مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید یک ساب مرکزی یا ساخت آن
m_h_fakkary
25-07-2014, 00:57
با سلام خدمت همه عزیزان.
بنده چند وقتی بود هوس کرده بودم برای سرگرمی یک کیت آمپلی فایر تهیه و از اون برای موبایل خودم استفاده کنم.
یه مدتم رفته بودم توی فکر خرید یک سینمای خانوادگی که با توجه به قیمت منصرف شدم. تصمیم گرفتم خودم یک سینمای خانوادگی بسازم:n01:
:n01:الان می خوام یک سیستم تقریبا خوب و ایده ال داشته باشم که هم بتونم برای آهنگ گوش کردن ازش استفاده کنم هم برای تلوزیون دیدن.
هفته پیش جستجویی توی نت کردم که توی سایت دانشمند کیت با کیت سیستم دالبی سوراند 100 وات 5 کاناله ( 2 کانال جلو استریو و دو کانال عقب استریو و یک ساب مرکزی ) روبرو شدم.
خرید کردم و طبق سوالی که کردم فروشنده گفته برای هر کانال می تونم از بلندگوی 20 وات استفاده کنم.( قبل از هرچیز باید بگم اطلاعاتم در این زمینه تقریبا صفر هست، فقط یه سری اطلاعات از توی اینترنت بدست آوردم:n06:) البته میدونم شاید بگید :100 وات؟؟؟؟؟؟ این که خیلی کمه" یکی از سوالاتم اینه که میشه بعد از خروجی هر کانال یک آمپلی فایر دیگه جهت تقویت صدا استفاده کرد؟ مصلا هر کدوم 50 یا 60 وات ؟(نخندین بهم:n13: )
:n06:حالا می خوام یه راهنمایی از دوستان گرامی در مورد انتخاب بلندگو و طرز قرارگیری اونها بگیرم. البته لطفا.
خودم یه جفت اسپیکر از یه ضبط دارم که روی بلندگوهاش نوشته 36 وات 8 اهم. آیا میتونم ازشون استفاده کنم؟
بازم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با تشکر .
Sam.seven
25-07-2014, 01:09
سلام
منم اطلاعات زیادی ندارم ولی ترجیحاً بلندگو هاتون باید از یه شرکت باشه تا صدایی یکدست داشته باشید. تازه دستگاهی داشته باشید که به این 5 تا بخوره. و یه چیز دیگه اینکه اگه بلندگو را خیلی بشتر از توانش ازش کار بکشید اگه خراب نشده صدایی پر از خش و کدر به شما ارائه میده!
راستی میشه الآن بگید دقیقاً چی دارید؟
Afshin405
25-07-2014, 01:56
بهترین پیشنهاد برای شما اینه که از یه تعمیر کاره ماهره اونم صوتی و تصویری کمک بگیرید
بعدشم شما میتونسنید از اسپیکرهای3 تیکه یا 5تیکه کامپیوتر کمک بگیرید هزینه چندانی نداشت درده سره کمتری داشت:n01:////
m_h_fakkary
25-07-2014, 13:11
با سلام خدمت دوستان و تشکر به خاطر جوابشون
دوست عزیز افشین بنده قسد همچین کاری رو هم داشتم ولی طی تحقیقی که کردم فهمیدم اسپیکر های کامپیوتری کیفیت مطلوبی در استفاده برای تلوزیون یا پخش موسیقی با پلیر ندارن. دلیلش رو هم پردازش صدا در کامپیوتر توسط کارت صوتی و سپس انتقال صدا به اسپیکر اعلام کرده بودن که توی تلوزیون یا ضبط یا هر وسیله ی دیگری کارت صوت اونجوری وجود نداره.
و اما سام گرامی الان یک آمپلی فایر 100 وات 5 کاناله و دو بلندگو از یک ضبط که توان 36 وات و مقاومت 8 اهم دارن. بلندگوها کیفیت عالی و صدای مطلوبی دارن.( امتحان کردم)
خیلی سوال پرسیدم و امیدوارم متخصصین و اساتید کمکم کنن.
1.
میشه بعد از خروجی هر کانال یک آمپلی فایر دیگه جهت تقویت صدا استفاده کرد؟ مصلا هر کدوم 50 یا 60 وات
راهنمایی از دوستان گرامی در مورد انتخاب بلندگو و طرز قرارگیری اونها بگیرم
خودم یه جفت اسپیکر از یه ضبط دارم که روی بلندگوهاش نوشته 36 وات 8 اهم. آیا میتونم ازشون استفاده کنم؟در حالی که هر 5 کانال رو داشته باشم( سوالم به خاطر مقامت 8 اهمی بلدگوهاس، فشار به آمپ نمیاد؟)
در مورد ساب مرکزی باید چیکار کنم ؟
لینک خرید آمپلی فایر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam.seven
26-07-2014, 00:36
در مورد طرز قرار گیری، یه چیزی توی این مایه ها: (منبع: ویکی پدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
m_h_fakkary
27-07-2014, 16:48
سلام
میبخشیدا
ولی من وقتی چندتا بحث داغ در مورد ساخت آمپلی فایر و جعبه بلنگو و .... را دیدم گفتم یک جای توپ برای گرفتن راهنمایی پیدا کردم.
ولی ظاهرا اینطوری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان چند روزه یک عالمه سوال پرسیدم ولی به جواب هیچکدوم نرسیدم . البته با تشکر از دوستان که کمی همراهیم کردن.
خواهشا اگه میشه لطف کنین جواب سوالاتمو بدین. ممنون می شم.
:n14::n14::n14:
Sam.seven
27-07-2014, 21:25
برای اینجور کارایی که افراد کمی میکنن، معمولاً باید اولین نفر برای تجربه باشید.
من پیشنهاد اینه قبل از اینکه هزینه کنید، اگر آشنایی دارید که اسپیکری داره که ازش استفاده نمیکنه، یا تعمیرکاری که اسپیکر برای تست داره، ازش اسپیکرو قرض بگیرید و دلتونو به دریا بزنید و سیستمی که میخواهید رو جمع کنید، اگه جواب داد که انشاالله جواب میده، بعدش اسپیکر نو بخرید :n26:
دوست عزیز هر سوالی در مورد سیستم ساخت و طراحی و . . . دارید از اقا حمید بپرسید. خیلی کارش درسته
hamidR15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا تو این انجمن سوالتو بپرس
موفق باشیــــــــــــــــد
m_h_fakkary
29-07-2014, 14:53
سلام به همه و تشکر بابت راهنمایی.
البته من هنوز جواب نگرفتما!!!
1. نظرتون راجع به آمپلی فایرم چیه؟ توضیحاتش توی سایتی خریدم هست
2. آیا میشه برای تقویت خروجی آمپ (که طبق گفته فروشنده 20 وات در هر کانال هست) دوباره یک آمپلیفایر دیگه گذاشت؟
3. من الان دوتا اسپیکر 30 وات 8 اهم دارم، می تونم از همینها استفاده کنم؟ اگه بعدا دو تا اسپیکر دیگه اضافه شد به آمپ فشار نمیاد؟
4. می خوام یه دونه ووفر برای ساب مرکزی بخرم و براش باکس درست کنم.لطفا در مورد مدل و مارکش راهنماییم کنین. چند تا پروژه ساخت باکس توی اینترنت دیدم یه سری اطلاعات دارم ولی نه در مورد بلندگو ها
5. راستی توی آخرین سرچم با یه سری برد همه کاره دی وی دی آشنا شدم البته پست ها خیلی قدیمی بود، اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره راهنماییم کنهو میخوام یکیشو بگیرم باهاش یه پلیر برای آمپلیفایر درست کنم تا سینمای خانوادگیم تکمیل تکمیل بشه.
بازم از همه دوستان تشکر می کنم.
نگین چقدر طرف رو داره. 100 تا سوال پرسیده. البته این سایت ها برای انتقال دانش هستن و عزیزانی در این زمینه ها تجربه دارن لطف می کنن و اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن.
m_h_fakkary
04-08-2014, 17:45
یعنی واقعا کسی نیست که منو راهنمایی کنه؟
Sam.seven
07-08-2014, 17:44
سلام
اینو توی امضای t-jays ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدم:
چند نکته برای خرید و انتخاب آمپ
m_h_fakkary
09-08-2014, 16:01
ممنون دوست عزیز sam
اینجا که کسی ما رو تحویل نگرفت و ما هیچ کدوم از سوالاتمون به جواب نرسید.
چند روز چیش رفتم چندتا مغازه سر زدم برای ووفر. تا بالاخره یه مغازه مخصوص بلندگو پیدا کردم. چند نمونه ووفر بهم نشون داد البته چون خودم بسیار زیاد عجله داشتم فرصت تست نبود. ولی طبق گفته فروشنده مارک های داخل مغازه همه غیر از چینی بود. از جمله یه جفت ووفر خشگل سنگاپوری که گفت سال 79 اونا رو خریده.و فقط همین یه جفت را داره.البته من یدونه نیاز دارم برای ساب مرکزی ولی فروشنده گفت فروش تکی اینو نداره. (شاید هر دوتاشو خریدم)
یه مدل دیگه داشت میگفت ساخت مالزیه. (اینها همش 6 اینچ بود) که صفحه روی بلندگو سفید بود. مثلشو قبلا تو اینترنت دیده بودم. یه مدل دیگه 5.5 اینچی هم داشت.
همونطور که قبلا گفتم خروجی هر کانال از 5 کانال (2تا جلو 2 تا عقب 1 ساب مرکزی) 20 واته. فروشنده مقاومت ووفر ها رو 10 اهم اعلام کرد.
حالا میخواستم ببینم آیا این مقاومت 10 اهم زیاد نیس؟ تأثیری روی آمپلی فایر و یا کیفیت صدا نداره؟
اگه 20 وات برای این ووفرها کمه آیا میتونم با یه آمپلی فایر مونو حداکثر 100 وات این مشکل رو حل کنم؟
ممنون خواهشا جواب بدبن. هرچه سریعتر.
