولی باز صدای فن زیاده نمیدونم از حرارته یا چیه که دورش اینقدره و صدا میده کمک!!!!!!!!!!!!!!
دربابوس smart fan فعال و smart target مشخص شده ؟
یک خمیر خوب به پردازنده بزنید که دمای پردازنده کم و دور فن کمتر بشه تهویه کیس رو هم بهتر کنید و دمای محیط رو کاهش بدید
changi22
01-08-2014, 19:34
بله اسمارت فن کنترل فعاله و اون یکی اسمارت فن روی اتو گذاشته شده.. حمیر سی پیو خریدم جدید ولی باشه عوض میکنم...تعویه هم پشت کیس یک فن نصب کردم... البته من جای سی دی رامم خالی وقتی بعد دو ساعت دسمتمو میبرم داخل بخار زیادی میاد ولی صدای فن از اون اول هست....
خب شما راه بهتری دارین ممنون میشم بگین
و چطوری تهویه عوض کنم
بله اسمارت فن کنترل فعاله و اون یکی اسمارت فن روی اتو گذاشته شده.. حمیر سی پیو خریدم جدید ولی باشه عوض میکنم...تعویه هم پشت کیس یک فن نصب کردم... البته من جای سی دی رامم خالی وقتی بعد دو ساعت دسمتمو میبرم داخل بخار زیادی میاد ولی صدای فن از اون اول هست....
خب شما راه بهتری دارین ممنون میشم بگین
و چطوری تهویه عوض کنم
اون یکی اسمارت رو نمیتونید براش تعیین کنید از یک دمایی فن شروع به افزایش دور کنه؟ این قابلیت رو بایوستون نداره ؟
مدل پردازندتون چی است ؟
afshin b
01-08-2014, 23:03
از داخل کیس بخار میاد؟!!؟ مگه میشه؟
احتمالا پردازنده AMD دارید. اگر نتونستین صداش رو کمتر کنین، برین به کولر جدا تهیه کنین براش. هم دمای پردازنده رو پایین تر میاره و هم صدای کمتری داره.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
changi22
02-08-2014, 07:32
سلام این پردازندمه... بخار که نه ولی دستمو از جای سی دی رام داخل میبرم خیلی داغه... خب اون یکی اسمارت چیه؟ از کجا بدونم این قابلیت داره؟ ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینتل است این مدل پردازنده هم دمای بالایی دارد و دور فن بالای استوک برای این پردازنده کاملا طبیعی است یک چیزی در بایوس است به نام smart target یا مشابه این میتونید دما رو توش تنظیم کنید که از یک دمایی مثلا 40 درجه دور فن شروع به زیااد شدن بکنه
changi22
02-08-2014, 10:35
اره هست نشون میهد که کدما مثبت چند باشه من میزنم مثبت 40 وقتی بالاتر از 40 میشه صدای بوق بوق میده... ارهد اتفاقا بهم گفتن طبیعیه و فن که عوض کردم دماش شد 80 ولی خاموش نکرد گفتن مشکلی نداره طبیعه.. حالا واقعا همینطوره؟
اره هست نشون میهد که کدما مثبت چند باشه من میزنم مثبت 40 وقتی بالاتر از 40 میشه صدای بوق بوق میده... ارهد اتفاقا بهم گفتن طبیعیه و فن که عوض کردم دماش شد 80 ولی خاموش نکرد گفتن مشکلی نداره طبیعه.. حالا واقعا همینطوره؟
دمای 80 که در لود زیاده دیگه دما از 70 نزارید بیشتر بشه ولی درکل دمای این پردازنده بالا است
اونی که تو بایوس تنظیم کردید مربوط به اعلان دما از طرف بایوس نیست ؟ من منظورم افزایش دور فن از یک دمای خاص است که ممکنه در بایوس شما تنظیماتش نباشه
changi22
02-08-2014, 11:25
اره نداره؟ باید چی کار کنم؟ باید حتما باشه حالا؟این اسمارتی که میگی کارش چیه حالا؟
خب باید وقتی دما بالا میره سیستم خاموش کنه ولی خاموش نمیکنه... الان من خمیر خردیم ریختم جالبه که صدا نمیده دیگه دور فن هم کمتر شده ولی 75 نشون میده
اره نداره؟ باید چی کار کنم؟ باید حتما باشه حالا؟این اسمارتی که میگی کارش چیه حالا؟
خب باید وقتی دما بالا میره سیستم خاموش کنه ولی خاموش نمیکنه... الان من خمیر خردیم ریختم جالبه که صدا نمیده دیگه دور فن هم کمتر شده ولی 75 نشون میده
بله خمیر دمای پردازنده را کم و درنتیجه دور فن کم میشه دمای 75 خوبه با فن استوک در این هوای گرم طبیعی است
در مورد اسمارت هم در پست های قبل توضیح دادم
changi22
02-08-2014, 20:51
ممنون دست شما درد نکنه
zinevand_r
03-08-2014, 13:24
می تونی سیم ها و اتصالات کسی رو یه جوری مرتب کنی که هوا دهی بیشتر داشته باشه
پیشنهاد مه همون جای سی دی رام ات هست.
می تونی سیم ها و اتصالات کسی رو یه جوری مرتب کنی که هوا دهی بیشتر داشته باشه
پیشنهاد مه همون جای سی دی رام ات هست.
سیم های داخل کیس را با بسط به هم وصل کنید و همشونو کنار بزنید و به نظر من با قرار دادن فن در جلو کنار و عقب کیس یک تهویه خوب در داخل کیس ایجاد کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.