مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید خودرو تا 15 تومان؟
arman-persia
31-07-2014, 13:32
سلام دوستان
میخواستم تا 15 تومان یه خودرو بگیرم
چون ماشین اولمه اطلاعات زیادی در این مورد ندارم
یه ماشین راحت و بدون دردسر میخوام که خرج نذاره رو دستم مصرفش پایین باشه و امنیتشم خوب باشه (بدنه تقریبا قوی)
بین 131 و 132 و روآ کدوم بهتره؟
405 و 206 قدیمی تر بگیرم بهتره یا پراید و روآ ی جدیدتر با یه قیمت مشابه؟
ام وی ام 110 چطوره؟
دوستانی که با این ماشین ها کار کردن کدومو پیشنهاد میدن؟
ضعف و قدرت هر کدوم نسبت به بقیه چیه؟
Pourya-pc
31-07-2014, 14:11
سلام دوستان
میخواستم تا 15 تومان یه خودرو بگیرم
چون ماشین اولمه اطلاعات زیادی در این مورد ندارم
یه ماشین راحت و بدون دردسر میخوام که خرج نذاره رو دستم مصرفش پایین باشه و امنیتشم خوب باشه (بدنه تقریبا قوی)
بین 131 و 132 و روآ کدوم بهتره؟
405 و 206 قدیمی تر بگیرم بهتره یا پراید و روآ ی جدیدتر با یه قیمت مشابه؟
ام وی ام 110 چطوره؟
دوستانی که با این ماشین ها کار کردن کدومو پیشنهاد میدن؟
ضعف و قدرت هر کدوم نسبت به بقیه چیه؟
131 بازار بهتری داره و اصالت خودش رو حفظ کرده طرفداران بیشتری هم داره
خودروی کم کار همیشه ارجعیت داره . بهترین گزینه برای شما 131 مدل 90 هست .
روآ رو اصلا پیشنهاد نمیکنم به چند دلیل ، مصرف بالا ، صدای وحشتناک موتور ، صدای گاردن ، محوریت گردش کم ، اصطهلاک بالا موتور پیکان و ...
خودروی چینی هم پیشنهاد نمیکنم .
پراید کم مصرف و موتور کم اصطهلاکی دارد ، قطعات بسیار ارزان و تعمیر راحت .
88mohammad
31-07-2014, 14:47
سلام. با احترام به دوست عزیزمون pourya-pc بنده به هیچ وجه پراید رو توصیه نمیکنم بنده شش سال راننده تاکسی پراید بودم یعنی شب روز با این ماشین زندگی کردم از معایب این ماشین اینه : کمترین امنیت- کمترین امکانات- عمر کم قطعات- اتاق ضعیف- جلو بندی در حد ماست و...........
و اما محاسن: کم مصرف- همیشه مشتری داره برا فروش- تو ترافیک شهری با توجه به جثه کوچیک زود تر میشه بیرون اومد . دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
بنده الان یک ساله روا سال خریدم از چشمم بدی دیدم از این ماشین ندیدم تا الان تو این یک سال فقط یه صافی بنزین عوض کردم والسلام. به نظر من پراید نخر برادر با این پول میشه یه روا سال 89 خرید.
arman-persia
31-07-2014, 15:35
سلام. با احترام به دوست عزیزمون pourya-pc بنده به هیچ وجه پراید رو توصیه نمیکنم بنده شش سال راننده تاکسی پراید بودم یعنی شب روز با این ماشین زندگی کردم از معایب این ماشین اینه : کمترین امنیت- کمترین امکانات- عمر کم قطعات- اتاق ضعیف- جلو بندی در حد ماست و...........
و اما محاسن: کم مصرف- همیشه مشتری داره برا فروش- تو ترافیک شهری با توجه به جثه کوچیک زود تر میشه بیرون اومد . دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
بنده الان یک ساله روا سال خریدم از چشمم بدی دیدم از این ماشین ندیدم تا الان تو این یک سال فقط یه صافی بنزین عوض کردم والسلام. به نظر من پراید نخر برادر با این پول میشه یه روا سال 89 خرید.
پس این مشکلاتی که پوریا گفت توی روآت دیده نشده؟ (مصرف بالا ، صدای وحشتناک موتور ، صدای گاردن ، محوریت گردش کم ، اصطهلاک بالا موتور پیکان و ...إ)
شما صفر خریدی یا کارکرده؟
اگر مشکلی واسه روآ پیش بیاد از قطعات پیکان باید استفاده کرد یا پژو؟
arman-persia
31-07-2014, 15:37
131 بازار بهتری داره و اصالت خودش رو حفظ کرده طرفداران بیشتری هم داره
خودروی کم کار همیشه ارجعیت داره . بهترین گزینه برای شما 131 مدل 90 هست .
روآ رو اصلا پیشنهاد نمیکنم به چند دلیل ، مصرف بالا ، صدای وحشتناک موتور ، صدای گاردن ، محوریت گردش کم ، اصطهلاک بالا موتور پیکان و ...
خودروی چینی هم پیشنهاد نمیکنم .
پراید کم مصرف و موتور کم اصطهلاکی دارد ، قطعات بسیار ارزان و تعمیر راحت .
بدنه ی ضعیف پراید چطوره؟
همین یه ضعف مزایاشو زیر سوال نمیبره؟
Pourya-pc
31-07-2014, 21:06
بدنه 131 به نسبت صبا وضعیت بهتری داره ضمن اینکه بحث تصادف و ایمنی بستگی به رانندگی و نوع حادثه داره .
روآ سال وضعیت متفاوتی با روآمعمولی داره اما آنچنان زیاد نیست . دیسک و صفحه و استارت پژویی شده همین .تهش موتور کم بازده و پرصدای پیکان هست . درضمن سرنشین وسطی عقب روآ واقعا اذیت میشه ( به دلیل گاردن ) . راحتی پراید تو این مورد بیشتر هست .مزایای پراید بیشتر از روآ هست .
درهرصورت انتخاب با شماست ، روآ شکست خورد و ایرانخودرو تولیدش رو برای همیشه متوقف کرد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.