ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين فيلم هاي ٣ بعدي

Arad olfati
31-07-2014, 22:39
سلام
من به دنبال فيلم هاي سه بعدي ميگردم كه عمق تصوير ٣بعديش زياد باشه.
لطفا معرفي كنيد
باتشكر

ice-man
31-07-2014, 23:52
سلام
من به دنبال فيلم هاي سه بعدي ميگردم كه عمق تصوير ٣بعديش زياد باشه.
لطفا معرفي كنيد
باتشكر
کلا اگه دنبال عمق تصویر هستی بهتره کلیپ نگاه کنی چون طبق تجربه خودم بیشتر کلیپهای 3بعدی عمق بیشتری از فیلمها دارن.
اما بین فیلمهای سینمایی need for speed عمق بیشتری داشت.

JJSIMON
01-08-2014, 04:44
کلا اگه دنبال عمق تصویر هستی بهتره کلیپ نگاه کنی چون طبق تجربه خودم بیشتر کلیپهای 3بعدی عمق بیشتری از فیلمها دارن.
اما بین فیلمهای سینمایی need for speed عمق بیشتری داشت.

منظرتون fast & serius هست؟
مجموعه فست واقعا به درد سه بعدی دیدن میخوره!

Malware
01-08-2014, 07:05
منظرتون fast & serius هست؟
مجموعه فست واقعا به درد سه بعدی دیدن میخوره!

خیر دوست عزیز منظورشون این فیلمه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arad olfati
01-08-2014, 12:27
فيلم avatar عمق تصويرش خوبه؟

SNOW PATROL
01-08-2014, 12:38
اواتار چندان افکت سه بعدی نداره ... و بیشتر صحنه ها فلت هست ...
این اواخر gravity و Pacific Rim رو دیدم سه بعدیشون خوب بوده

Arad olfati
01-08-2014, 12:45
اواتار چندان افکت سه بعدی نداره ... و بیشتر صحنه ها فلت هست ...
این اواخر gravity و Pacific Rim رو دیدم سه بعدیشون خوب بوده
عمق تصويرش خوبه؟
الكي ١ گيگ دانلود نكنيم
فيلم هابيت ٢ رو ديدم عمق تصويرش اصلا خوب نبود چون دنبال يه فيلمي ميگردم كه عمق تصويرش واقعا خوب باشه.

SNOW PATROL
01-08-2014, 12:51
عمق تصويرش خوبه؟
الكي ١ گيگ دانلود نكنيم
فيلم هابيت ٢ رو ديدم عمق تصويرش اصلا خوب نبود چون دنبال يه فيلمي ميگردم كه عمق تصويرش واقعا خوب باشه.

دوست عزیز از نظر من خوب بوده شاید شما خوشتون نیاد ><
شما میخواهید عمق تصویر داشته باشید یا بیرون زدگی (POP UP effects) ?
نظری هم در مورد فیلم یک گیگی ندارم !!! احتمالا اون فیلم سه بعدی چیزی به نام بیت ریت نداره !!!

Arad olfati
01-08-2014, 13:21
دوست عزیز از نظر من خوب بوده شاید شما خوشتون نیاد ><
شما میخواهید عمق تصویر داشته باشید یا بیرون زدگی (POP UP effects) ?
نظری هم در مورد فیلم یک گیگی ندارم !!! احتمالا اون فیلم سه بعدی چیزی به نام بیت ریت نداره !!!
بيرون زدگي
بيت ريت چيه؟

