ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Debian

zeperto
21-07-2014, 19:15
من سالها قبل با لینوکس کار می کردم و روزگاری بود که کلا به لینوکس کوچ کرده بودم.منتها بدلیل انجام پروژه های کاری و خدمت سربازی با لینوکس کار نکردم.
الان می خوام یه وب سرور خونگی راه بندازم و واسه همین می خوام با لینوکس پیاده اش کنم.یه سیستم قدیمی هم دارم که گذاشتمش واسه اینکار.
اوبنتو 14.04 رو دانلود کردم و نصب کردم.علاوه بر اینکه رم سیستمم کم بود و خوب کار نمی کرد(1.5 گیگ رم داره) ظاهر گنوم هم اونقدر تغییر کرده بود که بیخیالش شدم.چون می خوام رم سیستمم بیشتر فضاش آزاد باشه ترجیحا رفتم سراغ نسخه قدیمی.
قدیما با دبیان کار می کردم و یه نسخه کامل (5 دی وی دی) دبیان هم دارم.دبیان رو نصب کردم و الان هم همه چی روبه راهه.نسخه دبیان هم ۵ هست
چند تا مشکل بزرگ که الان دارم و یادم نیست چطوری بود اینکه الان هر چی برنامه نصب می کنم از اینترنت نمی گیره همه رو از روی دی وی دی نصب می کنه گیر هم می ده که جتما وی دی دی رو بذارم..مثلا mysql رو نصب کردم نسخه۵ سال پیش رو برام نصب کرده.چیکار کنم که بسته ها رو از اینترنت دانلود کنه و نصب کنه؟
برای نصب firefox چیکار کنم؟فایلش رو از سایتش دانلود کردم.منتها نمی دونم چیکارش کنم؟
فلش هم نصب می کنم مونت نمی کنه.یادمه که تو فولدر media نشونش می داد ولی الان هیچی.
می خوام netbeans هم نصب کنم.دستورش رو که از اینترنت بگیره و نصب کنه لطفا بدید.
خیلی ممنون

milad_gta
21-07-2014, 19:28
در ابتدا که نسخه جدید wheezy که هفته پیش عرضه شده رو دانلود کنید به نظرم بهتره! روش openbox نصب کنید یا کلا یک توزیع مثل crunchbang رو نصب کنید.

محیطی که در ubuntu مشاهده کردید میزکار بخصوص ubuntu هست که روی gnome پیاده سازی شده و unity نام داره.

برای مواردی که فرمودید باید فایل sourec رو ویرایش کنید و source های مد نظرتون رو در اون قرار بدید و بخش های مربوطه به CD رو Comment کنید تا استفاده نشه، فایل مذکور اینجا قرار داره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد فایرفاکس، باید فایل دانلود شده رو extract کنید:

سپس انتقال بدید به opt/، و یک لینک به فایل باینری firefox بزنید و لینک رو در usr/bin/ قرار بدید. در terminal بزنید firefox و...

میتونید یک فایل luncher هم براش ایجاد کنید.

و اما فلش،

اگر اجرا نشد با دسترسی ریشه مجددا دستور رو وارد کنید، از لیست نمایش داده شده device خودتون رو شناسایی کنید و مثل نمونه زیر mount کنید، فایل ها در mnt/ در دسترس خواهند بود.

موفق باشید.

zeperto
21-07-2014, 22:00
در ابتدا که نسخه جدید wheezy که هفته پیش عرضه شده رو دانلود کنید به نظرم بهتره! روش openbox نصب کنید یا کلا یک توزیع مثل crunchbang رو نصب کنید.

محیطی که در ubuntu مشاهده کردید میزکار بخصوص ubuntu هست که روی gnome پیاده سازی شده و unity نام داره.

برای مواردی که فرمودید باید فایل sourec رو ویرایش کنید و source های مد نظرتون رو در اون قرار بدید و بخش های مربوطه به CD رو Comment کنید تا استفاده نشه، فایل مذکور اینجا قرار داره:

در مورد فایرفاکس، باید فایل دانلود شده رو extract کنید:

سپس انتقال بدید به opt/، و یک لینک به فایل باینری firefox بزنید و لینک رو در usr/bin/ قرار بدید. در terminal بزنید firefox و...

میتونید یک فایل luncher هم براش ایجاد کنید.

و اما فلش،

اگر اجرا نشد با دسترسی ریشه مجددا دستور رو وارد کنید، از لیست نمایش داده شده device خودتون رو شناسایی کنید و مثل نمونه زیر mount کنید، فایل ها در mnt/ در دسترس خواهند بود.

موفق باشید.
ممنون بابت جوا سوال های بعدی
۱-این دبیان جدید چقدر رم لازم داره؟من سیستمی که روش لینوکس نصب کردم 1536mb رم داره.کم نمیاره؟البته کار خاصی قرار نیست باهاش بکنم.اون میز کار هم رفتم تو سایت گنوم دیدم.همونه که رو اوبونتو 14.04 بود.لامصب یه منو نداشت.
۲-الان این لینوکسی که دارم یه قسمت add/remove application که قدیما من از توی لیستش یه سری برنامه ها رو انتخاب می کردم و اون هم از اینترنت بسته هاش رو می گرفت و نصب می کرد.الان همون گیر میده که حتما از روی دی وی دی نصب کنه.
3-واسه فلش هم fdisk رو زدم اینها رو داد.من یه فلش ۴ گیگ دارم.الان نمی دونم کدومشه

milad_gta
21-07-2014, 23:47
1. مقدار رم شما برا Debian کافی هست، مگر اینکه بخواید میزکار و برنامه های خاصی روش نصب کنید که باز هم به نظرم حداقل رو برآورده میکنه.

2. همونطور که عرض کردم شما باید منابع آنلاین رو به لیست منابع مورد استفاده خودتون اضافه کنید، بعد میتونید برای نصب اقدام کنید، لیست منابع در فایل زیر قرار داره:

فرضا در نسخه 7 Wheezy باید این موارد رو در فایل فوق ذخیره کنید.

همینطور خطوط ابتدایی که مرتبط با cdrom هستند رو comment کنید، ( در ابتدای خطوط # بگذارید )

3. فلشتون رو به سیستم وصل کنید، سپس دستور زیر رو وارد کنید، آدرس فلش رو بهتون میده:

vahidmir2000
22-07-2014, 00:15
با توجه به اینکه توزیع دبیان تاپیک مرجعی در این انجمن نداشت و وجودش لازم به نظر میرسید این تاپیک رو تغییر نام دادم و از دوستان خواهش میکنم کلیه مباحث مرتبط با توزیع دبیان رو در اینجا مطرح کنند.

با تشکر.

zeperto
22-07-2014, 07:13
من کارهای مربوط به فایرفاکس که گفته بودید انجام دادم.یه launcher هم ساختم واسش و به فایرفکسی که تو /usr/bin هست وصلش کردم.وقتی اجراش می کنم هیچ کار نمی کنه.چیکارش کنم؟

تو terminal هم وقتی firefox می زنم این پیام رو میده

zeperto:/home/zeperto# firefox

(firefox:3386): GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager:
Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed.
firefox: symbol lookup error: /opt/firefox/libxul.so: undefined symbol: gtk_widget_set_can_focus
zeperto:/home/zeperto#

بخاطر ورژن گنوم ارور میده درسته؟

milad_gta
22-07-2014, 12:22
ia32-libs-gtk-i386 و xulrunner-24.0 رو اگر تونستید نصب کنی ببینید مشکل حل میشه یا خیر، همینطور که فرمودید نسخه شما خیلی قدیمی هست و فکر کنم Mirror هاش هم دیگه موجود نباشه، به نظرم اگر تمایل به استفاده از Debian دارید آخرین نسخه با میزکار xfce ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا حتی lxde ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنید یا توزیع های Debian Base با میزکار های سبک مثل Crunchbang ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به همراه OpenBox ارائه میشه.

zeperto
23-07-2014, 17:26
سلام دوباره
من آخرین نسخه دبیان رو از سایتش دانلود کردم.حجمش تقریبا 200 مگابایت بود.میزکارش روش نبود و موقع نصب فایلهاش رو دانلود می کرد و نصب می کرد.2 بار از این طریق نصب کردم که خیلی طول کشید دانلودش و درست هم نصب نشد.بالا میومد ولی مشکل گرافیکی داشت.فایلهاش رو ضمیمه کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته های تولباز رو ببینید.نوشته ها بعضی حروفش خراب نشون داده میشدن.هر 2 بار که نصب کردم.

پنجره هایی که باز می کردم هم همه اینظوری بودن.آبی

ولی از لحاظ سرعت کار و با اومدن سیستم هیچ مشکل و اروری نبود.بیشتر فکر کنم بخاطر نصب گنوم بوده که دانلود و نصب می کرد.
اگه یه نسخه دبیان که میزکارش باهاش باشه و حجمش در حد 1 گیگ باشه لینک دانلود بدید خیلی عالی میشه.یکی تو سایتش بود که 3 تا دی وی دی بود که دانلودش خیلی طول می کشه.

اوبونتو 14.4 هم نصب می کنم سیستمم اونقدر کند میشه که هیچکاری نمیشه باهاش کرد.1.5 گیگ رم هم کم میاد واسش.

خلاصه من اصرار دارم که لینوکس نصب کنم لینوکس نصب نمیشه البته نسخه های جدید.موندم این وسط.

سوال:نصب گنوم خیلی سخته اگر بخوام خودم انجام بدم؟یعنی دبیان رو بدون دسکتاپ نصب کنم و گنوم رو جداگانه خودم دانلود کنم و نصب کنم روش.
یا اینکه یه نسخه از دبیان باشه که میزکارش هم همراه نسخه دانلودیش باشه.من تو سایتش چرخیدم کمترینش که میزکارش هم باهاش باشه 3 تا دی وی دی بود.اگه شما جایی سراغ دارید یه لینک بدید.

یا یه نسخه لینوکس که دبیان بیس باشه و میزکار گنوم داشته باشه و سبک باشه و کلا رو به راه باشه معرفی کنید.
من نمی خوام کار زیادی با لینوکس بکنم.یه mysql , php , apaeche , mail server , dns server می خوام روش نصب کنم و تمام.

راستی مشخصات سیستمم:
cpu 2GH
هارد 60 گیگ
رم 1536mb
گرافیک 128

milad_gta
23-07-2014, 18:20
سلام دوباره
من آخرین نسخه دبیان رو از سایتش دانلود کردم.حجمش تقریبا 200 مگابایت بود.میزکارش روش نبود و موقع نصب فایلهاش رو دانلود می کرد و نصب می کرد.2 بار از این طریق نصب کردم که خیلی طول کشید دانلودش و درست هم نصب نشد.بالا میومد ولی مشکل گرافیکی داشت.فایلهاش رو ضمیمه کردم.

نوشته های تولباز رو ببینید.نوشته ها بعضی حروفش خراب نشون داده میشدن.هر 2 بار که نصب کردم.

پنجره هایی که باز می کردم هم همه اینظوری بودن.آبی

ولی از لحاظ سرعت کار و با اومدن سیستم هیچ مشکل و اروری نبود.بیشتر فکر کنم بخاطر نصب گنوم بوده که دانلود و نصب می کرد.
اگه یه نسخه دبیان که میزکارش باهاش باشه و حجمش در حد 1 گیگ باشه لینک دانلود بدید خیلی عالی میشه.یکی تو سایتش بود که 3 تا دی وی دی بود که دانلودش خیلی طول می کشه.

اوبونتو 14.4 هم نصب می کنم سیستمم اونقدر کند میشه که هیچکاری نمیشه باهاش کرد.1.5 گیگ رم هم کم میاد واسش.

خلاصه من اصرار دارم که لینوکس نصب کنم لینوکس نصب نمیشه البته نسخه های جدید.موندم این وسط.

