ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به کمک فوری در رابطه با ساخت لباس با 3dmax نیاز دارم...

mah khorshid
29-07-2014, 19:18
سلام من دانشجوی انیمیشن هستم دارم رو پروژم کار میکنم که با تکنیک 3d میخوام انیمیشن بسازم اما با مشکل ساخت لباس برای کاراکترم مواجه شدم
میشه کمکم کنید و یکم توضیح بدید که لباس رو چجوری میسازن؟
ممنون میشم اگه کسی باشه که سریع بهم پاسخ بده اخه خیلی عجله دارم...

SSS_HHH_OOO
05-08-2014, 17:17
خوب شما چه مدلی میخواید لباس باشید؟
ببینید تو اکثر مواقع خود لباسو مدل میکنن و سعی میکنن تا جای ممکن لباس رها نباشه که نیاز به انیمیت پارچه بشه
اما اگه میخواید لباس کارکتر دقیقا مثل پارچه واکنش بده به حرکت ها باید از پلاگین یا نرم افزار های شبیه ساز پارچه استفاده کنید
قوی ترینشون marvelous هست که شما الگوی لباس رو میکشید و بعد با ابزار های برنامه تبدیلش میکنید به لباس و در نهایت شبیه سازی میکنید که پارچه کاملا واقعی بنظر بیاد
اگه از تری دی مکس استفاده میکنید دقیقا همه این قابلیت ها رو برای شبیه سازی پارچه داره اما با کیفیت کمتر و همچنین خیلی کند تر

amirpcp30
13-08-2014, 16:35
سلام دوستان
میخواستم بپرسم چطوری میشه لباس روی اسکلت (biped) گذاشت؟
یک نفر برام یک پروژه ساخته که میتونم فایل های tif لباس رو با درگ کردن هم بزارم روی اون تا رنگ لباس عوض شه ولی نمیدونم چطوری اینکارو کرده
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس

amirpcp30
15-08-2014, 20:11
سلام دوستان
میخواستم بپرسم چطوری میشه لباس روی اسکلت (biped) گذاشت؟
یک نفر برام یک پروژه ساخته که میتونم فایل های tif لباس رو با درگ کردن هم بزارم روی اون تا رنگ لباس عوض شه ولی نمیدونم چطوری اینکارو کرده
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
سلام
دوستان اگه کسی میدونه بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
با سپاس

SSS_HHH_OOO
18-08-2014, 18:55
یعنی شما میخوای لباس رو ریگ کنی؟
اونکه درگ کنی تکسچر بندازی رو هر جسمی به طور خودکار تری دی مکس جای مپ دیفیوز میذاره و رنگ جسم عوض میشه
برای همه اجسام همینه

amirpcp30
20-08-2014, 09:05
یعنی شما میخوای لباس رو ریگ کنی؟
اونکه درگ کنی تکسچر بندازی رو هر جسمی به طور خودکار تری دی مکس جای مپ دیفیوز میذاره و رنگ جسم عوض میشه
برای همه اجسام همینه
سلام
میخواستم ببینم چطوری میشه برای اسکلت لباس درست کرد؟
مثلا بالا که عکس گذاشتم لباس درست شده حالا مثال میزنم این یکی فایل tif رو درگ میکنم روی اون و عباس تغییر پیدا میکنه - همینطوری روی روی اسکلت درگ کنم کاری انجام نمیشه میخواستم ببینم چه کاری انجام شده روی اسکلت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس