ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدا گیری داخل پژو 405

karim_9
22-07-2014, 16:13
بنده ماشینم پژو 405 هست وقتی صبح رو شن میکنم راه میفتم سرو صدای داخل ماشین اذیت میکنه بیشتر صدا از درب ها میاد مخصوصا درب سمت راننده ایا راهی وجود داره که صدای درب ها رو از بین بردم اگه کسی از دوستان در این مورد تجربه دارند راهنمایی کنند در ضمن این عیب صبح ها خیلی اذیت میکنه در جاده بدون دست انداز مثل اتو بان سرصدا نداره

raeesi
22-07-2014, 22:22
بنده ماشینم پژو 405 هست وقتی صبح رو شن میکنم راه میفتم سرو صدای داخل ماشین اذیت میکنه بیشتر صدا از درب ها میاد مخصوصا درب سمت راننده ایا راهی وجود داره که صدای درب ها رو از بین بردم اگه کسی از دوستان در این مورد تجربه دارند راهنمایی کنند در ضمن این عیب صبح ها خیلی اذیت میکنه در جاده بدون دست انداز مثل اتو بان سرصدا نداره

اگه چند مورد رو رعایت کنین از این معضل راحت میشین:
۱- آچار کشی
۲- تمیز کردن و چرب کردن اندک لاستیک دور درب‌ها
۳- سرعت‌گیرها و دست‌اندازهارو با احتیاط رد کنین
۴- این خودرو تولید داخل و برای استفاده خیلی با احتیاط ساخته شده پس باید عملا بهش سواری بدیم :))

karim_9
23-07-2014, 03:40
درود
دوست عزیز اگه ممکنه بفر مایید کدام قسمت ها باید اچار کشی بشه ممنون

kasra2002
23-07-2014, 12:27
دوست عزیز فعلا بهتره که سوالتون رو در این قسمت بپرسید

عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما در مورد سوالتون عر کنم که این خانواده خودرو معروفند به صدا های ناجور خصوصا در قسمت درب ها که اولین چیز از قفل درب درون درب شروع میشه و نیاز به اچار کشی و در بعضی مواقع باز کردن و سفت کاری داره
ریل شیشه
سیستم های دیگه
تو دری
خود شیشه
لولای درب
و لاستیک هم عوامل صدا ساز هستند
با توجه به گرما و پلاستیکی بودن خیلی از قطعه های درون درب این احتمال زیاد میشه

Kamranasadi
13-02-2018, 01:07
دوست عزیز
من مبلغ زیادی رو برای صداگیری لاستیکهای درب پژو پارسم دادم و هیچ فایده ای نداشت! دائم باید صدای جیر جیر درب رو تحمل میکردم.ولی خودم حلش کردم. با پودر بچه! بله درسته. به لاستیکهای درب پودر بچه مالیدم و در کمااااال ناباوری کاملا صداها قطع شد.اگر مشکلت از لاستیکها باشه این روش رو حتما پیشنهاد میدم.پودر بچه استکاک بین لاستیکها رو تقریبا صفر میکنه.موفق باشی

M.hadi.kh
22-05-2019, 03:22
سلام . من پودر بچه زدم خوب بود ولی کثیف کاریش زیاده ... اوایل جواب میداد ولی الان دیگه جواب گو نیست ... نمسدونم باصدای تق تق درب ها چه کنم...