ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای خرید لپ تاپ asus rog g750jz

lovergod14innocentand
30-07-2014, 17:03
سلام
من میخواستم بدونم اولاً کسی هست که این لپ تاپ رو داخل ایران بفروشه چون من خیلی گشتم و تنها یه جا ادعا کرد که داره که اونم گفت باید شما ثبت سفارش بدی تا برات از دبی بیاریم
منتها اولاً مشخص بشه که کسی تو ایران این لپ تاپ رو البته با رم 16 یا 24 گیگ داره و بعدشم من میخوام با دلار بخرم یعنی طرف اندازه قیمت واقعی این لپ تاپ که بین 2000 تا 2300 دلار هستش پول بگیره
بعدشم یا اگر کسی شخصی رو میشناسه که لپ تاپ از دبی میاره بهم معرفی کنه
asus rog g750jz

milad n
30-07-2014, 21:05
سلام بهتره که خودت بری و بگیری چون اکثر فروشنده ها دبه میکنن و بعد از این که لپ تاپ رو اوردند هزینه های اضافه بهش میچسبونن ایا جایی که میخوای بگیری سایتی داره و اگه نداره شماره تلفون همون اقا رو بگو در ضمن سایت hpn.ir هم خوب هست

milad n
30-07-2014, 21:10
من خودم شاید عید برم دبی و خودمم هم قصد خرید لپ تاپ از اون جا رو دارم اگه میتونید صبر کنید در خدمتتون هستم:n02:

lovergod14innocentand
30-07-2014, 22:09
خب خودم نمیتونم برم چون پاسپورت ندارم
بعدشم میدونم که واقعا چه هزینه هایی رو میارن روش یعنی یه کاری میکنن آدم پشیمون بشه
عید!!!تا عید 10 تا مدل جدید اومده و رفته!!!نکنه شمام تو کار هزینه اضافی هستی؟!

Public Enemy
31-07-2014, 00:39
دوست عزیز این نکته رو مد نظر داشته باشین که قیمت این لپ تاپ رو باید به درهم حساب کنین و نه دلار !

با مشخصاتی که شما می خواین حدود 10000 درهم در میاد که می شه 8.5 میلیون ! تازه بدون بیمه و مسایل دیگر .

خیلی ها به همین خیال خوش می رن اونور خرید کنن دست خالی بر می گردن

lovergod14innocentand
31-07-2014, 05:40
قیمتش اتفاقاً تو سایت های مختلف زده 9100 درهم و البته بعضی جاها 9900 هم زده
منتها کانفیگی که من میگم قطعاً دور ور 8500 درمیاد
من شرکت میخوام تو تهران که واقعاً کارش این باشه معتبر باشه و تو کار واردات لپ تاپ

milad n
31-07-2014, 11:25
سلام نه دوست عزیز من خودم میخوام تکی بگیرم و برای سفر گردشی میرم هزینه اضافه هم نه دیگه پول لپ تاپه

afshin b
31-07-2014, 11:46
دوست عزیز افرادی که از خارج جنس میارن کم نیستن ولی هیچ کس به همون قیمت دلاریش براتون نمیاره. کلی هزینه شیپینگ داره فقط و همچنین یه کارمزدی برای خودشون.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

lovergod14innocentand
31-07-2014, 12:43
سلام نه دوست عزیز من خودم میخوام تکی بگیرم و برای سفر گردشی میرم هزینه اضافه هم نه دیگه پول لپ تاپه

شوخی کردم نه من سریع میخوام بگیرم و جسارتاً میخوام از شخص نگیرم بلکه از یه شرکت باشه یا حدالمقدور اون شخص آشنای ما باشه یعنی برا تفریح و کاری میره خلاصه اینم زحمت بکشه بگیره بیاره تو تهران باش حساب میکنم
منتهای امر من حالا سپردم کسی داره میره یکی از کشورهای اروپایی گفته اگر پیدا شد برات میگیرم دیگه ببینیم اون چیکار میکنه
بازم از لطف شما ممنون

lovergod14innocentand
31-07-2014, 12:44
دوست عزیز افرادی که از خارج جنس میارن کم نیستن ولی هیچ کس به همون قیمت دلاریش براتون نمیاره. کلی هزینه شیپینگ داره فقط و همچنین یه کارمزدی برای خودشون.