سوال:نصب گنوم خیلی سخته اگر بخوام خودم انجام بدم؟یعنی دبیان رو بدون دسکتاپ نصب کنم و گنوم رو جداگانه خودم دانلود کنم و نصب کنم روش.
یا اینکه یه نسخه از دبیان باشه که میزکارش هم همراه نسخه دانلودیش باشه.من تو سایتش چرخیدم کمترینش که میزکارش هم باهاش باشه 3 تا دی وی دی بود.اگه شما جایی سراغ دارید یه لینک بدید.

یا یه نسخه لینوکس که دبیان بیس باشه و میزکار گنوم داشته باشه و سبک باشه و کلا رو به راه باشه معرفی کنید.
من نمی خوام کار زیادی با لینوکس بکنم.یه mysql , php , apaeche , mail server , dns server می خوام روش نصب کنم و تمام.

راستی مشخصات سیستمم:
cpu 2GH
هارد 60 گیگ
رم 1536mb
گرافیک 128

در پست قبلیم براتون لینک های دانلود Debian با میز کار های xfce و lxde رو قرار داده بودم، به جای ubuntu هم میتونید از xubuntu ، ubuntu ganome یا lubuntu استفاده کنید.

Debian 7 + Gnome Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Debian 7 + Xfce Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Debian 7 + Lxde Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Debian 7 + Kde Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پیشنهاد من نسخه xfce یا lxde هست، شما نسخه net install رو دانلود کردید، CD-1 توزیع Debian شامل تمام بسته های مورد نیاز برای راه اندازی سیستم میشه، همیشه CD-1 رو دانلود کنید نرم افزار ها رو با مدیر بسته نصب کنید(apt-get).

1376MAXIMUM
25-07-2014, 11:05
یه سوال تفاوت نسخه های کم حجم دبیان (رو سی دی ها) با اونایی که معمولی هستن چیه (دی وی دی هاش) من نفهمیدم اخرش اگر یکیه تا سی دی هاشو بگیریم ارزونتره

milad_gta
25-07-2014, 13:05
یه سوال تفاوت نسخه های کم حجم دبیان (رو سی دی ها) با اونایی که معمولی هستن چیه (دی وی دی هاش) من نفهمیدم اخرش اگر یکیه تا سی دی هاشو بگیریم ارزونتره

هر دو سری شامل بسته های یکسان هستند [1] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-cd)، پیشنهاد بنده دانلود دو CD اول یا DVD اول هست، که شامل تمام بسته های محبوب میشند که قطعا نیاز افراد رو برطرف میکنند، سایر بسته های مورد نظرتون رو میتونید از طریق اینترنت مثل سایر توزیع ها نصب کنید، این نکته رو مدنظر قرار بدید که نرم افزار های غیر آزاد در iso های Debian جایی ندارند و با خرید یا دانلود تمام مجموعه CD/DVD های Debian باز هم باید از مخازن non free برای دانلود و نصب بسته های غیر آزاد استفاده بفرماید.

1376MAXIMUM
25-07-2014, 13:51
هر دو سری شامل بسته های یکسان هستند [1] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-cd)، پیشنهاد بنده دانلود دو CD اول یا DVD اول هست، که شامل تمام بسته های محبوب میشند که قطعا نیاز افراد رو برطرف میکنند، سایر بسته های مورد نظرتون رو میتونید از طریق اینترنت مثل سایر توزیع ها نصب کنید، این نکته رو مدنظر قرار بدید که نرم افزار های غیر آزاد در iso های Debian جایی ندارند و با خرید یا دانلود تمام مجموعه CD/DVD های Debian باز هم باید از مخازن non free برای دانلود و نصب بسته های غیر آزاد استفاده بفرماید.
دانلود دوcd اول یا DVD اول منظورتون دوتا CD اپل کار یک DVD رو انجام میده یا دوتا CD اول یا دو تا دی وی دی اول یا سی دی اول یا دی وی دی اول هست کدومشه ۳ تا برداشت میشه کرد چون اصلا در مورد تفاوت شماره ۱و۲و۳ دی وی دی ها یا سی دی ها هم خبر ندارم و چرا تو ۳ تا دی وی دی یا سی دی هست

milad_gta
25-07-2014, 14:29
همونطور که توضیح دادم Debian بسته ها رو با توجه به محبوبیت و میزان استفاده ازشون در CD ها و DVD ها قرار میده، بسته های محبوب و پر استفاده تر در CD و DVD با شماره کمتر، اگر شما فقط میخواید Debian نصب کنید CD-1 کافیه، این CD شامل Debian + محبوب ترین بسته های نرم افزاری مثل Browser میشه، سیستم رو با CD-1 نصب میکنید و مثل سایر توزیع ها، بقیه نرم افزار ها رو از مخازن دانلود و نصب میکنید، اگر میخواید به یکسری دیگه از بسته های محبوب هم روی CD دسترسی داشته باشید CD-2 رو دانلود کنید و حالا اگر ست کامل CD ها رو داشته باشید دیگه نیازی نیست به اینترنت متصل بشید و CD ها رو به عنوان مخازن معرفی میکنید و بسته های مدنظرتون رو از روی CD نصب میکنید، اما باز هم به این نکته اشاره میکنم که بسته های موجود در مخازن non free توزیع debian روی CD ها عرضه نمیشه.

حالا اگر شما دوست دارید میتونید CD-1 رو دانلود کنید یا هر تعداد CD که دلتون میخواد دانلود کنید، یا به جای تعداد زیادی CD، یک DVD دانلود کنید، در هر صورت دانلود CD ها برای سیستم هایی که به اینترنت دسترسی ندارند پیشنهاد میشه و اگر به اینترنت دسترسی دارید تنها با دانلود سری کامل پهنای باند خودتون رو استفاده میکنید چون به ندرت کسی به تمام بسته های موجود در DVD یا CDهای پایانی احتیاج داره.

اما از CD-1 چند نسخه وجود داره، تمام CD ها به شماره 1 بسته های نرم افزاری یکسانی دارند و فقط در میزکار متفاوت هستند:

debian-7.6.0-i386-CD-1.iso - میزکار gnome
debian-7.6.0-i386-kde-CD-1.iso - میزکار kde
و...

raeesi
26-07-2014, 05:31
چرا تاپیک دبیان که یک توزیع مادر محسوب میشه و سکوی انتشار خیلی از توزیع‌های محبوب هم هست هنوز بحالت استیکی/پین شده/مهم در نیومده؟ در صورتیکه همین الآن بر و بچه‌هاش مثل اوبونتو اون بالان؟

vahidmir2000
26-07-2014, 17:01
همونطور که توضیح دادم Debian بسته ها رو با توجه به محبوبیت و میزان استفاده ازشون در CD ها و DVD ها قرار میده، بسته های محبوب و پر استفاده تر در CD و DVD با شماره کمتر، اگر شما فقط میخواید Debian نصب کنید CD-1 کافیه، این CD شامل Debian + محبوب ترین بسته های نرم افزاری مثل Browser میشه، سیستم رو با CD-1 نصب میکنید و مثل سایر توزیع ها، بقیه نرم افزار ها رو از مخازن دانلود و نصب میکنید، اگر میخواید به یکسری دیگه از بسته های محبوب هم روی CD دسترسی داشته باشید CD-2 رو دانلود کنید و حالا اگر ست کامل CD ها رو داشته باشید دیگه نیازی نیست به اینترنت متصل بشید و CD ها رو به عنوان مخازن معرفی میکنید و بسته های مدنظرتون رو از روی CD نصب میکنید، اما باز هم به این نکته اشاره میکنم که بسته های موجود در مخازن non free توزیع debian روی CD ها عرضه نمیشه.

حالا اگر شما دوست دارید میتونید CD-1 رو دانلود کنید یا هر تعداد CD که دلتون میخواد دانلود کنید، یا به جای تعداد زیادی CD، یک DVD دانلود کنید، در هر صورت دانلود CD ها برای سیستم هایی که به اینترنت دسترسی ندارند پیشنهاد میشه و اگر به اینترنت دسترسی دارید تنها با دانلود سری کامل پهنای باند خودتون رو استفاده میکنید چون به ندرت کسی به تمام بسته های موجود در DVD یا CDهای پایانی احتیاج داره.

اما از CD-1 چند نسخه وجود داره، تمام CD ها به شماره 1 بسته های نرم افزاری یکسانی دارند و فقط در میزکار متفاوت هستند:

debian-7.6.0-i386-CD-1.iso - میزکار gnome
debian-7.6.0-i386-kde-CD-1.iso - میزکار kde
و...

دوست من مرسی از اطلاعاتت. تمام نسخه های دبیان بصورت نشر غلطان هستند؟ و دوم اینکه تمام نسخه های دبیان (که چندتاشونو شما لینک دادین) به صورت لایو هم اجرا میشن؟

vahidmir2000
27-07-2014, 18:04
دوستان من از سایت دبیان و از صفحه ای که عکسش رو ضمیمه کردم cd 1 توزیع رو دانلود کردم ولی فاقد محیط گرافیکی بود. من قصدم دانلود نسخه گنوم بود و با توجه به اینکه میزکارهای دیگه نامشون مشخص بود حدس زدم گنوم باید این باشه. ولی نبود. راهنمایی میکنید که دبیان با میزکار گنوم کجاست؟ ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
27-07-2014, 22:09
دوست من مرسی از اطلاعاتت. تمام نسخه های دبیان بصورت نشر غلطان هستند؟ و دوم اینکه تمام نسخه های دبیان (که چندتاشونو شما لینک دادین) به صورت لایو هم اجرا میشن؟

Debian به صورت Rolling release منتشر نمیشه و اصلا یکی از دلایل اینکه جزو پایدار ترین توزیع ها هست قدیمی بودن بسته هاشه، در صورتی که در توزیع های Rolling Release مثل Arch، شاهد Bleeding edge بودن بسته ها هستیم، در Debian میتونید مخازن testing رو فعال کنید که توسط خود debian هم استفاده ازش برای Update تمام بسته ها تحت هیچ شرایطی پیشنهاد نمیشه و تنها نصب یا Update یک بسته خاص رو پیشنهاد میکنند که باز هم از ریسک بالا برخوردار هست.

لینک هایی که گذاشتم همگی برای نسخه های standard توزیع Debian هستند، نسخه های Live رو میتونید از اینجا:(amd64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، i386 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دانلود کنید.

دوستان من از سایت دبیان و از صفحه ای که عکسش رو ضمیمه کردم cd 1 توزیع رو دانلود کردم ولی فاقد محیط گرافیکی بود. من قصدم دانلود نسخه گنوم بود و با توجه به اینکه میزکارهای دیگه نامشون مشخص بود حدس زدم گنوم باید این باشه. ولی نبود. راهنمایی میکنید که دبیان با میزکار گنوم کجاست؟ ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا جایی که میدونم CD اول گنوم هست، موقع نصب desktop environment رو برای نصب انتخاب کردید؟

vahidmir2000
28-07-2014, 00:00
Debian به صورت Rolling release منتشر نمیشه و اصلا یکی از دلایل اینکه جزو پایدار ترین توزیع ها هست قدیمی بودن بسته هاشه، در صورتی که در توزیع های Rolling Release مثل Arch، شاهد Bleeding edge بودن بسته ها هستیم، در Debian میتونید مخازن testing رو فعال کنید که توسط خود debian هم استفاده ازش برای Update تمام بسته ها تحت هیچ شرایطی پیشنهاد نمیشه و تنها نصب یا Update یک بسته خاص رو پیشنهاد میکنند که باز هم از ریسک بالا برخوردار هست.

لینک هایی که گذاشتم همگی برای نسخه های standard توزیع Debian هستند، نسخه های Live رو میتونید از اینجا:(amd64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، i386 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دانلود کنید.

