PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به هم ریختگی تصویر

hormozan m
29-07-2014, 22:33
سلام دوستان ...این سیستم من هست :

cpu : intel corei5 4440
mb : gigabyte h87 hd3
memory : 2*4 gb geil evo 1600mhz
power : green 600 w hp

این سیستم رو از اسفند پارسال دارم ... تا حالا چندین بار مانیتور این شکلی شده . از گرافیک cpu استفاده میکنم .

مین برد و cpu هم به آواژنگ دادم گفتن که مشکلی نداره و گفتن ممکن هست از ناسازگاری رم های geil با مادربرد باشه ! :n29:

تست های 3dmark و ... هم گرفتم در موقع تست اینطور نمیشه و تست ها کامل پاس میشن .

به صورت رندوم اتفاق میافته ... ( وب بروزینگ ... فیلم ... بازی )

تصویر به شکلی که در عکس معلومه به هم میریزه و میلرزه و صدا هم به هم میریزه ( sound loop )

بعد از 20 30 ثانیه هم ریست میشه !

حالا به نظر شما از رم ها ست ؟ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
29-07-2014, 22:37
سلام دوستان ...این سیستم من هست :

cpu : intel corei5 4440
mb : gigabyte h87 hd3
memory : 2*4 gb geil evo 1600mhz
power : green 600 w hp

این سیستم رو از اسفند پارسال دارم ... تا حالا چندین بار مانیتور این شکلی شده . از گرافیک cpu استفاده میکنم .

مین برد و cpu هم به آواژنگ دادم گفتن که مشکلی نداره و گفتن ممکن هست از ناسازگاری رم های geil با مادربرد باشه ! :n29:

تست های 3dmark و ... هم گرفتم در موقع تست اینطور نمیشه و تست ها کامل پاس میشن .

به صورت رندوم اتفاق میافته ... ( وب بروزینگ ... فیلم ... بازی )

تصویر به شکلی که در عکس معلومه به هم میریزه و میلرزه و صدا هم به هم میریزه ( sound loop )

بعد از 20 30 ثانیه هم ریست میشه !

حالا به نظر شما از رم ها ست ؟ممنون

رم نمیتونه باعث خرابی در سیستم باشه به نظر من با یک کارت گرافیک سیستم رو تست کنید همه چی مشخص میشه که مشکل از مین است یا سی پی یو

درایور گرافیک رو هم به روز کنید و تست کنید

hormozan m
29-07-2014, 23:04
رم نمیتونه باعث خرابی در سیستم باشه به نظر من با یک کارت گرافیک سیستم رو تست کنید همه چی مشخص میشه که مشکل از مین است یا سی پی یو

درایور گرافیک رو هم به روز کنید و تست کنید

سلام ... بایوس و دایور ها همه آخرین ورژن هستن ... فردا قراره یک گرافیک قدیمی ( gt 9500 ) بگیرم ... حتما نتیجه رو میگم ! :n06:

جالبه که آواژنگ گفت که مشکلی نداره ...

hormozan m
31-07-2014, 22:33
خوب با کارت GT9500 که گرفته بودم تست کردم فعلا که مشکلی نیست ... :n15:

پس فکر کنم بشه نتیجه گرفت که رم ها سالم هستن ومشکلی ندارن و احتمالا مشکل از مین یا سی پی یو ( بخش گرافیکیش ) باشه !:n13:

یک راه حلی که به فکر خودم رسید اینه که یک سی پی یو مثل G1820 بگیرم و از گرافیک اش خروجی بگیرم تا مشخص بشه سی پی یو مشکل داره یا مین :n10:

قیمت G1820 حدود 100 تومنه ... دست دوم شاید 70 80 بشه پیدا کرد !

نظر شما چیه ؟ :n02:

mohammad varaste
31-07-2014, 22:40
این مشکل مربوط به گرافیکته چون خودم همین مشکلو داشتم فقط به جای خط های سبز خط های قرمز میومد !
میدونی چیکار کن ؟ گرافیکت رو در بیار بگیر جلو کولر بعد بزنش دوباره رو سیستم اگه با بالا تر رفتن دما این مشکل پیش اومد بدون که گرافیکت رو یه جوری باید خنک نگه داری !
اگر هم که از همون اول تا میزنیش مشکل داشت که دیگه فکر نکنم قابل اسفاده باشه

hormozan m
31-07-2014, 23:07
این مشکل مربوط به گرافیکته چون خودم همین مشکلو داشتم فقط به جای خط های سبز خط های قرمز میومد !
میدونی چیکار کن ؟ گرافیکت رو در بیار بگیر جلو کولر بعد بزنش دوباره رو سیستم اگه با بالا تر رفتن دما این مشکل پیش اومد بدون که گرافیکت رو یه جوری باید خنک نگه داری !
اگر هم که از همون اول تا میزنیش مشکل داشت که دیگه فکر نکنم قابل اسفاده باشه

دما کاملا نرمال هست ... همون طور که در پست اول گفتم از گرافیک مجنمع استفاده میکردم ... ( الان 9500 رو زدم که مشکلی نداشت )

EXTREME
01-08-2014, 08:45
خوب با کارت GT9500 که گرفته بودم تست کردم فعلا که مشکلی نیست ... :n15:

پس فکر کنم بشه نتیجه گرفت که رم ها سالم هستن ومشکلی ندارن و احتمالا مشکل از مین یا سی پی یو ( بخش گرافیکیش ) باشه !:n13:

یک راه حلی که به فکر خودم رسید اینه که یک سی پی یو مثل G1820 بگیرم و از گرافیک اش خروجی بگیرم تا مشخص بشه سی پی یو مشکل داره یا مین :n10:

قیمت G1820 حدود 100 تومنه ... دست دوم شاید 70 80 بشه پیدا کرد !