با سلام خدمت همه عزیزان.
بنده چند وقتی بود هوس کرده بودم برای سرگرمی یک کیت آمپلی فایر تهیه و از اون برای موبایل خودم استفاده کنم.
یه مدتم رفته بودم توی فکر خرید یک سینمای خانوادگی که با توجه به قیمت منصرف شدم. تصمیم گرفتم خودم یک سینمای خانوادگی بسازم:n01:
:n01:الان می خوام یک سیستم تقریبا خوب و ایده ال داشته باشم که هم بتونم برای آهنگ گوش کردن ازش استفاده کنم هم برای تلوزیون دیدن.
هفته پیش جستجویی توی نت کردم که توی سایت دانشمند کیت با کیت سیستم دالبی سوراند 100 وات 5 کاناله ( 2 کانال جلو استریو و دو کانال عقب استریو و یک ساب مرکزی ) روبرو شدم.
خرید کردم و طبق سوالی که کردم فروشنده گفته برای هر کانال می تونم از بلندگوی 20 وات استفاده کنم.( قبل از هرچیز باید بگم اطلاعاتم در این زمینه تقریبا صفر هست، فقط یه سری اطلاعات از توی اینترنت بدست آوردم:n06:) البته میدونم شاید بگید :100 وات؟؟؟؟؟؟ این که خیلی کمه" یکی از سوالاتم اینه که میشه بعد از خروجی هر کانال یک آمپلی فایر دیگه جهت تقویت صدا استفاده کرد؟ مصلا هر کدوم 50 یا 60 وات ؟(نخندین بهم:n13: )
:n06:حالا می خوام یه راهنمایی از دوستان گرامی در مورد انتخاب بلندگو و طرز قرارگیری اونها بگیرم. البته لطفا.
خودم یه جفت اسپیکر از یه ضبط دارم که روی بلندگوهاش نوشته 36 وات 8 اهم. آیا میتونم ازشون استفاده کنم؟
بازم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با تشکر .
١-در مورد آمپلي فآيات بيشتر توضيح بده مثلا چه المان هايي داره و اگر مشخصات فني شو داري أونا بذار
٢-خروجي و ورودي آمپلي فاير از نظر امپدانس و قدرت چه مشخصاتي دارن
٣-اسپيكرهاي موجودت دقيقا چي هستن
شما وقتي مي خواي يه سيستم صوتي طراحي كني بايد چند نكته رو در نظر بگيري اول ورودي صدا از چه منبعي تامين ميشه ولتاژ پيك تو پيك ، امپدانس خروجي و ضريب ديستورشن چقدره دوم محل مورد استفاده از نظر مساحت و حجم و همچنين صداهاي مزاحم در چه حديه سوم نوع صداي پخش شده چيه مثلا صداي گوينده يا وكال ، موسيقي يا مثلا فيلم كه تركيبي از حالات ميشه چهارم هدف إيجاد چه كي فئتي از صداست أيا صرفا حجم مناسب صدا كافيه يا مثلا تفكيك خاصي از صدا مده نظرته
در كل بنظرهم مياد هدفت دادن صدا از تلويزيون به تقويت كننده (البته نميدونم از چه نوع خروجي داري استفاده ميكني مثلا خروجي هدفن يا خروجي كامپوننت يا ....)
و دريافت حجم بالاتر صداست
تا يادم نرفته بگم ساخت جعبه براي بلندگوها از خوده بلندگو مهم تر نباشه كمتر نيست
شوال كردي ميشه از اين آمپلي فاير براي داريو يك امپ قوي تر استفاده كرد جوابت از نظر تيوري مثبته ولي طبقات يه تقويت كننده شرايط خاصي داره كه در عمل اين كار به شكلي مي خواي انجام بدي به نتيجه مناسب نميرسونه
١٠٠وات rmsمي تونه خيلي خيلي از چيزي كه فكر ميكوني بيشتر باشه(در جوابه اينكه گفتي ١٠٠ زياد نيست)
با سلام خدمت دوستان و تشکر به خاطر جوابشون
دوست عزیز افشین بنده قسد همچین کاری رو هم داشتم ولی طی تحقیقی که کردم فهمیدم اسپیکر های کامپیوتری کیفیت مطلوبی در استفاده برای تلوزیون یا پخش موسیقی با پلیر ندارن. دلیلش رو هم پردازش صدا در کامپیوتر توسط کارت صوتی و سپس انتقال صدا به اسپیکر اعلام کرده بودن که توی تلوزیون یا ضبط یا هر وسیله ی دیگری کارت صوت اونجوری وجود نداره.
و اما سام گرامی الان یک آمپلی فایر 100 وات 5 کاناله و دو بلندگو از یک ضبط که توان 36 وات و مقاومت 8 اهم دارن. بلندگوها کیفیت عالی و صدای مطلوبی دارن.( امتحان کردم)
خیلی سوال پرسیدم و امیدوارم متخصصین و اساتید کمکم کنن.
1.
میشه بعد از خروجی هر کانال یک آمپلی فایر دیگه جهت تقویت صدا استفاده کرد؟ مصلا هر کدوم 50 یا 60 وات
راهنمایی از دوستان گرامی در مورد انتخاب بلندگو و طرز قرارگیری اونها بگیرم
خودم یه جفت اسپیکر از یه ضبط دارم که روی بلندگوهاش نوشته 36 وات 8 اهم. آیا میتونم ازشون استفاده کنم؟در حالی که هر 5 کانال رو داشته باشم( سوالم به خاطر مقامت 8 اهمی بلدگوهاس، فشار به آمپ نمیاد؟)
در مورد ساب مرکزی باید چیکار کنم ؟
لینک خرید آمپلی فایر:
به به عاشق الکترونیک و سیستم صوتی
دوست عزیز الان گذری پستتو خوندم ؛دیر وقت بود نتونستم کامل بخونم فقط درکل بگم این مدار اون جوری که فکر میکنی جوابگو نیست ۱۰۰ وات .....rms ....
راستی از مداری که تهیه کردی یه چنتای عکس بزار منهم دنبال همچین چیزی میگشتم تا حدودی هم میتونم کمکت کنم
موفق باشی
1. نظرتون راجع به آمپلی فایرم چیه؟ توضیحاتش توی سایتی خریدم هست
2. آیا میشه برای تقویت خروجی آمپ (که طبق گفته فروشنده 20 وات در هر کانال هست) دوباره یک آمپلیفایر دیگه گذاشت؟
3. من الان دوتا اسپیکر 30 وات 8 اهم دارم، می تونم از همینها استفاده کنم؟ اگه بعدا دو تا اسپیکر دیگه اضافه شد به آمپ فشار نمیاد؟
4. می خوام یه دونه ووفر برای ساب مرکزی بخرم و براش باکس درست کنم.لطفا در مورد مدل و مارکش راهنماییم کنین. چند تا پروژه ساخت باکس توی اینترنت دیدم یه سری اطلاعات دارم ولی نه در مورد بلندگو ها
5. راستی توی آخرین سرچم با یه سری برد همه کاره دی وی دی آشنا شدم البته پست ها خیلی قدیمی بود، اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره راهنماییم کنهو میخوام یکیشو بگیرم باهاش یه پلیر برای آمپلیفایر درست کنم تا سینمای خانوادگیم تکمیل تکمیل بشه.
بازم از همه دوستان تشکر می کنم.
نگین چقدر طرف رو داره. 100 تا سوال پرسیده. البته این سایت ها برای انتقال دانش هستن و عزیزانی در این زمینه ها تجربه دارن لطف می کنن و اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن.
۱- دوست عزیز همونطور که عرض کردم این آمپ اون توانی روکه میگن نداره
۲-خیییییر رو این جریان مانور نده که مثال آب در هاون کوبیدنه
۳-میتونی استفاده کنی ----بسته به توان بلندگو وامپت داره
۴-با توجه به قدرت امپلیت زیاد رو ساب هزینه نکن .یه ساب معمولی با توان مناسب باید در نظر بگیری
۵-
برد همه کاره دی وی دی که نمیدونم چیه ولی برد آماده یو اس بی ؛( هم صوتی وهم تصویری) موجوده میتونی تهیه وجاگذاری کنی
۶-عکس یادت نره موفق باشی
m_h_fakkary
12-08-2014, 19:54
سلام خدمت همه دوستان و با عرض پوزش به خاطر جواب دیر.
آخه دارم مربی گری میگیرم. فردا هم امتحان دارم مشغول مطالعه بودم.
بازم معذرت می خوام.
m_h_fakkary
12-08-2014, 20:07
خدمت دوست عزیزمون sastwhc عرض کنم که مشخصات آمچلی فایر طبق چیزی که روی کتابچش نوشته:
• قدرت خروجی 100 وات RMS ( 100w in 4 ohm & 80 w in 8ohm(
• 3 آی سی قدرت ( که TDA2004 هست)
• 2 آی سی فیلتر و درایو ( TL071 و TL072)
• محدوده فرکانسی 10 هرتز تا 35 کیلو هرتز
• مدار تنظیم جریان داخلی
• تشخیص هوشمند امپدانس خروجی
• تغذیه 12 ولت 8 آمپر ( البته روی برد دو تا ورودی که یک 12 ولت Ac و دیگری 9 ولت Acهست وجود داره و گفته شده باید هردو وصل بشه)
• T.H.D = 0.2% in 50 w
• Input impedanse = 20 k
اسپیکر ها هم از یه ضبط قدیمی هست (البته فعلا) برای شروع انتخاب کردم اگه آمپ راضی کننده بود خودم براش اسپیکر میسازم.