تا جایی که میدونم CD اول گنوم هست، موقع نصب desktop environment رو برای نصب انتخاب کردید؟

مرسی دوست من از جوابت. موقع نصب گزینهء نصب گرافیکی رو انتخاب کردم و در مراحل نصب هم سوالی در مورد میزکار نپرسید و من فکر نمیکردم میزکار نداشته باشه (با توجه به اینکه نصاب گرافیکی داشت) ولی در نهایت ترمینال بالا اومد و tty و هر بسته ای هم میخواستم نصب کنم پیغام cant locate package رو میداد!

milad_gta
28-07-2014, 00:37
مرسی دوست من از جوابت. موقع نصب گزینهء نصب گرافیکی رو انتخاب کردم و در مراحل نصب هم سوالی در مورد میزکار نپرسید و من فکر نمیکردم میزکار نداشته باشه (با توجه به اینکه نصاب گرافیکی داشت) ولی در نهایت ترمینال بالا اومد و tty و هر بسته ای هم میخواستم نصب کنم پیغام cant locate package رو میداد!

با دسترسی ریشه startx رو اجرا کنید ببینید نتیجه چی میشه.

برای مشکل بسته ها، فایل :

رو ویرایش و مخازن موجود در اون رو فعال کنید، سپس apt-get update و ...

توضیحات پیرامون مخازن غیر رسمی و non free در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اومده.

تو حالت Default نسخه های قبل میپرسید که DE نصب کنم یا نه؟ نصب کننده Default رو هم یک تست کنید، نهایتا نسخه Live با میزکار Gnome رو دانلود و استفاده بفرمایید.

vahidmir2000
28-07-2014, 01:31
تو حالت Default نسخه های قبل میپرسید که DE نصب کنم یا نه؟ نصب کننده Default رو هم یک تست کنید، نهایتا نسخه Live با میزکار Gnome رو دانلود و استفاده بفرمایید.

دوست من این نسخه مگه نصب هم میشه؟

milad_gta
28-07-2014, 03:25
دوست من این نسخه مگه نصب هم میشه؟

بله این ویژگی رو داره و به طور کلی Live install images خوانده میشند [1] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

raeesi
28-07-2014, 07:21
در مورد پیدا نکردن پکیج‌ها ۲ حالت وجود داره

۱- لیست مخازن شما مشکل دارند
۲- DNSهای شما مشکل دارند

البته مورد شماره ۱ محتمل‌تره
راه حل:
با این دستور فایل مخازنت رو باز کنید:

کل محتوی فایل رو حذف کنین (برای حذف یک خط توی ترمینال لینوکس کافیه نشان‌گر توی اون خط باشه و شما کلیدهای ترکیبی Ctrl+K رو بزنین. توی توزیع دبیان هرجای اون خط باشین فرقی نمی‌کنه، کل اون خط حذف میشه ولی برای بعضی از توزیع‌های دیگه هر کجای خط باشین ادامه‌شو حذف می‌کنه)
حالا به آدرس زیر برید و با انتخاب گزینه‌های مورد نظر، مخازن مورد نیاز رو آماده کنین

حالا خروجی که بهتون میده‌رو کپی و توی فایل مخازن paste می‌کنین (برای کپی با Ctrl+C و برای paste کردن توی ترمینال لینوکس از کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+V استفاده می‌کنیم)

برای فهم راحت‌تر نحوه کار با اون صفحه و ایجاد لیست مخازن، تصویر زیر رو آماده کردم (باتوجه به موقعیت کشورهای انگلیس و فرانسه به ایران، در صورتیکه توی ایران هستین من این ۲ لوکیشن رو پیشنهاد می‌کنم)

vahidmir2000
28-07-2014, 11:25
بله این ویژگی رو داره و به طور کلی Live install images خوانده میشند [1] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

عجب! انگار در دنیای لینوکس همه چی باید عجیب باشه. خب اگر نسخه ای هم قابلیت نصب داره و هم لایو پس فلسفهء این نسخه که من دانلود کردم چیه؟ کلا سایت دبیان به نسبت شهرت توزیعش خیلی ساده و سردستی طراحی شده...

vahidmir2000
28-07-2014, 11:27
در مورد پیدا نکردن پکیج‌ها ۲ حالت وجود داره

۱- لیست مخازن شما مشکل دارند
۲- DNSهای شما مشکل دارند

البته مورد شماره ۱ محتمل‌تره
راه حل:
با این دستور فایل مخازنت رو باز کنید:

کل محتوی فایل رو حذف کنین (برای حذف یک خط توی ترمینال لینوکس کافیه نشان‌گر توی اون خط باشه و شما کلیدهای ترکیبی Ctrl+K رو بزنین. توی توزیع دبیان هرجای اون خط باشین فرقی نمی‌کنه، کل اون خط حذف میشه ولی برای بعضی از توزیع‌های دیگه هر کجای خط باشین ادامه‌شو حذف می‌کنه)
حالا به آدرس زیر برید و با انتخاب گزینه‌های مورد نظر، مخازن مورد نیاز رو آماده کنین

حالا خروجی که بهتون میده‌رو کپی و توی فایل مخازن paste می‌کنین (برای کپی با Ctrl+C و برای paste کردن توی ترمینال لینوکس از کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+V استفاده می‌کنیم)

برای فهم راحت‌تر نحوه کار با اون صفحه و ایجاد لیست مخازن، تصویر زیر رو آماده کردم (باتوجه به موقعیت کشورهای انگلیس و فرانسه به ایران، در صورتیکه توی ایران هستین من این ۲ لوکیشن رو پیشنهاد می‌کنم)

دوست من بی نهایت ممنون از زحمتی که کشیدی. نسخه ای که من الان روی سیستمم نصبه فاقد میزکاره و نمیشه این کارها رو روش انجام داد. جالبه واقعا این دنیای لینوکس. کم کم دارم میفهمم و کاملا درک میکنم که چرا فقط یک درصد مردم لینوکس استفاده میکنن....

raeesi
28-07-2014, 13:33
دوست من بی نهایت ممنون از زحمتی که کشیدی. نسخه ای که من الان روی سیستمم نصبه فاقد میزکاره و نمیشه این کارها رو روش انجام داد. جالبه واقعا این دنیای لینوکس. کم کم دارم میفهمم و کاملا درک میکنم که چرا فقط یک درصد مردم لینوکس استفاده میکنن....

شما یک توزیع مرجع انتخاب کردی که ممکنه چنین مشکل‌هایی پیش بیاد هرچند من اولین باری که رفتم توی وب‌سایت دبیان بدون مشکل نسخه مورد نظرم رو گرفتم و نصب کردم اما در مورد این توزیع خیلی زیاد دیدم چنین مشکل‌هایی پیش بیاد
یادمه از یک سرویس دهنده ایرانی سرور اجاره کردم و همون اول گفت خودمون براتون سیستم عامل رو هم نصب می کنیم و وقتی اومدم با ssh بهش وصل شدم احساس کردم سیستم یکم سنگینه و وقتی فضای هارد رو بررسی کردم، دیدم مقدار قابل توجهی از هارد استفاده شده که وقتی بسته‌های نصب شده‌رو چک کردم دیدم آقا همه بسته‌های مورد نیاز یک وب‌سرور و واسط گرافیکی مورد نیاز دسکتاپ رو هم نصب کرده بود!
باتوجه به تصویری که شما توی صفحه قبل گذاشتی بنظر من فایلی که شما دانلود کردی محیط گرافیکی هم داره و قاعدتا باید بتونی از روی همون نصبش کنی و احتمالا شما موقع نصب گزینه‌های مورد نیاز رو انتخاب نکردی
اگه لیست مخازن شما هم ایراد داره راه حلش ساده‌ست. ویرایش فایل مخازن.
ولی توصیه می‌کنم اول با دستور apt-get update سعی کنین لیست مخازن رو اپدیت کنین و سعی کنین پکیج‌های مورد نظر رو نصب کنین. اگه خطا داد اونوقت فایل مخازن رو ویرایش کنین

با دستور زیر فایل رو باز می‌کنیم:

این خط‌هارو جایگزین همه خط‌های موجود می‌کنیم:

حالا با Ctrl+X و بعدش تایید، فایلو ذخیره و ازش خارج میشین.

حالا

و بعدش

من خودم میز کار KDE رو بیش‌تر از همه میز کارهای دیگه دوست دارم ولی شما بسته به سلیقه و نیازت می‌تونی هر کدوم رو انتخاب و نصب کنی
یکی از مزایای بی‌شمار دبیان، مخازن غنی اونه که تقریبا همه نرم‌افزارهایی که توی مخازن توزیع‌های مختلف قرار می‌گیرند، توی مخازن دبیان هم میشه پیداشون کرد یا حداقل یه مخزن غیررسمی براشون وجود داره و از این بابت هیچ کمبودی وجود نداره :-)

vahidmir2000
28-07-2014, 13:52
شما یک توزیع مرجع انتخاب کردی

دوست من شما در تاپیک مینت هم زحمت کشیدی و منو راهنمایی کردی و اونجا در جواب گلایه های من در مورد مینت ، فرمودی مینت یک توزیع جوانه و این مشکلات درش هست و الان در مورد دبیان هم که یه توزیع سالمند! به حساب میاد میگی این مشکلات طبیعیه. پس در دنیای لینوکس جایگاه یک سیستم عامل شسته رفته کجاست؟ اشتباه نکن من نمیگم یک سیستم عامل فول امکانات و بدون نقص، فقط میگم یک سیستم عامل شسته رفته که از لحظه نصب مشکلاتش شروع نشه. ویندوز اکس پی رو در نظر بگیر. سیستم عامل 12 سال پیشه. خیلی نقص داره و خیلی کمبود هم داره. اما شسته رفته است. راحت نصب و راه اندازی میشه و از لحظه اول رو مخ کاربر نیست. همین ویرایش فایل سورس چرا باید باشه؟ چرا از اول و به صورت پیش فرض این منابع باز نیست؟ یعنی گروه توسعه فکر کردن کسی نمیخواد هیچ نرم افزاری نصب کنه؟! من مراحل نصب رو کاملا به دقت پیش رفتم و هیچ آپشنی در مورد نصب محیط گرافیکی نداشت. فقط یکجا پرسید که چه بسته هایی رو میخوای نصب کنی که من تیک مربوط به هر دو گزینه که محیط استاندارد و utility بود رو زدم که به صورت کامل نصب بشه. خواستم به جای مینت بی تجربه و جوان یک توزیع استیبل نصب کنم ولی انگار در لینوکس باید همیشه لیوان آب رو چپکی به دهان رسوند. تنها نکته ای که در دنیای لینوکس بهش توجه نشده ease of use بودن سیستم عامله.
.. بازم ممنون. اینا گلایه های منه. من همچنان لینوکسی هستم.

raeesi
28-07-2014, 14:39
دوست من شما در تاپیک مینت هم زحمت کشیدی و منو راهنمایی کردی و اونجا در جواب گلایه های من در مورد مینت ، فرمودی مینت یک توزیع جوانه و این مشکلات درش هست و الان در مورد دبیان هم که یه توزیع سالمند! به حساب میاد میگی این مشکلات طبیعیه. پس در دنیای لینوکس جایگاه یک سیستم عامل شسته رفته کجاست؟ اشتباه نکن من نمیگم یک سیستم عامل فول امکانات و بدون نقص، فقط میگم یک سیستم عامل شسته رفته که از لحظه نصب مشکلاتش شروع نشه. ویندوز اکس پی رو در نظر بگیر. سیستم عامل 12 سال پیشه. خیلی نقص داره و خیلی کمبود هم داره. اما شسته رفته است. راحت نصب و راه اندازی میشه و از لحظه اول رو مخ کاربر نیست. همین ویرایش فایل سورس چرا باید باشه؟ چرا از اول و به صورت پیش فرض این منابع باز نیست؟ یعنی گروه توسعه فکر کردن کسی نمیخواد هیچ نرم افزاری نصب کنه؟! من مراحل نصب رو کاملا به دقت پیش رفتم و هیچ آپشنی در مورد نصب محیط گرافیکی نداشت. فقط یکجا پرسید که چه بسته هایی رو میخوای نصب کنی که من تیک مربوط به هر دو گزینه که محیط استاندارد و utility بود رو زدم که به صورت کامل نصب بشه. خواستم به جای مینت بی تجربه و جوان یک توزیع استیبل نصب کنم ولی انگار در لینوکس باید همیشه لیوان آب رو چپکی به دهان رسوند. تنها نکته ای که در دنیای لینوکس بهش توجه نشده ease of use بودن سیستم عامله.
.. بازم ممنون. اینا گلایه های منه. من همچنان لینوکسی هستم.

