مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد خرید لپ تاپ تا 2.5 میلیون
gigi_alex
25-07-2014, 20:03
درود
دوستان میخوام لپ تاپ بخرم حداکثر بودجه 2.5 میلیون هست
ترجیحا همچین کانفیگی میخوام :
i7 چهار هسته ای
8 gb رم
1 TB هارد
کارت گرافیکی هم یکی از اینا 720 - 740 - 840 باشه
15.6 اینچ
راهنمایی کنید .
مدلهای مد نظرم :
Lenovo ThinkPad Edge E531 - C
MSI CX61-2OC i7
lenovo z510 e531
asus k551lb
اگه باتری قوی میخوای و استفاده سنگین نداری اسوس بگیر
اون دو تا مدل لنوو زیاد فرق ندارن فقط z510 بدنه الومینیوم و اسپیکر jbl داره و بکلایت کیبرد و باتری ضعیفتر و خارج نمیشه
اما e531 بدنه پلاستیک فشرده پلی کربن و محافظ هارد و باتری قوی تر داره
کیفیت صفحه هم در یک سطحه اما ایسوس فکر کنم بهتر باشه
mg_mahyar
26-07-2014, 12:59
Acer v3 571 G با Core i7 3620QM و 8 گیگ رم نمایشگرFull HD و هارد یک ترا و...
توی این رنج قیت اگر پردازنده U نمیخوای بهترین گزینه اینه.
gigi_alex
26-07-2014, 20:11
در مورد e531 میگن تاچ خیلی کندی داره . و دلتو میزنه
چجوریه واقعا کنده ؟؟؟
بعد msi cx61 چی ؟ نظرتون راجع بهش چیه ؟
اگه e531 اینطور باشه پس z510 هم اینطوریه
من msi پیشنهاد نمیکنم چون دوستام تجربه دو سری خرید داشتن و هر سری مشکلاتی داشت وجالبه که فروشنده ها از هر سری جدید تعریف میکنن و مشکلات سری قبلو تایید و میگن تو این سری اون مشکلات برطرف شده
به نظرم همون k551 بگیر یا v3 571g که بالا گفتن
mg_mahyar
26-07-2014, 22:13
در مورد e531 میگن تاچ خیلی کندی داره . و دلتو میزنه
چجوریه واقعا کنده ؟؟؟
بعد msi cx61 چی ؟ نظرتون راجع بهش چیه ؟
برعکس سری G سریC رو میگند از برند MSI خوب نیست. کیفیت مورد انتظار رو نداره.
e531 رو نمیدونم تاچ رو
gigi_alex
26-07-2014, 22:50
اگه e531 اینطور باشه پس z510 هم اینطوریه
من msi پیشنهاد نمیکنم چون دوستام تجربه دو سری خرید داشتن و هر سری مشکلاتی داشت وجالبه که فروشنده ها از هر سری جدید تعریف میکنن و مشکلات سری قبلو تایید و میگن تو این سری اون مشکلات برطرف شده
به نظرم همون k551 بگیر یا v3 571g که بالا گفتن
یعنی تاچ پد e531 با z510 یه سطحه و یه کیفیت داره ؟
من خودم نمیدونم چرا انقدر دلم با e531 هست .
واقعا گیج شدم تو خرید لپ تاپ ، هر فروشگاهی میرم یه مارک و مدل معرفی میکنن . کلا سردرگم شدم چی خوبه چی بد
mg_mahyar
27-07-2014, 00:38
یعنی تاچ پد e531 با z510 یه سطحه و یه کیفیت داره ؟
من خودم نمیدونم چرا انقدر دلم با e531 هست .
