PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا دومین کشور غمگین دنیا هستیم؟!



XENON24
23-07-2014, 11:45
مؤسسه گالوب گزارشی مبنی بر بررسی وضعیت خشنودی و خوشحالی در بین 138 کشور منتشر کرد که بنا به این گزارش، عراق نخستین کشور غمگین جهان معرفی شده است. بعد از عراق، کشورهای ایران، مصر، یونان و سوریه به ترتیب به عنوان ناشادترین کشورهای جهان معرفی شدند.

آنچه گالوپ در این نظر سنجی راجع به ایران بدان رسیده ، با پوست و گوشت و استخوان توسط مردم ایران لمس می شود.
این یک واقعیت است که مردم ایران، شاد نیستند. اگر امکان نظرسنجی ها و بررسی های علمی ندارید، کافی است همین امروز در خیابان به چهره آدم ها نگاه کنید تا ببینید که چه اندوهی در آنها موج می زند.

همین چند روز پیش جام جهانی فوتبال به اتمام رسید. در همه دنیا،‌ مردم برای دیدن مسابقات فوتبال، در خیابان ها و پارک ها جلوی تلویزیون های شهری جمع شدند و شادی کنان و در کنار یکدیگر ، مسابقات مورد علاقه شان را تماشا کردند.
اما در ایران چه شد؟‌ از مدت ها قبل ، دغدغه برخی مسوولان این شده بود که نکند یک عده دور هم فوتبال ببینند. حتی در محیط های سربسته و تحت کنترل سالن های سینما هم نگذاشتند خانواده ها جمع شوند و فوتبال را بر پرده پرهیجان سینماها و به طور جمعی ببینند. خبری هم از تلویزیون های شهری و تماشاهای پرهیجان گروهی نبود. حتی به قهوه خانه دارها هشدار داده بودند که اگر موقع پخش فوتبال، تلویزیون هایشان را روشن کنند، مسؤولیت هر گونه عواقبی بر عهده خود آنها خواهد بود!

اشتباه نکنید! نمی خواهم بگویم چون نگذاشتند مردم دور هم فوتبال را نگاه کنند، افسرده شدند و کشورمان تبدیل به دومین کشور غمگین جهان شد. این ماجرا را ذکر کردم تا بگویم وقتی در یک کشور موضوع بسیار ساده ای مثل تماشای فوتبال در اماکن عمومی را ممنوع می کنند و این شادی جمعی را از مردم دریغ می کنند، باید حدیث مفصل خواند از این مجمل؛ حال بماند مشکلات حاد اقتصادی که تاب و توان از مردم گرفته است و حسرت یک سفر کوتاه را بر دل بسیاری از خانواده ها گذاشته است؛
بماند کمبود و گرانی امکانات تفریحی و ورزشی مخصوصا برای زنان و دختران و به ویژه در شهرهای کوچک؛
بماند گیر دادن های بی پایه و اساس به مردم بر اساس سلائق شخصی مانند این که چرا این لباس را پوشیدی و آرایش موهایت چنان است؟ ؛‌
بماند که رادیو و تلویزیون ایران از هر فرصتی برای گریاندن مردم استفاده می کند ؛
بماند که مردم حتی نگران هوایی هستند که تنفس می کنند ، نگران میوه و سبزی هایی هستند که احتمالاً سموم کشاورزی بر تن دارند و استرس آن دارند که پارازیت ها ، سلامتی شان را به خطر بیندازد ؛
بماند که یک عده به خود اجازه می دهند مردم را از سالن های کنسرت های مجوز دار هم بیرون کنند ؛
بماند که مردم وقتی بی عدالتی می بینند، افسرده می شوند ، مثلاً آن گاه که برای دریافت یک وام 5 میلیون تومانی،باید از هفت خان رستم بگذرند و در همان حال می بینند که متصل ها، میلیاردی می برند ؛
بماند که حسرت سوار شدن بر یک خودروی معمولی دنیا بر دل مردمی مانده که هر روز در تصادفات جاده ای کشته می دهند ؛
بماند و بماند و بماند ... .

