مشاهده نسخه کامل
: ارور Location is not available در باز کردن فولدر خاص در فلش مموری
ali-1991
25-07-2014, 00:43
دورود دوستان وقتی یه فولدر خاص در فلش مموری رو باز میکنم ارور Location is not available رو میده ولی حجم اون فولدر درست check disk هم مشکل رو حل نکرد. از طریق disk management چطور میشه حلش کرد؟ Drive letter رو عوض کنم؟ لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رو برطرف کنم خیلی ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورود دوستان وقتی یه فولدر خاص در فلش مموری رو باز میکنم ارور Location is not available رو میده ولی حجم اون فولدر درست check disk هم مشکل رو حل نکرد. از طریق disk management چطور میشه حلش کرد؟ Drive letter رو عوض کنم؟ لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رو برطرف کنم خیلی ممنون.
اطلاعات فلش رو بکشید بیرون و فلش رو یک دور فرمت کنید درست نشد یک دور فرمت سطح پایین بکنید
ali-1991
25-07-2014, 09:32
اطلاعات فلش رو بکشید بیرون و فلش رو یک دور فرمت کنید درست نشد یک دور فرمت سطح پایین بکنید
ممنون از پاسخت اما اطلاعات داخل فولدر رو نیاز دارم دوست من. راه دبگه ای وجود نداره؟ در ضمن به تلوزیون که وصل میکنم اطلاعات رو نشون میده و فولدر باز میشه
ممنون از پاسخت اما اطلاعات داخل فولدر رو نیاز دارم دوست من. راه دبگه ای وجود نداره؟ در ضمن به تلوزیون که وصل میکنم اطلاعات رو نشون میده و فولدر باز میشه
فایل سیستم فلش ایراد باید داشته و با چک دیسک درست نشده اگه ویروسی هم نباشه بهترین راه ریکاوری اطلاعات با نرم افزار easeus data recovery است بعد فرمت فلش
ali-1991
25-07-2014, 18:19
فایل سیستم فلش ایراد باید داشته و با چک دیسک درست نشده اگه ویروسی هم نباشه بهترین راه ریکاوری اطلاعات با نرم افزار easeus data recovery است بعد فرمت فلش
اول فرمت بعد ریکاوری؟ اینطوری امکان از بین رفتن اطلاعات وجود داره. اگر فایل سیستم فلش ایراد داره پس چطور روی گیرنده نشون میده؟
اول فرمت بعد ریکاوری؟ اینطوری امکان از بین رفتن اطلاعات وجود داره. اگر فایل سیستم فلش ایراد داره پس چطور روی گیرنده نشون میده؟
اول ریکاوری بعد فرمت تو پستم نوشتم
این اروری که میده بیشتر شبیه خرابی فایل سیستم است ارور روی location است در فایل سیستم مشکل ایجاد بشه شما به فایل و دایرکتوریتون نمیتونید دسترسی داشته باشد
منم همین مشکلو دارم چیکار کنم ؟
تو یه درایو یه بازی نصب کردم بازی دو بار نصب شده تو پوشه هایی با اسم فایل یکسان (دو بار جا گرفته) ، یکیش بازی اجرا میشه یکیش اصلا نمیاد بالا هیچ فایلی تو پوشش (18 گیگ هم هست و به فضای 18 گیگش نیاز دارم و میخوام پاکش کنم) ، درایو رو هم نمیشه فرمت کنم ، چک کردم درست نشد
سلام خدمت اساتید محترم
این بحث خیلی وقته پایینه دیگه شرمنده آوردمش بالا گفتم بهتره از اینکه تاپیک جدید باز کنم
من همین مشکل location is not available رو روی هارد اکسترنال 1 ترابایت adata دارم
چندتا پوشه هست که باز نمیکنه حجمش رو هم 0kb زده در صورتی که به تلویزیون وصل میکنم خییییلی راحت همه فایل ها رو نشون میده و موجود هستن.
خیلی سرچ زدم و ریجستری تغییر دادم اما نشد، کلا ویندوزم عوض کردم بازم نشد:n37:
اساتید اگر راهی نشون بدن بهم ممنونشونم :n40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد رو یک اسکن از ویندوز برای تعمیر فایل سیستم بکنید و اسکن ویروس بکنید اگر درست نشد بهترین راه ریکاوری اطلاعات است و بعدش فرمت هارد است
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
hamid_diablo
18-11-2016, 12:11
سلام دوستان
تعدادی از فایلها و فولدرها تو ویندوز هفت باز نمیشه و این پیغامهارو میده ...
مشکل از کجاست
راه حل اخطار location is not available:
احتیاجی به فرمت کردن و ریکاوری ندارین، خیلی ساده:
برای حل این مشکل برید توی درایو ویندوزتون که معمولا همون c هست.
بعد برید توی پوشه ی user
و بعد روی اون یوزری که مربوط به شماست راست کلیک کرده و گزینه ی properties و بعد سربرگ security رو بزنید.
حالا گزینه ی edit رو بزنید و بعد add رو بزنید
سپس advanced رو کلیک کنید و find now رو بزنید، حالا از گزینه هایی که در پایین نمایش داده می شه روی everyone کلیک کرده و ok رو بزنید، بعد هر چی که اومد ادامه بدهید و ok بزنید
بینگوووو. حل شد.
اگه سؤال داشتید به من ایمیل بزنید;
m.zaher.r@gmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.