Khan gholi
01-08-2014, 13:30
بیشترین بعد به نظرم گریت گستبی داشته چون فیلم عاشقانه هست خیلی بعد داره
Life of pi بهترین سه بعدی رو داشته تا اینجا به نظرم چون هر دو حالت بعد و حرکت شی به سمت ببینده رو داره و مخصوصا تیتراژ اولیه اش میخکوبت می کنه یا لحظه ایی که ماهی ها از قایق میپرند
فیلم سه بعدی هم 1080 پی نباشه و حجمش زیره 1.60 گیگ باشه مطمئن باشید سه بعدیش خیلی کم هست مگر کارتون ها
دیشب نوح سه بعدی 1080 گانول رو دیدم بعضی صحنه هاش واقعا سه بعدی عمقی خوبی داشت
اگر وقت بشه امشب دو RIO یا 300 رو نگاه می کنم بهتون خبر می دم

SNOW PATROL
01-08-2014, 13:30
بيرون زدگي
بيت ريت چيه؟

من راضی بودم از افکت سه بعدی اون دو فیلم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%8C%D9%87

برای تماشای یک فیلم 3d بر روی تی وی بشخصه بیت ریت 9 مگ به بالا رو توصیه میکنم که قطعا سایز فیلم بالا تر از 1 گیگ خواهد بود ... معمولا 10 گیگ میشه

Arad olfati
01-08-2014, 13:37
بیشترین بعد به نظرم گریت گستبی داشته چون فیلم عاشقانه هست خیلی بعد داره
Life of pi بهترین سه بعدی رو داشته تا اینجا به نظرم چون هر دو حالت بعد و حرکت شی به سمت ببینده رو داره و مخصوصا تیتراژ اولیه اش میخکوبت می کنه یا لحظه ایی که ماهی ها از قایق میپرند
فیلم سه بعدی هم 1080 پی نباشه و حجمش زیره 1.60 گیگ باشه مطمئن باشید سه بعدیش خیلی کم هست مگر کارتون ها
دیشب نوح سه بعدی 1080 گانول رو دیدم بعضی صحنه هاش واقعا سه بعدی عمقی خوبی داشت
اگر وقت بشه امشب دو RIO یا 300 رو نگاه می کنم بهتون خبر می دم
يعني الان فيلم هايي كه توي بازار موجود با حجم ٥٠ گيگ سه بعدي خوبي داره؟

amir_t6262
01-08-2014, 13:50
اگر میخواهی احساس سه بعدی بودن را خوب حس کنی، باید فیلمهای با حجم بالاتر را دانلود کنی.

از فیلم کامل 1 گیگی، زیاد انتظار نداشته باش.

برای یک فیلم کامل مثلا با زمان 1ساعت و 45 دقیقه، حداقل باید فایل 9-10 گیگی دانلود کنی.
مثلا Captain America The Winter Soldier 2014 3D 1080p BluRay Half-SBS DTS x264-EVO که 15 گیگ است.
یا Noah 3D 2014 1080p Half-SBS BluRay x264 DTS-WiKi که 13 گیگ است.

amir_t6262
01-08-2014, 13:52
يعني الان فيلم هايي كه توي بازار موجود با حجم ٥٠ گيگ سه بعدي خوبي داره؟
50 گیگ که بلوری اصل است و مسلما وقتی که ببینی بیشتر از یک فایل کم حجم، احساس سه بعدی میکنی.
البته در این فایلهای حجیم فقط تصویر مطرح نیست، یعنی قسمت از حجم بالا، مربوط به صدای پنج کاناله فیلم است که شاید یک پنجم حجم فایل مربوط به آن است.

Khan gholi
01-08-2014, 14:07
دوست عزیز اکثر فیلم داخل بازار 720 با نرخ فریم ریت خیلی پایین هستند.بعضی از همین فیلم های که کلوپ دست مردم میدن که Web ریپ هست یا همین 720 پی ها ساده که حجمش 800 تا 900 مگ بیشتر نیست رو فرمت از Mkv به فرمتی تغییر میدن که تمامی دستگاه دی وی دی بتونه نشون بده.اگه بلوری ارجینال پلمپ شده هست, از این انکودر های داخل نت مثل گانول هم بهتر هست اگر نه باید چک کنی
شما خودت یک فیلم 1080P 3D دانلود کن بعد اون موقع اصل ماجرا دستت میاد.الان اندازه تصویر 720 با 1080 کلی تفاوت داره و از لحاظ کیفیتی تفاوت دارند .نمیشه که فیلم سه بعدی رو 720 دید و این سه بعدی ها 720 از خلاقیت ایرانی ها ست
دوست داشتید برید سایت موی سنتر یا یو کی فیلم فیلم های سه بعدی قرار دادند با کیفیت 1080 دانلود کنید.موقع دانلود سه بعدی دنبال فیلم عظیم هالییودی باشید چون سه بعدی بهتری دارند