روی بلندگوهای اسپیکر زده : بزرگ = 30وات 8 اهم کوچک 5 وات 8 اهم
از این کیت بیشتر برای آهنگ میخوام استفاده کنم(با برد همه کاره دی وی دی یا USB پلیر ) البته به تلوزیون هم صد در صد وصل می کنم برای فیلم. LED ما خروجی هدفون نداره (خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!) ولی یه دونه خروجی Coaxial یک Pc Audio و Component
ورودی آمپلی فایر ورودی استریو هستش.( اگه بگین چجوری باید با موارد فوق LED رو به آمپ متصل کنم ممنون میشم)
m_h_fakkary
12-08-2014, 20:19
این هم یک سری عکس از کیت آمپ البته هنوز تکمیل نشده.
m_h_fakkary
12-08-2014, 20:28
سلام خدمت حسین آقا
ممنون بابت راهنمایی. و تشکر از تشویق
میخواستم بدونم که آیا شما با این برد کار کردین یا از نزدیک دیدین که میگین توان زیادی نداره و جوابگو نیست ؟!؟
یا معیار خاصی برای این صحبت دارین( اگه میشه راهنمایی کنین)
آخه صحبتتون کاملا برخلاف آقای sastwhc (اسمشون رو نمیدونم) هست که گفتن 100 وات RMS خیلی میتونه خوب باشه!!!!
در مورد ساب هم من فعلا فقط چندتا بلندگو دیدم. ضمنا فکر نکنم 20000 تومن هزینه زیادی باشه!! سوالم در مورد مقاومت بلندگوها (10 اهم ) بود به خاطر همین!!! گفتم برای 20 وات خروجی 10 اهم زیاد نیست؟؟ اگه هست یه گزینه مناسب پیدا کنم اگه نیست که همینو بخرم.
ممنون میشم تو این پروژه همراهیم کنین.
بازم تشکر
عکس هم گزاشتم
m_h_fakkary
12-08-2014, 20:30
راستی بابت کیفیت عکس ها معذرت
داشتم با موبایلم می گرفتم شارژش تموم شد، مجبور شدم با وبکم لپ تاپ بگیرم.
سلام خدمت حسین آقا
ممنون بابت راهنمایی. و تشکر از تشویق
میخواستم بدونم که آیا شما با این برد کار کردین یا از نزدیک دیدین که میگین توان زیادی نداره و جوابگو نیست ؟!؟
یا معیار خاصی برای این صحبت دارین( اگه میشه راهنمایی کنین)
آخه صحبتتون کاملا برخلاف آقای sastwhc (اسمشون رو نمیدونم) هست که گفتن 100 وات RMS خیلی میتونه خوب باشه!!!!
در مورد ساب هم من فعلا فقط چندتا بلندگو دیدم. ضمنا فکر نکنم 20000 تومن هزینه زیادی باشه!! سوالم در مورد مقاومت بلندگوها (10 اهم ) بود به خاطر همین!!! گفتم برای 20 وات خروجی 10 اهم زیاد نیست؟؟ اگه هست یه گزینه مناسب پیدا کنم اگه نیست که همینو بخرم.
ممنون میشم تو این پروژه همراهیم کنین.
بازم تشکر
عکس هم گزاشتم
خوب کردی تصویر گذاشتی ........عزیز ظاهرا منظور منو متوجه نشدی !
دوست من
100 وات RMS واسه یه سیستم خونگی توان بسیار خوب وبالاییه :n19:
متاسفانه مدار شما این توانو نداره نمیدونم شاید ۳۰ یا۴۰ RMS بتونه بده ؛چرا که برق ۱۲ ولت نمیتونه این قدرتو تامین کنه .
شاید با خودت بگی این همه آمپهای پرقدرت که با برق ۱۲ ولتی ماشین کار میکنن پس چیه؟؟؟؟؟؟؟
آره دوست من آمپلی فایر خودرو هم با برق ۱۲ کار میکنه ولی مدارشون طوری طراحی شده که برق ۱۲ رو به ۵۰ ؛ ۶۰ یا ۷۰ ولت با آمپر بالا تبدیل میکنه
مداری که ۱۰۰ وات RMS باشه حداقل ۵۰ ولت تغذیه دوبل احتیاج داره:n04: البته
باید دوستان دیگه ای هم که مهارت دارن بیانو نظر بدن
حالا خدایی نکرده نمیخوام نا امیدت کنم از آدمای خودکفا وخلاق خوشم میاد منم چندین بار از این کیتهای استریو استفاده کردم ؛ البته خرابکاری هم زیاد کردم
حالا شما این سیستمو جمع کن منم تا جایی که معلوماتم اجازه بده کمکت میکنم انشاا... خوب جواب داد من هم میگیرم
ناگفته نمونه با وضعیت خونه های آپارتمانی امروزی ۱۰ وات RMS هم زیادیه
تا یادم نرفته بگم تغذیه خیلی مهمه ٬ یه ترانس خوب وقوی تهیه کن که مشکل کمبود ولتاژ نداشته باشی والا سیستمت درایو نمیشه ومتنفرت میکنه
اینم دیتا شیت آیسی TDA2004 حالا دیگه دقیق میتونی محاسبه کنی
m_h_fakkary
13-08-2014, 05:43
سلام به همه
آهان حالا متوجه شدم.من فکر کردم منظور شما 100 واته!!
البته باید بگم اصلا اهل صدای شیشه لرزون و همسایه خبر کن نیستم!!!!!!!!! چون نه اعصابش رو دارم نه خونه جواب میده.
فقط میخوام آهنگ ها رو با کیفیت عالی و صدای نسبتا خوب که صدا از در خونه بیرون نره گوش بدم. یا مثلا فیلمهای تلوزیون رو
راستی همونطور که گفتم این کیت یه ترانس 12 ولت 8 آمپر و یه ترانس 9 ولت 1 آمپر نیاز داره. آیا با این حال بازم همون 30 یا 40 واته؟ اصلا چرا دوتا ؟ کسی میدونه؟!؟!
m_h_fakkary
13-08-2014, 05:49
دست شمام درد نکنه آقای sastwhc بابت دیتا شیت
قبلا گرفته بودم این رو . ولی چون رشته اصلیم مکانیک سیالاته و از روی علاقه الکترونیک کار میکنم خیلی چیز زیادی دستگیرم نشد!!!
اگه میشه یه توضیح مختصر لطف کنین.
راستی در مورد خروجی های LED (یه دونه خروجی Coaxial یک Pc Audio و Component) و ورودی آمپلی فایر (استریو) باید چیکار کنم؟
خدمت دوست عزیزمون sastwhc عرض کنم که مشخصات آمچلی فایر طبق چیزی که روی کتابچش نوشته:
• قدرت خروجی 100 وات RMS ( 100w in 4 ohm & 80 w in 8ohm(
• 3 آی سی قدرت ( که TDA2004 هست)
• 2 آی سی فیلتر و درایو ( TL071 و TL072)
• محدوده فرکانسی 10 هرتز تا 35 کیلو هرتز
• مدار تنظیم جریان داخلی
• تشخیص هوشمند امپدانس خروجی
• تغذیه 12 ولت 8 آمپر ( البته روی برد دو تا ورودی که یک 12 ولت Ac و دیگری 9 ولت Acهست وجود داره و گفته شده باید هردو وصل بشه)
• T.H.D = 0.2% in 50 w
• Input impedanse = 20 k
اسپیکر ها هم از یه ضبط قدیمی هست (البته فعلا) برای شروع انتخاب کردم اگه آمپ راضی کننده بود خودم براش اسپیکر میسازم.
روی بلندگوهای اسپیکر زده : بزرگ = 30وات 8 اهم کوچک 5 وات 8 اهم
از این کیت بیشتر برای آهنگ میخوام استفاده کنم(با برد همه کاره دی وی دی یا USB پلیر ) البته به تلوزیون هم صد در صد وصل می کنم برای فیلم. LED ما خروجی هدفون نداره (خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!) ولی یه دونه خروجی Coaxial یک Pc Audio و Component
ورودی آمپلی فایر ورودی استریو هستش.( اگه بگین چجوری باید با موارد فوق LED رو به آمپ متصل کنم ممنون میشم)
مدار مجتمع طبقه پاورت روي لود ٤اهمي ٦/٥وات و روي لود ١/٤اهمي ١٠ وات حداكثر خروجي داره كه البته زيادم بد نيست و براي يه هال متوسط در حدود ٢٠ متري با نويز معمول خونگي قابل استفاده است،ديستورشن اين اي سي متوسطه بين ٠/٢تا ٠/٣ درصد البته اين در صورتيكه كه ساخت سانيو باشه اگه ساخت كمپاني هاي متفرقه باشه مخصوصا دستورشنش خيلي خراب ميشه،١٢ ولت براي درايوش زياد مناسب نيست روي ١٤تا١٨ حساب كن(در اين صورت مقاومت هاي بياس بايد دوباره محاسبه شوند)tl071بهتره از يه كمپاني خوب باشه مثل سانيو يا پاناسونيك يا تگزاس اينسترومنت گچه نويز طبقه پاور ٢٠ برابره و شايد نشه حداكثر استفاده از نوسازه پايين اين اس سي برد
در ضمن تأثير جعبه و رعايت ديناميك صدا خيلي خيلي مهمه و حتي با اسپيكرهاي عالي و بدون يه جعبه(رفل كتور اكوستيك)مناسب نميشه از كيفيت اسپيكرهاي سود برد،موفق باشي
پ،ن
من باشم از اسپيكرهاي با امپدانس زيرت ٤استفاده ميكنم با ٨ اهمي شايد توان خروجي در حدود ٢تا ٢/٥وات كم بشه
دست شمام درد نکنه آقای sastwhc بابت دیتا شیت
قبلا گرفته بودم این رو . ولی چون رشته اصلیم مکانیک سیالاته و از روی علاقه الکترونیک کار میکنم خیلی چیز زیادی دستگیرم نشد!!!
