PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب DVD لینوکس CentOS 7 از طریق USB

The_matrix
29-07-2014, 12:27
با سلام
من DVD CentOS 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کردم 7 گیگ هست
می خواستم از طریق USB اون رو روی یه سیستم نصب کنم اما وقتی می خوام با استفاده از ISO2USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این کار رو انجام بدم پیغام خطا می ده که باید علاوه بر DVD نسخه CD رو هم دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اکثر متد هایی هم مه توی اینترنت دیدم باید روی یه نسخه دیگه از لینوکس انجام بدم که در حال حاضر لینوکس دم دست نیست
ممنون می شم کمک کنید :n12:

vahidmir2000
29-07-2014, 13:09
با سلام
من DVD CentOS 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کردم 7 گیگ هست
می خواستم از طریق USB اون رو روی یه سیستم نصب کنم اما وقتی می خوام با استفاده از ISO2USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این کار رو انجام بدم پیغام خطا می ده که باید علاوه بر DVD نسخه CD رو هم دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اکثر متد هایی هم مه توی اینترنت دیدم باید روی یه نسخه دیگه از لینوکس انجام بدم که در حال حاضر لینوکس دم دست نیست
ممنون می شم کمک کنید :n12:

دوست عزیز اینجا اروری که گرفتین برای محدودیت فایل سیستم FAT32 هستش که فایلهای بالای 4 گیگ رو نمیشه روی فلش های فرمت شده با فایل سیستم FAT32 ذخیره کرد. فلش رو به صورت دستی با فرمت NTFS فرمت کنید و با نرم افزار LiLi و بدون تیک زدن به گزینهء فرمت فلش ببینید میشه فلش بوتیبل ساخت یا نه.

The_matrix
30-07-2014, 06:51
با تشکر
در مورد محدودیت فایل سیستم FAT32 اطلاع دارم اما قرار نیست که کل ISO رو یکجا توی فلش کپی بشه
با نرم افزار rufus فلش رو درست کردم اما باز موقع نصب هارد رو درست حسابی شناسایی نمی کنه!
نمی دونم حالا مشکل از فلش هست (مثلاً فایل هل ناقص کپی شدنه باشن ) یا از خود لینوکسه

vahidmir2000
30-07-2014, 13:52
با تشکر
در مورد محدودیت فایل سیستم FAT32 اطلاع دارم اما قرار نیست که کل ISO رو یکجا توی فلش کپی بشه
با نرم افزار rufus فلش رو درست کردم اما باز موقع نصب هارد رو درست حسابی شناسایی نمی کنه!
نمی دونم حالا مشکل از فلش هست (مثلاً فایل هل ناقص کپی شدنه باشن ) یا از خود لینوکسه

منظورتون از شناسایی نشدن هارد چیه دوست من؟

ahmad000012
01-08-2014, 11:14
با نرم افزارuniversal usb یا یومی بوت کن میشه