فکر کنم من منظورمو بد رسوندم توی هر۲ مورد!

در مورد مینت عرض کردم توزیعی که در حال گذاره و داره از اینترفیس و پوسته‌ای برای اوبونتو، تبدیل به یک توزیع کاملا مستقل (هرچند مثل اوبونتو بر روی بستر دبیان)میشه. مسلما مینت آینده خیلی روشنی داره و بزودی خواهیم دید این موردو.
در مورد دبیان هم منظور من در باره وب‌سایتش بود و نه خود توزیع. دبیان یه توزیع عالیه ولی من بشخصه برای کسی که تازه میخواد وارد دنیای گنولینوکس بشه این توزیع‌هارو پیشنهاد می‌کنم:
اوبونتو و خونواده‌اش (شامل kubuntu که خودم استفاده می‌کنم، Xubuntu و Lubuntu و ...)
Zorin OS که تمرکزش روی کاربرهایی هست که برای اولین بار میخوان از ویندوز به لینوکس بیان (عمدتا کاربرهای ویندوز xp که بخاطر اتمام پشتیبانیش مهاجرت می‌کنند به لینوکس)
Parsix که یک توزیع خیلی خوب ایرانیه

در مورد مخازن هم بصورت پیش‌فرض فعالن ولی مراحل نصب دبیان یکم توجه میخواد چون معمولا کاربرهای باسابقه و یا واردتر میرن سراغ توزیع‌هایی مثل دبیان بهمین خاطر انگار (متأسفانه) برای تیم برنامه‌نویسی این توزیع هم این موضوع جا افتاده که همین روش و مراحل خوبن و کاربرها هم واردن و از پسش بر میآن و توی مراحل دنصب به همه نکات توجه می‌کنند کما اینکه این مشکلاتی که شما فرمودید هم وجود دارند و برای کاربری که اولین باره دبیان نصب می‌کنه چیز عجیبیه چون توی توزیع‌هایی مثل اوبونتو و مینت و ... که از بستر دبیان استفاده می‌کنند این بسته‌ها و تنظیمات بصورت پیش‌فرض فعالند.
بنظر من بهترین گزینه برای شما همون اوبونتو هست. حالا بسته به میز کاری که شما می‌پسندی، می‌تونی یکی از میز کارهارو انتخاب کنی
من خودم Kubuntu رو بیش‌تر از بقیه می‌پسندم ولی خوب انتخاب میز کار یه چیز کاملا سلیقه‌ایه و اینکه شما با کدوم ایزارها و محیط احساس راحتی بیش‌تری داری.

vahidmir2000
28-07-2014, 15:17
فکر کنم من منظورمو بد رسوندم توی هر۲ مورد!

در مورد مینت عرض کردم توزیعی که در حال گذاره و داره از اینترفیس و پوسته‌ای برای اوبونتو، تبدیل به یک توزیع کاملا مستقل (هرچند مثل اوبونتو بر روی بستر دبیان)میشه. مسلما مینت آینده خیلی روشنی داره و بزودی خواهیم دید این موردو.
در مورد دبیان هم منظور من در باره وب‌سایتش بود و نه خود توزیع. دبیان یه توزیع عالیه ولی من بشخصه برای کسی که تازه میخواد وارد دنیای گنولینوکس بشه این توزیع‌هارو پیشنهاد می‌کنم:
اوبونتو و خونواده‌اش (شامل kubuntu که خودم استفاده می‌کنم، Xubuntu و Lubuntu و ...)
Zorin OS که تمرکزش روی کاربرهایی هست که برای اولین بار میخوان از ویندوز به لینوکس بیان (عمدتا کاربرهای ویندوز xp که بخاطر اتمام پشتیبانیش مهاجرت می‌کنند به لینوکس)
Parsix که یک توزیع خیلی خوب ایرانیه

در مورد مخازن هم بصورت پیش‌فرض فعالن ولی مراحل نصب دبیان یکم توجه میخواد چون معمولا کاربرهای باسابقه و یا واردتر میرن سراغ توزیع‌هایی مثل دبیان بهمین خاطر انگار (متأسفانه) برای تیم برنامه‌نویسی این توزیع هم این موضوع جا افتاده که همین روش و مراحل خوبن و کاربرها هم واردن و از پسش بر میآن و توی مراحل دنصب به همه نکات توجه می‌کنند کما اینکه این مشکلاتی که شما فرمودید هم وجود دارند و برای کاربری که اولین باره دبیان نصب می‌کنه چیز عجیبیه چون توی توزیع‌هایی مثل اوبونتو و مینت و ... که از بستر دبیان استفاده می‌کنند این بسته‌ها و تنظیمات بصورت پیش‌فرض فعالند.
بنظر من بهترین گزینه برای شما همون اوبونتو هست. حالا بسته به میز کاری که شما می‌پسندی، می‌تونی یکی از میز کارهارو انتخاب کنی
من خودم Kubuntu رو بیش‌تر از بقیه می‌پسندم ولی خوب انتخاب میز کار یه چیز کاملا سلیقه‌ایه و اینکه شما با کدوم ایزارها و محیط احساس راحتی بیش‌تری داری.

دوست من، من انقدر مبتدی نیستم که دبیان و مراحل نصبش برام سخت باشه. بحث من بحث پیچیدگی های بی دلیله و اینکه چرا در دنیای لینوکس خیلی از پیش فرضها پیش فرض نیست. مگه نصب محیط گرافیکی هم باید دنگ و فنگ داشته باشه؟ آپولو که نیست. حالا هرچقدرم که توزیع حرفه ای باشه این توجیه نمیشه که باید برای ساده ترین کارها پیچیده ترین مراحل رو طی کرد. اتفاقا بخشی از حرفه ای گری هم باید معطوف به سادگی بشه. تیمهای توسعه لینوکس انگار کوچیکترین توجهی به میل و نیاز عموم ندارن. عموم یعنی کسی که میخواد راحت باشه. همه حوصله سر و کله زدن ندارن. اونم سر و کله زدن الکی. گاهی هست که شما میخوای شبکه راه بندازی یا سرور بسازی یا.. اینجا طبیعیه که طرف وقت بذاره و یکسری مشکلات و مراحل رو قبول کنه ولی در مورد لینوکس از ب بسم الله شروع میشه تا آخر.... سخن کوتاه. ببخش درددل میکنم رفیق

raeesi
28-07-2014, 15:58
دوست من، من انقدر مبتدی نیستم که دبیان و مراحل نصبش برام سخت باشه. بحث من بحث پیچیدگی های بی دلیله و اینکه چرا در دنیای لینوکس خیلی از پیش فرضها پیش فرض نیست. مگه نصب محیط گرافیکی هم باید دنگ و فنگ داشته باشه؟ آپولو که نیست. حالا هرچقدرم که توزیع حرفه ای باشه این توجیه نمیشه که باید برای ساده ترین کارها پیچیده ترین مراحل رو طی کرد. اتفاقا بخشی از حرفه ای گری هم باید معطوف به سادگی بشه. تیمهای توسعه لینوکس انگار کوچیکترین توجهی به میل و نیاز عموم ندارن. عموم یعنی کسی که میخواد راحت باشه. همه حوصله سر و کله زدن ندارن. اونم سر و کله زدن الکی. گاهی هست که شما میخوای شبکه راه بندازی یا سرور بسازی یا.. اینجا طبیعیه که طرف وقت بذاره و یکسری مشکلات و مراحل رو قبول کنه ولی در مورد لینوکس از ب بسم الله شروع میشه تا آخر.... سخن کوتاه. ببخش درددل میکنم رفیق

قبلا هم عرض کردم و بازم میگم، هر توزیعی جامعه کاربری خودش رو داره
این نه تنها عیب نیست، که یکی از مزایای گنولینوکسه
شما همین الآن یه دیسک اوبونتو رو بوت کن و باهاش سیستم عامل رو نصب کن با همه پیش‌فرض‌هاش (فقط قسمت پارتیشن‌بندی رو پیش‌فرض نذار که بعدش بهم فحش ندی) اگه این پیش‌فرض‌هایی که شما میگی نداشت اون‌موقع حق باشماست
از اونور باز توزیع‌هایی مثل مانجارو، آرچ و ... هستند که برای یک گروه دیگه نوشته شدن
در کل شما توی هر سطح کاربری باشی و هر امکانی از توزیعت بخوای توی دنیای گنولینوکس یه توزیع مختص شما وجود داره. فقط باید پیداش کنی
من خودم چندتا کامپیوتر دارم و روی بعضی‌هاشون واقعا نیازی به بسته‌های پیش‌فرض ندارم ولی ویندوز بهم همچین امکانی نمیده که من مثلا محیط گرافیکی رو نصب نکنم، یک سری از بسته‌های داخل ویندوز رو نصب نکنم و ... ولی توی لینوکس همون موقع نصب من بهش میگم فقط یه سیستم عامل با shell برام نصب کن و بهم بده. من کسانی میشناسم که گرافیک کامپیوترشون ۳۲ مگابایته و حتی خودم یدونه کامپیوتر با گرافیک ۱۶ رو تا همین چند وقت پیش داشتم چون یک سری از نیازهارو همچنان پوشش میداد ولی واقعا در توانش نبود که یک GUI امروزی رو بالا بیاره
لینوکس باتوجه به این نیازها توزیع‌های مختلفی داره. حالا شما کم‌کم توزیع‌های مختلفی رو امتحان می‌کنی و باهاشون کار می‌کنی و مزایا و معایبشون رو می‌سنجی و بعد از یه مدت میبینی همین عیب‌هایی که انقدر بزرگ به چشم میآن بعضی جاها واقعا نعمت و نیاز مبرم‌اند.
توصیه می‌کنم به این لینک از وبلاگ جادی نگاهی بندازی:

میدونم نوشته قدیمیه ولی بنظر من این مطلب تا روزی که توزیع‌های لینوکس دارن منتشر میشن کاربردیه و میشه همچنان به عنوان یه مطلب خوب از جادی اینو استفاده کرد.

ALI16437
28-07-2014, 15:59
با سلام ،

دوستان من قصد شروع کار با لینوکس در دارم چند سال پیش یکی از دوستان میگفت کاملترین
مخازن نرمافزارهای اجرایی با دبیان است که فکر میکنم نسخه جدیدش 10 dvd باشه
اول از همه این نسخه کامل رو از کجا میتونم تهیه کنم این سایت رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قیمت 28t قرار داده بود البته نه نسخه 7.6 بلکه نسخه 7.5 رو دوستان کدوم سایت یا فروشگاه
رو توصیه میکنند در تهران ،

ممنونم.

zeperto
28-07-2014, 16:10

سی دی 1 رو از سایتش دانلود کردم و نصب کردم ولی محیط گرافیکی نداره.در حالیکه موقع نصب گزینه نصب محیx گرافیکی رو نشون داد و من هم تیک زدم.
دی وی دی 1 رو هم دانلود کردم اصلا از روش بوت نمیشه.
یه سی دی 200 مگ هم داشت که دانلود کردم و نصب کردم .اون که موقع نصب فایلهای محیط گرافیکی رو هم دانلود و نصب کرد.اون همه هم طول کشید آخرش درست نصب نشد.2 بار امتحان کردم.

