مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد آموزشگاه های تخصصی شبکه ( MCSE - CCNA - MCITP - CEH - CISCO و ... )
Milad4171
30-07-2014, 21:19
سلام.
در این تاپیک مسائل مرتبط با آموزشگاه های موجود در ایران مورد بحث و بررسی قرار میگیرد
هدف از ایجاد تاپیک ، راهنمایی کاربران برای بررسی دوره های تخصصی شبکه و آموزشگاه های مرتبط با آن است !
قوانین این تاپیک :
1- هدف تاپیک کمک به کاربرانی است که نیازمند گذراندن دوره های تخصصی شبکه و موارد مرتبط با آن هستند . کاربران میتوانن با توجه به تجربیات خود دیگر کاربران را راهنمایی کنند و یا مسائل و مشکلات و بحث و بررسی هایی را انجام دهند .
2- پست هایی که فقط بازخورد تبلیغاتی با خود به همراه داشته باشد ( بدون سند و مدرک یا بحث و بررسی در ارتباط با آموزشگاه مربوطه ) خلاف قوانین هست و پاک خواهد شد !
3- بحث در مورد دوره ها و توضیحات در ارتباط با آن بلامانع است .
4- برای بررسی مباحث تخصصی ( به طور مثلا مباحث مودم یا تنظیمات آی پی ) از تاپیک های مرجع استفاده کنید. در صورت نبود تاپیک مرجع ، در انجمن مرتبط با موضوع ٬تاپیک جدید ایجاد کنید!
๑۩ آموزشگاه های مورد تایید ۩๑
آموشگاه شبکه کهکشان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن :88719294 -021
آدرس : تهران، یوسف آباد، خیابان سی و یکم، نبش ابن سینا، پلاک 111
+
آموزشگاه کندو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن تماس تهران :021.438010
تلفن تماس شهرستان :021.66176517
تهران ، خیابان مطهری ، خ میرعماد ، کوچه جنتی (13) ، پلاک 30
( در حال تکمیل...)
( برای معرفی آموزشگاه های مورد تایید به یکی از اعضای تیم مدیریت پیام خصوصی ارسال کنید)
saeed.tgold
18-09-2014, 20:11
سلام
ممنون از ایجاد این تاپیک
بنده مدارک مجتمع فنی تهران رو دارم، هنوز برای جایی نبردم ولی خب اینطور که مشخصه و میگن اعتبارشون نسبت به سایر اموزشگاه ها بیشتره و در سازمان های دولتی هم مورد تاییده
و قابل ترجمه هم هست :n26:
Bahman No1
12-12-2014, 15:04
سلام. از دوستان عزیزی که اینجا هستن کسی تو موسسه لایتک دوره دیده؟؟ میخوام ببینم امکاناتشون چه جوریاس؟؟ رک و لابراتوار دارن یا فقط شبیه ساز؟؟
Bahman No1
14-12-2014, 14:47
خودم جواب خودمو میدم شاید بعدا به درد کسی بخوره...
لایتک تجهیزات نداره و فقط با شبیه ساز کار میکنن...
sahar_azad
03-01-2015, 00:28
سلام دوستای گلم.آیا برای تسلط به شبکه بعد از گذراندن +NETWORK میشه دوره ی MCSE رو راحت گذروند؟من اطلاعاتم از کامپیوتر و اینترنت در حد ICDL.رشته م هم اصلا به کامپیوتر مربوط نیست.با این وضعیت میتونم دوره تکنسین شبکه رو بگذرونم؟لطفا راهنماییم کنید اول باید چه دوره ای رو شروع کنم؟ممنون
سلام
ممنون از ایجاد این تاپیک
بنده مدارک مجتمع فنی تهران رو دارم، هنوز برای جایی نبردم ولی خب اینطور که مشخصه و میگن اعتبارشون نسبت به سایر اموزشگاه ها بیشتره و در سازمان های دولتی هم مورد تاییده
و قابل ترجمه هم هست :n26:
با سلام
تهران آموزشگاهای خوبی مثل کهکشان، سایبرتک، مجتمع فنی، کاریار ارقام، نورا، نورانت... هستن
هر کدوم از این موسسات تو حوزه ای پیشرو هستن. مثلا نورا در امنیت نورانت در میکروتیک کاریار ارقام در دوره های مخصوص به SAN و data center و...
