ehsantak1
22-07-2014, 02:52
سلام دوستان خسته نباشید... چن وقته پیش میخواستم لینوکس رو کنار ویندوز نصب کنم که دو تا از درایوام پاک شد،امروز خواستم با نرم افزار active partition recoveru اونارو برگردونم که هارد اکسترنال وصل بود به سیستم که حین ریکاوری یه گزینه ای اومد و من بی توجه به اون yes رو زدم ، حالا اطلاعات هارد من نشون داده نمیشه و وقتی هاردم رو به سیستم وصل میکنم اسم اون درایوی که پاک شده بودو نشون میده و وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده: is not accessible , the disk structure is corrupted and unreadable
بعد با نرم افزار recovery my file خواستم ببینم چیزی از تو هارم پاک شده که بشه برش گردوند دیدم چیزی به عنوان پاک شده بهم نشون نداد.
دوستان میشه راهنمایی کنید چطور میشه هاردو به حالت اول برگردوند اطلاعات مهمی توش داشتم،یه عکس از اروری که میده و disk management واستون گذاشتم.لطف کنید راهنمایی کنید ممنون
اینم لینک عکس ها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد با نرم افزار recovery my file خواستم ببینم چیزی از تو هارم پاک شده که بشه برش گردوند دیدم چیزی به عنوان پاک شده بهم نشون نداد.
دوستان میشه راهنمایی کنید چطور میشه هاردو به حالت اول برگردوند اطلاعات مهمی توش داشتم،یه عکس از اروری که میده و disk management واستون گذاشتم.لطف کنید راهنمایی کنید ممنون
اینم لینک عکس ها :