ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در دي وي دي رايتر

pouyasony
24-07-2014, 14:07
سلام
اين دي وي دي رايتر من يه مشكلي پيدا كرده اونم اينه كه هر چي سي دي توش ميذارم هيچ عكس العملي نشون نميده اون چراغ سبزش بعد چند ثانيه خاموش ميشه
تو ديوايس منيجر هم اونجايي كه دي وي رايترمو ميشناسونه كنارش يه علامت تعجب زرد رنگ مياد
جالب اينجاست وقتي يه سي ديو مثلا سي دي ويندوز رو ميخوام از قسمت بوت نصب كنم راحت ويندوز نصب ميشه يعني سي ديو ميخونه تو قسمت بوت ولي نميدونم چرا وقتي ويندوز بالا مياد. هيچ ديسكي رو نميخونه
مشكل از كجاست؟
اينم عكس از قسمت device manager
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ali_mohandes
24-07-2014, 14:18
اول از طریق اینترنت درایورش رو اپدیت کنید ببینید چی میشه اگه نشد یه بار ویندوز عوض کنید

pouyasony
24-07-2014, 14:29
اول از طریق اینترنت درایورش رو اپدیت کنید ببینید چی میشه اگه نشد یه بار ویندوز عوض کنید

وقتي ميخوام اپديت كنم ميگه درايورش اپديته
اخه نميخواستم ويندوزمو عوض كنم كلي اطلاعات تو درايو c دارم
راهي جز عوض كردن ويندوز نيست؟

pouyasony
24-07-2014, 15:13
با استفاده از این تاپیک مشکلم حل شد ممنون

tosan622
24-07-2014, 15:20
خود این دی وی دی رایتر سی دی نصب درایور نداره ؟

EXTREME
25-07-2014, 08:47
سلام
اين دي وي دي رايتر من يه مشكلي پيدا كرده اونم اينه كه هر چي سي دي توش ميذارم هيچ عكس العملي نشون نميده اون چراغ سبزش بعد چند ثانيه خاموش ميشه
تو ديوايس منيجر هم اونجايي كه دي وي رايترمو ميشناسونه كنارش يه علامت تعجب زرد رنگ مياد
جالب اينجاست وقتي يه سي ديو مثلا سي دي ويندوز رو ميخوام از قسمت بوت نصب كنم راحت ويندوز نصب ميشه يعني سي ديو ميخونه تو قسمت بوت ولي نميدونم چرا وقتي ويندوز بالا مياد. هيچ ديسكي رو نميخونه
مشكل از كجاست؟
اينم عكس از قسمت device manager

من فکر کنم مشکلتون بیشتر نرم افزاری و از ویندوز است اگه با تعویض ویندوز درست نشد فریم ویر درایو رو آپدیت کنید درست نشد بگید تا بریم سراغ باز کردن درایو