ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای ارتقای سیستم!!!

mehdiahmadzade
24-07-2014, 21:40
سلام دوستان وقتتون بخیر
چند وقتیه که سیستم کنونیم اذیت میکنه و خیل لگ میزنه.به طوری که وسط گیم ها یهو یه صفحه خاکستری راه راه میاد و مجبورم کامپیوتر رو ریستارت کنم.بگزریم...
حالا میخواستم یه هزینه کنم و سیستمو یه احیای کوچیک کنم.
سیستم من ماله چندساله پیشه و اینا قطعاتشه:
سی پی یو پنتیوم 4
گرافیک Ati 4600 hd
مادربرد از این شرکتیاست(مادیران)
رم 2 گیگ ddr2
پاورشو نمیدونم چیه.
حالا سوالات:
باتوجه به اون مشکلی که تو سطر اول گفتم اشکال از کدوم قطعه است؟سی پی یو یا کارت گرافیک؟
کل بودجه ای که میخوام هزینه کنم 500 تومنه،میشه با تعویضه یک قطعه سیستمو احیا کرد؟
اینم بگم عمر مادربرد و سی پی یو مال 4 سال پیشه
ممنونم

tosan622
24-07-2014, 22:34
این مشکلی که گفتید فکر نمیکنم مربوط به ضعف سیستم باشه و ممکنه مشکل از درایور یا directx و یا خود کارت گرافیک باشه .هر چند این سیستم برای بازی ضعیفه.

برای ارتقا دادن , مدل مادربوردی که دارین شرط تعیین کننده هست که متاسفانه مدلش رو نگفتین. مادیران فکر نمیکنم مادربورد بزنه .

اما معمولا برای ارتقا جهت گیم الویتها به این ترتیبه
1. کارت گرافیک
2. حافظه رم
3. پردازنده

اما شما اگه بخواین کارت گرافیک رو عوض کنید احتمالا ناچار هستین پاورش رو هم عوض کنید و یک پاور قدرتمند تر براش در نظر بگیرید. چون کارتهای گرافیک امروزی مصرفشون بالاست.

بنا بر این در حال حاضر شما نیاز به این قطعات دارید
1.گرافیک
2. رم
3. پاور

و اگه بتونید بودجه رو زیاد کنید و پردازنده رو هم عوض کنید خیلی خوب میشه

mehdiahmadzade
25-07-2014, 12:56
این مشکلی که گفتید فکر نمیکنم مربوط به ضعف سیستم باشه و ممکنه مشکل از درایور یا directx و یا خود کارت گرافیک باشه .هر چند این سیستم برای بازی ضعیفه.

برای ارتقا دادن , مدل مادربوردی که دارین شرط تعیین کننده هست که متاسفانه مدلش رو نگفتین. مادیران فکر نمیکنم مادربورد بزنه .

اما معمولا برای ارتقا جهت گیم الویتها به این ترتیبه
1. کارت گرافیک
2. حافظه رم
3. پردازنده

اما شما اگه بخواین کارت گرافیک رو عوض کنید احتمالا ناچار هستین پاورش رو هم عوض کنید و یک پاور قدرتمند تر براش در نظر بگیرید. چون کارتهای گرافیک امروزی مصرفشون بالاست.

بنا بر این در حال حاضر شما نیاز به این قطعات دارید
1.گرافیک
2. رم
3. پاور

و اگه بتونید بودجه رو زیاد کنید و پردازنده رو هم عوض کنید خیلی خوب میشه

مرسی دوست عزیز از پاسختون
درمورد مشکل اول این رو هم بگم که سیستم من بازی های هم سطح خودش رو به درستی اجرا نمیکنه مثل بازیPES 2012 و LEFT 4 DEAD که من سیستم مورد نیاز این گیم هارو دارم.
اگه مشکل از درایور یا directx هست که احتمالشم میره چطوری مشکل رو رفع کنم؟
برنامه ای هست که عیب یابی کنه؟
سوال بعد این که چطور میتونم مشخصات مادربرد و پاور رو شناسایی کنم و خدمتتون عرض کنم؟
فعلا به این ها برسیم تا سوالات بعدی.
سپاس گزارم.

tosan622
25-07-2014, 19:14
دایرکت ایکس رو میتونید با اجرا کردن dxdiag.exe از طریق start >> run عیب یابی کنید

در مورد درایور کارت گرافیک باید با مراجعه به وبسایت سازنده کارت گرافیک , آخرین درایور رو دانلود کنید. البته راه دوم و کمی نامطمئن اینه که از نرم افزارهایی که درایور ها رو آپدیت میکنن مثل iobit driver booster استفاده کنید که البته کمی ریسک داره.

مدل مادربورد و مشخصات پاور باید بر روی خودشون نوشته شده باشه.

