ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم مشاهده صفحه بوت حتی لوگوی لپ تاپ

zhramb
27-07-2014, 17:13
سلام دوستان عزیز

لپ تاپ Lenovo z480 مدتیه که گاهی اوقات وقتی روشنش میکنم چراغ ها روشن میشن اما هیچ چیز نشون نمیده. صفحه تاریک نیست بلکه کاملا خاموشه. اول فکر کردم که شاید مشکل از گرافیک باشه که آپدیتش کردم. بعد لپ تاپ رو به یه مانیتور دیگه وصل کردم که چراغ مانیتور نارنجی شد. به نظر شما مشکل چیه؟ راه حل چیه؟:n28:

TREASURES
28-07-2014, 09:08
سلام دوستان عزیز

لپ تاپ Lenovo z480 مدتیه که گاهی اوقات وقتی روشنش میکنم چراغ ها روشن میشن اما هیچ چیز نشون نمیده. صفحه تاریک نیست بلکه کاملا خاموشه. اول فکر کردم که شاید مشکل از گرافیک باشه که آپدیتش کردم. بعد لپ تاپ رو به یه مانیتور دیگه وصل کردم که چراغ مانیتور نارنجی شد. به نظر شما مشکل چیه؟ راه حل چیه؟:n28:
سلام
این مشکل میتونه چندین علت داشته باشه
1- ممکنه سیستم برق رسانی لپتاپ مشکل داشته باشه (حالا یا از طرف برد و یا از طرف آداپتور و باتری)
2- رمهای سیستم باید تست بشن (با نرم افزار memtest86 اینکار رو انجام بدید)
3- ممکنه ایراد و اشکال در مدارات برد باشه که کار شما نیست و باید تعمبرکار ببینه

EXTREME
28-07-2014, 10:23
سلام دوستان عزیز

بدون باتری هم تست کنید اگه تصویر نمیده یا میتونه از گرافیک باشه یا برد اصلی یا بایوس یا اتصال lcd با برد اصلی علت بعدی رم ها میتونه باشه