مشاهده نسخه کامل
: #C بانک اطلاعاتی SQL
سلام دوستان
من تازه به سمت #C اومدم ، میخواستم یک فرم ورود بسازم .
الان روی فرم از یک کمبوباکس برای یوزر و یک تکست باکس برای پسورد و یک دکمه استفاده کردم ، حالا مشکل من اینه که از بیخ بلد نیستم . تو نت هم سرچ کردم منتها اینقدر مبتدی آموزش ندارن یا خیلی پراکنده هستند .
میخواستم :
1. یک بانک اطلاعاتی با یک جدول برای نام های کاربری و رمزها داشته باشم
2. اونها رو بخونم تا بتونم وارد بشم
چیکار باید بکنم ؟
roya.rashidi
30-07-2014, 04:18
سلام دوستان
من تازه به سمت #C اومدم ، میخواستم یک فرم ورود بسازم .
الان روی فرم از یک کمبوباکس برای یوزر و یک تکست باکس برای پسورد و یک دکمه استفاده کردم ، حالا مشکل من اینه که از بیخ بلد نیستم . تو نت هم سرچ کردم منتها اینقدر مبتدی آموزش ندارن یا خیلی پراکنده هستند .
میخواستم :
1. یک بانک اطلاعاتی با یک جدول برای نام های کاربری و رمزها داشته باشم
2. اونها رو بخونم تا بتونم وارد بشم
چیکار باید بکنم ؟
میشه ADO.NET .
شما باید ado.net رو یاد بگیری. توصیه میکنم اول از فیلم اموزشی استفاده کنی.
ضمنان باید سی شارپ هم قبل در حد متوسط بلد باشی. کتاب محمد رضا هاشمیان خیلی خوبه الکترونیکی هم هست وسطاش ado.net هم داره .
خب میخواستم از SQL Server 2012 Enterprise استفاده کنم اما چطوری نصبش کنم ؟نصبش کردم اما خود SQL Server 2012 Enterprise رو نداره
خب میخواستم از SQL Server 2012 Enterprise استفاده کنم اما چطوری نصبش کنم ؟نصبش کردم اما خود SQL Server 2012 Enterprise رو نداره
بانک های اطلاعاتی سرور نظیر این مورد یک سرویس هستند که در سیستم فعال می شوند و نیازمند Application خاصی مانند بانک Access برای دیتابیس خود نیستند. یک رابط کاربری که مایکروسافت برای این مورد ارائه کرده SQL Server Management studio است که برای مدیریت بانک ها و خود سرویس SQL به کار میرود، شما از این رابط می توانید استفاده کنید.
برای شروع نیاز به نصب چنین پکیج سنگینی نبود! شما می توانستید از همان SQL Express که خود Visual Studio نصب می کند استفاده کنید.
با توجه به شرایط شما بهتر است کمی در مورد بانک اطلاعات کسب کنید، ساختار جدولیش را بشناسید، Type های آن را و ...
که مطالب بسیاری در اینترنت موجود است.
سپس برای برنامه نویسی لازم است کمی در مورد ADO.net و ابزارآلات آن بدانید سپس یک تکنولوژی برای ارتباط با بانک را انتخاب کنید نظیر Entity framework و در مورد آن، دانش کد نویسی که لازم است بیاموزید. در انجمن در گذشته مطالب مختلفی در این مورد (آموزش) مطرح شده است که با جستجو می توانید از آن استفاده کنید.
ویدیو های آموزشی مفیدی نیز در اینترنت که نحوه ی ارتباط با بانک را با #C بیان کرده اند نیز وجود دارد.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.