ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ گیمینگ MSI Apache Pro

afsarieh
27-07-2014, 01:53
با سلام خدمت دوستان .

من ابتدا قصد خرید مدل GE60 2OE رو داشتم ! بعد باز پشیمون شدم به دلایل مختلف .

الان که دوباره دارم دنبال میگردم ظاهرا اصلا 2OE یا همون New اصلا گیر نمیاد !! و فقط مدل Apache با گرافیک GTX 850m موجود هست .

حالا مدلی هم هست که Apache Pro هست ظاهرا و گرافیکش GTX 860m هست . اما خوب هنوز وارد ایران نکرده ماتریس متاسفانه .

میخواستم بدونم که کسی اطلاعی نداره که آیا اصلا وارد میکنند یا خیر ؟ اگر وارد میکنند حدودا چقدر از الان زمان میبره ؟

-------------

در ضمن در حد 4 میلیون هم دارم هزینه میکنم . اگر در همین برند MSI مدلی مد نظرتون هست رو لطف بفرمائید راهنمایی کنید .

از برند های دیگه هم موردی نداره البته ولی ترجیحا MSI برای گیمینگ بهتره به نظرم .

با تشکر از همه . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :D

Akom@n
27-07-2014, 09:21
با سلام خدمت دوستان .

من ابتدا قصد خرید مدل GE60 2OE رو داشتم ! بعد باز پشیمون شدم به دلایل مختلف .

الان که دوباره دارم دنبال میگردم ظاهرا اصلا 2OE یا همون New اصلا گیر نمیاد !! و فقط مدل Apache با گرافیک GTX 850m موجود هست .

حالا مدلی هم هست که Apache Pro هست ظاهرا و گرافیکش GTX 860m هست . اما خوب هنوز وارد ایران نکرده ماتریس متاسفانه .

میخواستم بدونم که کسی اطلاعی نداره که آیا اصلا وارد میکنند یا خیر ؟ اگر وارد میکنند حدودا چقدر از الان زمان میبره ؟

-------------

در ضمن در حد 4 میلیون هم دارم هزینه میکنم . اگر در همین برند MSI مدلی مد نظرتون هست رو لطف بفرمائید راهنمایی کنید .

از برند های دیگه هم موردی نداره البته ولی ترجیحا MSI برای گیمینگ بهتره به نظرم .

با تشکر از همه . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :D

کسی از کار این ماتریس سر در نمی یاره!
ممکنه همین موجودی تموم شد وارد بشه، ممکنه هیچ وقت وارد نشه!
همین ge60 new بعد چندین ماه وارد شد
اما اگر وارد کنند، فکر کنم 50 دلار بیشتر نباشه قیمتش که اینجا دیگه فکر نکنم از 4200-300 بیشتر بشه (گرچه اینجا ایرانه:n02: )

گزینه چندان بهتری نیست اما در همین رنج قیمت asus n550 و msi gx60 هم هستن که اولی مولتی مدیاست و دومی 3.5 کیلو!!!