TREASURES
25-07-2014, 19:29
مرسی دوست عزیز از پاسختون
درمورد مشکل اول این رو هم بگم که سیستم من بازی های هم سطح خودش رو به درستی اجرا نمیکنه مثل بازیPES 2012 و LEFT 4 DEAD که من سیستم مورد نیاز این گیم هارو دارم.
اگه مشکل از درایور یا directx هست که احتمالشم میره چطوری مشکل رو رفع کنم؟
برنامه ای هست که عیب یابی کنه؟
سوال بعد این که چطور میتونم مشخصات مادربرد و پاور رو شناسایی کنم و خدمتتون عرض کنم؟
فعلا به این ها برسیم تا سوالات بعدی.
سپاس گزارم.
سلام
دمای قطعات سیستم رو با نرم افزار HWMONITOR چک کنید
با نرم افزار FURMARK یک تست از کارت گرافیک گرفته بشه
با نرم افزار PRIME 95 هم یک تست از پردازنده بگیرید

mehdiahmadzade
26-07-2014, 21:59
سلام
دمای قطعات سیستم رو با نرم افزار HWMONITOR چک کنید
با نرم افزار FURMARK یک تست از کارت گرافیک گرفته بشه
با نرم افزار PRIME 95 هم یک تست از پردازنده بگیرید

سلام
مهندس من با این نرم افزار ها که فرمودین قطعات رو تست کردم و ظاهرا مشکلی نبود.ن اروری ن بوقی ن اختیاری ن چیزه عجیبی.

TREASURES
26-07-2014, 22:11
سلام
مهندس من با این نرم افزار ها که فرمودین قطعات رو تست کردم و ظاهرا مشکلی نبود.ن اروری ن بوقی ن اختیاری ن چیزه عجیبی.
خب مطمئن یشید که درایور گرافیک آخرین نسخه باشه
دماهای قطعات رو داخل بازی تست کردین که چقدره ؟؟
ولی در کل برای ارتقای سیستم شما باید پلتفرم عوض بشه (باید فروخته بشه و از سوکتی مثل 1150 استفاده بشه)

mehdiahmadzade
26-07-2014, 22:17
خب مطمئن یشید که درایور گرافیک آخرین نسخه باشه
دماهای قطعات رو داخل بازی تست کردین که چقدره ؟؟
ولی در کل برای ارتقای سیستم شما باید پلتفرم عوض بشه (باید فروخته بشه و از سوکتی مثل 1150 استفاده بشه)

مطمیئنم که درایو گرافیک اخرین نسخه نیست و باید اپ بشه.
اپ کردن درابو انقدر تاثیر داره؟
راستی دایرایکس 12 رو هم نصب کردم و یکم لگ برطرف شده .ایا واسه دایرایکس بوده؟
مورد دوم رو چطوری تست کنم؟یعنی یهو از بازی بیام بیرون؟
مورد سوم هم کاملا منطقیه ولی درحال حاضر بودجه ضعیفه و مجبورم با همبن بسازم.

TREASURES
26-07-2014, 22:22
اپ کردن درابو انقدر تاثیر داره؟

بله حتما

راستی دایرایکس 12 رو هم نصب کردم و یکم لگ برطرف شده .ایا واسه دایرایکس بوده؟

به دایرکت 12 مربوط نمیشه گرافیک شما دایرکت 11 هم ساپورت نمیکنه چه برسه به 12

مورد دوم رو چطوری تست کنم؟یعنی یهو از بازی بیام بیرون؟

با نرم افزار HWMONITOR تست کنید (در هنگام بازی ALT+TAB بزنید و با این برنامه دمای قطعات رو چک کنید (تسک منجر رو هم باز کنید که پردازنده چند درصدی داره کار میکنه که مطمئنم 100 درصد هست و لگ بازی هم ناشی از اون میشه البته گرافیک هم ممکنه کم بیاره که مشخص نکردین که کدوم مدل از سری 4600 هست ؟؟ 4650 ؟ 4670؟ )

mehdiahmadzade
26-07-2014, 22:31
4670 هستش
خوبه؟

TREASURES
26-07-2014, 22:44
4670 هستش
خوبه؟
من چند سالی این گرافیک رو داشتم اصلا تو بازی هایی مثل فیفا اینطور نیست که لگ بزنه .... شما کل پلتفرم سیستمت ضعیفه به همین خاطر هست که به مشکل برخوردید

mehdiahmadzade
26-07-2014, 23:08
پس منظوره شما اینه که گرافیک قویه ولی چون بقیه اجزا ضعیفه گرافیک نمیتونه کارشو خوب انجام بده درسته؟؟
من اکه سیستمو عوض کنم میتونم از همین گرافیک استفاده کنم؟

TREASURES
26-07-2014, 23:13
پس منظوره شما اینه که گرافیک قویه ولی چون بقیه اجزا ضعیفه گرافیک نمیتونه کارشو خوب انجام بده درسته؟؟
من اکه سیستمو عوض کنم میتونم از همین گرافیک استفاده کنم؟
بله چرا که نه ! (ولی اگه سیستم رو صرفا برای بازی میخواید توصیه میکنم گرافیک هم عوض کنید)
ولی بازم از این گرافیک نمیشه انتظار زیادی داشت (منظورم اجرای بازیهای سنگین با دیتیل و رزولوشن بالا)

mehdiahmadzade
26-07-2014, 23:18
اوکی متوجه شدم.مرسی مهندس از راهنماییهاتون اگه قرار به هزینه باشه خب کل سیستم رو تعویض میکنم. متشکرم از پاسخ هاتون.