اگه میشه یه توضیح مختصر لطف کنین.
راستی در مورد خروجی های LED (یه دونه خروجی Coaxial یک Pc Audio و Component) و ورودی آمپلی فایر (استریو) باید چیکار کنم؟
معمولا سينمائية خانگي ورودي شو از سوري مثل تيونر يا رسيور ميگيره ولي خب ميشه از خروجي تلويزيون هم استفاده كرد كه بايد بخصوص به تطبيق امپدانس دقت كني اگه خروجي pc audio و نه ورودي وجود داشته از همون ميشه نتيجه عالي گرفت اگه خواستي منوال تلويزيون رو بررسي كه و مشخصات شو برام بذار تا صحبت كنيم
سلام به همه
آهان حالا متوجه شدم.من فکر کردم منظور شما 100 واته!!
البته باید بگم اصلا اهل صدای شیشه لرزون و همسایه خبر کن نیستم!!!!!!!!! چون نه اعصابش رو دارم نه خونه جواب میده.
فقط میخوام آهنگ ها رو با کیفیت عالی و صدای نسبتا خوب که صدا از در خونه بیرون نره گوش بدم. یا مثلا فیلمهای تلوزیون رو
راستی همونطور که گفتم این کیت یه ترانس 12 ولت 8 آمپر و یه ترانس 9 ولت 1 آمپر نیاز داره. آیا با این حال بازم همون 30 یا 40 واته؟ اصلا چرا دوتا ؟ کسی میدونه؟!؟!
براي اينكه با حذف بخش رگولاتوري كمي كيت ارزونتر بشه :n27::n07::n07:
m_h_fakkary
15-08-2014, 00:33
مدار مجتمع طبقه پاورت روي لود ٤اهمي ٦/٥وات و روي لود ١/٤اهمي ١٠ وات حداكثر خروجي داره كه البته زيادم بد نيست و براي يه هال متوسط در حدود ٢٠ متري با نويز معمول خونگي قابل استفاده است،ديستورشن اين اي سي متوسطه بين ٠/٢تا ٠/٣ درصد البته اين در صورتيكه كه ساخت سانيو باشه اگه ساخت كمپاني هاي متفرقه باشه مخصوصا دستورشنش خيلي خراب ميشه،١٢ ولت براي درايوش زياد مناسب نيست روي ١٤تا١٨ حساب كن(در اين صورت مقاومت هاي بياس بايد دوباره محاسبه شوند)tl071بهتره از يه كمپاني خوب باشه مثل سانيو يا پاناسونيك يا تگزاس اينسترومنت گچه نويز طبقه پاور ٢٠ برابره و شايد نشه حداكثر استفاده از نوسازه پايين اين اس سي برد
در ضمن تأثير جعبه و رعايت ديناميك صدا خيلي خيلي مهمه و حتي با اسپيكرهاي عالي و بدون يه جعبه(رفل كتور اكوستيك)مناسب نميشه از كيفيت اسپيكرهاي سود برد،موفق باشي
پ،ن
من باشم از اسپيكرهاي با امپدانس زيرت ٤استفاده ميكنم با ٨ اهمي شايد توان خروجي در حدود ٢تا ٢/٥وات كم بشه
بازم سلام
این توضیحات خیلی کامل و جامع بودن ولی یه کمی برای من سنگین!!!!!!
با معذرت فراوان ، اولا در مورد اعداد (توی اعداد آیا توان پنج ممیز شش دهم یا شش و نیم هست؟ یا مثلا لود چهار و یک دهم یا یک و چهار دهم؟(اصلا لود چی هست؟ و چجوری حساب میشه؟ اگه خیلی تخصصیه بیخیال (-: )
سالن خونه من 40 متریه (10 در 4) برای این سالن چطوره؟
میگردم دنبال بلندگوی زیر 4 اهمی قربان. در مورد ووفر چیکار کنم؟ چند اینچی بگیرم؟
m_h_fakkary
15-08-2014, 00:48
همین الان با هر زحمتی بود بالاخره مدار را تمومش کردم.
فقط منبع تغذیه ندارم! رفتم قیمت گرفتم گفتن 12 ولت 8 آمپر 55000 تومان سیم چیپی میکنن !!!!!!! فکر کنم با اون 9 ولتی باید 70 – 80 هزار تومن پیاده بشم!!!! )-:
البته توصیه شده برای کیت از سیم شیلد دار استفاده بشه که این رو هم باید تهیه کنم. (تأثیری داره واقعا؟ )
امیدوارم جواب بگیرم. تا الان که حدود 100 هزار هزینه کردم و فکر کنم 100 هزار دیگه منتظم هست!!!
بازم سلام
این توضیحات خیلی کامل و جامع بودن ولی یه کمی برای من سنگین!!!!!!
با معذرت فراوان ، اولا در مورد اعداد (توی اعداد آیا توان پنج ممیز شش دهم یا شش و نیم هست؟ یا مثلا لود چهار و یک دهم یا یک و چهار دهم؟(اصلا لود چی هست؟ و چجوری حساب میشه؟ اگه خیلی تخصصیه بیخیال (-: )
سالن خونه من 40 متریه (10 در 4) برای این سالن چطوره؟
میگردم دنبال بلندگوی زیر 4 اهمی قربان. در مورد ووفر چیکار کنم؟ چند اینچی بگیرم؟
منظور از لود مجموع امپدانس بلندگو هايي است كه به هر خروجي وصل ميشه با همون قوانين سري موازي مقاومت هم به طور تقريبي قابل محاسبه است
فرض كنيد كه شما يك عدد تؤي تر ٤اهمي و يك عدد فول رنج ٤ اهمي داشته باشيد بايد أولا أنها را موازي با هم ببنديد البته بهتر است از يك مدار پاسيو تقكيك فركانس كه بهش كراس اور ميگن استفاده كنيد تا فركانس ها بالا به تويتر و بقيه به فول رنج يا ووفر أعمال بشه همين كار بسادگي كيفيت صدا رو بشكل محسوسي بهتر ميكنه
شما بايد بشكلي از تويتر ،ميد رنج ، ووفر حتي ساب ووفر استفاده كنيد كه مجموع امپدانس بين ١/٤اهم تا٤اهم قرار بگيره،امپليفايري كه انتخاب كردين ديستورشن بالايي داره بهمني بيشتر مناسب ماشيته تا منزل ولي خب زياد هم مهم نيست روي امپدانس ١/٤ اهم خروجي ١٠ واتي امپليفاير كاملا براي پ ر كردن ٤٠متر كافيه ولي انتظار بيشتره نبايد ازش داشته باشي چون اصولا در حداكثر توان حداكثر ديستورشن و خرابي صدا رو داريم پس بهتره از توان هاي پايين تر استقاده كرد (شايد براي هدف شما يه آمپلي فاير با سري stkمناسب تر مي يود)
در مورد اينچ بايد تأكيد كنم به فكر ساخت جعبه براش باشين بدون جعبه يا همون اكوستيك بأكس مناسب شما حتي به نصف خروجي واقعي بلندگو ها نميرسي پس بهتره از روي شكل و اندازه قابل استفاده در منزل اول محاسبات رو انجام بدي بعد دنبال بلندگو بري و احتمالا در آخر با توجه به بلندگو هاي تهيه شده دوباره محاسبه اكوستيك بأكس رو تكرار كني با توجه به توان آمپلي فاير نياز به بلندگوهاي گران قيمت نداري
همین الان با هر زحمتی بود بالاخره مدار را تمومش کردم.
فقط منبع تغذیه ندارم! رفتم قیمت گرفتم گفتن 12 ولت 8 آمپر 55000 تومان سیم چیپی میکنن !!!!!!! فکر کنم با اون 9 ولتی باید 70 – 80 هزار تومن پیاده بشم!!!! )-:
البته توصیه شده برای کیت از سیم شیلد دار استفاده بشه که این رو هم باید تهیه کنم. (تأثیری داره واقعا؟ )
امیدوارم جواب بگیرم. تا الان که حدود 100 هزار هزینه کردم و فکر کنم 100 هزار دیگه منتظم هست!!!
