ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین بازی/بازیهای آندروئیدی که بازی کردید چیه؟

SON OF GOD
01-08-2014, 09:42
با سلام ...

به نظر من که Perfect kick از همشون بهتر بوده ... گرافیک خیلی خوبی داره و خیلی سرگرم کنندست ولی اگه نسخه بدون پولش پیدا می شد که عالی می شد ...
بازی doors هم بد نیست ...

شما هم اگه بازی خوب دیگه ای بین این همه بازی آندروئید که موجوده سراغ دارید عنوان کنید تا دانلودش کنیم ببینیم چجوریه:n02: تا خدای نکرده بازی رو از دست ندیم !
البته ناگفته نماند که متناسب با سلایق زمینه علایق به بازی ها هم فرق می کنه مثلا از نظر من بازی های ورزشی بیشتر مفرحند شاید دیگری بازی های استراتژیک رو ببپسنده و یکی دیگه مبارزه ای و ...

amirfakhrian
01-08-2014, 12:28
تا حالا بهترین بازی که انجام دادم paradise island بوده.

omid kan
10-08-2014, 16:00
فقط clash of clans

ِÐÅŘĶ ŁŐŔĎ
06-09-2014, 11:11
با سلام ...

به نظر من که Perfect kick از همشون بهتر بوده ... گرافیک خیلی خوبی داره و خیلی سرگرم کنندست ولی اگه نسخه بدون پولش پیدا می شد که عالی می شد ...
بازی doors هم بد نیست ...

شما هم اگه بازی خوب دیگه ای بین این همه بازی آندروئید که موجوده سراغ دارید عنوان کنید تا دانلودش کنیم ببینیم چجوریه:n02: تا خدای نکرده بازی رو از دست ندیم !
البته ناگفته نماند که متناسب با سلایق زمینه علایق به بازی ها هم فرق می کنه مثلا از نظر من بازی های ورزشی بیشتر مفرحند شاید دیگری بازی های استراتژیک رو ببپسنده و یکی دیگه مبارزه ای و ...
فک کنم تا حالا بازی Clash Of Clans رو بازی نکردین:n10:

MV78
21-09-2014, 15:28
من هر چی بازی اندروید رو بگین بازی کردم و از نظر خودم real racing 3 فوق العاده هست.اگه بازی یا نرم افزار اندرویدی میخواین برین به سایت Apktops.it که بهترین سایتی هست که در زمینه ی بازیها و برنامه های اندروید دیدم...