ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد Radeon R9 270

metalika777_h_g
30-07-2014, 20:42
سلام دوستان ، میخواستم بدونم فرق بین این کارت گرافیک ها چیه؟؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])MSI Radeon R9 270 2G
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Sapphire VAPOR-X R9 270X 2GB
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])XFX Radeon R9 270 Double Dissipation R9-270A-CDFC 2GB

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ببخشید شاید سوالم ناشیانه باشه ولی من زیاد وارد نیستم ، مگه اینا همه AMD مدل 270 نیستن؟؟ اصلا اینا چیه (MSI, SAPPHIRE,XFX) جلوشون نوشته؟؟ چرا قیمت هاشون فرق میکنه؟؟

Blue-Rose
30-07-2014, 21:06

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])MSI Radeon R9 270 2G
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Sapphire VAPOR-X R9 270X 2GB
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])XFX Radeon R9 270 Double Dissipation R9-270A-CDFC 2GB

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ببخشید شاید سوالم ناشیانه باشه ولی من زیاد وارد نیستم ، مگه اینا همه AMD مدل 270 نیستن؟؟ اصلا اینا چیه (MSI, SAPPHIRE,XFX) جلوشون نوشته؟؟ چرا قیمت هاشون فرق میکنه؟؟

تا اونجایی که من میدونم همه اینا چیپشون R9 270 ـه ولی برندشون متفاوته. ینی asus و msi و sapphire و ... اومدن این R9 270 رو از amd گرفتن و حنک کننده و شاید چیزای دیگه بهش چسبوندن(!) دادن بازار مردم بخرن.

amir200812
30-07-2014, 21:48

اولی و سومی 270 هست!
دومی 270x هست که کمی قویتر از 270 عمل میکنه.

اون MSI و Sapphire و ... هم سازنده کارت گرافیک هست!
AMD سازنده GPU هست که روی کارت گرافیک ها استفاده شده.

قیمت ها هم در برند های مختلف، ممکنه متفاوت باشه!