Khan gholi
01-08-2014, 14:11
دوستان کسی هست کارتون Lego movie رو دیده باشه ؟
ارزش دانلود 3 بعدی داره؟اصلا کارتون قشنگی هست؟چون اخیرا نمیشه به امتیاز های IMDB تکیه کرد

Arad olfati
01-08-2014, 14:21
دوست عزیز اکثر فیلم داخل بازار 720 با نرخ فریم ریت خیلی پایین هستند.بعضی از همین فیلم های که کلوپ دست مردم میدن که Web ریپ هست یا همین 720 پی ها ساده که حجمش 800 تا 900 مگ بیشتر نیست رو فرمت از Mkv به فرمتی تغییر میدن که تمامی دستگاه دی وی دی بتونه نشون بده.اگه بلوری ارجینال پلمپ شده هست, از این انکودر های داخل نت مثل گانول هم بهتر هست اگر نه باید چک کنی
شما خودت یک فیلم 1080P 3D دانلود کن بعد اون موقع اصل ماجرا دستت میاد.الان اندازه تصویر 720 با 1080 کلی تفاوت داره و از لحاظ کیفیتی تفاوت دارند .نمیشه که فیلم سه بعدی رو 720 دید و این سه بعدی ها 720 از خلاقیت ایرانی ها ست
دوست داشتید برید سایت موی سنتر یا یو کی فیلم فیلم های سه بعدی قرار دادند با کیفیت 1080 دانلود کنید.موقع دانلود سه بعدی دنبال فیلم عظیم هالییودی باشید چون سه بعدی بهتری دارند
سايت موي سنتر فيلم سه بعدي نداره! مطمئن هستيد اسم سايت همينه؟

Khan gholi
01-08-2014, 14:42
براتون ادرس سایت پ.خ کردم

Arad olfati
04-08-2014, 15:13
سلام من سه هدد فيلم سه بعدي ديدم و تجربش رو در اختيار شما دوستان عزيز ميگذارم
بهترين داستن world war z به نظر من حتما بخريدش
بهترين نمايش گرافيك avatar اگه ميخواهيد گرافيك تلويزيون خود و بلوري خود را به چالش بكشيد
بهترين بيرون زدگي the final destination اين فيلم فوق العاده بود و كاملا بيرون زدگي حس ميشد
باتشكر از دوستان به خاطر پاسخ به سؤالات بنده

mohsen_gh1991
05-08-2014, 23:07
دوستان یه سوال دارم.
بهترین مبدل فیلم دو بعدی به سه بعدی چیه؟
من چنتا رو امتحان کردم ولی فک میکنم تنظیماتشو درست نمیدونم.
کسی میدونه چطوری باید با این نرم افزارا کار کرد؟

ice-man
14-06-2015, 10:37
دوستان یه سوال دارم.
بهترین مبدل فیلم دو بعدی به سه بعدی چیه؟
من چنتا رو امتحان کردم ولی فک میکنم تنظیماتشو درست نمیدونم.
کسی میدونه چطوری باید با این نرم افزارا کار کرد؟
فیلم دوبعدی رو نمیشه به سه بعدی تبدیل کرد. یعنی با نرم افزارها یا شبیه سازهای تلویزیون میشه ولی در عمل این کار بی فایدس.
فیلم سه بعدی باید با دوربین های سه بعدی فیلم برداری شده باشه.