بايد سفارش يه ترانه با آمپرازول مناسب با خروجي ٩و ١٢بدي در آمپلي كه گفته من يه كمي مشكوكم زياد نميفهمم چرا از ولتاژ پايين و آمپر بالا استفاده كرده از أون كذشته متوجه نشدم براش رگولاتوري پيش بيني كرده يا نه(اي سي ٧٨١٢،٧٨٠٩)در هر حال شايد بتوني از يه پاور كامپيوتر كهنه استفاده كني كه هم خيلي ارزونتره هم خروجي رگوله داره شايد با ٥تومن بتوني تهيه أش كني(پاور AT)
شايدم طراحي اصلا براي استفاده در ماشين بهينه شده باشه منظورم استقاده از ١٢ ماشين با آمپر بالاست
براي طراحي جعبه ميتوني از سينمائ خانگي برندهاي أصلي ايده بگيري
در هر حال خوبيش اينه كلي چيز ياد ميگيري
m_h_fakkary
15-08-2014, 01:42
منظور از لود مجموع امپدانس بلندگو هايي است كه به هر خروجي وصل ميشه با همون قوانين سري موازي مقاومت هم به طور تقريبي قابل محاسبه است
فرض كنيد كه شما يك عدد تؤي تر ٤اهمي و يك عدد فول رنج ٤ اهمي داشته باشيد بايد أولا أنها را موازي با هم ببنديد البته بهتر است از يك مدار پاسيو تقكيك فركانس كه بهش كراس اور ميگن استفاده كنيد تا فركانس ها بالا به تويتر و بقيه به فول رنج يا ووفر أعمال بشه همين كار بسادگي كيفيت صدا رو بشكل محسوسي بهتر ميكنه
شما بايد بشكلي از تويتر ،ميد رنج ، ووفر حتي ساب ووفر استفاده كنيد كه مجموع امپدانس بين ١/٤اهم تا٤اهم قرار بگيره،امپليفايري كه انتخاب كردين ديستورشن بالايي داره بهمني بيشتر مناسب ماشيته تا منزل ولي خب زياد هم مهم نيست روي امپدانس ١/٤ اهم خروجي ١٠ واتي امپليفاير كاملا براي پ ر كردن ٤٠متر كافيه ولي انتظار بيشتره نبايد ازش داشته باشي چون اصولا در حداكثر توان حداكثر ديستورشن و خرابي صدا رو داريم پس بهتره از توان هاي پايين تر استقاده كرد (شايد براي هدف شما يه آمپلي فاير با سري stkمناسب تر مي يود)
در مورد اينچ بايد تأكيد كنم به فكر ساخت جعبه براش باشين بدون جعبه يا همون اكوستيك بأكس مناسب شما حتي به نصف خروجي واقعي بلندگو ها نميرسي پس بهتره از روي شكل و اندازه قابل استفاده در منزل اول محاسبات رو انجام بدي بعد دنبال بلندگو بري و احتمالا در آخر با توجه به بلندگو هاي تهيه شده دوباره محاسبه اكوستيك بأكس رو تكرار كني با توجه به توان آمپلي فاير نياز به بلندگوهاي گران قيمت نداري
واقعا ممنون، گل کاشتین جناب
الان داشتم دیتا شیت آی سی رو میدیدم. با توجه به توضیحات شما تقریبا متوجه خیلی چیزها شدم. همونطور که شما گفتین با لود 2 اهم توان خروجی رو 10 وات زده ولی نوشته برای هر کانال ، آیا این یعنی مثلا محموع توان دو بلندگوی جلو میشه 20 وات دیگه؟
در مورد آمپ چون به اندازه الان اطلاعات نداشتم فقط به گفته فروشنده که گفته بود برای سینمای خانگی اعتماد کردم!!! نهایتا اگه جواب نداد میذارمش توی ماشین :-D
صد در صد از کراس اور استفاده می کنم. در مورد باکس هم متوجه هستم. البته گفتم اول یه بلندگوی مناسب تهیه کنم و بعد با توجه به اون باکس رو طراحی کنم. راستی ساب ووفر با ووفر چه فرقی میکنه؟ برای این ساب مرکزی کدوم رو استفاده کنم؟
m_h_fakkary
15-08-2014, 01:58
بايد سفارش يه ترانه با آمپرازول مناسب با خروجي ٩و ١٢بدي در آمپلي كه گفته من يه كمي مشكوكم زياد نميفهمم چرا از ولتاژ پايين و آمپر بالا استفاده كرده از أون كذشته متوجه نشدم براش رگولاتوري پيش بيني كرده يا نه(اي سي ٧٨١٢،٧٨٠٩)در هر حال شايد بتوني از يه پاور كامپيوتر كهنه استفاده كني كه هم خيلي ارزونتره هم خروجي رگوله داره شايد با ٥تومن بتوني تهيه أش كني(پاور AT)
شايدم طراحي اصلا براي استفاده در ماشين بهينه شده باشه منظورم استقاده از ١٢ ماشين با آمپر بالاست
براي طراحي جعبه ميتوني از سينمائ خانگي برندهاي أصلي ايده بگيري
در هر حال خوبيش اينه كلي چيز ياد ميگيري
سوالاتی که پرسیدین رو الان برای فروشنده ارسال کردم. وقتی جواب دادن حتما اعلام میکنم.
رگولاتوری در مدار تعبیه نشده، فقط یه دونه بریج 15 آمپری سر راه تغذیه 12 ولتی هست (فکر کنم چون تغذیه مدار Ac ه )
در مورد پیز یادگرفتن که واقعا عالیه. الان کلی اطلاعات در مورد صوت یادگرفتم که امیدوارم بتونم ازش بهره ببرم و بعدش بتونم داشته هام رو در اختیار دیگران بذارم. ان شاء الله
در مورد سیم نظری دارین؟ گفتن شیلد دار ؟ آیا مهمه ؟
m_h_fakkary
15-08-2014, 02:04
این هم چندتا عکس
m_h_fakkary
15-08-2014, 09:59
راستی دوستان عزیز یه سوال:
همه ی خازن های مصرفی توی برد 50 ولت هستش مخصوصا یه خازن 4700 میکروفارادی توی ورودی 12 ولت بعد دیود بریج.
آیا این خازن ها مشکل کمبود ولتاژ (که قبلا گفته شد به خاطر ولتاژ پایین توان ورودی هم پایینه) رو حل نمی کنه؟ از سوال تعجب نکنین!! من رشته ام مکانیکه!! الکترونیک نیست که !!!
ضمنا همونطور که دوست عزیزمون sastwhc گفتن، شاید بشه از پاور کامپیوتر برای منبع تغذیه مدار استفاده کرد.
میخواستم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد (تأمین ولتاژ با آمپراژ مورد نیاز «12 ولت 8 آمپر و 9 ولت 1 آمپر») راهنمایی کنه یا مثلا لینکی برای راهنمایی بذارین.
بسیار ممنون میشم.
:n12::n12::n12:
سوالاتی که پرسیدین رو الان برای فروشنده ارسال کردم. وقتی جواب دادن حتما اعلام میکنم.
رگولاتوری در مدار تعبیه نشده، فقط یه دونه بریج 15 آمپری سر راه تغذیه 12 ولتی هست (فکر کنم چون تغذیه مدار Ac ه )
در مورد پیز یادگرفتن که واقعا عالیه. الان کلی اطلاعات در مورد صوت یادگرفتم که امیدوارم بتونم ازش بهره ببرم و بعدش بتونم داشته هام رو در اختیار دیگران بذارم. ان شاء الله
در مورد سیم نظری دارین؟ گفتن شیلد دار ؟ آیا مهمه ؟
ورودي حتما بايد شيلا باشه ،حتما وگرنه نويز ميندازه
راستی دوستان عزیز یه سوال:
همه ی خازن های مصرفی توی برد 50 ولت هستش مخصوصا یه خازن 4700 میکروفارادی توی ورودی 12 ولت بعد دیود بریج.
آیا این خازن ها مشکل کمبود ولتاژ (که قبلا گفته شد به خاطر ولتاژ پایین توان ورودی هم پایینه) رو حل نمی کنه؟ از سوال تعجب نکنین!! من رشته ام مکانیکه!! الکترونیک نیست که !!!
ضمنا همونطور که دوست عزیزمون sastwhc گفتن، شاید بشه از پاور کامپیوتر برای منبع تغذیه مدار استفاده کرد.
میخواستم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد (تأمین ولتاژ با آمپراژ مورد نیاز «12 ولت 8 آمپر و 9 ولت 1 آمپر») راهنمایی کنه یا مثلا لینکی برای راهنمایی بذارین.
بسیار ممنون میشم.
ولتاژ ذكر شده حداكثر ولتاژ مجاز براي خازن رو ذكر ميكنه و نه ولتاژ كار كرد المان رو
چرا مدار سه تا آي سي با شكل ظاهري tda2005داره؟ اگر از حالت بريج استقاده شده باشه هر كانال مي تونه تا ١٠ وآت خروجي بده
مهم تر اينكه حتما بايد اي سي ها رو به هيت سينك بزرگي ببندي تا گرما باعث اسيب نشه
اگر خواستي از ترانس استفاده كني از يه سلونوييد ١٥ميلي هانري بعنوان هام گير و يه رگولاتور براي تثبيت ولتاژ استفاده كن
m_h_fakkary
16-08-2014, 15:08
در مورد سیم حتما.
آی سی های مدار همونطور که قبلا گفتم tda2004 هستن. فروشنده اطمینان داد که فاریکی هستن.
دنبال هیت سینک هم گشتم چندجا پیدا نکردم!!! تو فکرش هستم برای جعبه آمپلی فایر هم یه دونه فن گذاشتم.
در مورد بریج نمیدونم اصلا چی هست!!! چجوری میتونم بفهمم بریج شده یا نه؟!؟
الانم فقط منتظر منبع جریان هستم. هنوز نمیدونم چیکار کنم!! بعضی ها گفتن از منبع های سوییچینگ استفاده کن که هم رنج ولتاژ و آمپراژ وسیعی دارن هم کوچیک تر و بی دردسر ترن.
از تو فکر ترانس اومدم بیرون دردسرش زیاده. مهمتر از همه وقتی اندازه ترانس موزد نیاز را دیدم جام کردم!!!
اگه یه دونه منبع 12 ولت 8 آمپر (توی بازار دیدم) بگیرم میتونم ازش برای ورودی 9 ولت 1 آمپر هم استفاده کنم؟ یا باید منبع جدا بگیرم؟!؟ اگه میشه باید چیکار کنم؟
راستی هر دو ورودی مدار Ac هست!!! منبع هم باید حتما Ac باشه؟!؟
m_h_fakkary
16-08-2014, 15:11
توی این پست هم فقط میخوام از جناب آقای sastwhc تشکر کنم که واقعا راهنمایی های فوق العاده ای کردن!! یه جورایی دنبال کننده کار ما هستن.
تشکر تشکر تشکر
m_h_fakkary
16-08-2014, 20:24
سلام.
سوالاتی در مورد کیت از فروشنده پرسیده بودم که جواباشون رو داده میذارم شاید جالب باشه!!