باید نسبت به دوره در مورد آموزشگاهای تهران بزرگ صحبت کرد.
اما بنده بیشتر دوره های خودم رو در نت ویزن (مرکز آموزش IT در دانشگاه شهید چمران اهواز) گذروندم که با بررسی میشه گفت که بهترین موسسه آموزشی جنوب و جنوب غرب کشور هست.
مهندس احمدی با عنوان مدیر عامل نت ویژن بدون تردید برترین استاد سیسکو و امنیت در استان خوزستان و جنوب و غرب کشوره. این نظر من تنها نیست بلکه نظر تمامی دانشجویان اساتید و فعالان این حوزست.
مهندس شلاهی که مدرس میکروسافت و مجازی سازی هستن نیز از اساتید برتر استان هستند. مهندس بگدلی و مهندس شلاهی برترین اساتید شبکه های میکروسافت هستند که البته تنها مهندس شلاهی در این آموزشگاه تدریس دارن.
سیستم های کلاس همه سرور هستند. یعنی هر شخص یک سرور در اختیارش هست برای تمرین.
alipishroo
13-01-2015, 19:22
با سلام
تهران آموزشگاهای خوبی مثل کهکشان، سایبرتک، مجتمع فنی، کاریار ارقام، نورا، نورانت... هستن
هر کدوم از این موسسات تو حوزه ای پیشرو هستن. مثلا نورا در امنیت نورانت در میکروتیک کاریار ارقام در دوره های مخصوص به SAN و data center و...
باید نسبت به دوره در مورد آموزشگاهای تهران بزرگ صحبت کرد.
اما بنده بیشتر دوره های خودم رو در نت ویزن (مرکز آموزش IT در دانشگاه شهید چمران اهواز) گذروندم که با بررسی میشه گفت که بهترین موسسه آموزشی جنوب و جنوب غرب کشور هست.
مهندس احمدی با عنوان مدیر عامل نت ویژن بدون تردید برترین استاد سیسکو و امنیت در استان خوزستان و جنوب و غرب کشوره. این نظر من تنها نیست بلکه نظر تمامی دانشجویان اساتید و فعالان این حوزست.
مهندس شلاهی که مدرس میکروسافت و مجازی سازی هستن نیز از اساتید برتر استان هستند. مهندس بگدلی و مهندس شلاهی برترین اساتید شبکه های میکروسافت هستند که البته تنها مهندس شلاهی در این آموزشگاه تدریس دارن.
سیستم های کلاس همه سرور هستند. یعنی هر شخص یک سرور در اختیارش هست برای تمرین.
با نظر رهبر ای تی (ITLIDER) کاملا موافق هستم.بستگی به دوره و محل سکونت باید بهترین گزینه رو انتخاب کنید.
منم میتونم بر اساس دوره مورد نظر و محل سکونت بهتون کمک کنم. پس محل سکونت و دوره مورد نظر رو بفرمایید تا آموزشگاههای برتر رو بهتون معرفی کنم. البته این یه نظر خالی نیست و با تجربه و تحقیق نظرمو میدم.
Mr.World.Wide
14-01-2015, 09:35
دوستان توی قم کسی آموزشگاه معبتر شبکه و سیسکو سراغ داره؟؟؟
که اساتیدش واقعا سیسکو کار حرفه ای و با تجربه باشند؟؟
سلام دوستان.
من فوق لیسانس زبان دارم اما علاقه دارم در زمینه شبکه هم کار پیدا کنم. به نظر شما برای کسی مثل من که رشته اش بی ربطه شبکه خوندن ( اول مایکروسافت و بد سی سی ان ای) گزینه ی خوبه ای؟ ایا شرکت ها و موسسات برا ی کار همین مدارک رو میخان و کاری به مدرک دانشگاهی ندارن یا اصل مدرک دانشگایه؟:n06:
سلام دوستان.