موندم چه فحشی نثار باعث و بانیش کنم.

الان چند روزه که من می خوام یه لینوکس نصب کنم.کلا علافم

از دبیان که ناامید شدم.الان دارم پارسیکس دانلود می کنم.امیدوارم که این یکی رو اعصابم نره.

milad_gta
28-07-2014, 17:11
سی دی 1 رو از سایتش دانلود کردم و نصب کردم ولی محیط گرافیکی نداره.در حالیکه موقع نصب گزینه نصب محیx گرافیکی رو نشون داد و من هم تیک زدم.
یه سی دی 200 مگ هم داشت که دانلود کردم و نصب کردم .اون که موقع نصب فایلهای محیط گرافیکی رو هم دانلود و نصب کرد.اون همه هم طول کشید آخرش درست نصب نشد.2 بار امتحان کردم.

از دبیان که ناامید شدم.الان دارم پارسیکس دانلود می کنم.امیدوارم که این یکی رو اعصابم نره.

در ابتدا که اگر نگاهی به لیست محتوای iso هایی که دانلود کردید بندازید:

متوجه میشید که نیازی نیست به کسی ناسزا بگید و بسته های Gnome در تمام گزینه هایی که دانلود کردید موجود هست، نسخه 200 مگی که میفرمایید همونطور که پیش تر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خدمتتون عرض کردم Netinstall هست و صرفا جهت نصب برای افرادی که به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند تهیه شده که فقط به واسطه اون بسته های مورد نیازشون رو نصب کنند و...

مشکل ظاهر بد Gnome Shell شما پس از نصب توسط Netinstall با توجه به تصاویری که گذاشتید بیشتر یک مشکل گرافیکی به نظر میرسه که ممکنه با نصب درایور انحصاری صحیح مرتفع بشه و باید این نکته رو مدنظر قرار داد که Gnome Shell از جلوه های بصری خاصی بهره میگیره که ممکنه برای سیستم شما گزینه مناسبی به عنوان میزکار نباشه که بنده بارها به شما پیشنهاد دادم از نسخه هایی همچون xfce و lxde یا توزیع Crunchbang استفاده کنید که بالاترین بازدهی رو از سیستم خودتون داشته باشید!

به هر حال امیدوارم موفق باشید.

عجب! انگار در دنیای لینوکس همه چی باید عجیب باشه. خب اگر نسخه ای هم قابلیت نصب داره و هم لایو پس فلسفهء این نسخه که من دانلود کردم چیه؟ کلا سایت دبیان به نسبت شهرت توزیعش خیلی ساده و سردستی طراحی شده...

پیرامون فلسفه وجودی دیبان تحقیق بفرمایید و نگاهی هم به سایت هایی همچون gnu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و fsf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بندازید.

Linux is not windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خروجی دستور startx رو قرار ندادید.

همینطور دستور های زیر رو وارد کنید خروجی رو قرار بدید:

با سلام ،
دوستان من قصد شروع کار با لینوکس در دارم چند سال پیش یکی از دوستان میگفت کاملترین
مخازن نرمافزارهای اجرایی با دبیان است ...
ممنونم.

نیازی به تهیه تمام DVD/CD ها نیست، میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو مطالعه کنید.

vahidmir2000
28-07-2014, 18:12
پیرامون فلسفه وجودی دیبان تحقیق بفرمایید و نگاهی هم به سایت هایی همچون gnu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و fsf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بندازید.

Linux is not windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خروجی دستور startx رو قرار ندادید.

دوست من اینجا همه ما یکسری جوابهای استاندارد داریم که به همدیگه میگیم و خسته هم نمیشیم. باور کن من هم مثل خود شما و دیگرانی که لینوکسی هستن فلسفه لینوکس برام جالب بوده و از این جوابهای شما من هم به دیگران دادم. میدونم لینوکس ویندوز نیست ولی اینم شما بدون که لینوکس و ویندوز هر دو سیستم عاملن و باید باهم مقایسه بشن وقتی که هدف هردوشون در نهایت یکیه. اینهمه از انحصار طلبی ویندوز میگیم ولی یکبار هم بگین که تحت هیچ شرایطی در ویندوز ما مجبور نیستیم خروجی یک دستور رو بگذاریم تا مشکلمون حل بشه!!! ویندوز سر راسته و خوشدست. مشکلات عجیب و غریب مثل لینوکس روش نریختن. همین الان میخوای چندتا چیز ساده بگم؟ من در لینوکس استندبای ندارم، هایبرنیت ندارم، اسکایپ رو با صدای خراب دارم. ویرچوال باکسم مشکل داره و ران نمیشه. Thumbnail های فایل منیجرم هردفه که پوشه ای رو باز میکنم از ابتدا شروع به لود شدن میکنه و کلی طول میکشه تا بتونم عکسامو ببینم و... و هیچکدوم این مشکلات حتی در ویندوز 98 هم نیست!!! درسته همشون حل میشه ولی این مثل ماله کشیدن روی مشکلاته. الان قطعا من مورد انتقاد قرار میگیرم که پشتکار ندارم ولی همین وحید میراحمد سال 82 و فقط وقتی یک هفته بود کامپیوتر خریده بود ردهت نصب کرد و هاردشم پاک نشد!!! پس کارمو به اندازه خودم بلدم. سر و کله زدن با کامپیوترم اصلا عشقمه. ولی سر و کله زدن باید منطقی باشه. من فلسفه لینوکس رو دوست دارم ولی خروجی این فلسفه فعلا زیاد خوب نیست. بیس خوبه ولی بقیه اش نه...

توزیع های متعدد هم فقط و فقط باعث پراکندگی نیروی انسانی شده. اگر تیم های توسعه این یک میلیون نسخه لینوکس دور هم جمع بشن و فقط و فقط یک نسخه تولید کنن ولی یک نسخه بی نقص (کم نقص) خیلی بهتره تا اینکه ما افتخار کنیم به یک میلیون نسخه نصفه نیمه.

خروجی دستور startx چیزی جز هنگ کردن سیستم در محیط شل نبود!!!!

vahidmir2000
28-07-2014, 18:16
شما همین الآن یه دیسک اوبونتو رو بوت کن و باهاش سیستم عامل رو نصب کن با همه پیش‌فرض‌هاش (فقط قسمت پارتیشن‌بندی رو پیش‌فرض نذار که بعدش بهم فحش ندی) اگه این پیش‌فرض‌هایی که شما میگی نداشت اون‌موقع حق باشماست

دوست عزیز جوابهای شما هردفه بیشتر به این سمت میره که منو مبتدی جلوه بدی. دست شما درد نکنه. من پارتیشن بندی لینوکسو بخدا بلدم. سیستم عاملی که پیش فرضش هیچ کدکی نداره و روی دسکتاپش نمیشه شورتکات گذاشت و حتی Synaptic نداره به درد من نمیخوره. به این دلیل نا به حال مینت رو استفاده کردم چون نه اینترنت ایران و نه وقت من اجازه نمیده ابتدا یک سیستم عاملو نصب کنم و بعد بشینم تازه ابتدایی ترین چیزها رو براش دانلود کنم. نمیخواید بگید که آرشیو موسیقی شما همش OGG هستش؟ بازم ممنون و خواهش میکنم بحث رو ادامه ندیم.

raeesi
28-07-2014, 18:24

ايراد كار شما از فايلهايي كه دانلود كردي نيست دوست عزيز. جاي ديگه اي بايد دنبال مشكل بگردي
تا الآن چندين بار گفتم و باز هم ميگم ديسك اول براي داشتن محيط گرافيكي كفايت ميكنه و نيازي نيست حتي ١ كيلوبايت اضاف بر همون فايل ديسك ١ براي نصب ميز كار دانلود كرد. من حداقل ١٠ بار تابحال دبيان براي خودم روي سيستمهاي مختلف نصب كردم و هميشه هم فقط از ديسك شماره ١ استفاده كردم.
بجز اون فايل ايزوي ٢٠٠ مگي كه نسخه نت اينستالر هست، بقيه هركدوم از ديسكهاي شماره ١ رو دانلود كني (چه سيدي و چه ديويدي) ميتونه دبيان رو با ميز كار گنوم برات نصب و بوت كنه
دي وي دي هم اگه بوت نميشه شما هش md5 فايلتو چك كن ببين سالم دانلود شده؟ بارها پيش اومده كه دوستان موفق به بوت نشدن و بعد از كلي بررسي متوجه شدند فايل دانلوديشون معيوبه و توي مرحله دانلود با دانلودمنيجر فايل بخوبي منتقل نشده و با دانلود مجدد مشكل رفع شده
اگه فايل دانلودي درست دانلود شده باشه ممكنه توي مرحله اكستركت يا باصطلاح رايت مردن به مشكل خورده باشه. من توصيه ميكنم بجاي استفاده از ديسك هاي نوري (CD يا DVD) از فلش هاي usb استفاده كنيد براي نصب

با سلام ،

مخازن نرمافزارهای اجرایی با دبیان است که فکر میکنم نسخه جدیدش 10 dvd باشه
اول از همه این نسخه کامل رو از کجا میتونم تهیه کنم این سایت رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قیمت 28t قرار داده بود البته نه نسخه 7.6 بلکه نسخه 7.5 رو دوستان کدوم سایت یا فروشگاه
رو توصیه میکنند در تهران ،

ممنونم.

من توصيه نميكنم شما هيچ ديسكي بخري مگر اينكه سرعت اينترنتت خيلي خيلي پايين باشه (دايل آپ) و اينكه همه ديسكهارو دانلود كني يا بخري هم كار معقولي نيست چون فكر نميكنم توي كل دنيا كسي به همه بسته هاي موجود روي همه ديسكها نياز داشته باشه. از طرفي هم شما هميشه نياز داري براي در اختيار داشتن پچ هاي امنيتي و امكانات جديد، بسته هارو بروز كني كه ديسكهايي كه شما دانلود ميكني يا ميخري، امكان آپديت رو به شما نميدن و چه بسا همون لحظه اي كه شما دانلود ميكني هم آخرين نسخه پكيج هايي كه شما نياز داري هم توشون نباشه و لازم باشه بمحض نصب نسبت به آپديتشون اقدام كني
براي فروشگاه هم بهترين فروشگاه همون sito هست و الآن هم چون داره جمع ميكنه با قيمت پايينتر داره محصولاتش رو ميفروشه

milad_gta
28-07-2014, 19:13
دوست من اینجا همه ما یکسری جوابهای استاندارد داریم که به همدیگه میگیم و خسته هم نمیشیم. باور کن من هم مثل خود شما و دیگرانی که لینوکسی هستن فلسفه لینوکس برام جالب بوده و از این جوابهای شما من هم به دیگران دادم. میدونم لینوکس ویندوز نیست ولی اینم شما بدون که لینوکس و ویندوز هر دو سیستم عاملن و باید باهم مقایسه بشن وقتی که هدف هردوشون در نهایت یکیه. اینهمه از انحصار طلبی ویندوز میگیم ولی یکبار هم بگین که تحت هیچ شرایطی در ویندوز ما مجبور نیستیم خروجی یک دستور رو بگذاریم تا مشکلمون حل بشه!!! ویندوز سر راسته و خوشدست. مشکلات عجیب و غریب مثل لینوکس روش نریختن. همین الان میخوای چندتا چیز ساده بگم؟ من در لینوکس استندبای ندارم، هایبرنیت ندارم، اسکایپ رو با صدای خراب دارم. ویرچوال باکسم مشکل داره و ران نمیشه. Thumbnail های فایل منیجرم هردفه که پوشه ای رو باز میکنم از ابتدا شروع به لود شدن میکنه و کلی طول میکشه تا بتونم عکسامو ببینم و... و هیچکدوم این مشکلات حتی در ویندوز 98 هم نیست!!! درسته همشون حل میشه ولی این مثل ماله کشیدن روی مشکلاته. الان قطعا من مورد انتقاد قرار میگیرم که پشتکار ندارم ولی همین وحید میراحمد سال 82 و فقط وقتی یک هفته بود کامپیوتر خریده بود ردهت نصب کرد و هاردشم پاک نشد!!! پس کارمو به اندازه خودم بلدم. سر و کله زدن با کامپیوترم اصلا عشقمه. ولی سر و کله زدن باید منطقی باشه. من فلسفه لینوکس رو دوست دارم ولی خروجی این فلسفه فعلا زیاد خوب نیست. بیس خوبه ولی بقیه اش نه...

