ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ديگه خسته شدم ، عرق بيش از اندازه !!!

samir.1234
23-07-2014, 14:56
سلام دوستان
باور كنين ديگه خسته شدم ...
چند سال هست كه زير بغلم بسيار زياد عرق ميكنه
آزمايشم دادم هيچي نشون نميده

حتي در سوز سرماي زمستون همه مي لرزن
ولي پيراهن من خيس ميشه

اصلا از لحاظ اجتماعي ديگه تخريب شدم
نميتونم هر رنگي كه دوست دارم رو بپوشم و واقعا زجر آور شده واسم !

از اين پمادها و صابون ها و ژل ها هم هرچي بگين زدم
بيشتر شده و انگار تحريك ميكنه تا اينكه كم بشه !

يه پد ضد عرق دو سه هفته پيش از طريق فروشگاه اينترنتي خريد كردم
يعني يه چيز مسخره بود !

حتي شما ببينيد من كت هم ميپوشم روي پيراهن و زيرپوش
بعد زير بغل كت هم خيس ميشه !!!!!!!

بخدا موندم چيكار كنم

يه راهي چيزي جلو پام بزارين ...

najafloo
23-07-2014, 15:23
سلام ، به پزشك متخصص توراكس جهت انجام عمل با هزينه تقريبي 4 ميليون تومان مراجعه كنيد. از قسمت زير بغل ب اندازه 1 سانتي متر شكاف ايجاد ميشه و عصب مربوط به غدد عرق قطع ميشه ، عوارض چنداني نداره. كاملا تضمين شده است ، هزينه عمل براي ژارسال هست و احتمالا كاهش پيدا كرده

samir.1234
23-07-2014, 15:26
اگه براي پارسال هست پس احتمالا افزايش پيدا كرده نه كاهش !
خيلي هم زياده
منم شهرستانم
هيچ راه ديگه اي جز عمل نيست ؟
البته اكثر راه ها رو گفتم كه امتحان كردم و فايده اي نداشت ...

استرس دارم ! ولي خب حتي وقتي بيرون كه ميرم و خيلي خيلي ريلكس و آروم هم هستم خيس ميشه زير بغل

raana
23-07-2014, 18:07
سلام دوست عزیز.....

شما به غیر زیر بغل تعرق بیش از حد در سایر نواحی بدن هم دارید؟؟؟مثلا کف دست و غیره؟؟؟؟
تا حالا توسط متخصص داخلی یا غدد بررسی شدید؟؟چون پرکاری تیروئید و دیابت می تونه باعث بروز این حالت بشه.....

و اینکه از محلول آلومینیوم کلراید استفاده کردید؟؟؟یا پودر ضد عرق دینه mtz؟؟؟

samir.1234
23-07-2014, 18:18
سلام عزيز

آره كف دستم هم خيس ميشه و قبل دست دادن هميشه بايد خشك كنم:n27:
ولي ديگه جاي ديگه مث كف پا و بدن و اينا اصلا ...

ازمايش تيروئيد و ديابت دادم گفتن موردي نداري ... فقط كم خوني بود تو آزمايشام ...

ميگم ... تو سوز سرماي زمستون زيربغلم خيسه و اذيت ميكنه
شدت تعريق خيلي زياده
كم بود ميشد تحمل كرد يا لباس هاي رنگ هاي ديگه پوشيد
الان فقط سفيد ميپوشم ...

ولي اصلا بو نداره خدا رو شكر :n29:

والا پماد و ژل و اينا زياد گرفتم زدم
ولي اين محلول كه گفتين رو استفاده نكردم
پدر ضد عرق هم كه گفتين نه

ولي از عطاري زاج سفيد گرفتم و كوبيدم و ميزدم به زير بغلم
كه هيچ اثري نكرد ....
همه ميگفتن معجزه ميكنه:n13:

الان يه زيرپوش نانو ديدم تو اينترنت ضد عرق !!! ميترسم اينم مث پد ضد عرق باشه كه خريدم و الكي بود !

najafloo
23-07-2014, 18:57
من همين مشكل رو دارم ، عمل بهترين راه هست ، هزينه اش كمتر هست و كمتر هم شده. پيشنهاد من عمل هست. فقط يك شب در بيمارستان ميموني و فردا عمل و بعد خونه.

