ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید ۴۰۵

Ali_pc
26-07-2014, 22:04
باسلام خدمت اساتید عزیز
من قصد خرید خودروی ۴۰۵ دارم یکی از اشنایان ماشین پیشنها داده مدل ۸۳ ماشین بدون رنگ جلوبندی سالم موتور ماشین فقط به گفته ی خودش به علت مویه کردن عوض شده و موتور زانتیا ۹۰ روش هست داخلی ماشین تمیز و بیمه هم تازه شده لاستیک هم ۶۰ درصد ... قیمت داده ۱۶ تومن بنظرشما مناسب هست برای خرید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

keyhantaktaz
26-07-2014, 22:11
نخیر من که صلاح نمیدئنم اصلا

ess_1362
27-07-2014, 11:39
چون موتور تعویض شده ارزش خرید نداره
مگر که قیمت را حدود 10 بده که باز هم مد نظر داشته باشید که زمان فروش یا اسقاط با مشکل مواجه میشید ، به عبارتی یعنی این 10 تومن کامل هزینه استهلاک خودرو هست و تقریبا غیر قابل بازگشت
البته اگر در زمان نقل و انتقال و تعویض پلاک دچار مشکل نشید

Ali_pc
27-07-2014, 15:26
درداخل سند تمان موارد ذکرشده و به گفته ی خودش برای تعویض پلاک هم مشکل نداره ایا قیمتش بالاس یا کلا موردش مناسب نیست

keyhantaktaz
27-07-2014, 17:12
به نظرم مورد مناسب نیست . حالا بحث قیمت جداست.خود ماشین مناسب نیست.انگار پولتو میریزی دور

hossein.az
28-07-2014, 21:43
باسلام خدمت اساتید عزیز
من قصد خرید خودروی ۴۰۵ دارم یکی از اشنایان ماشین پیشنها داده مدل ۸۳ ماشین بدون رنگ جلوبندی سالم موتور ماشین فقط به گفته ی خودش به علت مویه کردن عوض شده و موتور زانتیا ۹۰ روش هست داخلی ماشین تمیز و بیمه هم تازه شده لاستیک هم ۶۰ درصد ... قیمت داده ۱۶ تومن بنظرشما مناسب هست برای خرید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر نامه ی راهنمایی رانندگی و تاییدیه برای تعویض موتور داره مشکلی نیست
اما این را در داشته باشید و حتما به مکانیک مجرب نشون بدید که موتوری را تایید کنه چون مسلما خرج موتوریش بالاتر از xu7 است
در مورد قیمت هم به نظر بنده نهایت 15 تومن
83 دنده اتوماتیک بژ بدون رنگ هفته پیش 16 معامله شد
قیمتش ماشینی که گفتید توی همین حدوده ولی شما اگه 15 بردارید مناسبه

master_omid
30-07-2014, 03:53
درود

دوست عزیز به هیچ عنوان این ماشین را نخر
1.موتور ماشین تعویض یعنی ماشین بطور وحشتناکی موتور سوزونده که باعث خرابی زیاد در کل سیستم فنی ماشین شده
2.موتور زانتیا نصبت به قدرتی که داره روی بدنه پژو اصلا جواب نمیده
3.بااین تفاصیل قیمت ماشین نهایت 12 الی 12،300

master_omid
30-07-2014, 03:57
دوست عزیز اگر قصد خرید ماشین داری

به من پیام یا ایمیل بده تا در خرید ماشین به شما کمک کنیم،من و پدرم خرید و فروش ماشین انجام میدهیم و نمایشگاه ما، نارمک است

Afshin405
30-07-2014, 04:08
اگه موتورش تعویض شده یه موتوره بهتر رفته روی ماشین فقط باید اصولی انجام شده باشه مثلا موتورش لرزش یا صدای خاصی نده یا باعث لرزش اطاق نشه وو... و اگه این مسیله قانونی باشه هیچ مشکلی نداره موتوره زانتیا واسه 405 فوق العادست ولی از نظر قیمت بالاست فروشنده قیمتو پر در نظر گرفته اگه اوردش پایین بده یه مکانیک وارد ماشینو بررسی کنه بعدش بخر ////