ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تصفیه با دانشگاه

Kurosh
25-07-2014, 17:30
سلام دوستان

( اگه محل تاپیک مناسب نیست ممنون میشم منتقل کنن مدیران ... )

برای تسویه با دانشگاه محل تحصیل در مقطع کارشناسی، باید تمام وام‌های دریافتی قسط‌بندی بشه و دفترچه قسط دریافت بشه
اما وام ودیعه مسکن دانشجویان متأهل رو باید به صورت یکجا بعد از فراغت از تحصیل تسویه کرد

سؤالم اینجاست که این «بعد از فراغت از تحصیل» منظور همون مقطع کارشناسیه؟ یا بعد از کارشناسی ارشد؟

چون من الان ارشد هم تهران قبول میشم و مهر باید ثبت نام کنم

حالا اگر ودیعه مسکن رو تسویه نکنم، آیا گواهی موقت نمیدن و نمی تونم ارشد ثبت نام کنم؟

یا نه، فراغت از تحصیل بعد از ارشد حساب میشه و میشه اون موقع (یا حداقل وقتی می خوایم دوباره همین وام رو در ارشد بگیریم) تسویه کرد؟

lionf3
25-07-2014, 17:36
سلام
عذر میخوام
منظورتون تسویه حساب هستش آیا؟

Kurosh
25-07-2014, 18:00
سلام

بله دیگه، تسویه حساب با دانشگاه برای اخذ گواهی موقت فارغ التحصیلی

V E S T A
25-07-2014, 19:58
سلام

تا جایی که من اطلاع دارم تسویه حساب های مالی مربوط به زمانی هست که دوره های تحصیلی تون تو دانشگاه خودتون کاملا تموم شده اگر همون دانشگاهی که کارشناسی رو گذروندین ارشد قبول شدین نیازی به تسویه حساب مالی نیست و می تونید گواهی موقت برای ثبت نام رو بگیرین و بعد از اینکه از دوره ارشد فارغ التحصیل شدین تسویه کنید .. ولی اگر دانشگاهی غیر از دانشگاه دوره کارشناسی تون ارشد رو قبول شدین . اول باید با دانشگاه قبلی تسویه حساب مالی کنید تا بهتون گواهی رو بدن .

Ghaioom
15-09-2014, 10:46
ما موندیم چرا دانشگاه بعد تصفیه بستانکاری ما رو هنوزم نَواریزیده! :n23: نمیدونم چند هم هستش حالا.
حوصله رفتن به دانشگاه رو ندارم خسته شدم ازش دور هم هست ولی نه خیلی ها خخخخ :n02:

banii
20-09-2014, 14:40
سلام
عذر میخوام
منظورتون تسویه حساب هستش آیا؟

سلام

بله دیگه، تصفیه حساب با دانشگاه برای اخذ گواهی موقت فارغ التحصیلی
:38:

قضیه چیه کوروش جان؟! چرا اصرار داری بگی تصفیه ؟! :n02:

پ ن : ببخشید بابت اسپم . :n16:

Kurosh
20-09-2014, 15:39