PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در نگارش نامه اداری

mohsen_gh1991
24-07-2014, 20:18
سلام دوستان
من میخوام یه نامه استعفا برای محل کارم بنویسم فقط چیزی که هست میخوام دلایل ترک کارم رو هم داخلش بنویسم.کسی میتونه کمک کنه چطوری نامه رو بنویسم که نه خیلی تند و جنگ طلبانه !! باشه،محترمانه و در عین حال دلایلم رو هم داخلش باشه.دلایلی مث مزایای پایین و عدم پیشرفت شغلی رو چطور میتونم بنویسم؟

kian98
24-07-2014, 20:41
سلام

جناب آقای ....
مدیر محترم امور اداری / رییس محترم اداره کارگزینی
با سلام و احترام
بدینوسیله اینجانب ............. به شماره کارمندی ...... و به شماره شناسنامه ....... که از تاریخ ........... در این شرکت با سمت ....... در واحد ...... مشغول بکار می باشم بدلایل شخصی / کاری تقاضای استعفای خود را از تاریخ ............... بحضور تقدیم می دارم.
خواهشمند است دستور فرمایید اداره امور کارکنان درخصوص درخواست اینجانب اقدام لازم مبذول نمایند. بدیهی است اینجانب تا زمان تسویه حساب در خدمت شرکت بوده و در صورت نیاز آمادگی دارم تا آموزش نفر جدید جهت تصدی شغل مربوطه را بر عهده گیرم.
پیشاپیش از حسن نظر جنابعالی کمال تشکر خویش را ابراز نموده و توفیق جنابعالی و دیگر همکاران محترم مجموعه را از خداوند منان خواستارم.
با تشکر و سپاس
نام و نام خانوادگی
تاریخ و امضا

Atghia
24-07-2014, 20:53
سلام دوستان
من میخوام یه نامه استعفا برای محل کارم بنویسم فقط چیزی که هست میخوام دلایل ترک کارم رو هم داخلش بنویسم.کسی میتونه کمک کنه چطوری نامه رو بنویسم که نه خیلی تند و جنگ طلبانه !! باشه،محترمانه و در عین حال دلایلم رو هم داخلش باشه.دلایلی مث مزایای پایین و عدم پیشرفت شغلی رو چطور میتونم بنویسم؟

کتاب آیین نگارش نامه های اداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %85%D9%87+%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C)