PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اورکلاک

Pictures
30-07-2014, 11:27
سلام
میخوام برای اولین بار اورکلاک کنم و چیزی نمیدونم در این رابطه
سیستم:
Q9550
GTX 460
4GB Ram bus 800 cl5
Green 535A
Asus P5E
در حال حاضر ضریب رو گذاشتم رو 8.5 و فرکانس اسپید رو گذاشتم روی 350
همه چیز خوبه و دما هم بسیار عالیه ولی همینکه فرکانس رو حتی یکی ببرم بالا دما میرسه 80 و سیستم خاموش میشه
اگر 350 بشه 351 دما میره رو 80 در حالت idle
ولی الان روی 49 هست

با همین وضعیت اورکلاک پایین تست با prime گرفتم و این دما در 10 دقیقه اتفاق افتاده
و کلا دمای این مقدار اورکلاک با دمای دیفالت سیستم هیچ فرقی نداره و حتی احساس میکنم چند درجه هم پهتر از دمای بدون اورکلاکه!

امکانش هست با این پاور و رم ضعیف سیستم رو بتونیم سرحالش کنیم؟

عکس تست با prime

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
30-07-2014, 12:22
شما اول باید یک فکری به حال دما بکنید الان با توجه به عکس min دما هم بالا است یک خمیر خوب به پردازنده بزنید و فن رو تمیز کنید دور فن رو از حالت اتوماتیک بردارید و بزارید و با آخرین دور کار کند تهویه کیس و دمای محیط رو هم بهتر کنید اگه بازم دمای بالا داشتید باید یک کولر خوب بخرید

Pictures
30-07-2014, 13:32
همه کارهارو کردم به غیر از خمیر که رو کولر deepcool gammaxx 200 که بتازگی خریدم بود و البته قبلا دما خیلی بالاتر بود و دیگه بیشتر از این پایین نمیاد چون اخرین کار باید کیس عوض کنم و هزینه ش زیاد میشه حدود 150

در ضمن اون Min دما بخاطر این هست که من اول prime رو اجرا و لود کردم و بعد دمارو اندازه گرفتم وگرنه min واقعی 49 هست

عکس:

EXTREME
30-07-2014, 16:37
همه کارهارو کردم به غیر از خمیر که رو کولر deepcool gammaxx 200 که بتازگی خریدم بود و البته قبلا دما خیلی بالاتر بود و دیگه بیشتر از این پایین نمیاد چون اخرین کار باید کیس عوض کنم و هزینه ش زیاد میشه حدود 150

در ضمن اون Min دما بخاطر این هست که من اول prime رو اجرا و لود کردم و بعد دمارو اندازه گرفتم وگرنه min واقعی 49 هست

عکس:

به هرحال دمای 80 که با افزایش کلاک دارید زیاد است در لود دما در لود از 65 نباید بیشتر بشه در حالت اورکلاک

Pictures
30-07-2014, 17:48
به هرحال دمای 80 که با افزایش کلاک دارید زیاد است در لود دما در لود از 65 نباید بیشتر بشه در حالت اورکلاک

چرا اینقد فرق هست بین دمای کلاک 350 و 351 ؟
یعنی من وقتی تا 350 میبرم بالا دما مثل حالت بدون اورکلاک یعنی دمای دیفالته 49 idle.
اما وقتی 350 رو میکنم 351 دما میره روی 80 در idle و سیستم خاموش میشه!

خب این احتمالا مربوط به بخش های دیگه ی بایوس مثل ولتاژها نیست؟
من فقط ضریب و باس اسپید رو تغییر دادم و به چیز دیگه ای دست نزدم
آیا نباید چیز دیگه ای رو تغییر بدم؟

EXTREME
30-07-2014, 18:41
چرا اینقد فرق هست بین دمای کلاک 350 و 351 ؟
یعنی من وقتی تا 350 میبرم بالا دما مثل حالت بدون اورکلاک یعنی دمای دیفالته 49 idle.
اما وقتی 350 رو میکنم 351 دما میره روی 80 در idle و سیستم خاموش میشه!

خب این احتمالا مربوط به بخش های دیگه ی بایوس مثل ولتاژها نیست؟
من فقط ضریب و باس اسپید رو تغییر دادم و به چیز دیگه ای دست نزدم
آیا نباید چیز دیگه ای رو تغییر بدم؟

ولتاژ پردازنده را از حالت auto خارج کنید و با ولتاژ پایین تر سیستم رو پایدار کنید با اینکار ولتاژ کاری پردازنده کمتر و دما کاهش میابد بهتره با یک پاور دیگه هم تستتون رو انجام بدید بایوس مین حتما آپدیت باشه

Pictures
01-08-2014, 16:02
ولتاژ پردازنده را از حالت auto خارج کنید و با ولتاژ پایین تر سیستم رو پایدار کنید با اینکار ولتاژ کاری پردازنده کمتر و دما کاهش میابد بهتره با یک پاور دیگه هم تستتون رو انجام بدید بایوس مین حتما آپدیت باشه

ولتاژ پردازنده میشه VCore ؟
یه سوال ،شما هم وقتی اور میکنی دیگه گزینه SpeedStep یا همون eist رو نداری؟ برای من قبل از اور بود ولی دیگه نیست الان فرکانس یه سره داره روی 2983 گیگاهرتز کار میکنه حتی در idle

و power option ویندوز هم هیچ تاثیری نداره

EXTREME
01-08-2014, 17:34
ولتاژ پردازنده میشه VCore ؟
یه سوال ،شما هم وقتی اور میکنی دیگه گزینه SpeedStep یا همون eist رو نداری؟ برای من قبل از اور بود ولی دیگه نیست الان فرکانس یه سره داره روی 2983 گیگاهرتز کار میکنه حتی در idle

و power option ویندوز هم هیچ تاثیری نداره

درزمان اورکلاک حتما این گزینه ها مثل speed step یا cpu eist function یا cpu thermal monotor و c1/c1e, c2/c2e این ها همه باید غیرفعال بشه تا سیستم پایدارتر باشه مثلا c1/c1e برای حالت idle سی پی یو است وقتی این رو غیرفعال میکنید دیگر حالت بیکاری سیستم رو ندارید