مشاهده نسخه کامل
: باز نشدن صفحات اینترنتی بعد از عوض کردن ویندوز
mohsenkhmohammadi
30-07-2014, 01:22
با سلام و درود
یک مشکلی داشتم که اگر بنده را راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
بنده تازه ویندوز لب تابم رو به ویندوز 8.1 ارتقا دادم ولی مشکلی در باز شدن بیشتر صفحات اینترنتی دارم
داخل بیشتر این موارد این 2 خطا را میدهد:
Unable to resolve the server's DNS address.
یا
This webpage is not available
برای دانلود هم که اقدام می کنم با خطایی با متن زیر روبرو میشم:
2.A service that finds servers in the internet called Domain Name Service(DNS) has temporary problems, or the network connection between DNS and your computer gets broken. It,s possible that you need to reboot your computer
3.There is a spelling mistake in the server name. Please check your spelling
در ضمن این را هم خدمتتان عرض کنم که بعضی اوقات هم برای دانلود از برخی صفحات مشکل ایجاد میشه ولی خود به خود درست میشه
(بنده برای اتصال به اینترنت باید یک نرم افزار که مخصوص شبکه دانشگاه هست استفاده کنم
الان که امتحان کردم بدون این نرم افزار صفحات باز میشه
اما بنده حتما باید از نرم افزار دانشگاه استفاده کنم چون بدون نرم افزار سرعت پایین هست)
با تشکر از وقتی که برای بنده گذاشتید
saeidperak1
30-07-2014, 05:40
درود
منم چند روزه به ویندوز 8 اومدم دقیقا همین مشکل رو دارم البته با چندبار رفرش صفحه حل میشه ولی یه مشکل دیگه داره بزودی حلش میکنم نتیجه رو میگم
موفق باشید:n12:
mohsenkhmohammadi
30-07-2014, 15:29
درود
منم چند روزه به ویندوز 8 اومدم دقیقا همین مشکل رو دارم البته با چندبار رفرش صفحه حل میشه ولی یه مشکل دیگه داره بزودی حلش میکنم نتیجه رو میگم
متاسفانه واسه بنده با رفرش کردن هم حل نمیشه
ممنون میشم اگر بنده رو هم راهنمایی کنید
saeidperak1
30-07-2014, 15:54
تو منابع خارجی دلیل این کارو استفاده از ف ی لتر ش ک ن میدونن البته از تنظیم dns و isp
هم میتونه میشه
شما تو ادرس بار کرو chrome://flags را تایپ کنید سپس Enable Offline Cache Mode را فعال و مرورگر را دوباره اجراکنید
اگه حل نشد بگید
موفق باشی
Public Enemy
30-07-2014, 16:23
با سلام .
آیا از کانکشن ( هرگونه مثل PPPoE یا PPTP و ... ) برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید ؟
mohsenkhmohammadi
31-07-2014, 14:36
تو منابع خارجی دلیل این کارو استفاده از ف ی لتر ش ک ن میدونن البته از تنظیم dns و isp
هم میتونه میشه
شما تو ادرس بار کرو chrome://flags را تایپ کنید سپس Enable Offline Cache Mode را فعال و مرورگر را دوباره اجراکنید
اگه حل نشد بگید
موفق باشی
سلام و درود مجدد
این کار رو هم انجام دادم ولی متاسفانه باز هم جواب نداد:n03:
mohsenkhmohammadi
31-07-2014, 14:40
سلام و درود مجدد
این کار رو هم انجام دادم ولی متاسفانه باز هم جواب نداد:n03:
یکی از دوستان گفتن شاید از DNS باشه و باید DNS سرویس دهنده ی شبکه رو بصورت دستی وارد کنم
بنده DNS سرویس دهنده شبکه خودم (دانشگاه تهران) رو دارم ولی بلد نیستم چکار باید بکنم
mohsenkhmohammadi
31-07-2014, 14:46
با سلام .
آیا از کانکشن ( هرگونه مثل PPPoE یا PPTP و ... ) برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید ؟
با سلام و درود بر شما
آشنایی بنده با این موارد خیلی کم هست
بنده برای اتصال به اینترنت باید یک نرم افزار که مخصوص شبکه دانشگاه هست استفاده کنم
الان که امتحان کردم بدون این نرم افزار صفحات باز میشه
اما بنده حتما باید از نرم افزار دانشگاه استفاده کنم چون بدون نرم افزار سرعت پایین هست
saeidperak1
31-07-2014, 16:37
یکی از دوستان گفتن شاید از DNS باشه و باید DNS سرویس دهنده ی شبکه رو بصورت دستی وارد کنم
بنده DNS سرویس دهنده شبکه خودم (دانشگاه تهران) رو دارم ولی بلد نیستم چکار باید بکنم
همونطور که گفتم یه دلیلش میتونه این باشه !!
شما برای تنظمات روتر خود(مودمتون) میتونید به 192.168.1.1برید و یوزر پسوورد پیش فرض هم
admin
admin
هست پیشنهاد میکنم به این تنظیمات دست نزنید مکل به احتمال خیلی زیاد از کانکشن ویندوز llan ya ethernet تنظیمات هی کرک ویندوز 8 باعث این مشکل میشه
موفق باشید
mohsenkhmohammadi
03-08-2014, 01:10
هم میتونه میشه
اگه حل نشد بگید
موفق باشی
درود
با سلام .
همونطور که گفتم یه دلیلش میتونه این باشه !!
شما برای تنظمات روتر خود(مودمتون) میتونید به 192.168.1.1برید و یوزر پسوورد پیش فرض هم
admin
admin
هست پیشنهاد میکنم به این تنظیمات دست نزنید مکل به احتمال خیلی زیاد از کانکشن ویندوز llan ya ethernet تنظیمات هی کرک ویندوز 8 باعث این مشکل میشه
موفق باشید
این 192.168.1.1کجاست؟
بنده اطلاعات کمی در این زمینه دارم
لطف می کنید بنده را جامع و کامل تر راهنمایی بفرمایید
با تشکر:n28:
afshin b
03-08-2014, 10:21
مرورگر اینترنت رو باز کنین و در قسمت آدرس، اون IP رو وارد کنین تا به تنظیمات مودم دست پیدا کنین
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.