مشاهده نسخه کامل
: ساخت ویدئوی حرفه ای با ادیوس
Hamid.dzh
27-07-2014, 21:47
سلام خدمت تمامی دوستان..:n07::n12:.
این کلیپی که به آدرس زیر براتون آپ کردم:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام اگه میشه لطف کنید که اگه با ادیوس درست شده آموزش لازم و کافی رو بی زحمت لطف کتید :n01:
یا اگر با ادیوس نیست بی زحمت بگید با چه نرم افزاری و البته آموزش لازم و کافی :n01:
دست گلتون درد نکنه مرسی:n16:
majid0307
28-07-2014, 23:06
سلام خدمت تمامی دوستان..:n07::n12:.
این کلیپی که به آدرس زیر براتون آپ کردم:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام اگه میشه لطف کنید که اگه با ادیوس درست شده آموزش لازم و کافی رو بی زحمت لطف کتید :n01:
یا اگر با ادیوس نیست بی زحمت بگید با چه نرم افزاری و البته آموزش لازم و کافی :n01:
دست گلتون درد نکنه مرسی:n16:
ظاهرا این صحنه با افتر درست شده اما با ادیوس هم به راحتی میشه این را انجام داد
Hamid.dzh
01-08-2014, 16:42
سلام
بی زحمت آموزش بدید ممنونمممم:n16:
Hamid.dzh
02-08-2014, 21:59
ظاهرا این صحنه با افتر درست شده اما با ادیوس هم به راحتی میشه این را انجام داد
لطف کنید آموزش اگر مقدور هست را زحمت بکشید
Hamid.dzh
21-08-2014, 22:34
استادان عزیز ما کماکان منتظر راهنمایی هستیم:n01:
فیلمی که قرار دادین دانلود نمیشه اما اگر دنبال جلوه های ویژه تصویری هستین مثل انفجاز ، پاشیدن خون ، شلیک گلوله و باقی گذاشتن اثر گلوله و ... دنبال افتر افکت باشین اگر هم دنبال ساخت یک ویدئو ساده فقط با زیبایی های تصویری هستین که بیشتر برای ساخت البوم ها به کار میکره از یولید استفاده کنید در مورد یولید سوالی داشتین در خدمتتون هستم من مدتها تخصصی یولید کار کردم ...
Hamid.dzh
22-08-2014, 11:35
فیلمی که قرار دادین دانلود نمیشه اما اگر دنبال جلوه های ویژه تصویری هستین مثل انفجاز ، پاشیدن خون ، شلیک گلوله و باقی گذاشتن اثر گلوله و ... دنبال افتر افکت باشین اگر هم دنبال ساخت یک ویدئو ساده فقط با زیبایی های تصویری هستین که بیشتر برای ساخت البوم ها به کار میکره از یولید استفاده کنید در مورد یولید سوالی داشتین در خدمتتون هستم من مدتها تخصصی یولید کار کردم ...
سلام اینو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ihzb6q/1.mp4
Hamid.dzh
23-09-2014, 22:59
کماکان منتظریم:n06:
میشه با ادیوس از جاهایی که مد نظر هست عکس بگیری و در فتوشاپ دور بری کنی یعد فایل رو به صورت psd وارد ادیوس بشه و روی فیلم قرار بدین و وقتی اون شخص که به صورت متحرک هست به نقطه مورد نظر رسید عک psd راحذف کنی
Hamid.dzh
02-12-2014, 23:14
لطفا راهنمایی بیشتر
این حرکت با ادیویس میشه .. از ابزار ماسک استفاده باید کرد. بدین صورت که ابتدا سه تا فیلم را روی هم قرار میدی و در سه نقطه هرکدام از فیلمهارا را یک برش داده ماقبلش را فریز میکنی و با ابزار ماسک دورگیری میکنی فیلم پایه دست نخورده باید باشه
Hamid.dzh
13-12-2015, 00:16
کسی هست این کار رو انجام داده باشه.. لطفا کمک
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.