من فوق لیسانس زبان دارم اما علاقه دارم در زمینه شبکه هم کار پیدا کنم. به نظر شما برای کسی مثل من که رشته اش بی ربطه شبکه خوندن ( اول مایکروسافت و بد سی سی ان ای) گزینه ی خوبه ای؟ ایا شرکت ها و موسسات برا ی کار همین مدارک رو میخان و کاری به مدرک دانشگاهی ندارن یا اصل مدرک دانشگایه؟:n06:
سلام دوست عزیز در صنعت شبکه فقط وفقط توانایی ست که اهمیت دارد ، چه بسیارند انسان هایی که 20 مدل مدرک دارن ولی هنوز در مفاهیم اولیه شبکه لنگ میزننند و برعکس کسانی که مذرک دیپلم دارند و شبکه هایی در حد 500 client به بالا را به سادگی مدیریت میکنند. در ضمن نظر شخصی بنده اینه که به هیچ وجه مایکروسافت و سیسکو ارتباطب به هم ندارن و شما باید انتخاب کنید. در کل برای شما که به زبان تسلط کافی دارین این حرفه عالیست. به شرطی که یک فیلد را انتخاب کنید و در همان فیلد خبره شوید. در این صورت برنده خواهید بود
tajrobenik
02-06-2015, 11:39
سلام دوستان. من فوق لیسانس زبان دارم اما علاقه دارم در زمینه شبکه هم کار پیدا کنم. به نظر شما برای کسی مثل من که رشته اش بی ربطه شبکه خوندن ( اول مایکروسافت و بد سی سی ان ای) گزینه ی خوبه ای؟ ایا شرکت ها و موسسات برا ی کار همین مدارک رو میخان و کاری به مدرک دانشگاهی ندارن یا اصل مدرک دانشگایه؟:n06: اول نتورک پلاس رو بخونید /............ ( خودتون) با مراجع اینترنتی بخونید .............. فیلم ها ی فارسی بگیرید و نگاه کنید .......... بعد تصمیم بگیرید که کدوم یکی میخواین برید ....................... در کل اطلاعات کلی نسبت به سیسکو و میکروسافت داشته باشین بعد انتخاب کنید بهتر هست ..................................... من خودم ترجیه میدم سیسکو بخونم و فول بشم و بحث های روتر رو علاقه دارم اما خوب بازار ایران روتر سیسکو !!!! انگار روتر سیسکو فقط برای بانک هاست اونم تازه نه شعب بلکه حوزه های بانکی .!!! یعنی بازار کارش به این راحتی ها نیست.................. اما شاید آینده بهتر بشه ...............
ArashMiniStar
02-06-2015, 15:17
اول نتورک پلاس رو بخونید /............ ( خودتون) با مراجع اینترنتی بخونید .............. فیلم ها ی فارسی بگیرید و نگاه کنید .......... بعد تصمیم بگیرید که کدوم یکی میخواین برید ....................... در کل اطلاعات کلی نسبت به سیسکو و میکروسافت داشته باشین بعد انتخاب کنید بهتر هست ..................................... من خودم ترجیه میدم سیسکو بخونم و فول بشم و بحث های روتر رو علاقه دارم اما خوب بازار ایران روتر سیسکو !!!! انگار روتر سیسکو فقط برای بانک هاست اونم تازه نه شعب بلکه حوزه های بانکی .!!! یعنی بازار کارش به این راحتی ها نیست.................. اما شاید آینده بهتر بشه ...............