عمل دائمي هست و مشكل رو به صورت دائمي برطرف مي كنه ، محلول هم موقتي هست ، استفاده كردم به درد نخورد

Metalhead56
23-07-2014, 19:00
آیا شما غذاهای محرک و ادویه دار زیاد میخوری؟یا استرس زیاد داری و خیلی عصبی هستی؟جالبه که مهمترین عامل تعریق کف دست یعنی تیروئید رو شما آزمایش دادی موردی نداره بازم کف دستت عرق میکنه.این استرسی که در مورد تعریق داری خودش تعریقتو زیاد تر میکنه.در ضمن اگه ورزش نمیکنی ورزش رو شروع کن در درمانت تأثیر مثبت داره.

raana
23-07-2014, 19:00
دوست عزیز.....

زاج بیشتر برای کسانی خوبه که عرق بدبو دارن.....شما که میگی بو نداره پس به کارت نمیاد......

اون محلول و پودر رو استفاده کنید...و اینکه به متخصص پوست مراجعه کنید.....روش ها و گزینه های درمانی رو بهتون ارائه میده.....

برای درمان از تزریق بوتاکس هم استفاده میشه گاهی.......اینا هیچ کدوم جواب نداد....گزینه ی عمل می مونه

samir.1234
23-07-2014, 19:23
آیا شما غذاهای محرک و ادویه دار زیاد میخوری؟یا استرس زیاد داری و خیلی عصبی هستی؟جالبه که مهمترین عامل تعریق کف دست یعنی تیروئید رو شما آزمایش دادی موردی نداره بازم کف دستت عرق میکنه.این استرسی که در مورد تعریق داری خودش تعریقتو زیاد تر میکنه.در ضمن اگه ورزش نمیکنی ورزش رو شروع کن در درمانت تأثیر مثبت داره.

سلام عزيز
در مورد خوراك و تغذيه نه اينطور نيست ...
استرس و عصبي بودن و تند تند راه رفتن خب آره !
آها بزارين يه مثالم بزنم شايد كمك كنه
مثلا چند روز پيش ماه عسل سه نفر مرد رو آورده بود كه طلاق گرفته بودن ؟؟ من زير كولر بودم يعني يخ يخ شده بود خونه خودمم از سرما ميلرزيدم ، تا صحبت هاي اينا شروع شد و كمي گذشت ديگه زير بغلم چكه ميكرد !!!!!!!!:n04:
يا الان هوا خنك هست ، احساس گرما اصلا ندارم ، تو يه فروم بحث سياسي بود از دولت ها منم داشتم جواب يكي رو ميدادم و يه خورده عصبي شده بودم ، بعد زير بغلم رو نگاه كردم ديدم ..... فاجعه شده !!!:n27:

ورزش هم نميكنم ... چشم
كف دست الان خشكه ها
وقتي بيرون ميرم و راه ميرم خيس ميشه ! در حالت عادي هميشه خشك هست !

زاج رو الكي ميزدم پس :n29:
چشم محلول و پودر رو فردا تهيه ميكنم
تشكر فراوان

Iloveu-ALL
23-07-2014, 21:07
این مطلب رو بخون شاید کمکت بکنه:
14 دلیل زیاد عرق کردن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

najafloo
24-07-2014, 09:40
بوتاكس به صورت موقت و با تزريق زير پوستي ميتونه جلوي عرق زياد رو بگيره اما هم هزينه بالايي داره و هم مدت زمان كوتاهي اثر ميذاره و هميشه موفق نيست