فقط یک نکته را باید گفت:‌ همان طور که حکومت از مردم مالیات می گیرد ، نفت شان را می فروشد ، بر کارهایشان نظارت دارد ، امنیت مرزهایشان را تأمین می کند ،تورم را کنترل می کند، کالاهای اساسی شان را تهیه می کند و ... ، شاد نگه داشتن جامعه هم وظیفه اوست. جامعه ناشاد و غمگین، همواره بستر نابسامانی هایی است که هیچ کس نمی داند که سرانجامی خواهد داشت. دولت ها همان گونه که درباره ساخت جاده ها ،‌میزان واردات و صادرات، نرخ تورم، رشد بورس و ... گزارش می دهند ، باید درباره میزان شاد بودن مردم نیز گزارش مستند بدهند زیرا همه این مقدمات برای آن است که مردم بهتر و شادتر زندگی کنند.

راستی آیا تا کنون مجلس شورای اسلامی یا هیأت دولت ،‌جلسه غیرعلنی برای بررسی علل غمگین بودن ایرانی ها برگزار کرده اند یا اصلاً برایشان مهم نیست که یک ملت در میان انبوهی از اندوه زندگی کند؟!

البته می توانند صورت مسأله را پاک کنند و بگویند که گالوپ مجری توطئه های دشمنان است و ملت ما خیلی هم شاد هستند! این هم راه مجربی است!

Asr Iran

kenzu
23-07-2014, 11:48
چون هر هفته تو تقویممون شهادت و وفات داریم و ملت اشک دم مشک از این فرصتها به خوبی استفاده میکنن

B.Russell
23-07-2014, 11:57
اکثر فیلسوفان بزرگ دنیا معتقدند که یکی از قدرتمندترین راه های رهایی از تاریکی ها و سختی های دنیا، هنر است.

و هنرهایی چون موسیقی، نمایش و ... بیشترین سهم رو در آرام کردن روان انسان دارن.
ولی همین دو هنر در کشور ما به محافظه کارانه ترین شکل باهاشون برخورد میشه، آموزش خیلی هاشون مشکل داره و کلی نظارت و سانسور اونم توسط مکتبی که هیچ بویی از هنر نبرده و کوچکترین اشاره ای در باورهاش به هنرهای مختلف انسان نکرده. (جز هنر بردگی و گریه زاری)

هرچه ملتی از هنر دور تر باشد، غمگین تر است.

کشورهایی که در راس شادترین کشورهای دنیا هستند رو نگاه کنید، انواع و اقسام هنرها به صورت کارناوال های اجتماعی توسط حاکمیت و مردم پیاده میشه.


به قول فردوسی :


نهان گشت کردار فرزانگان .......... پراکنده شد کام دیوانگان

هنر خوار شد جادویی ارجمند ...... نهان راستی آشکارا گزند

شده بر بدی دست دیوان دراز ....... به نیکی نرفتی سخن جز به راز

kian98
23-07-2014, 11:57
سخن دوستمون کنزو رو تائید می کنم.

علاوه بر این کشورهای خارجی مثل فرانسه،اسپانیا،آمریکا،انگ لیس و بالاخص هند که گفته شده شاد ترین کشور دنیا هست نباید ناراحتی داشته باشند.
توی کشورهایی مثل آمریکا که حتی واسه گربه هاشون متخصص هست و طرف هیچ وقت نباید نگران مرگ باشه. خیلی از موسیقیدان های آمریکایی و یا بازیگرانشون رو اگه توی برنامه های فرش قرمز
دیده باشید گفته میشه مثلا طرف 70 سالشه ولی قبل از اینکه بهتون بگن اون هفتاد ساله هست شما به محز اینکه می بینیدش میگد فوقش 30 سالشه.
هر بچه ای که توی کشورهای خارجی مثل آمریکا بدنیا میاد همون موقع دولت واسش حساب باز میکنه و به حسابش پول میریزه تا وقتی بچه به سن قانونی رسید مشکل مالی نداشته باشه.
خود دولت واسه مردم جشن برپا میکنه. مثلا توی یه کشور بود که اسمش یادم نمیاد مردم توی یه روز خاصی با گوجه توی خیابون ها به جنگ هم میرند . همه شاد هستند ما هم باید هر روز باید به راهپیمایی بریم.

