ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ برنامه نویسی + کارهای گرافیکی

AMIR REZAs
30-07-2014, 15:31
سلام

برای برنامه نویسی و کمی کارهای گرافیکی دنبال لپ تاپ بین 2 تا 2.5 میلیون هستم
خودم سرچی که کردم به Lenovo Flex 2 برخوردم که خوشم اومد بخاطر صفحه لمسی و چرخشش.

اول اینکه بنظرتون کارم با Core i5 راه میافته ؟ دوم بنظرتون صفحه لمسی و چرخشش می ارزه به Core i7 با همون قیمت ؟

ممنون

HOJ-JAT
30-07-2014, 15:45
منم برنامه نویسم
برای برنامه نویسی تحت دات نت و ویزوال اسدیو نیاز ب cpu خیلی بالا ندارید(منظورم i7 hq) ..اما بنظر من چند چیز خیلی مهمه
اولا کیفیت صفحه نمایش و تا جای ممکن بزرگی ان
دوملا کیبورد مناسب و نور پس زمینه
سوما داری رم بالای 4 چون بعضی مواقع نیاز است نرم افزار نوشته شده را روی ماشین مجازی با ویندوز قدیمی تر بیارید بالا
.
من خودم لپ تاپ لمسی داشتم بنظرم برا کارای ما اصلا بدرد نمیخوره و پول اضافی هست

mg_mahyar
30-07-2014, 17:14
برای برنامه نویسی بله برای کار گرافیکی در حد دوبعدی (فتوشاپ و کرل مبتدی و نیمه حرفه ای ) مناسبه ولی اگر قصد طراحی بلیبورد و .... داری نه خیر مناسب نیست.
ساده بگم اگر گرافیک برا طراحی وب هست بله ولی برای طراحی کارهای گرافیکی و ... خیر. برای کار سه بعدی هم اصلا.
ضمنا نمایشگر اون براقه یعنی لمسی براق هست و تاثیری در زندگیت هم نداره لمسی بودن و توصیه میکنم به غیر لمسی ولی بازم خودت میدونی سلیقه هست.

AMIR REZAs
30-07-2014, 18:07
ممنون از راهنماییتون

همش فکر میکنم تا یه مدت دیگه کلا لپ تاپ غیرلمسی کنار گذاشته بشه و اینا مد بشه !

اگر غیرلمسی بخوام چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

mg_mahyar
30-07-2014, 23:36
امضاء خودم رو پیشنهاد میکنم.

Sh-Meteor
30-07-2014, 23:48
امضاء خودم رو پیشنهاد میکنم.
تا 2500 به نظرم، Z510-D بهتره...
.
.
مثلا در مقایسه با Asus X550LD هم CPU اش بهتره، ( i7 4702 MQ ) مانیتورش روکش مات داره، و گرافیک بهتر ( GeForce 740M )

mg_mahyar
31-07-2014, 00:40
تا 2500 به نظرم، Z510-D بهتره...
.
.
مثلا در مقایسه با Asus X550LD هم CPU اش بهتره، ( i7 4702 MQ ) مانیتورش روکش مات داره، و گرافیک بهتر ( GeForce 740M )

نیازی به این همه سخت اقزار نداره
ضمنا مانیتور لنوو بسیار ضعیف تره
برای برنامه نویسیکه دایم تایپ میکنهترجیح دادم نمایشگر بهتر باشه تااینکه سخت افزار.
ضمنا مصرف برقشم کمتره و مدت بیشتری میتونه شارژ داشته باشه.
جمله Z510-D هم غلطه پسوند D فقط برای سایت دی جی کالاست

Sh-Meteor
31-07-2014, 00:52
برای برنامه نویسیکه دایم تایپ میکنهترجیح دادم نمایشگر بهتر باشه تااینکه سخت افزار.
درسته
صفحه نمایش Z510 ضعیف تره و در حالت کلی سخت افزار خیلی قوی ای داره...
درسته؛ پسوند d فقط برای دیجی کالاست ( منظور من کانفیگ: CPU: Core i7 ، Ram: 8 بود )
.
.
دوست من، اگه فقط برای برنامه نویسی می خواین خوب با لپ تاپ های ارزون تر هم که کارتون راه میافته...

AMIR REZAs
31-07-2014, 10:57

نه خب من میخوام لپ تاپی بگیرم که خیالم تا چند سال از بابتش راحت باشه پس سخت افزار خوب هم مهمه چون ممکنه نیاز بشه.
لنووو خیلی سخت افزار خوبی داره. مدلی ازش سراغ ندارید ک صفحه نمایشش هم خوب باشه؟

اگر میشه یه موردی رو معرفی کنید که هم صفحه نمایشش خوب و با کیفیت باشه و هم رم 8 و سی پی یو Core i7 پرقدرت داشته باشه .

