مشاهده نسخه کامل
: مشکل درگاه اینترنتی بانک صادرات
سلام
دوستان از هر طریقی که میخوام خریدی کنم با کارت شتاب بعد از زدن دکمه پرداخت مینویسه به دلیل انجام عملیات داخلی ، پرداخت با خطا مواجه شد .
حال شما هم این مشکل رو دارید ؟ نمیتونید از کارت شتاب بانک صادرات تراکنشی رو انجام بدید ؟(خرید ، گرفتن شارژ و ..)
mtchabok
30-07-2014, 11:14
سلام
دوستان از هر طریقی که میخوام خریدی کنم با کارت شتاب بعد از زدن دکمه پرداخت مینویسه به دلیل انجام عملیات داخلی ، پرداخت با خطا مواجه شد .
حال شما هم این مشکل رو دارید ؟ نمیتونید از کارت شتاب بانک صادرات تراکنشی رو انجام بدید ؟(خرید ، گرفتن شارژ و ..)
نه دوست عزیز
بنده چنین مشکلی ندارم .
روی دستگاه ATM تست کنید اگه بازم مشکل داشتین به یکی از شعبه ها برید .
Milad4171
30-07-2014, 11:27
دوست عزیز ، البته خوب این قسمت از قضیه به مراحل و سیستم بانکی مربوطه اما
بعضی مواقع پیش میاد که شماره کارتی در سیستم بانکی مورد نظر بلاک میشه ! برای این کار باید برید به بانک مزکور و درخواست کنید که این مشکل برطرف بشه!
غیر از این مورد بانک صادرات یکی از پر اشکال ترین سیستم های امنیتی رو در بین بانک ها داره.
خودم به شخصه چندین بار شده که دستگاه نتونسته کارت منو تشخیص بده و کارت رو در ATM بایگانی کرده. این مشکل رو کمتر در بانک های دیگه میشه دید!
من توضیه میکنم برای انتقال خرید و هر نوع فعالیت دیگه ای ، از درگاه های بانک هایی نظیر ملت ، ملی ، پاسارگاد و سامان استفاده کنید !
البته بانک های دیگه هم مشکلی ندارند ، اما مشکلاتی که من به شخصه با سیستم بانکی صادرات داشتم را در هیچ کدام از بانک های دیگه نداشتم.
البته این نظر با توجه به تجریبات من و دوستانم بوده !
ممنون عزیزان .:n16:
این بانک صادرات واقعا مضخرفه سرویس دهیش .
دوستان مشکل تاریخ انتقضای کارت بود که گذشته بود . بیاد برم بانک و درخواست تعویض کارت رو بدم .
نمیدونم مگه پفک نمکی هستش که تاریخش میگذره و دیگه نمیشه خرید کرد !!!!!!!!!!:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.