واقعا گیج شدم تو خرید لپ تاپ ، هر فروشگاهی میرم یه مارک و مدل معرفی میکنن . کلا سردرگم شدم چی خوبه چی بد
من برا خونه هم Acer خریدم. چون واقعا ارزش خرید بالایی داره. تاچ هم معقوله و ..... حالا دلت باچیز دیگس با بحث کارشناسی فرق داره. (البته کمی گرم تر از بقیه برند ها هست)
gigi_alex
27-07-2014, 10:35
من برا خونه هم Acer خریدم. چون واقعا ارزش خرید بالایی داره. تاچ هم معقوله و ..... حالا دلت باچیز دیگس با بحث کارشناسی فرق داره. (البته کمی گرم تر از بقیه برند ها هست)
خوب اگه با بحث کارشناسی بهفمم که e531 عیبی داره (مثلا همین که میگن تاچ ضعیفی داره) خوب میرم سراغ گزینه ی دیگه .
به ترتیب گزینه هام برای خرید :
Lenovo E531
ASUS X550LD
Lenovo z510
dr_data_13
27-07-2014, 19:11
دوستان یه راهنمایی میخواستم بین K551LN ایسوس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و X550DP که CPU ش AMD هست و دو تا کارت گرافیک داره
اگر جز به جز راهنمایی بفرمایید کدوم سرتره ممنون میشم چون تا فردا قصد خرید دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B3%D9%88%D8%B3%20X550DP
البته مثل اینکه X550DP با رم 8 هم هست
یه چیزی هم شنیدم مثل اینکه سری جدید هم داره نمیدونم این جدیدشه یا نه
ممنون
mg_mahyar
27-07-2014, 22:09
خوب اگه با بحث کارشناسی بهفمم که e531 عیبی داره (مثلا همین که میگن تاچ ضعیفی داره) خوب میرم سراغ گزینه ی دیگه .
به ترتیب گزینه هام برای خرید :
Lenovo E531
ASUS X550LD
Lenovo z510
والا دلیل این ترتیب رو نمیدونم
ولی پردازنده مدل ایسوز برای کارهای مهندسی (مثل رندر و طارحی صنعتی و ...) مناسب نیست.
تاپ پد همشونم تقریبا یه فرمه. نمیشه مزیت داد ولی شاید e531 کمی خاص تر باشه و مقاوم تر. به هر حال تاچ ایسوز رو من خیل یخوشم نیومد ولی میشه گفت 99 درصد لپ تاپ ها همین وضعیت رو دارند. تاچ مدل ایسر بهتر بود.
dr_data_13
27-07-2014, 23:38
k551LB قویتره
ممنون
اين مدل LB با LN فرق ميكنه؟
چون اوني كه من مدنظرمه LN هست و راستش ظاهرا cpu amd توي مدل x550dp از i7 4500u عملكرد بهتري داره
در مورد گرافيك هم x550dp دو تا گرافيك داره 2550 و 2760 كه k551 LN روش 840 هست كه در مجموع نميدونم كدوم قويتره
و كلا كدوم ارزش خريد بيشتري داره با توجه به قيمت نزديكشون
ضمنا ظاهرا هارد x550dp كه 7200 دور هست
در مورد باتري x550dp اطلاعي ندارم ولي براي k551LN كه ٣ سلولي هست و فكر كنم يكمي ضعيفه از اين نظر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد شديدا بين اين ٢ تا موندم اكثر فروشنده ها هم ميگن x550dp بهتره
mg_mahyar
28-07-2014, 01:02
ممنون
اين مدل LB با LN فرق ميكنه؟
چون اوني كه من مدنظرمه LN هست و راستش ظاهرا cpu amd توي مدل x550dp از i7 4500u عملكرد بهتري داره
در مورد گرافيك هم x550dp دو تا گرافيك داره 2550 و 2760 كه k551 LN روش 840 هست كه در مجموع نميدونم كدوم قويتره
و كلا كدوم ارزش خريد بيشتري داره با توجه به قيمت نزديكشون
ضمنا ظاهرا هارد x550dp كه 7200 دور هست
در مورد باتري x550dp اطلاعي ندارم ولي براي k551LN كه ٣ سلولي هست و فكر كنم يكمي ضعيفه از اين نظر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد شديدا بين اين ٢ تا موندم اكثر فروشنده ها هم ميگن x550dp بهتره
عزیزم مدل پردازنده مورد نظر رو وارد این سایت کن تا بتونی مقایسه کنی
ولی به طور کلی مصرف و گرمای AMD بیش از اینتل هست. به همین دلیل مصرف باطری بیشتری داره.
