ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید HiMedia H8 Smart TV Box مدیا پلیر خانگی

QSEVEN
23-07-2014, 14:58
سلام والا من میخواهم یک مدیا پلیر بخرم برای منزل که هارد اکسترنال بهش وصل کنم سریال ببینم و فیلم و.... حتی فیلم های بلوری خام با حجم 50 گیگ هم دارم

تلویزیون که میخواهم بهش وصل کنم 50 اینچ پاناسونیک هستش که USB نداره ولی کابل HDMI داره مشکلی که نداره ؟؟

خوب اولین چیز برای من مهمه کیفیت تصویر عالی و عمق مشکی و همچنین روان بودن هستش

بعد از اون زیرنویس هستش من دوست دارم زیرنویس رو هر فونتی که دوست دارم قرار بدم مثلا فونت nazanin و.... و اندازه دلخواه

و بعد از اون دیگه دستگاه کارای خوبی داشته باشه وقیمت مناسبی داشته باشه با تشکر

من توی یک سایت این مدل رو دیدم خواستم ببینم کسی این مدل رو داره راضیه و اون چیزهای که مد نظرم بود رو دارا هستش و اینکه داغ نمیکنه هنگ نمیکنه و......

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NaughtyCat
01-08-2014, 11:33
سلام
من یه مدل مشابه رو خریدم که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راجع بش بیشتر توضیح دادم.

خوب اولین چیز برای من مهمه کیفیت تصویر عالی و عمق مشکی و همچنین روان بودن هستش
کیفیت تصویرش خیلی خوب و قابل قبوله. از این لحاظ مشکلی نداره.

اینکه داغ نمیکنه هنگ نمیکنه و......
نه اصلا. حتی توی فیرمور اولیه هم من ندیدم هنگ کنه.

stb2xxx
15-09-2014, 12:44
برای مشاهده فایل های ایزوی بلوری با منوی کامل در Himedia H8 دستگاه از طریق نرم افزاری به دستگاه دیگری تبدیل می شود و داشتن کنترل Rii ضروریست :

مزایا :

1-داشتن برنامه XBMC مخصوص با قابلیت پخش منوی کامل بلوری ها
2- ساپورت زیرنویس فارسی SRT در XBMC
3-پشتیبانی از DTS,DOLUBY به صورت انتقال از طریق اپتیکال و DTS-HD/TrueHD از طریق HDMI یا تبدیل به استریو
4- مد تصویری 1080p 24htz

امکان بازگشت به نرم افزار اصلی دستگاه وجود دارد برای انجام این تبدیل می توانید با فروشگاه هماهنگ نمایید این تبدیل به صورت رایگان انجام می شود .

stb2xxx
03-11-2014, 16:08
به روز رسانی اندروید 4.4.2 برای این دستگاه فوق العاده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]