توی این کشورهای پیشرفته همه چیز ارزون هست. اونجاها گداشون به اندازه پولدار ایرانی مال و ثروت داره.

reza.1370
23-07-2014, 11:57
مثلا همین سريال هاي صدا و سيما امكان نداره يكي از اينها داخلش نباشه :صحنه گريه،سكانس قبرستان!بيمارستان!،مجلس ختم!!......:n21:

kian98
23-07-2014, 12:00
در اون کشورها مردم دیگه ناراحت این چیزها نیستند که وای فردا باید پول چکم رو بریزم به حساب یا ای وای باید فردا برم دکتر پول ندارم و....
اونجاها باید نگران این باشند که از چاقی و غذای بیش از حد نترکند. :n09:

kian98
23-07-2014, 12:05
در کشورهای خارجی فیلم های ابرقهرمانی و علمی و بزن بزن نشون میدهند مثل فیلم اپایدرمن و یا سوپرمن.

ولی توی ایران : فیلم هایی مثل خانه بدوش که طرف حتی پیرهن واسه پوشیدن نداره. فیلم متهم گریخت که طرف لنگ ده هزارتومان پوله.

توی کشورهای خارجی مردم هم لااقل خوش اخلاق هستند. توی ایران جرئت نداری به کسی بگی بالا چشت ابرو فحش کشت می کنند.

alivw71
23-07-2014, 12:16
تنها دلیلش کم بودن امید به اینده و زندگی هست که فرد با فکر کردن به ان دچار افسردگی میشود. دلایل ان هم میشه | بیکاری . گرانی . برخی محدودیت های موجود | که به جز این دلیل دیگه ای ندارد.

A.M.D.D.E.V.I.L
23-07-2014, 13:02
چون اکثر ایرانی ها آرمان گرا هستند .

zahra95
23-07-2014, 14:25
درگیری ذهنی افراد بین هویت دینی و ملی و زندگی مدرن یا به نوعی زندگی ایده آلی که تو فیلم ها و سریال های غربی دیده میشه!
همین درگیری باعث میشه مردم نه مسلمون درست و حسابی باشن نه هویت ملی درست و حسابی داشته باشن نه اون سبک زندگی مدرن رو داشته باشن. وچون دنبال هرسه تا با هم هستن و نمیتونن بهشون برسن دچار ناامیدی از زندگی و نارضایتی شون از سبک زندگی شون میشه. البته برای بعضیا

New Ray
23-07-2014, 15:16
در محفل خود راه مده همچو منی را
افسرده دل افسرده کند انجمنی را

ما افسرده دلان ساکن کوی غم و دردیم
در عشق شکست خورده ولی توبه نکردیم

ما ایرانیها خیلی پرخاشگر و اجتماعی نیستیم ، برعکس به اصطلاح مصلحت اندیشیم و عادت کردیم با خیلی چیزا کنار بیایم . این سازگاری زیاد باعث شده خودمون رو از خیلی از حقوق فردی محروم کنیم.
مثلا تا وقتی مسئولین نبینن که مردم سینماها رو تحریم کردن ( بخاطر فیلمهای تکراری و بدردنخور ) فکری بحال سینما نمیکنن ... هرچند ساختار چیز مون یطوریه که احتمالا کلا سینما رو تعطیل میکنن ...

البته اخیرا تلاشهایی شده مثل گسترش پارکها ، ولی اصلا صورت مسئله پارک یا القای شادی کاذب نیست ( مثل پخش 5 تا سرود بعد از هر مسابقه ورزشی ! ) بلکه ایجاد محیطیه که هم امن باشه و هم آزاد ، نه فقط امن !!

haestaph
23-07-2014, 15:59
ما نمیتونیم مثل کشورهای دیگه پیشرفت کنیم!