امضاء من رو بخون.
البته اینم بگم ما اصلا نمیدونیم کاربرد شما چیه dr_data_13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهتر هم بود تاپیک باز میکردی
dr_data_13
28-07-2014, 01:12
عزیزم مدل پردازنده مورد نظر رو وارد این سایت کن تا بتونی مقایسه کنی
ولی به طور کلی مصرف و گرمای AMD بیش از اینتل هست. به همین دلیل مصرف باطری بیشتری داره.
امضاء من رو بخون.
البته اینم بگم ما اصلا نمیدونیم کاربرد شما چیه dr_data_13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهتر هم بود تاپیک باز میکردی
ممنونم من چون تا فردا قصد خريد دارم ديگه تاپيك نزدم
والا براي كارهاي گرافيكي و فوتوشاپ و اينا كمي هم بازي ولي ميخوام بين اين دو تا اوني كه واقعا بيشتر ميارزه و بهتره رو بگيرم
از نظر گرافيك هم اگر راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم
كه geforce 840 بهتره يا 2550+2670 radeon
ظاهرا كه در كل k551LN بهتره
در مورد پيشنهادتون تا ٢٥٠٠ چون اون گرافيكش ٨٢٠ هست و k551 گرافيكش ٨٤٠ هست واسه و cpu هم كه يكيه فكر كنم k551LN گزينه بهتري از پيشنهادي كه تو امضاتون كردين باشه
بازم اگر اشتباه ميكنم كه به بزرگي خودتون ببخشيد
ممنون از راهنماييتون
mg_mahyar
28-07-2014, 04:11
ممکنه بری بازار هزار تا گزینه هتر ببینید پس من میگم دقیقا چطوری انتخاب کنید.
اولا یک سایت هست برای مقایسه پردازنده ها (به زبان خیلی ساده) مدلی که شما معرفی کردید 4200 هست و مال من 4500 .
گرافیک 840 کمی بهتر هست ولی اونقدر محسوس نیست.
به هر حال من مدلی رو که معرفی کردم یک فرق عمده داره با مدل شما اونم در مانیتور هست مال من مات و مال شما براق هست. اگر نمیخوای توی نور خورشید کار کنی و البته مشکل بازتاب نور (مثل پنجره یا لامپ یا ... ) توی مانیتور نداری گزینه خودت خوبه (مانیتور براق برای محیط بسته بهتره البته فقط برای شما که فتوشاپ نیاز داری) اما گزینه من مانیتور با روکش مات داره یعنی توی محیط نورخورشید و ... عملکرد بهتری داره. این رو توی عکس میتونی ببینید
البته موقع خرید دقت کنید با کانفیگی بخرید که نوشته ماینتور مات یعنی کلا اگر مات خواستی دقت کن. توی تصاویر مشخصه تصویر صفحه کلید توی مانیتور
البته نهایتا اونقدر فرقی با هم ندارند و سلیقه موقع خرید اولیت باشه بهتره.
مدل K551LN
مدل X550LD
نهایتا این رو بگم شما گزینه Acer V3 571G رو با کانفیگ
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 730M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 مات
میتونید تهیه کنید که تنها مشکلش ظاهر بدنه هست که بعضی ها دوست ندارند و حس خوبی رو احتمالا منتقل نمیکنه.