1- در مورد ترانس گفتین12 ولت 6 تا 10 آمپر ؟ بالاخره چقدر؟ کدومش بهتره؟
2- طبق تحقیق بنده توان خروجی این مدار رو در هر کانال حداکثر 10 وات محاسبه کردن!!!!! پس چرا شما میگین 20 وات؟!؟ منظور بدی ندارم، میخوام بدونم چرا این اختلاف وجود داره؟
3- آیا مقدار ولوم ها (50 کیلو گرفتم) درست هست؟
4- آی سی 071 ساخت چه شرکتی هست؟
5- چرا دو عدد ترانس برای مدار منظور شده؟ و چرا با ولتاژ پایین و آمپراژ بالا؟
6- آیا میتونم از پاور کامپیوتر برای تغذیه مدار استفاده کنم؟
m_h_fakkary
16-08-2014, 20:25
و اما جواب ها
با سلام
1- جریان 8 امپر بهتر هست - 6 تا 10 گفته شده تا هر ترانسی داشتید استفاده کنید و لازم به سوال نباشد -
2- در مورد بریج کردن هم تخقیق کنید
3- مقدار ولومها میتواند 10 یا 20 یا 50 کیلو باشد . 10 کیلو بهتر هست
5- شرکتهای زیادی ان را تولید میکنند ( ایرانی خیر خارجی )
بجای خازن 4700 در بسته عنوان شده 220 میکرو - اگر به کاتالوگ دقت کنید جایگزینها را بهتر خواهید شناخت
------------------------
قسمت جریان بالا برای امپلی فایر میباشد
قسمت جریان پائین برای پری امپلی که تغذیه انها دوبل هست
شما میتوانید ترانسی استفاده کنید که یک 12 ولت و یک 9 ولت به شما بدهد تا نیاز به 2 ترانس نداشته باشید
اگر پاور کامپیوتر این دو ولتاز را به شما میدهد بله استفاده کنید
ولتاز 9 ولت میتواند از 6 تا 12 ولت هم باشد و مشکلی نخواهد داشت
سوال کنید بهتر هست مشکلی نیست
m_h_fakkary
16-08-2014, 20:27
حالا می خوام نظر دوستان رو هم بدونم .
تازه فهمیدم 1. مدار بریج شده 2 . پری آمپلی فایر هم داره
راستی ولوم های 50 کیلویی مشکل ایجاد نکنن!!
عجب جوابهايي
اگر تغذيه tl071 و tl072 دوبل باشه كه شما به ترانس دوبل ٩ولت احتياج داري و سري ٩ولت مشكل را حل نميكنه
ميزان ولوم ورودي معمولا در تطبيق امپدانس ورودي دخالت داره يه سوال أيا نقشه دياگراماتيك مدار موجوده؟
m_h_fakkary
17-08-2014, 21:09
عجب جوابهايي
ميزان ولوم ورودي معمولا در تطبيق امپدانس ورودي دخالت داره يه سوال أيا نقشه دياگراماتيك مدار موجوده؟
سلام.
منظورتون رو میتونم دقیق تر بدونم!! ولوم ها دقیقا چه کاری انجام میدن؟ کم و زیاد بودنشون چه تأثیری داره؟
اگه منظورتون تصویر پشت یرد هست نه!!
ولی یدونه اگه بخواین میتونم خودم بگیرم بذارم. میتونم بپرسم برای چی می خواین؟
m_h_fakkary
18-08-2014, 20:33
[امروز رفتم یه ترانس سفارش دادم بپیچن برام. هم 12 ولت 8 آمپر رو بده و هم یه خروجی برای 9 ولت 1 آمپر .
سیم شیلد هم گرفتم. یه پلیر تصویری هم سفارش دادم برام بیارن که مستقیم وصلش کنم به برد.
حالا یه سوال آیا برای اینکه هم پلیر به آمپ وصل بشه هم تلوزیون باید کار خاصی انجام بدم؟ یا اینکه مثلا با شکل زیر کار حل میشه؟
IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]
m_h_fakkary
18-08-2014, 20:34
امروز رفتم یه ترانس سفارش دادم بپیچن برام. هم 12 ولت 8 آمپر رو بده و هم یه خروجی برای 9 ولت 1 آمپر .
سیم شیلد هم گرفتم. یه پلیر تصویری هم سفارش دادم برام بیارن که مستقیم وصلش کنم به برد.
حالا یه سوال آیا برای اینکه هم پلیر به آمپ وصل بشه هم تلوزیون باید کار خاصی انجام بدم؟ یا اینکه مثلا با شکل زیر کار حل میشه؟
m_h_fakkary
18-08-2014, 20:39
یه سوال دیگه میخوام برم بلندگو بگیرم. آیا میتونم دو تا ساب با امپدانس 4 اهم بگیرم و موازی ببندمشون تا به امپدانس 2 برسه و توان خروجی بیشتری بهم بدن؟ یا اینکه بگردم دنبال یه ساب 2 اهمی؟ که فکر کنم گرون هم باشه؟!!!!
سلام.
منظورتون رو میتونم دقیق تر بدونم!! ولوم ها دقیقا چه کاری انجام میدن؟ کم و زیاد بودنشون چه تأثیری داره؟
اگه منظورتون تصویر پشت یرد هست نه!!
ولی یدونه اگه بخواین میتونم خودم بگیرم بذارم. میتونم بپرسم برای چی می خواین؟
ولوم ها بطور اختصاصي حجم صداي خروجي را با كم و زياد كردن ورودي كنترل مي كنند أما هرچقدرش اندازه عددي بالاتري داشته باشند أميد انس ورودي بالاتري كه مسائل خاص خودشو داره
نه منظورم نقشه شما تيك مداره تا با اناليز جزيئات بيشتري مشخص بشه بنظرهم رسيد بري امبليفاير از ولتاز دوبل ٩استفاده ميكنه
امروز رفتم یه ترانس سفارش دادم بپیچن برام. هم 12 ولت 8 آمپر رو بده و هم یه خروجی برای 9 ولت 1 آمپر .
جرا خروجي ٦ تا يي رسم شده؟
البته با استفاده از ٣تا tda2005موجود روي برد جور درمياد بنظر ميرسه اي سي هاي ٠٧١بعنوان فليتر بسته شده باشند
یه سوال دیگه میخوام برم بلندگو بگیرم. آیا میتونم دو تا ساب با امپدانس 4 اهم بگیرم و موازی ببندمشون تا به امپدانس 2 برسه و توان خروجی بیشتری بهم بدن؟ یا اینکه بگردم دنبال یه ساب 2 اهمی؟ که فکر کنم گرون هم باشه؟!!!!
در شرايط ايده ال و ازمايشگاهي شما براي هر كانال يك ووفر براي فركانس هاي بم يك ميدرنج براي فركانس هاي وسط و يك توييتر براي فركانس هاي زير را به كراس أور مناسب وصل كرده و به خروجي هر كانال متصل مي كني اين يعني امپدانسي برابر كمي بيشتر از موازي سه بلندگو براي هر كانال اما عملا شايد براي هر كانال يك ووفر و يك توييتر اختصاص داده بشه با كراس اور ساده تر و امپدانس كمي بيشتر از موازي دو بلندگو
پس اصلا لازم نيست دنباله بلندگوي ٢ أهمي باشي
راستش براي انجام پروژه عملي شما با توجه به توان خروجي و حجم و مساحت مورده پوشش و خيلي عوامل ديگر با كمك فرمول ها و يا جداول مربوطه به يك حجم براي اكوستيك باكس ميرسيد(فرمول ها مربوط به فركانس بم و متوسط مي باشند و از فركانس هاي بالا صرف نظر ميشه)
بعد حجم ووفر و ميدرنج به حجم مربوطه اضافه ميشه (دهانه رفلكتور هم در محاسبات دخيل مي بأشد) در آخر حجم بدست امده دست مايه طراحي جعبه بلندگوها خواهد بود حالا بر اساس بلندگو هاي موجود در بازار محاسبات دوباره انجام ميگيرد اما از اين حالت ايده ال كه بگذريم پيشنهاد ميكنم بر اساس يكي از دستگاه هاي توليد شده و موجود در بازار و موجودي بلندگو هاي خودت يه حالت اپتيما انتخاب كن حالا امپدانس نهائي هر چي شد زياد مهم نيست چون تاثير اكوستيك باكس از توان rms خروجي خيلي مهم تر است
m_h_fakkary
19-08-2014, 22:07
ولوم ها بطور اختصاصي حجم صداي خروجي را با كم و زياد كردن ورودي كنترل مي كنند أما هرچقدرش اندازه عددي بالاتري داشته باشند أميد انس ورودي بالاتري كه مسائل خاص خودشو داره
نه منظورم نقشه شما تيك مداره تا با اناليز جزيئات بيشتري مشخص بشه بنظرهم رسيد بري امبليفاير از ولتاز دوبل ٩استفاده ميكنه
ممنونم دوست عزیز جناب آقای sastwhc .
نه متأسفانه اون نقشه در دست نیست. ولی اگه مورد خاصی مذنظر هست شاید بتونم راهنمایی کنم از روی برد.
فقط بگم که این مدار اونطوری که نشون میده از سه تا مدار کنار هم تشکیل شده که دوتاش کاملا شبیه به هم هست و خروجی های عقب و جلو را دارن و دیگری برای خروجی ساب هست که کمی متفاوته.
بله درسته قریان همونطوز که قبلا گفتم و فروشنده هم توضیح دادن منبع 12 ولت 8 آمپر برای آمپلی فایر هست و منبع 9 ولت 1 آمپر برای پری آمپلی فایر.
m_h_fakkary
19-08-2014, 22:22
جرا خروجي ٦ تا يي رسم شده؟
البته با استفاده از ٣تا tda2005موجود روي برد جور درمياد بنظر ميرسه اي سي هاي ٠٧١بعنوان فليتر بسته شده باشند
اینجا منظورم دوتا جلو دو تا عقب و یدونه ساب هست (5 عدد)
معذرت می خوام بابت شکل.
بیشتر منظورم روی اتصال پلیر و آمپ و همچنین گرفتن یه ورودی دیگه برای وصل کردن تلوزیون که گفتین امکانش هست.