چند مثال:

1.اگر تو ایران مردم نمیتونن سوار ماشینهای خوب بشن بجاش با یه پراید عین مازراتی میرن!! پلیس جریمش میکنه التماس میکننه ننویس وقتی قبضو میگیره سوار ماشین میشه زیر لب فحش میده! / تصادف هم خودتون تصور کنید :|
2. اگر حجاب زوریه ملت هر چی لخت تر و عجیبتر لباس بپوشن بهتره، تو خیابونها هر روز شاهدش هستیم!
3. اگر میگن تو مصرف برق و آب صرفه جویی کنیم برای باقی هموطنهامون کموبدی پیش نیاد، اما انشعابات خلافی برق و حتی برعکس کردن کنتور آب یه چیز کاملا عادیه برای مردم!
4. تو کشورهای دیگه هر زنی تو خیابون بره برای کسی مهم نیست که تنهاست یا نه... اما تو ایران دختر یا زن با هر کسی باشه یه 4تا بی مصرف متلک بارش میکنن :|
5. اگر تو ایران دیسکو و نایت کلاب نداریم و جایی واسه قرار نداریم... بجاش خیابونها و کوچه ها مختص این کارهاست.
6. ملت میان کلی از یه مسئول انتقاد میکنن ولی دور بعد اگر باهاشون در مورد یکی که ازش حمایت میکنن بحث کنی خرخره آدمو پاره میکنن... جالبه بعدا نفرینش میکنن!
7. تمام شادیهامون کاذبه، حالا میخواد مواد باشه، مشروب باشه، خندیدن به یه فرد، یا حتی یه کلیپ که سوتی یه فرد باشه...!!
8. هدف از گوشی هوشمند خریدن یه ایرانی چت و لاس زدن با جنس مخالفه :|
9. مهمترین مساله اینه که اگر کسیو بخوای توجیه کنی کارت اشتباهه میگه به شما ربطی نداره

البته انسانهای خوب هم هستند اما بین این مثالها خیلی کم هستند اصلا به چشم نمیان

A/|\IR
23-07-2014, 18:44
یه نفر جواب سوال منو بده

چرا غمگین نباشیم؟

nero360
23-07-2014, 19:53
تو مملکتی که همه دزد و کلاه بردارن و خیانتکار همون بهتر که غمگین باشیم:n25:

badboys_87
23-07-2014, 20:52
بهتره بپرسیم چرا شادترین مردم جهان در کشور هایی مثل سوئد و نروژ و ... زندگی میکنند ؟؟؟؟ چه فرقی با ایران دارند؟؟؟؟

mmf66
23-07-2014, 20:55
چون همه به بیشترین چیزی که اهمیت میدن پوله هر کی هم بگه نه داره دروغ میگه

badboys_87
23-07-2014, 21:01
من فکر میکنم در جه اول کیفیت زندگی در کشور های اسکاندیناوی خیلی بالاتره .. بعدش جماعت ایرانی کلا" ذاتشون همینه .. عاشق عزا و مداحی و ... هستیم ..

به قول یکی از بچه ها جماعت زنده کش و مرده پرست

JJSIMON
27-07-2014, 04:27
برای این دومین کشور غمگین هستیم که مسئولان به جای اینکه به فکر حل مشکلات مردم باشند به فکر ساختن شبکه های تلوزیونی مثل نسیم هستن تا به زور بخندیم ولی دل پر درد چطور به چندتاجوک بی مزه بخنده؟
ما ملت شادی بودیم ما بزرگترین جشن های تاریخ رو برگزار میکردیم و در هین اینکه قدرت برتر دنیا بودیم شادترین هم بودیم.
ولی امروز به قول دوستمون ذاتمون شده عزا....
ذات ما مردم عوض نشده شادی وجشن رو هنوز هم دوست داریم ولی کجا کی وبرای چی باید شاد بود؟؟؟؟
خیلی خوبه که رحم کردن بهمون واعلام نکردن که اولیم!!!!!

HORROR
27-07-2014, 05:17
برای چی ایران دومین کشور شاد جهان نیست؟!

A.M.D.D.E.V.I.L
27-07-2014, 12:31
چون چیزی که مردم رو شاد میکنه ، در کشور های دیگه مردم رو ناراحت میکنه .
قضاوت !

badboys_87
27-07-2014, 13:03
شاد بودن رابطه مستقیمی داره با پارامترهای کیفی زندگی و شرایط اجتماعی ..