اقا ی سوال تو بحث شبکه نیاز ب یادگیری کامل لینوکسم هست؟ من الان دارم microsoft network + training kit میخونم ب زبون اصلیه خوبه؟ فیلم هم ببینم در کنارش یا لازم نیست؟
سوال بعدیم اینه که بعد این کتاب ایا لازمه سراغ کتاب ها و مباحث TCP IP برم؟ مورد اخرم میشه بدون کلاس رفتن تا سطح های بالا ادامه داد یا کلاس واجبه؟ چون مشهد جای درس حسابی ندیدم ب اونصورت
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
tajrobenik
06-06-2015, 17:38
اقا ی سوال تو بحث شبکه نیاز ب یادگیری کامل لینوکسم هست؟ من الان دارم microsoft network + training kit میخونم ب زبون اصلیه خوبه؟ فیلم هم ببینم در کنارش یا لازم نیست؟ سوال بعدیم اینه که بعد این کتاب ایا لازمه سراغ کتاب ها و مباحث TCP IP برم؟ مورد اخرم میشه بدون کلاس رفتن تا سطح های بالا ادامه داد یا کلاس واجبه؟ چون مشهد جای درس حسابی ندیدم ب اونصورت تشکر Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY لینوکس هم بکار مییاد ............ در کل تو شبکه حدودا همه چی به کار مییاد!!!.....(خیلی از موارد شبکه به نوع سیستم عامل کاری نداره و بیشتر یک نوع پروتکل هست و استاندارد داره ........... اگه اینگلیسیتون فول باشه از اول زبون اصلی ببنید خوب هست......................... من خودم فیلم زبون اصلی ندیدم به کارم بیاد ( فیلم زبون اصلی زیاد دارم اما واسم کاربردی نبوده) ........................ بیشتر آموزش های استاد رشوند هست که دیدم و فارسی و واقعا عالی هست ................................ اما خوب کتاب های زبون اصلی هست خوندم و خوب بوده ............................. tcp ip جزو موارد پایه شبکه هست و هرچی بیشتر این مورد رو یاد بگیرید بهتر هست ..................... در مورد کلاس رفتن یا نرفتن: اگه بتونید یک نفر از دوستان که شبکه بلده کار عملی انجام میده باهاش لینک بشین عالی هست ( که خوب البته خودمم این مورد آخر رو دنبالشم!!!!)............................... .....
با سلام. بچه ها کسی می دونه آموزشگاه معتبر که بتونیم مدرک بین المللی هم دریافت کنیم در اصفهان کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟
ArashMiniStar
17-06-2015, 10:54
با سلام. بچه ها کسی می دونه آموزشگاه معتبر که بتونیم مدرک بین المللی هم دریافت کنیم در اصفهان کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟
مدرک بین المللی که باید برید کشور های همسایه امتحان بدید اینجا مدرکایی ک میگنن مربوط به خود موسسه هست
با سلام ممنون از جوابتون.اينا مي دونم كه جايي مدرك بين الملل در ايران نمي دند.منظورم اين هست كه مدركش معتبر باشه و قابل ترجمه باشه تا بتونم مدرك بين الملل بگیریم در اصفهاان جایی را می دونید.ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من رشتم IT هست و اصفهان زندگی میکنم میخوام برم دنبال شبکه چون جالبه برام بیشتر از بقیه زمینه های کامپیوتر بهش علاقه دارم
حالا ممکنه یکی لطف کنه کلا مسیر هاش رو بگه چون یکمی گیج کننده هست این دوره ها که میگن مایکروسافت و سیسکو تفاوت هاش کدوم بازار کار بهتری داره ؟
توی اصفهان آموزشگاه خوب میشه پیدا کرد ؟ اموزشگاه های تهران نسبت به اصفهان چطور هستن ؟
کلا هر راهنمایی که بتونید انجام بدید ممنون میشم:n12::n16:
tajrobenik
30-06-2015, 18:21
سلام
من رشتم IT هست و اصفهان زندگی میکنم میخوام برم دنبال شبکه چون جالبه برام بیشتر از بقیه زمینه های کامپیوتر بهش علاقه دارم
حالا ممکنه یکی لطف کنه کلا مسیر هاش رو بگه چون یکمی گیج کننده هست این دوره ها که میگن مایکروسافت و سیسکو تفاوت هاش کدوم بازار کار بهتری داره ؟
توی اصفهان آموزشگاه خوب میشه پیدا کرد ؟ اموزشگاه های تهران نسبت به اصفهان چطور هستن ؟
کلا هر راهنمایی که بتونید انجام بدید ممنون میشم:n12::n16:
من پیشنهادم این که شما اول خودتون در مورد همه این موارد اطلاعات اولیه داشته باشین بعد انتخاب کنید...