هزینه شیپینگ اینارو ملت میکشن روش وگرنه الان بعضی از شرکت ها هستن که خیلی از هزینه های سربار رو اصلاً نمیگیرن و تازه با کمترین سود تو بازار کار میکنن چون واردکننده و دست اول هستن و دلال نیستن/طرف وقتی با درهم خرید میکنه با دلار میفروشه!!!کارمزد خودشو درست و حسابی گرفته!!!

afshin b
31-07-2014, 12:53
هزینه شیپینگ اینارو ملت میکشن روش وگرنه الان بعضی از شرکت ها هستن که خیلی از هزینه های سربار رو اصلاً نمیگیرن و تازه با کمترین سود تو بازار کار میکنن چون واردکننده و دست اول هستن و دلال نیستن/طرف وقتی با درهم خرید میکنه با دلار میفروشه!!!کارمزد خودشو درست و حسابی گرفته!!!

اونایی که شما میفرمایید وارد کننده عمده هستن و سود کمتر و فروش بیشتر کار میکنن. مثلا همین لپتاپ هایی که تو بازار زیاده خیلی قیمت نزدیک به قیمت جهانیشون دارن.
مطمئنا واردات یه لپتاپ تنها هزینه خیلی زیادی برای خریدار داره. بنظرم اصلا نباید این رو به حساب زیاده خواهی وارد کننده گذاشت.
درضمن متوجه نشدم که با درهم میخرن و با دلار میفروشن یعنی چی؟ اهمیتی نداره با چه ارزی کار میکنن، مهم نرخ معادلش به ریال هست که اگه درهم درنظر بگیرن حدود ۸۰۰ تومنه و اگه دلار درنظر بگیرن ۳۱۰۰
بعد اون شرکت هایی که میگید هزینه شیپینگ نمیگیرن کجاست؟ خب ازهمون شرکت ها بخواین براتون بیارن
بنظر من تنها راهی که شما میتونید با قیمت کمتر خرید کنید اینه که تعداد بالا سفارش بدید و تا هزینه شیپینگ تقسیم بشه. مثلا ۱۰۰۰ تا سفارش بدید و ۹۹۹ تای دیگه رو تو بازار بفروشید!!

lovergod14innocentand
31-07-2014, 14:39
اونایی که شما میفرمایید وارد کننده عمده هستن و سود کمتر و فروش بیشتر کار میکنن. مثلا همین لپتاپ هایی که تو بازار زیاده خیلی قیمت نزدیک به قیمت جهانیشون دارن.
مطمئنا واردات یه لپتاپ تنها هزینه خیلی زیادی برای خریدار داره. بنظرم اصلا نباید این رو به حساب زیاده خواهی وارد کننده گذاشت.
درضمن متوجه نشدم که با درهم میخرن و با دلار میفروشن یعنی چی؟ اهمیتی نداره با چه ارزی کار میکنن، مهم نرخ معادلش به ریال هست که اگه درهم درنظر بگیرن حدود ۸۰۰ تومنه و اگه دلار درنظر بگیرن ۳۱۰۰
بعد اون شرکت هایی که میگید هزینه شیپینگ نمیگیرن کجاست؟ خب ازهمون شرکت ها بخواین براتون بیارن
بنظر من تنها راهی که شما میتونید با قیمت کمتر خرید کنید اینه که تعداد بالا سفارش بدید و تا هزینه شیپینگ تقسیم بشه. مثلا ۱۰۰۰ تا سفارش بدید و ۹۹۹ تای دیگه رو تو بازار بفروشید!!

خیلی ها نمیدونن که وقتی با درهم میخری شما داری نرخ برابری دلار و درهم رو در نظر میگیری ولی وقتی میای تو ایران میفروشی و قسم میخوری که دلار بالا رفته و ما با دلار خریدیم حرف صدتا یه غازه
نرخ برابری دلار و درهم یعنی نرخ مقایسه اینا اینقدر فاصله نداره و فاصله کمیه پول ایران هستش که ارزشش کمه
اتفاقاً مسئله همینه زیاده خواهیه هستش وگرنه هزینه تموم شده لپ تاپ تو اکثر جاهای دنیا فاصله ی خیلی خاصی با هم نداره چون دقیقا مدل های لپ تاپ با قیمت بالا ثبات قیمتی مشخصی دارند و به علت اینکه مشتری خاصی هم دارن هیچ وقت کسی سعی نمیکنه بخواد قیمت بالا بگه(چون تو اکثر کشورها نمایندگی دارن) و مثل اینجا نیست که فقط بندازنو کسی هم نتونه حقشو بگیره و مجبور باشه خرید کنه
سرچ کنید این شرکت ها پیدا میشن!!!ولی چون اینا اکثراً تو جنوب کشور هستن من نمیتونم ازونجا بگیرم دقت کردید؟!!!!!!؟!!!
این چه حرفیه؟!الان تو همون دبی و ابوظبی لپ تاپو میفروشن یه جنس دیگم هدیه روش میزارن که همون جنس دوم رو بیای ایران بفروشی میتونی یه لپ تاپ دیگم باهاش بخری
حالا دیگه منتظرم ببینم دو سه نفر یه چیزایی بهم گفتن ایشالا درست شه