ما خنده ها و شادی هامون این روزها مصنوعی شده ..

قدیما مردم خیلی شادتر بودن ..

Mr_100_dolari
27-07-2014, 20:40
به غیر از بحث گرونی و تورم و مشکلات اقتصادی که یکی از دلایل اصلی هستش به نظر من مهم تر از اون فشار شدید محدودیت هاست بین جنس مذکر و مونث که توی جامعه واقعی تبدیل به عقده میشه و از هر راهی برای جلب توجه کردن استفاده میشه که حق هم دارن و حالا این سرپیچی کردن از محدویت ها برای رسیدن به آزادی بیشتر منجر به چه ناهنجاری های اجتماعی و تاوان سنگین هم برای مردم و مجدد هزینه ای اضافی از طرف حاکمیت برای کنترل و سرکوب میشه بماند ...

اینکه افراد زیادی به نت و شبکه های اجتماعی برای برقراری ارتباط با جنس مخالف پناهنده میشن هم شامل همین موضوع محدودیت روابط هستش و یکی از آشکارترین نمونه های بارز محدودیت وعقده ای بودن رو هم میشه از تعداد لایک های بی شمار زیر پست یه خانمی که اصلا معلوم نیستش عکس کی رو گذاشته تو انواع شبکه های اجتماعی دید ...

حالا فرض کنید محیط جامعه طوری بود که محدودیت هایی که منجر به ایجاد انواع عقده برای افراد میشه که رفتاری به شکل حال حاضر از خودشون بروز بدن نبودش اونوقت شاید خیلی ناممکن ها مثل ساده زیستی غصه آینده رو نخوردن لذت بردن از داشته های خود و حسرت داشته های دیگران رو نخوردن و ... که همگی این نمونه ها منجر به غمگین نبودن افراد جامعه هستش ممکن میشد ...

وگرنه راه دیگشم همون تقوا به خرج دادن و رسیدن به قرب الهی و محشور شدن با ملائک و حوریان بهشتی هستش با تمام مشکلات جامعه واقعی و ...

halflife g
28-07-2014, 00:30
توی این کشورهای پیشرفته همه چیز ارزون هست. اونجاها گداشون به اندازه پولدار ایرانی مال و ثروت داره.
اصلا هم اينطور نيس نيست
مساله اينجاس كه در كشورهاي مترقي حمايتي كه از فارغ التحصيل يا كارمند يا مهندس يا متقاضي وام يا مسكن و ...... ميشه خيلي بهتر از ايران وگرنه اگه اون چترهاي حمايتي رو كسر كني(مثلا يهو دولت قطع كنه و بشه مثه ايران) مردم خيلي بيشتر از ايران حقوقشون نميرسه و مفلوكتر و ضعيفتر و فقيرتر ميشن

+

دوما چرا فقط با كشورهاي مترقي بايد مقايسه كنيم ؟؟؟خيلي از كشورها هستن كه از لحاظ اقتصادي در سطح ما يا بدتر هستن ولي بازم شادترن چرا؟؟
بدون شك علتش "دغدغه هاي خارجي و محيطي" هستش كه فقط اضطراب و افسردگي رو به ادم منتقل مي كنه:

وقتي به جاي ارتباط موثر و سازنده(نه غير منطقي) با جنس مخالف فرد سركوب شده و اسيب مي بينه
وقتي به جاي شركت در مراسم و مهمانيهاي شاد و ارتباط با افراد جامعه فقط بايد تو مراسم نوحه و .... باشه(و اگر به اين مراسم هم نره كلا بمونه تو خونه و فقط تو تو fb سر كنه)
وقتي به جاي داشتن رسانه هايي كه شادي رو نشون بدن فقط فيلم و سريالها و مراسم عزا رو نشون ميده
وقتي .........و هزاران وقتي ديگه

آيا بازم جاي تعجب داره ايرانيها چرا جزو غمگين ترين مردم جهان هستن؟؟:n06:

.