این که بدونید سیسکو چی هست و کاربردش کجاست...
این بدونید زیر ساخت شبکه چه طوری...
و این که بدونید میکروسافت بخواین کار کنید باید چی کار کنید...
و پیشنهاد من فیلم های مهندس عیسی رشوند هست...
هم رایگان هست و هم خوب توضیح داده ...
بعد از دیدن این فیلم ها میتونید خودتون راهتون رو انتخاب کنید...
حتی میتونید مجموعه های کامل آموزش رو خریداری کنید.... بعد در جست و جوی کلاس خوب باشید.
pedram_en
13-07-2015, 13:31
سلام دوست عزیز.
من حدود 6 سال هست که در زمینه شبکه مشغول هستم | اولا یادتون باشه که علم شبکه آنقدر گسترده هست که بدون شرکت در کلاس و ارتباط مداوم با استاد و راهنما، هرگز نمیشه با کتاب و سی دی، حتی مقدار کوچکی از این مسیر را طی کرد و مطمینا به بیراهه خواهیم رفت و وقت و انرژیمون هدر خواهد رفت.
میتونید امتحان کنید، یه کتاب شبکه رو بردارید از اول بخونید، خواهید دید که بعد از گذشت چند صفحه کتاب رو میندازید کنار.
پیشنهاد میکنم هر موسسه ای یا استادی که بهتون معرفی میشه، قبل از ثبت نام، یک جلسه به صورت آزمایشی برید سر کلاسش بشینید و از دانشجویان اون کلاس، کیفیت کار مدرس رو جویا بشید. این بهترین روش پیدا کردن آموزشگاه و مدرس خوب هست.
من خودم به دلیل وسواس زیادی که در این قضیه داشتم، مدرسین مختلفی رو بررسی کردم.
من خودم تمام دوره ها رو (Network+ و MCITP و MCSE 2012 و TMG ) رو با استاد حامد ضرغام که تو موسسه کندو تدریس میکنند گذروندم و راضی بودم.
کلاسشون همراه با سناریو هست، مطالب رو مرتب و تایپ شده در اختیاد میزارن و رو مباحث مایکروسافت مسلط هستند.
من و بقیه دوستان هر دوره ای که ایشون گذاشتند رو شرکت کردیم و واقعا نتیجه گرفتیم.
البته اساتید خوب زیاد هستند و این خود شما هستید که باید بررسی کنید ببینید که با روش کار کدام مدرس هماهنگ تر هستید.
amiriano
15-09-2015, 09:45
از دوستان کسی هست دوره CCNA رو با کاریار ارقام گذرونده باشه؟استاد عزیزی.
در ضمن برای ماکروسافت قطعا موسسه امیرچوپانی رو توصیه میکنم.میتونید ویس های ایشون رو از موسسه بگیرید و به راحتی با میزان تسلط و دانش ایشون آشنا بشید.عالی هست.
p30 arman
30-01-2016, 22:39
شاید یه کمی زیر خاکی باشه تپیک ولی چون مهم هست عنوانش سوالم رو اینجا میپرسم
من خیلی به شبکه علاقه دارم network + رو خودم چندین کتاب خوندم و میتونم بگم خوب و راحت متوجه شدم موضوعاتش رو
حالا قصد دارم دوره های سیسکو رو شروع کنم میخواستم بدونم بهترین اموزشگاه بنظرتون کجا هست ؟ (تهران) و اینکه دوره های security بازار کارشون چطوره ؟ چه داخل ایران چه خارج از ایران
مرسی
tajrobenik
01-02-2016, 20:55
و اینکه دوره های security بازار کارشون چطوره ؟ چه داخل ایران چه خارج از ایران
مرسی
بازار کار خارج که ظاهرا خوب است.