به نظرم فردا برو بازار دقیق بگرد گزینه هات رو لیست کن پردازنده و گگرافیک رو مقایسه کن و مانیتور رو و قیافه هاشون رو هم ببین. هر سه گزینه مناسبند کار شما هستند و بهترین ها با این بودجه پس خیلی وسواس نداشته بشید و هر کدوم براتون زیبا تر بود بخرید. ضمنا اگر قصد بازی طولانی مدت با هر کدوم از از این سه مدل رو دارید چون مخصوص گیم نیستند (مثلا 5-6 ساعت بازی یک سری ) بهتره یک پایه خنک کننده بخرید.
gigi_alex
28-07-2014, 09:57
والا دلیل این ترتیب رو نمیدونم
ولی پردازنده مدل ایسوز برای کارهای مهندسی (مثل رندر و طارحی صنعتی و ...) مناسب نیست.
تاپ پد همشونم تقریبا یه فرمه. نمیشه مزیت داد ولی شاید e531 کمی خاص تر باشه و مقاوم تر. به هر حال تاچ ایسوز رو من خیل یخوشم نیومد ولی میشه گفت 99 درصد لپ تاپ ها همین وضعیت رو دارند. تاچ مدل ایسر بهتر بود.
من برای کارهای صنعتی میخوام طراحی و تجزیه تحلیل . چون ممکنه جاهایی برم که محیط صنعتی هم داشته باشن بیشتر روی e531 زوم کردم
dr_data_13
28-07-2014, 12:01
اولا یک سایت هست برای مقایسه پردازنده ها (به زبان خیلی ساده) مدلی که شما معرفی کردید 4200 هست و مال من 4500
ممنون بابت توضیحاتتون واقعا لطف کردید و اون سایت هم بسیار جالب و عالی بود
فقط این K551LN هم I5 4200 داره هم I7 4500 که منظور من مدل با cpu 4500 اش بود که با X550LD یکی هست و گرافیکش هم 840 هست نسبت به 820 X550LD و کلا توی یه مایه هست کانفیگشون
و برای همین گفتم شاید K551LN هم خوب باشه هرچند یکمی قیمتش از X550LD بالاتره ولی تقریبا با هم یکی هستن از نظر کانفیگ بغیر از گرافیک که K551LN کمی بهتره و البته باتری X550D بهتره و 4 سلولیه در مقابل K551LN
به هر حال انتخاب من بین X550LD که نظر شماست و K551LN که نظر خودمه هست و هر دوشون خوب به نظر میان نسبت به قیمتشون
بازم ازتون تشکر میکنم
mg_mahyar
28-07-2014, 16:39
من برای کارهای صنعتی میخوام طراحی و تجزیه تحلیل . چون ممکنه جاهایی برم که محیط صنعتی هم داشته باشن بیشتر روی e531 زوم کردم
بله انتخاب خوبی هست
ایسر مناسب محیط صنعتی نیست
mg_mahyar
28-07-2014, 16:41
ممنون بابت توضیحاتتون واقعا لطف کردید و اون سایت هم بسیار جالب و عالی بود
فقط این K551LN هم I5 4200 داره هم I7 4500 که منظور من مدل با cpu 4500 اش بود که با X550LD یکی هست و گرافیکش هم 840 هست نسبت به 820 X550LD و کلا توی یه مایه هست کانفیگشون
و برای همین گفتم شاید K551LN هم خوب باشه هرچند یکمی قیمتش از X550LD بالاتره ولی تقریبا با هم یکی هستن از نظر کانفیگ بغیر از گرافیک که K551LN کمی بهتره و البته باتری X550D بهتره و 4 سلولیه در مقابل K551LN
به هر حال انتخاب من بین X550LD که نظر شماست و K551LN که نظر خودمه هست و هر دوشون خوب به نظر میان نسبت به قیمتشون
بازم ازتون تشکر میکنم
من برتری خاصی ندیدم توی هیچ کدوم
به نظرم بیشتر به سلیقه خودت احترام بزار. اگر پردازنده مدل مورد نظر شما هم 4500 هست همون رو بگیر. دلیلی ندارم بگم حرف من درسته. مدلی که انتخاب کردی خوبه فقط تفاوت توی نمایشگر هست. من خودمم الان نمایشگر براق دارم و 5-6 ساله داره کار میکنه. به نظرم الان بحث سلیقه هست . هر کدوم دوست داری بخر. تجربه میگه وقتی گزینه منو شما اختلاف چندانی نداره وقتی گزینه خودت رو بخری نهایتا رضایت بیشتری داری
gigi_alex
28-07-2014, 22:36
دوستان کدوم گارانتی برای lenovo خوبه ؟؟
من سازگار و هماهنگ دیدم .