توزیع های متعدد هم فقط و فقط باعث پراکندگی نیروی انسانی شده. اگر تیم های توسعه این یک میلیون نسخه لینوکس دور هم جمع بشن و فقط و فقط یک نسخه تولید کنن ولی یک نسخه بی نقص (کم نقص) خیلی بهتره تا اینکه ما افتخار کنیم به یک میلیون نسخه نصفه نیمه.

اگر startx باعث هنگ میشه درنتیجه محیط گرافیکی نصب شده و احتمالا صحیح پیکربندی نشده، خروجی دو دستور دیگه رو هم بزارید.

ارجاع من به 2 سایت دیگه جهت نشون دادن سادگی طراحی لیدر های بزرگ نرم افزار آزاد بود.
توزیع های متعدد کاملا در راستای نیل به اهداف نرم افزار آزاد شکل گرفتند و به نظر من وجودشون ضروریه، اما خیلی از این توزیع ها چیز جدیدی برای ارائه ندارند و تنها باعث تحلیل نیروی میشند که در جای صحیح میتونه خیلی مفید تر باشه، پیرامون این موضوع مقاله و بحث زیاده که میشه مطالعه کرد.

دقیقا موضوع این هست که اهداف تحت هیچ شرایط یکی نیستند و اولویت ها متفاوت اند، حال اگر گروه های توسعه دهنده مختلفی که با سلایق متفاوتی که دارند و اهداف متفاوت تری که دنبال میکنند رو در نظر بگیریم این موضوع بیشتر روشن میشه، من تحت هیچ شرایط نگفتم و نمیگم که ایده آل ترین گزینه گنو/لینوکس هست، نکنه اینجاست که برای نیل به اهداف خودتون گزینه صحیح رو انتخاب کنید، ممکنه با توجه به نیاز هاتون گزینه درستی رو انتخاب نکرده باشید، در ویندوز هم افراد به نحوی دیگه با مشکلات خاص خودش درگیر هستند و ...

raeesi
28-07-2014, 19:19

برای همه موارد راه حل‌های ساده‌ای هست و برای نبود /فعال نبودن پیش‌فرض هرکدوم هم دلیل موجهی وجود داره
این برای هایبرنیت:

برای صدا هم مشکل اینجاست که اغلب تولیدکننده‌های کارت صدا درایور اختصاصی برای گنولینوکس منتشر نمی‌کنند در صورتیکه برای ویندوز ارایه می‌کنند ولی با این وجود اگه مشکل شما مربوط به نویزهای شدید داخل کیس نباشه براش راه حلی هست
اما اگه همین مشکلات توی ویندوز بودن؟ باید دستمون میرفت توی پوست گردو. من خودم سخت‌افزارهایی دارم که براشون درایوری توی ویندوز بعد از xp ارایه نشده و بلا استفاده می‌موندن اگه من میخواستم تحت ویندوزاستفاده‌شون کنم ولی برای گنولینوکس درایورشون هست (همون درایور چند سال پیش که یک شخص ثالث نوشته‌رو امروز هم میتونم نصب کنم).
چند روز پیش برای خواهرزاده ۴ ساله‌ام که یک کامپیوتر ویندوزی داره و یک بازی خریده بود و یکی از پیش‌نیازهای بازی نصب وبکم بود (بعنوان سنسور موشن دتکتور) هر کاری کردیم درایور وبکم نصب نمی‌شد و بعد از کلی جستجو در نهایت به نتیجه‌ای نرسیدیم و مجبور به نصب مجدد ویندوز شدیم. شما الآن اگه نگاهی به وب‌سایت و فاروم خود مایکروسافت هم بندازی بارها به کاربرها نصب مجدد ویندوز توصیه شده. من خودم سال‌ها کاربر ویندوز بودم و میدونم چه مشکلاتی داره و چه مزایایی.
خیلی از مشکلات یا مزایا اصلا مربوط به سیستم عامل نیستند و بعضی از مسایلی که برای شما مشکل محسوب میشن برای بعضی دیگه ممکنه مزیت باشند و دقیقا اینجاست که نیاز توزیع‌های مختلف واقعا یک نعمت هست و نه مصیبت.

دوست عزیز جوابهای شما هردفه بیشتر به این سمت میره که منو مبتدی جلوه بدی. دست شما درد نکنه. من پارتیشن بندی لینوکسو بخدا بلدم. سیستم عاملی که پیش فرضش هیچ کدکی نداره و روی دسکتاپش نمیشه شورتکات گذاشت و حتی Synaptic نداره به درد من نمیخوره. به این دلیل نا به حال مینت رو استفاده کردم چون نه اینترنت ایران و نه وقت من اجازه نمیده ابتدا یک سیستم عاملو نصب کنم و بعد بشینم تازه ابتدایی ترین چیزها رو براش دانلود کنم. نمیخواید بگید که آرشیو موسیقی شما همش OGG هستش؟ بازم ممنون و خواهش میکنم بحث رو ادامه ندیم.

این اولین باره که کسی از حرف‌های من چنین برداشتی می‌کنه! من توی کامیونیتی‌های زیادی عضوم و اینگونه جملات لابلای حرف‌ها فکر می‌کنم خیلی واضحه که فقط حالت شوخی داره و اون تیکه که بوضوح گفتم به من فحش ندی واقعا چیزی غیر از یک شوخی میتونه باشه؟
در مورد کدک‌ها باز هم میگم هر توزیعی برای کاری ساخته شده و با فلسفه خاصی. مثلا دبیان حتی فایرفاکس و تاندربرد رو توی مخازنش با اسامی iceweasel و icedove و با لوگوهای متفاوت قرار داده فقط و فقط به این دلیل که نام و نشان فایرفاکس و تاندربرد آزاد نیستند. چطور انتظار دارین توی همچین توزیعی بیان و کدک‌های غیر آزاد رو بصورت پیش‌فرض قرار بدند؟ ولی خوب کلی توزیع دیگه هست که بصورت پیش‌فرض کدک‌هارو هم توی خودشون دارند و موقع نصب توزیع، کدک‌ها و بسته‌های غیرآزادی که نیاز دارید هم نصب میشن. حالا یه سوال آیا توی مایکروسافت همین کدک‌های آزاد ogg بصورت پیش‌فرض نصب‌اند؟ بجز کدک mp3 و فرمت‌های مولتی‌مدیای اختصاصی مایکروسافت هیچ کدک دیگه‌ای نصبه؟
در مورد شورتکات بجز gnome و unity توی همه میز کارهای دیگه‌ای که من میشناسم شما میتونی روی دسکتاپت شورتکات داشته باشی (KDE و XFCE و LXDE که من دیدم این قابلیتو دارند) حتی دسکتاپ‌های با گرافیک‌های ۲ رنگ سیاه و سفید هم چنین قابلیتی رو دارند.
فقفط برای اینکه نشون بدم شورتکات‌ها چقدر راحت حتی توی KDE که بصورت پیش‌فرض قرارشون نداده میتونند ظاهر بشن، یلحظه تنظیمات رو تغییر دادم و تصویرش رو براتون آپلود کردم؛

بابت کیفیت پایین تصویر عذرخواهی می‌کنم چون هم بجای مانیتور روی صفحه تلویزیون یلحظه تصویرو داشتم و هم اینکه برای کم شدن حجمش مجبور شدم فشرده‌اش کنم.

در مورد synaptic هم من خودم از synaptic استفاده می‌کنم چون نتونستم با moun ارتباط برقرار کنم. کل سختی که برای داشتن سیناپتیک متحمل شدم تایپ کردن sudo apt-get install synaptic و بعدش یه دکمه اینتر و وارد کردن پسوردم بود.

vahidmir2000
28-07-2014, 22:23
برای همه موارد راه حل‌های ساده‌ای هست و برای نبود /فعال نبودن پیش‌فرض هرکدوم هم دلیل موجهی وجود داره
این برای هایبرنیت:

دوست عزیز حداقل ده تا از این روش ها رو امتحان کردم. اگر ایراد رفع میشد خودمم بلد بودم در گوگل سرچ کنم و ... باز تکرار میکنم که متاسفانه شما دید حرفه ای به مبتدی داری. من الکی و از سر هوس اینهمه تایپ نمیکنم. مشکلاتی که ازشون نام بردم مشکلات ذاتی و عجیب دنیای لینوکسه. خیلی ها از اسکایپ شکایت کردن. خیلی ها از هایبرنیت شکایت کردن و خیلی ها ...

ممنونم از اینکه من آماتور رو راهنمایی میکنید.

vahidmir2000
28-07-2014, 22:27
اگر startx باعث هنگ میشه درنتیجه محیط گرافیکی نصب شده و احتمالا صحیح پیکربندی نشده، خروجی دو دستور دیگه رو هم بزارید.

دوست من مرسی از پیگیریت. خروجی دستور رو به صورت عکس از مانیتور میخوام آپلود کنم ولی متاسفانه فعلا آپلودر سایت کار نمیکنه. در اولین فرصت خدمتت تقدیم میکنم. بازم مرسی از پیگیریتون.

raeesi
28-07-2014, 23:10
دوست عزیز حداقل ده تا از این روش ها رو امتحان کردم. اگر ایراد رفع میشد خودمم بلد بودم در گوگل سرچ کنم و ... باز تکرار میکنم که متاسفانه شما دید حرفه ای به مبتدی داری. من الکی و از سر هوس اینهمه تایپ نمیکنم. مشکلاتی که ازشون نام بردم مشکلات ذاتی و عجیب دنیای لینوکسه. خیلی ها از اسکایپ شکایت کردن. خیلی ها از هایبرنیت شکایت کردن و خیلی ها ...

ممنونم از اینکه من آماتور رو راهنمایی میکنید.

خیلی‌ها ... به انجمن‌های ویندوزی و تاپیک‌های مشکلات حل نشده سری بزنید :-)
متأسفانه من هم به این جمله‌ای که هی تکرار و انکار می‌کنید دارم میرسم (دید حرفه‌ای به آماتور!)
مشکلاتی که گفتین توی لینوکس وجود داره ولی همه‌شون راه حل دارند و اگر با وجود راه حل هم شما نمی‌تونی حلش کنی به لینوکس برنمی‌گرده بلکه به شخص شما برمیگرده. من لینکی که دادم نوشته خودم و تصویری هم که توی اون نوشته هست اسنپ‌شاتی از صفحه kickoff خودمه. من هم روی هوا حرف نمی‌زنم
مدت‌ها توی همین انجمن زیر اسم کاربری من عنوان کاربر فعال بخش گنولینوکس نوشته شده بود و بعد چون مدت زیادی نیومدم و کاربرها و مدیرها عوض شدند و نه من کسی رو میشناسم و نه کسی منو ولی فکر می‌کنم الآن عدم فعالیت خیلی مفیدتر از فعالیت باشه!
کامیونیتی‌های لینوکسی زیادی هستند که من میتونم اونجا فعالیت کنم و کاربرهای حرفه‌ای اینجا هم میتونند راحت باشند از دست نوشته‌های امثال من.
اوقات خوبی داشته باشید.

vahidmir2000
28-07-2014, 23:15
خیلی‌ها ... به انجمن‌های ویندوزی و تاپیک‌های مشکلات حل نشده سری بزنید :-)
متأسفانه من هم به این جمله‌ای که هی تکرار و انکار می‌کنید دارم میرسم (دید حرفه‌ای به آماتور!)
مشکلاتی که گفتین توی لینوکس وجود داره ولی همه‌شون راه حل دارند و اگر با وجود راه حل هم شما نمی‌تونی حلش کنی به لینوکس برنمی‌گرده بلکه به شخص شما برمیگرده. من لینکی که دادم نوشته خودم و تصویری هم که توی اون نوشته هست اسنپ‌شاتی از صفحه kickoff خودمه. من هم روی هوا حرف نمی‌زنم
مدت‌ها توی همین انجمن زیر اسم کاربری من عنوان کاربر فعال بخش گنولینوکس نوشته شده بود و بعد چون مدت زیادی نیومدم و کاربرها و مدیرها عوض شدند و نه من کسی رو میشناسم و نه کسی منو ولی فکر می‌کنم الآن عدم فعالیت خیلی مفیدتر از فعالیت باشه!
کامیونیتی‌های لینوکسی زیادی هستند که من میتونم اونجا فعالیت کنم و کاربرهای حرفه‌ای اینجا هم میتونند راحت باشند از دست نوشته‌های امثال من.
اوقات خوبی داشته باشید.

