مشاهده نسخه کامل
: یه سوال اساسی!!!
alihastam
22-07-2014, 23:59
سلام
من میخوام کار 3D و 2D رو تازه شروع کنم....
یه سیستم خوب هم برای این کار گرفتم ، سوال من اینه که برای طراحی شخصیت تو برنامه هایی مثل ZBrush , Mudbox , 3D Max و... به پن تبلت نیازه؟؟؟
یا تبلت های بهتر یا کلا نیاز نیست؟؟
میخوام متحرک سازی هم کار کنم ، انیمیشن و...
من خودم تبلت Intuos Pro Large Professional Pen Tablet - Wacom رو انتخاب کردم گفتم به مرور زمان پولام ک جمع شد بخرم - میخواستم بدونم برای شروع کار برای یاد گیری هم نیازه؟؟؟
اگه یه وسیله ی ضروری هست یه جایی هم معرفی کنید که تبلتی که نیازه رو برم بخریم!
من اصفهان هستم اگه اینورا نباشه میرم تهران میخرم!
alihastam
23-07-2014, 11:40
Motherboard
ASUS Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 MB ………………………………………… ……………………………
CPU
Intel(R) Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz…………………………………… ……………………………..…………. .
Graphic
GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 4GB GDDR5……………………………………… …………………………………….
Ram
Corsair Vengeance Pro 16GB 2x8GB DDR3 2400MHz PC3 19200 Desktop…………………………….
Hard
Case
HDD - WD Caviar Green 2TB……………………………………… …………………………………………. .…………..
Green X7 COUGAR…………………………………… ………………………………………… ………………….…………
Power
Power - Enermax Revolution Xt 630W Gold And Enermax Revolution Xt 730W Gold……………..
DVDRW
DVD Writer: Asus 24X DRW-24D3ST
مسئولان رسیدگی کنن کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n30:
Lord-Voldemort
24-07-2014, 03:58
سلام علی جان
این مشخصات رو همین جوری پرسیدم :n09:
من منتظر بودم دوستانی که توی این کار هستن جواب بدن که متاسفانه مثل اینکه سرشون شلوغه
-
در مورد سوال شما ، اگه واقعا قراره این کار رو انجام بدین و قرار نیست وسطش کم بیارید یا تغییر عقیده بدین
100 % به یه قلم نوری نیاز دارین . هم برای شروع هم برای ادامه ... یه وسیله ی بسیار مهمی توی این کار هست .
چون نمیشه این کارها رو با موس انجام داد .
Wacom یکی از بهترین مارک های قلم نوری هست ، قلم نوری ها بر اساس میزان حساسیت فشار ، زاویش ، ابعاد ... قیمت های متفاوتی دارن شما باید چیزی رو انتخاب کنید که به کارتون بیاد.
نقل قول از هوتی :
در بازار سه نوع تبلت به صورت : با حساسیت پایین ولی بزرگ ابعاد به منظور نقشهکشی ، با حساسیتهای متوسط و بالا برای دیجیتال پینتینگ و تبلتهایی مجهز به صفحهی نمایش سرخود به منظور خلق نقاشیهای دیجیتالی به صورت حرفهای و با تمرکز بیشتر ، وجود دارند
این تبلتی که شما انتخاب کردین تبلت فوق العاده ای هست البته من از نظر قیمت نمی دونم چنده ولی اگه زیاد گرون بود میتونید medium ش رو بخرید :n09:
برای اطلاع کامل تر این پست #19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید.
alihastam
24-07-2014, 22:43
آقا احسنت ، خیلی جواب خوب و کاملی دادی
دکمه ی تشکر اون گوشه کمه گفتم اینجوری ام تشکر کنم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.