afshin b
02-08-2014, 13:29
دوست عزیز چی شد؟ تونستین با قیمت معادل دلاریش بخرین؟ اگه آره به ما هم بگین از کجا میشه تهیه کرد؟!

MRG66
03-08-2014, 18:25
سایت دیجی کالا asus g750jz آورده با گرافیک gtx880m قیمت 7.200 ت

امیر تتلو
04-08-2014, 12:09
بله دیجی کلا اورده و منم بهش اعتماد کامل رو دارم چون خیلی کیفیت کارش خوبه و وسایلو سالم دم در خونه تحویل میده عالیه اگه صبر کنی قیمتش تا 300 تومن ارزون تر هم میشه

lovergod14innocentand
04-08-2014, 21:42
من فقط موندم بعضیا میگفتن فعلا ایران نمیاد چطوری میگفتن بله من با دلار فردا بعد از ظهر قراره بگیرم تو همین تهران و درست به قیمت اصلی خود لپ تاپ(اونایی که میگفتن نمیدونم اینقدر میاد روشو ازین حرفا هم واقعاً نشون دادن که اطلاعات کافی ندارن)

milad n
05-08-2014, 22:19
میشه آدرس و شماره تلفن اونجا رو برام بفرستید با تشکر

milad n
05-08-2014, 22:21
و راستی مورد قبول هست و میشه اطمینان کرد؟؟

afshin b
05-08-2014, 22:23
من فقط موندم بعضیا میگفتن فعلا ایران نمیاد چطوری میگفتن بله من با دلار فردا بعد از ظهر قراره بگیرم تو همین تهران و درست به قیمت اصلی خود لپ تاپ(اونایی که میگفتن نمیدونم اینقدر میاد روشو ازین حرفا هم واقعاً نشون دادن که اطلاعات کافی ندارن)

لطفا آدرس یا شماره این موسسه خیریه رو به ما هم بدین.
اگه با همون قیمت دلاریش بیارن، خب چی به اینا میرسه این وسط؟!؟!

Public Enemy
06-08-2014, 01:07

دوست عزیز فکر کنم از فردا بعد از ظهر رد شد‌ ! یه خبری بدین ببینیم قضیه خرید لپ تاپتون چی شد .

lovergod14innocentand
06-08-2014, 09:00
شما از روش خودتون استفاده کنید بزرگوار!!!وقتی کسی واردکننده باشه و تعداد میاره سود خودشو خوب میبره شما نگران اونا نباش!!!
من خریدم و امروز بدستم میرسه

lovergod14innocentand
06-08-2014, 09:01
دوست عزیز فکر کنم از فردا بعد از ظهر رد شد‌ ! یه خبری بدین ببینیم قضیه خرید لپ تاپتون چی شد .

حالا شما نگران لپ تاپ ما نباشید چون من خریدم و امروز بدستم میرسه

milad n
06-08-2014, 13:42
شما از روش خودتون استفاده کنید بزرگوار!!!وقتی کسی واردکننده باشه و تعداد میاره سود خودشو خوب میبره شما نگران اونا نباش!!!
سلام مبارکتون باشه انشالله ازش لذت ببرید و فنش براتون بچرخه میشه روش خریدتون رو بگید؟؟؟ شما با دلار خریدین و چقدر قیمت این لپ تاپ براتون تموم شد ممنون میشم جواب بدید

afshin b
06-08-2014, 14:01

من نگران اونا نیستم. فقط از اونجایی که کسی محض رضای خدا وارد کننده نمیشه، منطق من این رو نمیتونه قبول کنه که به قیمت دلاریش اینجا بفروشن.
حالا شما چرا نمیگید از کجا خریدید و به چه قیمتی؟ اگه مثلا ۲۰۰۰ دلار قیمتشه برای شما آوردن ۲۰۰۰*۳۱۵۰؟؟
منتظر جواب دقیق هستیم عزیز‌