فرقی دارن با هم ؟؟
بعد گرافیک gt740 و gt840 چقدر تفاوت دارن تو قدرت ؟
آیای تفاوت خیلی زیادی دارن ؟؟
سازگار بهتره
تفاوتی تو قدرت ندارن
hosseinskandari
29-07-2014, 19:30
اینقدر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یا اینقدر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بگرد با ctrl+F اسم گرافیکارو تو لیست :n01:
hosseinskandari
29-07-2014, 19:54
فقط دقت کن دادا... اگه 740m که میدن دستت با پردازنده GK107 باشه از 840m بهتره ... اگه GK208 باشه ضعیفه و 840m بهتره از اون...
gigi_alex
29-07-2014, 23:33
کمی تحقیق کردم تو بازار در مورد e531
میگن کیفیت صفحه نمایش پایینی داره . میگن مثل z510 هست . من خودم z510 دیدم به نظرم کیفیت پایینی نداشت اصلا . خوب بود.
نمیدونم حرف کیو دیگه باور کنم در مورد این لپ تاپ .
یکی میگه تاچ ضعیف داره یکی میگه صداش ضعیفه یکی میگه صفحه نمایش نداره . البته همه ی اینا رو در مورد z510 هم میزنن ولی با اون کار کردم عالی بود .
نمیدونم اینم همینجور یا نه .
hosseinskandari
29-07-2014, 23:50
خب دادا شما اگه صفحشو دیدی و میگی خوبه که دیگه بخر :n02: بحثی نداره..مهم خودتی که برات قابل قبول باشه یا نه...صدای Z510 بهتره فک کنم چون اسپیکر JBL داره... :n01:
amir_t6262
30-07-2014, 13:26
کمی تحقیق کردم تو بازار در مورد e531
میگن کیفیت صفحه نمایش پایینی داره . میگن مثل z510 هست . من خودم z510 دیدم به نظرم کیفیت پایینی نداشت اصلا . خوب بود.
نمیدونم حرف کیو دیگه باور کنم در مورد این لپ تاپ .
یکی میگه تاچ ضعیف داره یکی میگه صداش ضعیفه یکی میگه صفحه نمایش نداره . البته همه ی اینا رو در مورد z510 هم میزنن ولی با اون کار کردم عالی بود .
نمیدونم اینم همینجور یا نه .
اولا به حرف فروشنده ها توجه نکن. ببین خریدارها چی میگن.
در مورد صفحه نمایش z510 همانطور که خودت هم دیدی، صفحه نمایش مات است و شاید خیلی ها خوششان نیاید. خصوصا برای فیلم دیدن یا کار گرافیکی.
صفحه نمایش e531 هم مات است.
اما e531 لپ تاپ به مراتب سخت جان تری نسبت به z510 است. هم صفحه کلیدش و هم خود بدنه اش.
کیفیت صدایش هم باید کمتر از z510 باشه که بلندگوهای JBL داره.
ضمنا در مورد گرافیک z510 دقت کن که 740m است ولی مدل 64 بیتش یعنی GK208.
