ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اساسی با jQuery

saeidsalsa
28-07-2014, 16:56
سلام به اساتید گرامی. بنده در حال طراحی سایت هستم. از 0 شروع کردم. رسیدم به قسمتی که نیاز هستش تا از jquey استفاده بشه ، البته در زمینه jquery تازه کارم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 تا مشکل دارم

1- کد های بالا وقتی صفحه برای اولین بار لود میشه بدون مشکل کار میکنند. امّا وقتی روی اون لینکی که باعث دوباره به کار افتادن (فراخوانی ) این کدها میشه فقط تا قسمت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکار میکنه. مشکل من چیه؟ اگه خیلی ضایع کد نوشتم شرمنده.
2 - البته در مورد متغیر q باید به عرضتون برسونم که بنده 2 نوع لینک با کلاس های active و deactive دارم ، وقتی رو deactive کلیک میشه رویداد بالا باید رخ بده که البته میده ، و میخوام که وقتی روی لینک active کلیک میشه هیچ رخدادی روی نده ، در واقع نمیخوام لینک active اصلا کاری انجام بده واسه همین هم کد اضافه مربوط به active رو نوشتم. وقتی کد مربوط به deactive اجرا میشه همون لینک تغییر کلاس میده و به کلاس active تبدیل میشه ، و به صورت منطقی و طوری که کد نوشتم نباید کارکنه ولی بازم کار میکنه.
تو وب سایت های انگلیسی سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد. امید وارم شما کمکم کنید. :n28: این مشکل داره روانیم:n13: میکنه پس کمک کنید :n12:

saeidsalsa
02-08-2014, 00:01
مشکل بنده از کد ها نبوده ، بلکه مشکل اساسی خود جی کوئری هستش.
توابع آجاکس داخل جی کوئری اجازه دلیگیت شدن توابع رو نمیده. و توابع بعد از یکبار اجرای آجاکس از کار می افتند.
البته نا گفته نماند که از on() , delegate() , live() هم استفاده کردم و نشد.
بنده هم رجوع کردم به خود جاوا اسکریپت بدون استفاده از جی کوئری و نتیجه گرفتم.

Mr.Pooya
02-08-2014, 07:51
مطمءنا مشکل از jQuery نبوده چون کتابخانه خیلی بزرگیه و این مشکلات کوچک رو نداره

Sent from my Phone