البته آی سی ها TDA2004 هستن. که طبق برسی دیتا شیت فرقی باهم ندارن(توی سیستم استریو)
m_h_fakkary
19-08-2014, 22:25
در شرايط ايده ال و ازمايشگاهي شما براي هر كانال يك ووفر براي فركانس هاي بم يك ميدرنج براي فركانس هاي وسط و يك توييتر براي فركانس هاي زير را به كراس أور مناسب وصل كرده و به خروجي هر كانال متصل مي كني اين يعني امپدانسي برابر كمي بيشتر از موازي سه بلندگو براي هر كانال اما عملا شايد براي هر كانال يك ووفر و يك توييتر اختصاص داده بشه با كراس اور ساده تر و امپدانس كمي بيشتر از موازي دو بلندگو
پس اصلا لازم نيست دنباله بلندگوي ٢ أهمي باشي
راستش براي انجام پروژه عملي شما با توجه به توان خروجي و حجم و مساحت مورده پوشش و خيلي عوامل ديگر با كمك فرمول ها و يا جداول مربوطه به يك حجم براي اكوستيك باكس ميرسيد(فرمول ها مربوط به فركانس بم و متوسط مي باشند و از فركانس هاي بالا صرف نظر ميشه)
بعد حجم ووفر و ميدرنج به حجم مربوطه اضافه ميشه (دهانه رفلكتور هم در محاسبات دخيل مي بأشد) در آخر حجم بدست امده دست مايه طراحي جعبه بلندگوها خواهد بود حالا بر اساس بلندگو هاي موجود در بازار محاسبات دوباره انجام ميگيرد اما از اين حالت ايده ال كه بگذريم پيشنهاد ميكنم بر اساس يكي از دستگاه هاي توليد شده و موجود در بازار و موجودي بلندگو هاي خودت يه حالت اپتيما انتخاب كن حالا امپدانس نهائي هر چي شد زياد مهم نيست چون تاثير اكوستيك باكس از توان rms خروجي خيلي مهم تر است
حرف های شما کاملا درست و متین. ولی سوال من به این خاطره که توی این برد یه دونه خروجی ساب مرکزی وجود داره که طبیعتا فقط صداهای با فرکانس پایین (صدای بم) رو پخش می کنه. با این حال آیا باز هم نیاز به استفاده از ووفر و میدرنج و توییتر با هم توی اسپیکرهای بقیه کانال ها هست؟ یعنی بازهم باید صدای خروجی هر کانال تفکیک بشن؟
سوال من در مورد ساب مرکزی بود. و میخواستم با موازی کردن دوتا ووفر امپدانس رو پایین بیارم تا توان خروجی بیشتری داشته باشم. آیا این کار عملی هست یا هزینه و وقت صرف کردن بیهوده میشه؟
میتونم درخواست اون فرمول ها و جداول رو که فرمودین داشته باشم؟ برای خرید بلندگو.
با تشکر فراوان
اینجا منظورم دوتا جلو دو تا عقب و یدونه ساب هست (5 عدد)
معذرت می خوام بابت شکل.
بیشتر منظورم روی اتصال پلیر و آمپ و همچنین گرفتن یه ورودی دیگه برای وصل کردن تلوزیون که گفتین امکانش هست.
البته آی سی ها TDA2004 هستن. که طبق برسی دیتا شیت فرقی باهم ندارن(توی سیستم استریو)
بدون نقشه من هيچ نظري ندارم هرچي منوال گفته همونو أجرا كن هزار تا إمكان وجود داره سه تا امپليفاير قدرت استريو تويه أون مدار بكار رفته ممكنه سراند باشه اگه بريج باشه ممكنه دو تا خروجي استريو و يك خروجي باس باشه تا نقشه نباشه نميشه نظر داد
حرف های شما کاملا درست و متین. ولی سوال من به این خاطره که توی این برد یه دونه خروجی ساب مرکزی وجود داره که طبیعتا فقط صداهای با فرکانس بالا (صدای بم) رو پخش می کنه. با این حال آیا باز هم نیاز به استفاده از ووفر و میدرنج و توییتر با هم توی اسپیکرهای بقیه کانال ها هست؟ یعنی بازهم باید صدای خروجی هر کانال تفکیک بشن؟
سوال من در مورد ساب مرکزی بود. و میخواستم با موازی کردن دوتا ووفر امپدانس رو پایین بیارم تا توان خروجی بیشتری داشته باشم. آیا این کار عملی هست یا هزینه و وقت صرف کردن بیهوده میشه؟
میتونم درخواست اون فرمول ها و جداول رو که فرمودین داشته باشم؟ برای خرید بلندگو.
با تشکر فراوان
فركانس پايين صداي بم رو شامل ميشه و توسط ووفر يا ساب ووفر پخش ميشه
بله شما ميتونين از دوتا ووفر استفاده كنيد و موازي ببنديد در مورد بقيه كانال ها هم من نميدونم خروجي چطوري در نظر گرفته شده
أون فرمول ها به درد شما نمي خوره ولي ........
من جاي شما باشم يه سينمائ خانگي هم توان رو مدل ميكنم و از مشخصات أون استفاده ميكنم
m_h_fakkary
23-08-2014, 22:41
سلام دوستان.
اومدم مژده بدم.:n20::n20:
منبع تغذیه را گرفتم و به مدار وصلش کردم. با دوتا بلندگوی خودم همه چیز را امتحان کردم. صدا عالیه واسه من . فقط یه مشکلی هست. همونطور که قبلا گفتم مدار سه قسمتیه. صدای Front و Bear و Center Bass. الان صدای جلو چپ و راست و صدای ساب رو دارم. ولی صدای عقب بعد از چند ثانیه قطع و بجاش صدای نویز زیادی میاد.:n29: آی سی اون هم بشدت داغ میکنه. تا همین الان حواسم بهش بود زود برقشو قطع می کردم، ولی یه لحظه حواسم پرت شد و آی سی پر پر ، (سوووووووووخت )
:n04::n04::n04:
آیا از دوستان کسی میتونه علت رو حدث بزنه؟ مثلا قبلا با همچین مشکلی رروبرو شده باشه؟
همه چیز برد OK از نظر اتصال یا قطعیه لحیم کاری. دوتا هیت سینک از یه پاور باز کردم بستم روی آی سی ها و فن رو هم روشن میکنم روشون.
نمی دونم مشکل از چیه!!!!!!!:n28:
لطفا راهنمایی کنین
m_h_fakkary
23-08-2014, 22:42
سلام دوستان.
منبع تغذیه را گرفتم و به مدار وصلش کردم. با دوتا بلندگوی خودم همه چیز را امتحان کردم. صدا عالیه واسه من . فقط یه مشکلی هست. همونطور که قبلا گفتم مدار سه قسمتیه. صدای Front و Bear و Center Bass. الان صدای جلو چپ و راست و صدای ساب رو دارم. ولی صدای عقب بعد از چند ثانیه قطع و بجاش صدای نویز زیادی میاد.:n29: آی سی اون هم بشدت داغ میکنه. تا همین الان حواسم بهش بود زود برقشو قطع می کردم، ولی یه لحظه حواسم پرت شد و آی سی پر پر ، (سوووووووووخت )
آیا از دوستان کسی میتونه علت رو حدث بزنه؟ مثلا قبلا با همچین مشکلی رروبرو شده باشه؟
همه چیز برد OK از نظر اتصال یا قطعیه لحیم کاری. دوتا هیت سینک از یه پاور باز کردم بستم روی آی سی ها و فن رو هم روشن میکنم روشون.
لطفا راهنمایی کنین
سلام دوستان.
لطفا راهنمایی کنین
خروجي اي سي رو دنبال كن ممكنه مقاومت مشكل داري يا خازن مشكل داري وجود داشته باشه
m_h_fakkary
25-08-2014, 23:01
سلام به همه.
مشکل کشف شد
یه دونه خازن 0.22 به جای 22 میکرو فارادی توی ورودی آی سی قسمت عقب Fear اشتباها نصب شده بود. احتمال 99 درصد اشکال از همون بوده. فردا قراره برم هم یه دونه آی سی دیگه هم یه دونه خازن 22 میکروفارادی بگیرم بیارم ببندم ببینم مشکل حل میشه یا نه. ان شاء الله حل میشه.
ساخت جعبه آمپلی فایر هم کم کم داره تموم میشه . فقط مونده قسمت پلیر که سفارش دادم ولی فروشنده چند روزه مریضه نمیاد دم مغازه. ایشالا بیاد اونم میگیرم میبندم و دیگه تمام ( البته قمست بیس سینمای خانوادگی، یعنی پلیر و آمپلی فایر) هنوز برای باند ها هیچ کاری نکردم. (آخه 2 ماهه حقوق نگرفتم فعلا فلوس ناموجوه)
پول بیاد دستم اقدام می کنم. ان شاء الله .
ممنونم که حمایت می کنین. (البته فکر می کردم نفرات بیشتری توی بحث شرکت کنن( طبق آمار بازدید) ولی همین چندتا هم خوبه؛ چون خوب راهنمایی می کنن)
موفق باشي
.................
m_h_fakkary
28-08-2014, 23:33
سلامت باشی دوست عزیز و تنها همراه تا اینجا
m_h_fakkary
31-08-2014, 17:11
:n02:سلاااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اام:n02:
سلام به همه :n01:
:n20:مژده :n20:مژده :n20:مژده
بالاخره تموم شد.:26:
m_h_fakkary
31-08-2014, 17:13
همین الان پلیری که دیروز خریده بودم رو هم وصلش کردم به مدار که به خوبی همه چیز کار می کرد.:15:
هم صوتی هم تصویری هم عکس هم رادیو هم دیگه چی می خواین؟:31:
صدا فوق العاده. (البته بدون ووفر)
m_h_fakkary
31-08-2014, 17:40
این هم چندتا عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درب روی جعبه رو هنوز پیچ نکردم.