ممنونم از محبتتون به این حقیر. سلامت باشین

vahidmir2000
29-07-2014, 01:21

دوست من این خروجی یکی از فرمانها. فرمان دوم هم خروجی نداشت. فقط اجرا میشد و تمام...

milad_gta
29-07-2014, 12:35
خوب همینطور که میبینیم بسته های gnome هم روی debian نصب شدند.

محتوی فایل زیر رو قرار بدید تا ببینم مشکل چیه.

---
این دستورات رو هم با دسترسی ریشه اجرا کنید ببینید gdm اجرا میشه یا نه؟

md5 فایل دانلود شده رو هم چک کنید که اطمینان داشته باشیم فایل صحیح دانلود شده.

موقع نصب خطای/پیغام خاصی نمایش داده نشد؟

تو یکی از مراحل میخواد که از اینترنت بسته ها رو بگیره، اگر اشتباها تایید کرده باشید و به نت متصل نباشید یا هنگام نصب ارتباط قطع بشه مشکل ساز میشه.

vahidmir2000
29-07-2014, 15:54

دوست من مرسی از پیگیریت. این محتویات

Xorg.0.log

بود.

دستور
cd /etc/X11/ Xorg -configu

هم خروجی Fatal error داد و ...

دستور Service GDM start هم اثری نداشت. بازم مرسی. فعلا قید دبیان رو زدم. شاید یک روز میزکارهای دیگه شو امتحان

کنم و ...

vahidmir2000
30-07-2014, 22:11
این برای هایبرنیت:

دوست من این روش رو قبلا دیده بودم. در مینت گزینه هایبرنیت موجوده ولی عمل نمیکنه. بازم مرسی

V i r u s e r
28-08-2014, 00:44
دوست من مرسی از پیگیریت. این محتویات

Xorg.0.log

بود.

دستور
cd /etc/X11/ Xorg -configu

هم خروجی Fatal error داد و ...

دستور Service GDM start هم اثری نداشت. بازم مرسی. فعلا قید دبیان رو زدم. شاید یک روز میزکارهای دیگه شو امتحان

کنم و ...

البته یکم دیر رسیدم
شرمنده. مشکل از نبود درابور کارت گرافیک بود
اتفاقا خودم جدیدا ارچ رو گذاشتم کنار دبیان نصب کردم. مشکلاتش با ارچ 180 درجه فرق میکنه. مثلا بعد از نصب wpasupplicant نصب نشده بود مجبور شدم همه ی بسته هاشو جدا جدا از اینترنت دانلود کنم با فلش بریزم تو لپتاپ:n02:

oneno9
30-09-2014, 11:38
با سلام
من قبلا سی دی ابونتو 11.04 را دانلود و در ویندوز xp نصب کردم و چون سایر نرم افزار های لازم را نداشتم ، به راحتی در خود ویندوز xp پاکش کردم .
ولی چند روز پیش از اینترنت 3 تا دی وی دی دبیان 7.6.0 را دانلود کردم و خواستم از طریق درایو مجازی نصبش کنم که ارور داد ، بعد ریختم تو دی وی دی و از طریق بوت نصبش کردم که در حالت محیط گرافیکی نصب نشد و باز همان ارورها را داد ، ولی در حالت نصب خط فرمان نصب سیستم عامل شروع شد و در مرحله قبل از شناسایی شبکه یک اخطار داد ولی دوباره که آن مرحله را انتخاب کردم نوار 100% پر شد ، و تا مرحله انتخاب و نصب نرم افزار پیش رفتم که باز تا 99% پر شد ولی اخطار داد که برنامه شکست خورد و این مرحله را بعدا میتوانم ادامه دهم ، من هم از خیر این قسمت گذشتم و سیستم به حالب بوت گراب رفت و با دبیان سیستم را بالا آوردم ولی در حالت خط فرمان ، سپس با راهنماییهای دوستان در سایتهای مختلف همه فرمانها را در حالت کاربر ریشه امتحان کرد تا سایر برنامه های دی وی دی نصب بشوند مثل : xstart,apt-cdrom add, apt-get upgrade,dpkg -i pkagename.deb,apt-get disk-upgrade و خیلی چیزهای دیگه که نشد ، ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید ، آیا فرمانها اشتباهی هستند ؟ :n27: یا باید دی وی دی را دوباره دالود کنم ؟ :n28: و یا اینکه باید بروم دنبال ابونتو ؟:n13:

V i r u s e r
30-09-2014, 14:15
با سلام
من قبلا سی دی ابونتو 11.04 را دانلود و در ویندوز xp نصب کردم و چون سایر نرم افزار های لازم را نداشتم ، به راحتی در خود ویندوز xp پاکش کردم .
ولی چند روز پیش از اینترنت 3 تا دی وی دی دبیان 7.6.0 را دانلود کردم و خواستم از طریق درایو مجازی نصبش کنم که ارور داد ، بعد ریختم تو دی وی دی و از طریق بوت نصبش کردم که در حالت محیط گرافیکی نصب نشد و باز همان ارورها را داد ، ولی در حالت نصب خط فرمان نصب سیستم عامل شروع شد و در مرحله قبل از شناسایی شبکه یک اخطار داد ولی دوباره که آن مرحله را انتخاب کردم نوار 100% پر شد ، و تا مرحله انتخاب و نصب نرم افزار پیش رفتم که باز تا 99% پر شد ولی اخطار داد که برنامه شکست خورد و این مرحله را بعدا میتوانم ادامه دهم ، من هم از خیر این قسمت گذشتم و سیستم به حالب بوت گراب رفت و با دبیان سیستم را بالا آوردم ولی در حالت خط فرمان ، سپس با راهنماییهای دوستان در سایتهای مختلف همه فرمانها را در حالت کاربر ریشه امتحان کرد تا سایر برنامه های دی وی دی نصب بشوند مثل : xstart,apt-cdrom add, apt-get upgrade,dpkg -i pkagename.deb,apt-get disk-upgrade و خیلی چیزهای دیگه که نشد ، ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید ، آیا فرمانها اشتباهی هستند ؟ :n27: یا باید دی وی دی را دوباره دالود کنم ؟ :n28: و یا اینکه باید بروم دنبال ابونتو ؟:n13:

سلام دوست عزیز
اولا که دبیان یک توزیع حرفه ای هست و برای افرادی مناسبه که تجربه کار با گنو/لینوکس رو داشته باشند. در ضمن شما فقط یک دی وی دی یا سی دی رو باید دانلود کنید نه همشو. معمولا دیسک شماره ی ۱ چیزیه که شما می خواید و بقیه ایمیج ها برای کسایی هست که می دونن دارن چی می کنن

شما نگفتید دقیقا چه اروری در چه مرحله ای داشتید. توی نصب یا کلا هر کاری ممکنه ۱۲۲۱۴۸ ارور مختلفش وجود داشته باشه و ما نمی تونیم حدس بزنیم مشکل شما دقیقا چیه
متن دقیق ارور ها رو با مشخصات سیستم بزارید تا من بتونم راهنماییتون کنم
ویرایش: شما این دستور رو وارد کنید و متن خروجیشو بزارید

oneno9
02-10-2014, 15:33
با سلام خدمت V i r u s e r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ازاینکه وقتتان را به سئوال من دادید تشکر میکنم
پس از انتخاب install از منوی نصب تا مرحله بارگیری مولفه های نصاب از لوح فشرده پیش رفت و اخطار : مشکل در خواندن داده از CD Rom را داد ، پس از بازگشت به منوی اصلی نصب کننده دبیان ، دوباره گزینه بارگیری مولفه های نصاب از لوح فشرده را انتخاب کردم که این بار نصب شد و دوباره در پیکربندی ساعت اخطار شکست خوردن این مرحله را داد که از این مرحله گذشتم و پس از انتخاب دو درایو یکی ext4 , دیگری swap و انجام پیکربندی درایو و ساخت پارتیشن ، به قسمت : در حال نصب سیستم پایه رفت که در این مرحله به سئوالهای اضافه کردن cd و آینه و شرکت در بررسی مخازن ، نه گفتم و در قسمت انتخاب نرم افزار ، گزینه های فعال که دبیان دسکتاپ و سرور پرینتر و سیستم استاندارد بود را ok کردم و شروع به دریافت 1204 فایل از DVD کرد که پس از دریافت 1201 فایل اخطار شکت این مرحله را داد و در منوی اصلی نصب کننده دبیان ، گزینه بعدی که نصب گراب بود را انتخاب کردم و تا آخر رفت و DVD را بیرون داد و ریستارت کرد و ولی دبیان در حالت خط فرمان بالا آمد و اثری از حالت گرافیکی نیست ، دستور lspci را در حالت کاربر ریشه وارد کردم که مشخصات سیستم را از قبیل مادربورد و پلهای مادربورد و یو اس بی ها و کارت گرافیکی و غیره بیرون داد ، مشخصات سیستم عبارتست از : pentium4 ، cpu3.2 " 3.1 ، ram 512 ، گرافیک radeon9550
باز هم از راهنماییهایتان کمال تشکر را دارم . :n01:

V i r u s e r
03-10-2014, 00:12
با سلام خدمت V i r u s e r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ازاینکه وقتتان را به سئوال من دادید تشکر میکنم
پس از انتخاب install از منوی نصب تا مرحله بارگیری مولفه های نصاب از لوح فشرده پیش رفت و اخطار : مشکل در خواندن داده از CD Rom را داد ، پس از بازگشت به منوی اصلی نصب کننده دبیان ، دوباره گزینه بارگیری مولفه های نصاب از لوح فشرده را انتخاب کردم که این بار نصب شد و دوباره در پیکربندی ساعت اخطار شکست خوردن این مرحله را داد که از این مرحله گذشتم و پس از انتخاب دو درایو یکی ext4 , دیگری swap و انجام پیکربندی درایو و ساخت پارتیشن ، به قسمت : در حال نصب سیستم پایه رفت که در این مرحله به سئوالهای اضافه کردن cd و آینه و شرکت در بررسی مخازن ، نه گفتم و در قسمت انتخاب نرم افزار ، گزینه های فعال که دبیان دسکتاپ و سرور پرینتر و سیستم استاندارد بود را ok کردم و شروع به دریافت 1204 فایل از DVD کرد که پس از دریافت 1201 فایل اخطار شکت این مرحله را داد و در منوی اصلی نصب کننده دبیان ، گزینه بعدی که نصب گراب بود را انتخاب کردم و تا آخر رفت و DVD را بیرون داد و ریستارت کرد و ولی دبیان در حالت خط فرمان بالا آمد و اثری از حالت گرافیکی نیست ، دستور lspci را در حالت کاربر ریشه وارد کردم که مشخصات سیستم را از قبیل مادربورد و پلهای مادربورد و یو اس بی ها و کارت گرافیکی و غیره بیرون داد ، مشخصات سیستم عبارتست از : pentium4 ، cpu3.2 " 3.1 ، ram 512 ، گرافیک radeon9550
باز هم از راهنماییهایتان کمال تشکر را دارم . :n01:

سلام
احتمالا فایل ایزویی که دانلود کردید خراب دانلود شده. میتونید با مقایسه هش Sha512 ایزو با این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطمئن بشید که فایل سالم دانلود شده یا خراب.
ولی خیلی مهم نیست. حالا که سیستمتون بوت میشه برای درست کردنش کافیه.
و البته نگفتید که نسخه ی ۳۲ بیت رو گرفتید یا ۶۴ بیت. من فرض می کنم که نسخه ی ۳۲ بیت رو دارید. اگر ۶۴ بیت رو دانلود کردید هرجا که i386 دیدید به جاش amd64 جایگزین کنید
--
من به ترتیب مینویسم باید چیکار کنید هرجا مشکل داشتید بگید تا بیشتر بررسی کنیم
حواستون باشه. دستوراتی که اولش $ داره یعنی باید با یوزر معمولی اجرا بشن. دستوراتی که # دارن باید با یوزر روت اجرا بشن. خود $ یا # رو نباید بزنید
مهم ترین چیز برای شما فعلا اینترنت هست. اگه با سیم لن وصل میشید به احتمال خیلی زیاد به صورت پیشفرض اینترنت وصله.