Public Enemy
06-08-2014, 14:24
من نگران اونا نیستم. فقط از اونجایی که کسی محض رضای خدا وارد کننده نمیشه، منطق من این رو نمیتونه قبول کنه که به قیمت دلاریش اینجا بفروشن.
حالا شما چرا نمیگید از کجا خریدید و به چه قیمتی؟ اگه مثلا ۲۰۰۰ دلار قیمتشه برای شما آوردن ۲۰۰۰*۳۱۵۰؟؟
منتظر جواب دقیق هستیم عزیز‌

برا منم جالبه که دوستمون هیچ گونه اطلاعاتی نمی دن !

نه محل خرید . نه مشخصات سخت افزاری نه قیمت !

کسی انکار نمی کنه که این گونه لپ تاپ ها با قیمت کم تر هم گیر میان ولی چون قابلیت سفارشی سازی بالایی دارن معمولا با سخت افزار پایین تر به فروش می رسن ( به عنوان مثال شما G750JH رو می تونین با 4600 هم گیر بیارین . با این تفاوت که کارت گرافیکش به جای GTX780M مدل GTX760M هست و از پردازنده و میزان رم و هم چنین هارد کمتری استفاده شده )

lovergod14innocentand
06-08-2014, 16:04
سلام مبارکتون باشه انشالله ازش لذت ببرید و فنش براتون بچرخه میشه روش خریدتون رو بگید؟؟؟ شما با دلار خریدین و چقدر قیمت این لپ تاپ براتون تموم شد ممنون میشم جواب بدید

سلام آقا میلاد ممنونم لطف دارید
من لپ تاپ رو با مشخصات 24 گیگ رم مموری و مابقی مشخصات که دیگه عمومیت داره بین مدل های مختلف JZ
2210 دلار برام تموم شد
که تو سایت آمازون زده 2248.97 دلار
یعنی ارزونتر از قیمت خرده فروشی اون چون طرفی که برام آورده واردکننده عمده لوازم صوتی و تصویری و... هست و با قیمت خوبی برام گرفته و هیچ سودی هم در قبالش نگرفت

Public Enemy
06-08-2014, 16:18
دوست عزیز ممنون می شم به قول دوستمون فروشگاه اون دوست خیرمون ! رو بگین !

در ضمن کانفیگ کامل رو هم بگین

lovergod14innocentand
06-08-2014, 18:23
دوست عزیز ممنون می شم به قول دوستمون فروشگاه اون دوست خیرمون ! رو بگین !

در ضمن کانفیگ کامل رو هم بگین

دوست ما فروشگاه نداره جزء واردکنندگان عمده لوازم خانگی و صوتی و تصویری هستش همین / ضمناً شما میتونید خیر دیگه ای پیدا کنید!!! :n08:
اما کانفیگ:
سی پی یو که 4700( 2.4 ----> 3.4)
رم مموری 24
هارد 2 ترا7200 / 256 گیگ solid
کارت گرافیک هم که جی تی ایکس 880 / 4 گیگ

Public Enemy
06-08-2014, 18:46
فکر کنم بحث همین جا پایان پیدا کنه خوبه .

با توجه به صحبت های شما مطمئن شدم این لپ تاپ اصلا وارد نشده !

سایر دوستان هم به نظر من این بحث رو ادامه ندن ! (

lovergod14innocentand
06-08-2014, 19:17
فکر کنم بحث همین جا پایان پیدا کنه خوبه .

با توجه به صحبت های شما مطمئن شدم این لپ تاپ اصلا وارد نشده !

سایر دوستان هم به نظر من این بحث رو ادامه ندن ! (
من مشکلی ندارم عکسشم بفرستم تا بعضیارو ضایع کنم
متاسفانه بعضیا فقط ادعا هستن و تا دروغشون در میاد ناراحت میشن این خوب نیست

milad n
06-08-2014, 21:28
سلام ممنون بابت جواب میشه شماره تلفن شخصی که براتون آورده رو بگید چون من خودم میخوام jh بگیرم ويا gs 70 pro ممنون میشم برام پیام خصوصی کنید