برای مطمئن شدن از خوب بودن همه چیز
باريكلا خيلي با سليقه شده
m_h_fakkary
01-09-2014, 18:38
نظر لطفتونه. ممنونم.
:n01:چشماتون قشنگ میبینه
:n02:
m_h_fakkary
01-09-2014, 18:39
حالا فقط مونده باندهاش.
راستی یه سوال. اگه من بخوام برای ساب از کراس اور استفاده کنم، با توجه به کراس اور های HPF و LPF آیا برای محدود کردن فرکانس ورودی به ووفر مثلا بین 30 تا 150(که حالا بایداولا بپرسم آیا این فرکانس ها خوبه؟) باید از هر دونوع کراس اور استفاده کنم؟ یعنی یدونه فرکانس بالا ف ی ل ت ر و یدونه پایین ف ی ل ت ر ؟
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون
m_h_fakkary
07-09-2014, 22:01
سلام دوستان
چرا تازگی کسی جواب نمیده؟
بازدید ها هم که بد نیست !!!! روزانه دست کم 10 نفر بازدید دارن ولی کسی هیچ نظر خاصی نمیده!!!!
واقعا عجیبه!!!
:n04::n04:
m_h_fakkary
07-09-2014, 22:01
ما که جواب سوال قبلی رو نگرفتم. رفتم تحقیق کردم یه کراس آور معرفی کردن توی سایت خارجی. ولی اون برای اسپیکر های 3 بانده هست.(هم ووفر هم میدرنج و هم توییتر)
روی برد من خودش آی سی TL071 هست که گفته شده برای ف ی ل ت ر کردن فرکانس ووفره. آیا با وجود این آی سی بازم هم نیاز به کراس آور دارم؟؟؟
خواهشا جواب بدین.
:n28:
m_h_fakkary
07-09-2014, 22:02
حالا برای ساخت جعبه ووفر موندن چه طرحی انتخاب کنم
البته هنور نمی دونم سیلد باشه یا پورتد! دلم میخواد یه ووفر با کیفیت عالی داشته باشم که صداش همه جوره بهم حال بده. هم حجم خوبی داشته باشه هم بیس نرم و دلنواز. آیا چنین چیزی ممکن هست؟! چون دیدم میگن جعبه های سیلد کیفیت بالا و پورتد ها صدای بیشتری دارن.
نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
در مورد طرح هم خودم این ها رو کشیدم ولی نمیدونم کدومش. کسی میتونه راهنمایی کنه ؟! میخوام ظاهر زیبایی داشته باشه.
محل قرار گیریش کجا باشه بهتره؟! جلو یا پهلو؟!
بازم تشکر از کسایی که راهنمایی می کنن.
m_h_fakkary
07-09-2014, 22:06
یادم رفت عکس رو بذارم توی پست بالا
اینم طرح های من
m_h_fakkary
08-09-2014, 11:14
سلام
توی همون سایت خارجی که گفتم برد خودم رو پیدا کردم.
برای ساب ووفر هم جعبه ساخته بود و توضیحات هم داده، که طبق شکل زیر هست.
ولی یه جای دیگه این شکل رو پیدا کردم برای محاسبه ابعاد جعبه ووفر البته نمیدونم مرجع اندازه ها از کجاست!!
اختلاف خیلی زیاده ؛ هم توی ابعاد جعبه هم توی اندازه پورت!!!
به نظر شما چیکار کنم؟! از کدومش استفاده کنم؟ آیا مبنع کامل تری سراغ دارین برای این کار؟ نرم افزار یا فرمول؟!
اصلا چقدر حساس باشم روی این موضوع؟! تأثیر این اندازه ها خیلی محسوسه؟!
کیفیت برام خیلی مهمه( بیس نرم و دلنواز) حجم صدا هم بالاخره غیر قابل صرف نظر کردنه. قضیه حیاطی شده توی فامیل؛ همه منتظرن ببینن کارم نتیجه بخش هست یا نه (نسبت به خرید سینمای خانگی آماده) الان بحث فرق می کنه نسبت به روزای اول که تفریح و سرگرمی بود.
از همه دوستان، اساتید و علاقه مندان دعوت می کنم شرکت کنن ( البته خواهشا و لطفا)
حالا فقط مونده باندهاش.
راستی یه سوال. اگه من بخوام برای ساب از کراس اور استفاده کنم، با توجه به کراس اور های HPF و LPF آیا برای محدود کردن فرکانس ورودی به ووفر مثلا بین 30 تا 150(که حالا بایداولا بپرسم آیا این فرکانس ها خوبه؟) باید از هر دونوع کراس اور استفاده کنم؟ یعنی یدونه فرکانس بالا ف ی ل ت ر و یدونه پایین ف ی ل ت ر ؟
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون
شما بايد از LPF استفاده كنيد
حالا برای ساخت جعبه ووفر موندن چه طرحی انتخاب کنم
البته هنور نمی دونم سیلد باشه یا پورتد! دلم میخواد یه ووفر با کیفیت عالی داشته باشم که صداش همه جوره بهم حال بده. هم حجم خوبی داشته باشه هم بیس نرم و دلنواز. آیا چنین چیزی ممکن هست؟! چون دیدم میگن جعبه های سیلد کیفیت بالا و پورتد ها صدای بیشتری دارن.
نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
در مورد طرح هم خودم این ها رو کشیدم ولی نمیدونم کدومش. کسی میتونه راهنمایی کنه ؟! میخوام ظاهر زیبایی داشته باشه.
محل قرار گیریش کجا باشه بهتره؟! جلو یا پهلو؟!
بازم تشکر از کسایی که راهنمایی می کنن.
سيلد بازه فركانسي بيشتري داره در حاليكه اگه از پورت تنها (شكل بالا راست) استفاده كني بيشتر أون حالت كوبش رو احساس ميكني براي بلندگو هايي كه استفاده كردي همين نوع مناسب تره
كراس أور ميتونه اكتيو باشه و در نتيجه داراي اي سي و ترانزيستور و ....و حتما به تغذيه استفاده داره و تاثير بيشتري داره(gainبالا)
ميتونه پاسيو باشه و فقط از سيم پيچ(سلونوييد ) و خازن و مقاومت درش استفاده ميشه و بهره gain كمتري داره
m_h_fakkary
09-09-2014, 17:51
سلام بر دوست عزیز خودم:n06:
بازم ممنون.
در مورد اندازه صحبتی نکردین. اون اندازه ها که زده روی عکس بالا چطوره؟ تجربی ! علمی !
من با اون اندازه ها ( 1.6*X ) بسازم یا با اندازه های توی تصویر سایت خارجی ؟ یا میانگین بگیرم ؟!:n23:
سلام بر دوست عزیز خودم:n06:
بازم ممنون.
در مورد اندازه صحبتی نکردین. اون اندازه ها که زده روی عکس بالا چطوره؟ تجربی ! علمی !
من با اون اندازه ها ( 1.6*X ) بسازم یا با اندازه های توی تصویر سایت خارجی ؟ یا میانگین بگیرم ؟!:n23:
از همون اندازه x استفاده كن و بر أساس قطر ووفر اندازه جعبه رو حساب كن ووفر هر چه با كيفيت تر باشه نتيجه اي بهتره
m_h_fakkary
27-09-2014, 19:18
با سلام مجدد خدمت همه دوستان.
با عرض پوزش به خاطر تأخیرات به وجود آمده. که یکمیش به خاطر وقت محدود بنده به خاطر مشغله کاری بود و یک مقداریش هم به خاطر تموم شدن ترافیک اینترنت.
بگذریم.
بالاخره ساب ووفر را ساختم.
:n19::n20::n19:
m_h_fakkary
27-09-2014, 19:26
اندازه ها رو از فزمول X حساب کردم. تخته از جنس MDF و همه تخته ها را حداقل با چهار پیچ به هم متصل کردم و تمام درز ها رو با چسب آکواریوم پوشوندم!! یعنی هیچ هوایی حق خروج از هیچ جایی به جز پورت نداره !:n10:
صدا با کیفیت بسیار عالی پخش میشه . حجم قابل قبولی هم داره. جوری که کاملا قابل احساس هستش با همه وجود.:n18:
این حرف از طرف خودم نیست هرکی صداش رو شنیده تأیید کرده.
دیگه نمیتونم بدون ساب به آهنگ گوش بدم !!!:n09:
m_h_fakkary
27-09-2014, 19:37
این هم چند تا عکس .
کاش میشد صداش رو هم نشون بدم!!!
لطفا نظر بدین چطوره ؟
m_h_fakkary
30-09-2014, 21:48
نظر لطفتونه دوست عزیز. ممنون
حالا یه سوال : موقعی که دستگاه روشن میشه یه صدای "تق" بلند از بلندگوها شنیده میشه.( همون به اصطلاح شارژ یا نمیدونم پلامپ به خاطر ولتاژ اولیه ) که هم از لحاظ فنی مناسب بلندگوها نیست و هم جلوه زیاد خوبی نداره .
یه سرچی کردم برای رفع این موضوع گفتن باید مدار آنتی پلامپ یا تأخیر در راه اندازی بلندگوها یا به طور کلی پروتکشن استفاده کنم. ولی دقیق نمیدونم باید چیکار کنم!؟
مدار محافظ که بتونم استفاده کنم را میشه معرفی کنین.
لطف کنین راهنمایی کنین.
واقعا ممنون.
مثبت منفي بلندكوها را جابجا كن ببين بهتر ميشه
m_h_fakkary
08-01-2015, 11:12
سلام دوستان .:n18:
بالاخره دیگه واقعا تموم شد.:n19:
این هم آخرین ورژن دستگاه بعد از کلی تغییر و تحول .:n10:
امید وارم خشتون بیاد.:n09:
m_h_fakkary
08-01-2015, 11:24
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.