ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پاور 300 (صدای ویز)

Hamed-M1
24-07-2014, 23:42
با سلام .

یه سیستم خیلی قدیمی هست که فکر کنم حدود 10 سال پیش بسته شده . 6 سال پیش دچار مشکل شده و دیگه روشن نشده و کیس رو بیرون بردن و گفتن که مادربرد سوخته !!! طرف هم رفته کیس جدیدشو از همون یارو گرفته الان من کیس رو باز کردم .

برای دیدن عکس ها کلیک کنید

اولا این عکس از پاور .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس از مشخصات پاور

عکس از گرافیک که این گرافیک دیدم که دو تا از خازن هاش ترکیده و احتمال یقین دادم که سوخته و همینطور هم شد .

عکس از نمیدونم چیه !! روش هیت سینک بود که بازش کردم ولی نمیدونم گرافیک انبورده یا بایوس . مدل مادربورد VIA P4M266A

حالا بریم سراغ کار .

اول من سیستم رو باز کردم بعد پاور رو زدم به مادربورد و رم و سی پی یو و گرافیک رو روی مادربورد گذاشتم روشن نشد . ( دقت کنید در ابتدا یه صداهای ویز ویز از پاور میومد )
بعد گرافیک رو خارج کردم روشن شد ( هنگام روشن شدن صدای ویز ویز از پاور قطع شد) صفحه بوت هم بالا اومد و ارور های IDE داد . حداقل تا اینجا مطمین شدم مادربورد سالمه و گرافیک سوخته و پاور هم معیوب . خلاصه بعد از چند بار روشن خاموش ( منظورم از برق به طور کامل کشیدنه ) اومدم وصل کردم به برق دوباره صدای ویز اومد بعد بوی سوختگی از پاور اومد و دیگه روشن نشد بازم از برق جدا کردم بازم هیچی البته هنوزم صدای ویز از توش میاد . حالا نظر شما چیه چه کار کنم .؟

Kharg Island
25-07-2014, 04:50
اون قطعه ای که روش سینک وصل شده بود گرافیک آنبورده . اما در مورد سوختن : پاور از قبل مشکل داشته که باعث شده گرافیک بسوزه و در نهایت هم خودش. اگر هم مثل من عاشق دست کاری تو قطعات باشی:n19: میتونی اول چک کنی ببینی کدوم قسمت پاور سوخته بعد تعمیرش کنی و بعد هم بری سراغ گرافیک :n10::n10:

EXTREME
25-07-2014, 08:44
با سلام .

یه سیستم خیلی قدیمی هست که فکر کنم حدود 10 سال پیش بسته شده . 6 سال پیش دچار مشکل شده و دیگه روشن نشده و کیس رو بیرون بردن و گفتن که مادربرد سوخته !!! طرف هم رفته کیس جدیدشو از همون یارو گرفته الان من کیس رو باز کردم .

برای دیدن عکس ها کلیک کنید

اولا این عکس از پاور .

عکس از مشخصات پاور

عکس از گرافیک که این گرافیک دیدم که دو تا از خازن هاش ترکیده و احتمال یقین دادم که سوخته و همینطور هم شد .

عکس از نمیدونم چیه !! روش هیت سینک بود که بازش کردم ولی نمیدونم گرافیک انبورده یا بایوس . مدل مادربورد VIA P4M266A

حالا بریم سراغ کار .

اول من سیستم رو باز کردم بعد پاور رو زدم به مادربورد و رم و سی پی یو و گرافیک رو روی مادربورد گذاشتم روشن نشد . ( دقت کنید در ابتدا یه صداهای ویز ویز از پاور میومد )
بعد گرافیک رو خارج کردم روشن شد ( هنگام روشن شدن صدای ویز ویز از پاور قطع شد) صفحه بوت هم بالا اومد و ارور های IDE داد . حداقل تا اینجا مطمین شدم مادربورد سالمه و گرافیک سوخته و پاور هم معیوب . خلاصه بعد از چند بار روشن خاموش ( منظورم از برق به طور کامل کشیدنه ) اومدم وصل کردم به برق دوباره صدای ویز اومد بعد بوی سوختگی از پاور اومد و دیگه روشن نشد بازم از برق جدا کردم بازم هیچی البته هنوزم صدای ویز از توش میاد . حالا نظر شما چیه چه کار کنم .؟

دوست من پاور دارای دو خازن 300 ولتی است همینطوری دست به برد نزنید و با احتیاط عمل کنید با هیت سینک برد پاور رو جا به جا کرده و ابتدا با پیچ گوشتی عایق دو خازن 300 رو تخلیه کنید که خیالتون راحت بشه

برای اون صدا بیشتر این مشکل میتونه از نشتی خازن باشه یا خرابی در قطعاتی مثل فت یا ترانزیستور اول شکل ظاهری خازن ها و قطعات رو ببینید که ترکیدگی و باد کردگی نداشته باشه اگه شکل ظاهر مشخص نبود باید با استفاده از مولتی متر ولتاژ خروجی پاور رو بگیرید رو هر ولتاژی که مشکل داره در مسیرش قطعاتشو بررسی کنید اگه پاور روشن نمیشه ولتاژ سبز زرد و آبی مسیرهاش باید به طور کامل تست بشه به همراه سوئیچینگ اولیه پل دیودی فیوز و خازن های 300 ولتی صافی

برای تعمیر گرافیک نیازه به هیتر و تجهیزات دیگه دارید همینطوری که نمیشه تعمیر کرد

Hamed-M1
25-07-2014, 13:10
اولا که تعمیر برد چاپی به این راحتی نیست که لحیم برداری و بسم الله . خودش گرافیک انبورد داره . اون گرافیک رو میندازم دور .

پاور هم تا جایی که میدونم تعمیرش به صرفه نیست برام و احتمال مشکلات بعدی رو در پی داره خودم یه پاور حدود 300 تا 400 وات میخرم . چند وات خوبه ؟ خودش 300 درسته ؟ اول از یه نفر یه پاور قرض میکنم ببینم جواب میده سیستم یا نه .

EXTREME
25-07-2014, 18:09
اولا که تعمیر برد چاپی به این راحتی نیست که لحیم برداری و بسم الله . خودش گرافیک انبورد داره . اون گرافیک رو میندازم دور .

پاور هم تا جایی که میدونم تعمیرش به صرفه نیست برام و احتمال مشکلات بعدی رو در پی داره خودم یه پاور حدود 300 تا 400 وات میخرم . چند وات خوبه ؟ خودش 300 درسته ؟ اول از یه نفر یه پاور قرض میکنم ببینم جواب میده سیستم یا نه .

به سایر قطعاتتون بستگی داره قطعه هاتون چیه برای میزان پاور؟

Hamed-M1
26-07-2014, 01:00
mainboard: VIA P4M266
RAM : 256 ddr
CPU : LGA478 intel celeron 2.00 ghz
hard : maxtor 80 gb IDE
cd rom IDE
Without Any chassis FAN
Modem Dial up PCI
1 front USB

EXTREME
26-07-2014, 08:35
بله همون 300 وات براتون کافیه سعی کنید از برندهای معتبر مثل گرین یا ترمال تیک یا ردمکس تهیه کنید