مشاهده نسخه کامل
: بهترین پولیش؟
amirpcp30
31-07-2014, 14:53
سلام دوستان
ببخشید تاپیک زدم چون تاپیک مناسبی در این مورد ندیدم
من یک پراید 83 یشمی دارم که دوسال قبل پولیش زدم یکجا خوندم که هر دو سال یکبار اگه پولیش زده شه از رنگ محافظت میکنه
اضافه کنم که من قبلا رنگ سقفم سوخته بود و پاک شده بود دو سال قبل رنگ زدم، ستون و کاپوت هم کلر زدم چون میخواست کم کم پاک شه صندوق عقب هم داشتم کمی پاک میشد رنگ زدم
بالای یکی دو تا از درب ها ی ذره نقطه سفید هست که فقط از نزدیک مشخصه یک سال هم هست اینطوره ولی خدارو شکر پیشرفت نکرده که خیلی زیاد شه و مشخص شه و یا رنگ به طور کامل پاک شه
حالا میخواستم ببینم الان پولیش بزنم بهتره که دیرتر رنگ پاک شه؟ رنگ براقی خوبی داره با اینکه 10 سالشه (بماند که چند سال خواب بوده)
میخواستم ببینم چه مارکی مناسبه بزنم؟ و اینکه بعد از شستن نیازه واکس بزنم تا عمر رنگ بیشتر شه؟چه مارکی؟
با سپاس
maxtor666
07-09-2014, 10:41
سلام دوستان
ببخشید تاپیک زدم چون تاپیک مناسبی در این مورد ندیدم
من یک پراید 83 یشمی دارم که دوسال قبل پولیش زدم یکجا خوندم که هر دو سال یکبار اگه پولیش زده شه از رنگ محافظت میکنه
اضافه کنم که من قبلا رنگ سقفم سوخته بود و پاک شده بود دو سال قبل رنگ زدم، ستون و کاپوت هم کلر زدم چون میخواست کم کم پاک شه صندوق عقب هم داشتم کمی پاک میشد رنگ زدم
بالای یکی دو تا از درب ها ی ذره نقطه سفید هست که فقط از نزدیک مشخصه یک سال هم هست اینطوره ولی خدارو شکر پیشرفت نکرده که خیلی زیاد شه و مشخص شه و یا رنگ به طور کامل پاک شه
حالا میخواستم ببینم الان پولیش بزنم بهتره که دیرتر رنگ پاک شه؟ رنگ براقی خوبی داره با اینکه 10 سالشه (بماند که چند سال خواب بوده)
میخواستم ببینم چه مارکی مناسبه بزنم؟ و اینکه بعد از شستن نیازه واکس بزنم تا عمر رنگ بیشتر شه؟چه مارکی؟
با سپاس
سلام دوست عزیز
اول اینکه پولیش کاری همیشه لازم نیست انجام بشه زمانی لازمه پولیش کاری انجام بشه که یا ماشین تازه رنگ شده باشه و برای برطرف کردن پرز رنگ و یکدست کردنش استفاده بشه یا اینکه ماشین رنگش کهنه و کثیف(یا آفتاب سوخته) شده باشه و بخوایم لایه سطحی که خراب شده رو از روش برداریم.
پولیش واسه رنگ ضرر هم داره و زیاد توصیه نمیشه.
پولیش هم دو نوع زبر و نرم داره.... پولیش زبر فقط و فقط بعد از رنگ کاری استفاده میشه و بعدش هم برای جلا دادنش باید از پولیش نرم استفاده بشهذوذپولیش نرم هم برای جلا دادن و براق کردن...
اگر هدفت از پولیش کردن براق شدن رنگ ماشینت هست بهتره که اول پولیش بزنی بعد از اون هم واکس برای اینکار یک مقدار خیلی زیاد حوصله لازمه و یک بسته پنبه و یک قوطی پولیش نرم و یک قوطی واکس (خودم معمولا از پولیش نرم جلاسنج استفاده میکنم و واکس فرمول 1 اصل و از نتیجه کار هم خیلی راضی هستم) البته در مواردی البته به صورت کاملا حرفه ای از سمباده های 2500 و 3000 هم استفاده میشه که به شما توصیه نمیکنم.
ولی اگر رنگ ماشینتون خیلی داغون بود و به سنباده هم نیاز داشت اول یه سنباده 2000 یا 2500 یا 3000 تهیه میکنیم ترجیحا نرم ترین (هرچی عددش بیشتر باشه نرمتره و کمتر از روی رنگ برمیداره!) بعد سنباده رو توی آب خیس میکنیم. و یه دستمال هم خیس میکنیم.(قبل از همه این کارها گل و لای ماشین رو با دستمال تمیز کردیم.) دستمالی که خیس کردیم رو میذاریم جایی که میخوایم پوست بزنیم و آروم فشار میدی تا آبش در بیاد. بعد همونجایی که خیس شده رو با سنباده میکشیم و هی میریم اینور تر و اونورتر تا اون قسمتی که میخوایم تموم بشه! بعدش با یه دستمال دیگه میکشیم روش که رنگهایی که تراشیدیم از سطح کار پاک بشه(این کار واجب نیست) بعد میریم سراغ پولیش کاری برای پولیش کاری اول پولیش رو با انگشت بر میداریم و میمالیم روی قسمتی که میخوایم پولیش کنیم. بعد با یه پنبه پولیشها رو میمالیم روی بدنه و ماساژ میدیم. هرچی بهتر ماساژ بدین بهتر نتیجه میگیرین. بعدش با یه پنبه تمیز دیگه پولیشهایی که مالیدیم رو پاک میکنیم. اونوقت میتونید صورتتون رو توی ماشین ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همین سادگی.
ولی در اخر اینم بگم خیلی کار سخت و وقت گیری هست و توصیه میکنم اصلا تنهایی انجام ندید !:28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.