خب دوستان میشه راهنمایی بکنید که لپ تاپی با همین قدرت e531 اما صفحه نمایش مات نداشته باشه چون من فکر نکنم اصلا زیر نور آفتاب بخوام باش کار کنم :ی
فقط برای تو خونه و لم دادن و فیلم نگاه کردن و بازی کردن و آهنگ گوش دادن و کتاب خوندنه ، راهنمایی بفرمایید که چه مدلی خوبه ، من خودم نظرم روی z510 بود اما صفحه نمایشش زد توی دلم آخه یکی از دوستام خرید:n16:
خب دوستان میشه راهنمایی بکنید که لپ تاپی با همین قدرت e531 اما صفحه نمایش مات نداشته باشه چون من فکر نکنم اصلا زیر نور آفتاب بخوام باش کار کنم :ی
فقط برای تو خونه و لم دادن و فیلم نگاه کردن و بازی کردن و آهنگ گوش دادن و کتاب خوندنه ، راهنمایی بفرمایید که چه مدلی خوبه ، من خودم نظرم روی z510 بود اما صفحه نمایشش زد توی دلم آخه یکی از دوستام خرید:n16:
اگه کیفیت صفحه خوب و صفحه لمسی میخوای flex 15 i5
اگه قدرت سخت افزاری و اسپیکر خوب میخوای z510 i7
Amir_Ariamehr2003
02-08-2014, 18:41
فقط دقت کن دادا... اگه 740m که میدن دستت با پردازنده GK107 باشه از 840m بهتره ... اگه GK208 باشه ضعیفه و 840m بهتره از اون...
سلام اینارو موقع خرید کجا باید چک کنیم
جایی از لبتاب نوشته شده یا نه
Amir_Ariamehr2003
02-08-2014, 18:42
سلام اینارو موقع خرید کجا باید چک کنیم
جایی از لبتاب نوشته شده یا نه
<<DaRk kNiGhT>>
03-08-2014, 15:15
دوست عزیز به طور کلی کارت گرافیک 840M از 740M قوی تر و جدیدتر هست و دارای معماری جدید جیفرس یعنی Maxwell هم هست که موجب بهینه تر شدن گرافیک شده. (مصرف کمتر)
در کل من asus K451LN i5 رو بتون پیشنهاد میدم که گرافیکشم 840 هست و خیلی لپتاپ خوش ساخت و زیباییه و سخت افزارشم خوب هست.
ولی یه ذره سخت گیر میاد.
در ضمن تفاوت LB با LN تو همین گرافیکشونه که چون LN گرافیک بهتری داره پس در کل بهتره.
parsiman
26-09-2014, 13:18
سلام دوستان
سوال 1: بین دو لپ تاپ زیر کدوم رو انتخاب می کنید؟
ASUS K46CB-C
مزیتی که داره: این دستگاه که مدل شناخته شده ای هست و توی بازار مشهور به خوش ساخت است.
ASUS K451LN - B
مزیتی که داره: این دستگاه از پردازنده ی نسل جدید haswell استفاده میکنه و جدیدتره.
سوال 2: دستگاه زیر پردازنده ی i7 با کش 4mb داره. با توجه به اختلاف قیمت حدود 400هزار تومنی باموارد بالا، آیا خریدن آن به نسبت مدل های بالا ارزش داره؟
ASUS K451LN - A
ضمناً
- کاربرد من در حد اداری ، خانگی (برنامه نویسی، آفیس، فتوشاپ ، اینترنت و گاهی گرافیک نهایتا ساخت کلیپ اسلایدشو یا تبدیل ساده کلیپ) هست.
- بودجه تا حدود 2میلیون و نیم مشکلی نداره
- انتخابم فقط asus هست.
پیشاپیش ممنون!
MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 16:51
acer apire v5 پیشنهاد میشه.
با تشکر:n01:
parsiman
26-09-2014, 20:55
acer apire v5 پیشنهاد میشه.
با تشکر:n01:
ترجیح میدم ایسوز باشه،
MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 21:14
ترجیح میدم ایسوز باشه،
دوست خوبم من خودم ایسوس دارم عالیه ولی توی رنج 2.5 محصولات خوبی نمی زنه فقط سری n و g که اونم از 3 میلیون شروع میشه.
باید بدون تعصب تصمیم بگیرید وگرنه انتخاب خوبی نخواهید داشت.
از همه نظر ایسر از لپ تاپ های تو این رنج بهتره.