بازار کار ایران : رابطه و ....
درود
یه کلاس شبکه کامل همراه با برنامه نویسی روتر ها و برنامه نویسی دزدگیرهای پارادکس چقدر هزینه و زمان داره و برای من که سمنانم راه حل چیه؟
مرسی.
parsicola
28-08-2016, 14:30
هزجا میرید برید اما فقط سمت موسسه زیرخاکی و کلاهبرداری پارسه در میدان انقلاب تهران نرید. رسما کلاهبرداری هستش و پولتون رو دور می ریزین.
من و چند نفر دیگه گیر این شیاد ها افتادیم و پولمون رو باختیم . شما دیگه مواظب باشین گیر امثال این شرکتها نیفتید.
solook1393
23-01-2017, 09:56
توی این وب سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لیست همه موسساتی که در حوزه مهندسی کامپیوتر دوره آموزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برگزار میکنند همراه با زمان و قیمت و مکان دوره هست
دوستان برای دوره ICDL کدوم موسسه دوره کامل تر و معتبر تری داره ؟
با سلام
اینو من توی یه تاپیک دیگه هم نوشته بودم دیدم سوال مرتبط هست اینجا هم past کردم
میدونم مطلب قدیمی هستش اما چون خودم یه روزی پیگیر این موضوع بودم و چون جواب ها کامل نبود خیلی سردرگم بودم به خاطر همین تصمیم گرفتم به نظر خودم کاملترین جوابی که میتونم رو بدم تا شاید بعدا به درد کسی بخوره
من خودم دوره های مایکروسافت رو تو موسسه امیرچوپانی گذروندم
آقای امیرچوپانی استاد توانمند و با معلوماتی هستن و من در این موضوع شکی ندارم که ایشون بهترین مدرس توی ایران هستن
اما یه پیشنهاد براتون دارم و توصیه میکنم همیشه به این صورت پیش برید
من پیشنهاد میکنم هر کاری رو میخواید شروع کنید یا دوره ای رو ثبت نام کنید حتما قبل از اقدام به ثبت نام مقایسه های لازم رو انجام بدید
سعی کنین بجای توجه به نظرات دیگران که ممکن شخصی یا به دلایل دیگری باشه، نتیجه دوره هایی که افراد گذروندن رو توی کارشون ببینید و یا صداهای ضبط شده اساتید رو تهیه کنید و گوش بدید و بعدا انتخابتون رو بکنید. ضمنا بجز تجهیزاتی که میتونه فراهم کرده باشه، اصلا خود آموزشگاه تاثیری نداره بلکه اصل کار استاد هستش به خاطر همین میگم سعی کنید صداهای ضبط شده از کلاس رو تهیه کنید تا بتونید با نحوه تدریس اون مدرس هم آشنا بشید
اینطوری خیلی راحت تر میتونید تصمیم بگیرید و مطمئن میشید بهترین تصمیم رو گرفتید و با دید باز جلو رفتید
امیدوارم که این مطلب برای دوستانی که این سوال براشون پیش میاد و دوست دارن توی دوره ای شرکت کنن مفید واقع بشه
موفق باشید
hamid3369
19-06-2018, 22:19
دوستان منو راهنمایی کنن
اشخاصی که سیمکشی تلفن و فیبر نوری انجام میدن و پیمانکار پروژه ها هستن چه دوره ای رو گذراندن
Atenamohamadi
13-11-2021, 15:03
سلام دوستان استاد فلاح زاده مدرس ارژنگ و دوران خودش داره آنلاین تدریس میکنه، هزینه هاش هم با اون آموزشگاه ها تفاوت داره، خیلی استاد سطح بالاییه، هر آموزشگاهی که میره، دانشجوها هم میرن اونجا، الان خودش سایت داره به اسم techone24، یه سر بزنید حتما :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.