Sh-Meteor
31-07-2014, 12:14
نه خب من میخوام لپ تاپی بگیرم که خیالم تا چند سال از بابتش راحت باشه پس سخت افزار خوب هم مهمه چون ممکنه نیاز بشه.
لنووو خیلی سخت افزار خوبی داره. مدلی ازش سراغ ندارید ک صفحه نمایشش هم خوب باشه؟

اگر میشه یه موردی رو معرفی کنید که هم صفحه نمایشش خوب و با کیفیت باشه و هم رم 8 و سی پی یو Core i7 پرقدرت داشته باشه .
Lenovo Thinkpad Edge E531
.
البته خودم از نزدیک صفحه نمایشش رو ندیدم ولی هم سخت افزار خوبی داره و هم قیمتش حدودا 2500 ـه...
در مورد سخت افزار هم میتونید پرس و جو کنید!

Public Enemy
31-07-2014, 23:23
دوست عزیز این قسمت " برنامه نویسی"ش رو فهمیدیم . ولی " کمی کارهای گرافیکی"ش رو نه !!!:n02:

مثلا چه کارهای گرافیکی ؟ خلاصه بگم : اگر رندرینگ ندارین نیازی نیست لپ تاپ با تعداد هسته بالا داشته باشین .

می تونین توی انتخاب هاتون Lenovo Z50-70 رو هم داشته باشین .

در ضمن هم صفحه نمایش Z510 و هم E531 از نوع TFT با رزولوشن 1366x768 مات هستند . از نظر صفحه تفاوتی ندارند . این نکته رو هم مد نظر داشته باشین E531 هنوز به سخت افزار سری قبل یعنی Evybridge مجهزه

AMIR REZAs
01-08-2014, 13:20
دوست عزیز این قسمت " برنامه نویسی"ش رو فهمیدیم . ولی " کمی کارهای گرافیکی"ش رو نه !!!:n02:

مثلا چه کارهای گرافیکی ؟ خلاصه بگم : اگر رندرینگ ندارین نیازی نیست لپ تاپ با تعداد هسته بالا داشته باشین .

می تونین توی انتخاب هاتون Lenovo Z50-70 رو هم داشته باشین .

در ضمن هم صفحه نمایش Z510 و هم E531 از نوع TFT با رزولوشن 1366x768 مات هستند . از نظر صفحه تفاوتی ندارند . این نکته رو هم مد نظر داشته باشین E531 هنوز به سخت افزار سری قبل یعنی Evybridge مجهزه

منظورم اینه امکان داره در آینده ازم رندرینگ هم سر بزنه من خیلی غیرمنتظرم :n02:
میخوام از همه لحاظ کامل باشه که اگر وقتی خواستم مدل سه بعدی هم بزنم اصلا برم سراغ انیمیشن باز مشکلی نداشته باشم.

نظرتون در مورد صفحه ی Flex 2 و سی پی یوش رو هم میگید؟ چون من هنوز اینم جزء گزینه هام هست

mg_mahyar
02-08-2014, 01:26
منظورم اینه امکان داره در آینده ازم رندرینگ هم سر بزنه من خیلی غیرمنتظرم :n02:
میخوام از همه لحاظ کامل باشه که اگر وقتی خواستم مدل سه بعدی هم بزنم اصلا برم سراغ انیمیشن باز مشکلی نداشته باشم.

نظرتون در مورد صفحه ی Flex 2 و سی پی یوش رو هم میگید؟ چون من هنوز اینم جزء گزینه هام هست

دوست عزیزم شما چرا هی میچرخی؟
جوابتون رو دادم. چند مطلب اضافه میکنم. اگر برنامه نویسی و گرافیک دو بعدی هست کارتون همون گزینه کافیه.
اگر فکر میکنی رندرینگ نیاز داری برو سراغ PC چون اینطوری پدر لپ تاپ در میاد. شما تهش با این بودجه میتونی Core i5 4200M بخری. یک صحنه با کیفت خوب رندر کنی میشه 15 ساعت. یک فریم انیمیشن میشه 15*24
یعنی برای یک ثانیه شما 6 روز لپ تاپ بکوب کار میکنه . که با این بودجه هیچ گزینه خوبی نداری فقط داری وقتت رو تلف میکنی.
نرم افزار های برنامه نویسی هم دارن سبک تر میشند یعنی شما ویندوز 8 سبک تر و رون تر از 7 شده. توی سرور ها هم همینه.
ویژوال استدیو 2008 سنگین تر از 2012 هست.
این سخت افزار برا یکار برنامه نویسی کافیه ولی برای رندر اصلا بودجت مناسب نیست.