تضمین می کنم براتون:n06:
parsiman
27-09-2014, 00:18
البته من تعصب خاصی ندارم.
ولی باتوجه به اینکه احتمالاً دستگاه و زیاد جابجا میکنم ، کیفیت ساخت اهمیت خیلی زیادی داره برام.
حتی شاید تاحدی از کانفیگ بگذرم ولی دستگاه خوش ساخت تر باشه.
البته برند acer هم برند مورد تاییدی هست ولی ASUS یک سروگردن بالاتره.
ضمناً شما گفتید « ایسوس دارم عالیه ولی توی رنج 2.5 محصولات خوبی نمی زنه»
نظر بقیه ی دوستان هم همینطوره؟؟؟
بله تا جای که خودم داشتم و دیدم ایسوس روی های ارزن خیلی کار نمکنه و متاسفانه اصلا ساپورت نمیکنه ویوو بوک که ویندوز ۸اورحینال روش هست وقتی ۸.۱ اومد همه داریور هاشو اپ دیت نکرد !! احتمال زیاد تا ویندوز ۹ کلا بیخیالش میشه
کافی شما ی سری ب بخش مشکلات همین فروم بزنی خیلی ها مشکل بایاس دارن که با اپدیت بایاس حل میشه اما ایسوس اپ دیت نمیزنه
من تا حالا بواسطه دوستم که مغازه داره ۵ مورد خرابی شدید این سری های ایسوس را دیدم اگر میخواهید تا تک تک بگویم
MOSTAFA_ABBASI
27-09-2014, 16:54
البته من تعصب خاصی ندارم.
ولی باتوجه به اینکه احتمالاً دستگاه و زیاد جابجا میکنم ، کیفیت ساخت اهمیت خیلی زیادی داره برام.
حتی شاید تاحدی از کانفیگ بگذرم ولی دستگاه خوش ساخت تر باشه.
البته برند acer هم برند مورد تاییدی هست ولی ASUS یک سروگردن بالاتره.
ضمناً شما گفتید « ایسوس دارم عالیه ولی توی رنج 2.5 محصولات خوبی نمی زنه»
نظر بقیه ی دوستان هم همینطوره؟؟؟
از کانفیگ هیچ وقت نگذرید.
در این رنج قیمت ایسر محصولاتش بهتر هست.
بله من لپ تاپی که خریدم 4.4 هستش البته الان 4.2 ولی واقعا عالیه.
در عوض توی این رنج قیمت زیاد تعریفی نداره اینم بگم که سری x تو این قیمت پیشنهاد نمی شه.
البته k551l لپ تاپ خیلی خوبیه و میشه با ایسر مقایسش کرد.
ولی همچنان ایسر رو پیشنهاد می دم.:n06:
parsiman
27-09-2014, 18:34
از کانفیگ هیچ وقت نگذرید.
در این رنج قیمت ایسر محصولاتش بهتر هست.
سلام
کاملا متوجه هستم چی میگید.
حقیقتش این لپ تاپ رو برای شخص خودم نمیخرم بلکه قراره برای دفتر اداره بخرم.
یعنی در اختیار افراد مختلف قرار میگیره، خیلی جابجا میشه، توی کلاس، همایش ها و برنامه های مختلف و در سفر استفاده میشه. خیلی بعیده بخواد برای بازی مورد استفاده قرار بگیره. بنابراین بحث هایی مثل آپدیت درایور گرافیک، آپدیت بایوس، ارتقای ویندوز و .... خیلی برای این کاربرد مطرح نیست. در واقع کیفیت قطعات و ساخت دستگاه مهم تر هست.
از این جهت گفتم کانفیگ در اولویت دوم هست و برند مهم تره.
من می پذیرم که ASUS در این رده قیمت از لحاظ کانفیگ ضعیف تره ولی بعیده این برند با پایین آوردن کیفیت ساخت ، اعتبار خودش رو زیر سوال ببره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.