نظر شما چیه ؟ :n02:

خوبه میتونید تست کنید راه خوبی است .......

hormozan m
01-08-2014, 16:49
چقدر احتمال داره از سی پی یو باشه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

EXTREME
01-08-2014, 17:32
چقدر احتمال داره از سی پی یو باشه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

نمیدونم باید تست کنید تا معلوم بشه

hormozan m
04-08-2014, 14:26
سلام ... امروز سی پی یو intel celeron G1820 به دستم رسید ... الان روی سیستم هست و تا حالا اروری نداده :n28:

الان چه نتیجه ای میشه گرفت ؟ :n30:

EXTREME
04-08-2014, 19:26
سلام ... امروز سی پی یو intel celeron G1820 به دستم رسید ... الان روی سیستم هست و تا حالا اروری نداده :n28:

الان چه نتیجه ای میشه گرفت ؟ :n30:

اگه تا چند روز بدون مشکل کار کنه یعنی اون سی پی یوتون ایراد داره به شرطی که بایوس مین آپدیت باشه و مشکلی نداشته باشه

ترجیحا با اون سی پی یو و یک پاور قوی تر سیستم رو تست کنید که خیالتون راحت بشه

hormozan m
04-08-2014, 19:56
اگه تا چند روز بدون مشکل کار کنه یعنی اون سی پی یوتون ایراد داره به شرطی که بایوس مین آپدیت باشه و مشکلی نداشته باشه

ترجیحا با اون سی پی یو و یک پاور قوی تر سیستم رو تست کنید که خیالتون راحت بشه

تا چند روز چک میکنم ... بایوس آپدیت هست .

قبل از این پاور یک پاور 785 وات گرین داشتم روی اون هم مشکل داشت :n27:

با توجه به این که وقتی از کارت گرافیک مجزا استفاده میکنم مشکل رفع میشه یعنی کل CPU مشکل نداره و فقط چیپ گرافیکی اش مورد داره . درسته ؟

چطور میشه تست کرد که CPU ( نه چیپ گرافیکی اش ) کاملا سالم هست ؟ با نرم افزار های بنچمارک میشه ؟ ( مثل Passmark )

EXTREME
05-08-2014, 10:27
تا چند روز چک میکنم ... بایوس آپدیت هست .

قبل از این پاور یک پاور 785 وات گرین داشتم روی اون هم مشکل داشت :n27:

با توجه به این که وقتی از کارت گرافیک مجزا استفاده میکنم مشکل رفع میشه یعنی کل CPU مشکل نداره و فقط چیپ گرافیکی اش مورد داره . درسته ؟

چطور میشه تست کرد که CPU ( نه چیپ گرافیکی اش ) کاملا سالم هست ؟ با نرم افزار های بنچمارک میشه ؟ ( مثل Passmark )

تو این مدل سی پی یو جی پی یو و قسمت پردازنده گرافیک مجتمع و در یک die قرار گرفته اند جدا نیستند که قابل تعمیر باشه

hormozan m
05-08-2014, 18:56
تو این مدل سی پی یو جی پی یو و قسمت پردازنده گرافیک مجتمع و در یک die قرار گرفته اند جدا نیستند که قابل تعمیر باشه

منظور من این بود cpu عملکرد درستی داشته باشه ( از بایوس گرافیک مجنمع غیر فعال باشه و از گرافیک جدا استفاده کنم )

مثلا من برای اینکه مطمئن بشم خود cpu سالم هست یا نه از برنامهPass mark PerformanceTest استفاده کردم ... نتیجه بنجمارک cpu من در حدود baseline سایت دراومده ...

خوب میشه نتیجه گرفت در صورتی که من از گرافیک مجزا ( GTX 760 ) استفاده کنم نیازی به تعویض CPU نیست ؟ :n27:

EXTREME
05-08-2014, 20:09
میتونید اینکارو هم بکنید گرافیک مجتمع رو غیرفعال کنید و با کارت گرافیک مجزا کار کنید

hormozan m
05-08-2014, 20:52
میتونید اینکارو هم بکنید گرافیک مجتمع رو غیرفعال کنید و با کارت گرافیک مجزا کار کنید

ممنون از راهنمایی و کمک :n16:

zinevand_r
06-08-2014, 09:12
مشکل میتونه از رم باشه اما به احتمال فراوان کارت گرافیکت هست
پیشنهاد میدم اول کارت گرافیک ان برد ات رو غیر فعال کنی بعدش یه گرافیک اضافه کنی.
البته ایا مدت زمانی که این اتفاق پیش میوفته داره زیاد میشه؟یعنی اولش هر چند روز یه بار بوده اما الان ها میشه هر روز یا هر ساعت؟

zinevand_r
06-08-2014, 09:15
به نظر من اصلا از cpu و یا مادربرد نیست به احتمال 90 درصد از کارت گرافیک هست.

EXTREME
06-08-2014, 17:25
به نظر من اصلا از cpu و یا مادربرد نیست به احتمال 90 درصد از کارت گرافیک هست.

مشکل ایشون حل شده.....