اگر پینگ داد مشکلی نیست و با زدن ctrl-c متوقفش می کنید و ادامه میدید
بعدش باید چک کنید که دی ان اس هم کار کنه. با این دستور میشه چک کرد:

اگه باز هم پینگ گرفتید پس اینترنت درسته و مشکی نیست. ولی اگر با خطای unknown host مواجه شدید این دستور رو بزنید:

--
بعد ازینکه اینترنت درست شد باید تنظیمات apt رو تنظیم کنید
دیگه خیلی وارد جزئیات نمیشم. فقط این دستورات رو وارد کنید:

تا اینحا باید apt تنظیم شده باشه که بتونید پکیج های جدید رو دانلود کنید

چون اولویت برای شما محیط گرافیکی هست و من نمیدونم X نصب شده یا نه دوباره نصبش می کنیم:

تا اینجا محیط گرافیکی نصب شده و باید یک میز کار انتخاب کنید.
چون سیستمتون قدیمی هست و کاربر تازه گنو/لینوکس هستید پیشنهاد شخصی من به شما میز کار Xfce هست که هم خیلی سبکه و هم خیلی شبیه به محیط ویندوز. ولی محیط هایی مثل gnome kde یا lxde هم میتونید نصب کنید ولی خیلی مطمئن نیستم سیسمتون از پسشون بر بیاد. مخصوصا دو تای اول
به هر حال برای نصب xfce این دستور رو وارد کنید:

برای گنوم و KDE یکی از دستورات زیر:

اگر Xfce نصب کردید این دستور رو وارد کنید:

حالا سیستم رو ریستارت کنید تا درایور کارت گرافیک لود بشه
به احتمال خیلی زیاد باید Lightdm بالا بیاد و ازتون یوزر/پس بخواد تا وارد محیط گرافیکی بشه
اگر مشکلی بود ترجیها با عکس از پیغام اعلام کنید تا بررسی بشه

موفق باشید

oneno9
03-10-2014, 15:53
سلام ، ممنون از راهنماییهای کاملتان استاد ، :n26:

zeperto
08-10-2014, 17:03
سلام دوباره
من یه سرور اختصاصی گرفتم این مشخصات هارد
Disk /dev/sda: 120 GB (=> 111 GiB) doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/sdb: 3000 GB (=> 2794 GiB) doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/sdc: 3000 GB (=> 2794 GiB) doesn't contain a valid partition table
Total capacity 5700 GiB with 3 Disks
همونطور که می بینید جلوی هر هارد زده doesn't contain a valid partition table.روش دبیان نصبه.چیکار کنم واسه پارتیشن بندیش.RAID5 هم هست.هارد اولیه هم SSD هست.گفتم شاید لازم باشه بدونید

V i r u s e r
08-10-2014, 18:20
سلام دوباره
من یه سرور اختصاصی گرفتم این مشخصات هارد
Disk /dev/sda: 120 GB (=> 111 GiB) doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/sdb: 3000 GB (=> 2794 GiB) doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/sdc: 3000 GB (=> 2794 GiB) doesn't contain a valid partition table
Total capacity 5700 GiB with 3 Disks
همونطور که می بینید جلوی هر هارد زده doesn't contain a valid partition table.روش دبیان نصبه.چیکار کنم واسه پارتیشن بندیش.RAID5 هم هست.هارد اولیه هم SSD هست.گفتم شاید لازم باشه بدونید
سلام دوست عزیز
متوجه نشدم دقیقا کدام دستور این خروجی رو داره؟
میخواهید رید بکنید یا رید کردید و میخواید مونت کنید؟

در کل پیشنهاد می کنم صفحه ی زیر رو مطالعه کنید. من شخصا هیچ تجربه ای با رید ندارم. بقیه دوستان می تونن کمک کنند

zeperto
08-10-2014, 18:39
سلام دوست عزیز
متوجه نشدم دقیقا کدام دستور این خروجی رو داره؟
میخواهید رید بکنید یا رید کردید و میخواید مونت کنید؟

در کل پیشنهاد می کنم صفحه ی زیر رو مطالعه کنید. من شخصا هیچ تجربه ای با رید ندارم. بقیه دوستان می تونن کمک کنند

رید نکردم.می خوام روش لینوکس نصب کنم.
یه سرچی کردم و فهمیدم که برای raid 5 حداقل احتیاج به سه تا دیسک هست.الان سیستم من 3 تا دیسک داره که یکیش 120 گیگ ظرفیت داره و نوعش هم ssd هست و 2 تا 3 ترابایتی ساتا.تا جاییکه فهمیدم موقع نصب لینوسک می شه پارتیشن raid کرد.سوال اول اینجاست که با این مشخصات که 3 تا دیسک که یکیش ظرفیشتش فرق داره می تونم raid 5 بذارم یا نه و سوال دوم اینکه موقع پارتیشن بندی تنظیمات خاصی یا گزینه ای هست که باید بزنم.اگر یه آموزش باشه (انگلیسی بود مورد نداره) که نصب لینوکس روی چند تا هارد raid رو آموزش داده باشه خیلی خیلی عالی میشه.

V i r u s e r
08-10-2014, 20:28
رید نکردم.می خوام روش لینوکس نصب کنم.
یه سرچی کردم و فهمیدم که برای raid 5 حداقل احتیاج به سه تا دیسک هست.الان سیستم من 3 تا دیسک داره که یکیش 120 گیگ ظرفیت داره و نوعش هم ssd هست و 2 تا 3 ترابایتی ساتا.تا جاییکه فهمیدم موقع نصب لینوسک می شه پارتیشن raid کرد.سوال اول اینجاست که با این مشخصات که 3 تا دیسک که یکیش ظرفیشتش فرق داره می تونم raid 5 بذارم یا نه و سوال دوم اینکه موقع پارتیشن بندی تنظیمات خاصی یا گزینه ای هست که باید بزنم.اگر یه آموزش باشه (انگلیسی بود مورد نداره) که نصب لینوکس روی چند تا هارد raid رو آموزش داده باشه خیلی خیلی عالی میشه.
سلام
خیر نمیشه یعنی میشه ولی فقط ۲۴۰ گیگش رید میشه
پیشنهاد من اینه که یه درایو دیگه اضافه کنید و سیستم عامل رو روی اس اس دی نصب کنید. بعد ۳ درایو دیگه رو با هم رید ۵ کنید تا دیتا سرور رو روی اونا بریزید.
یا بهتره ۲ درایو رو با هم رید۰ یا رید۱ کنید (بستگی به کاری که می خواهید بکنید داره
بسته به کاری که می خواهید بکنید نحوه ی عملکرد متفاوته. اگر خور سیستم عامل توی رید نباشه کار خیلی راحتتره. توی لینکی گه گذاشتم کامل توضیح داده شده

zeperto
08-10-2014, 22:57
سلام
خیر نمیشه یعنی میشه ولی فقط ۲۴۰ گیگش رید میشه
پیشنهاد من اینه که یه درایو دیگه اضافه کنید و سیستم عامل رو روی اس اس دی نصب کنید. بعد ۳ درایو دیگه رو با هم رید ۵ کنید تا دیتا سرور رو روی اونا بریزید.
یا بهتره ۲ درایو رو با هم رید۰ یا رید۱ کنید (بستگی به کاری که می خواهید بکنید داره
بسته به کاری که می خواهید بکنید نحوه ی عملکرد متفاوته. اگر خور سیستم عامل توی رید نباشه کار خیلی راحتتره. توی لینکی گه گذاشتم کامل توضیح داده شده

خوب روی هارد کوچیکه سیستم عامل نصب بشه و raid 1 می کنم. اینطوزی میشه؟

V i r u s e r
09-10-2014, 09:10
خوب روی هارد کوچیکه سیستم عامل نصب بشه و raid 1 می کنم. اینطوزی میشه؟

بله مشکلی نیست.

zeperto
09-10-2014, 12:48
بله مشکلی نیست.
یه سوال
الان برای raid 1 من با LVM دو تا هارد 3 ترابایتی رو یه درایو منطقی کنم درسته؟مشکل پیش نمیاد؟
یعنی یه درایو 120 گیگ داشته باشم و پارتیشن های لینوکس رو روی اون ایجاد کنم و دو تا هارد 3 ترابایتی رو یه درایو منطقی کنم و 2 تا پارتیشن گنده روشون درست کنم.
الان اینجوری raid میشه؟
من یه خورده در مورد پارتیشن بندی این هارد ها الان مشکل دارم و تجربه ای هم ندارم که چی به چیه.یه چیزایی خوندم و دارم می خونم در مورد raid و پارتیشن بندی.منتها یه جورایی دارم گیج تر می شم هر چی می خونم.شما اگه تجربه ای داری یه کم توضیح میدی که الان من این 3 تا هارد رو چطوری باید پارتیشن بندی کنم.

V i r u s e r
09-10-2014, 14:29
یه سوال
الان برای raid 1 من با LVM دو تا هارد 3 ترابایتی رو یه درایو منطقی کنم درسته؟مشکل پیش نمیاد؟
یعنی یه درایو 120 گیگ داشته باشم و پارتیشن های لینوکس رو روی اون ایجاد کنم و دو تا هارد 3 ترابایتی رو یه درایو منطقی کنم و 2 تا پارتیشن گنده روشون درست کنم.
الان اینجوری raid میشه؟
من یه خورده در مورد پارتیشن بندی این هارد ها الان مشکل دارم و تجربه ای هم ندارم که چی به چیه.یه چیزایی خوندم و دارم می خونم در مورد raid و پارتیشن بندی.منتها یه جورایی دارم گیج تر می شم هر چی می خونم.شما اگه تجربه ای داری یه کم توضیح میدی که الان من این 3 تا هارد رو چطوری باید پارتیشن بندی کنم.

سلام
رید۱ یعنی این که هردو هارد همون اطلاعات مشابه رو داشته باشن تا اگه یک هارد خراب شد اطلاعات پاک نشه. اگر میخاید ظرفیت دو هارد باهم جمع بشه باید رید۰ کنید
پارتیشن بندی به این صورته که شما ssd رو به عنوان / مونت می کنید. یعنی روت
پارتیشن رید شده رو هم در /home مونت میکنید.
اینجا با عکس توضیح داده چطوری رید کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی کار سختی نیست. فقط باید ۲ تا هارد اصلی رو به عنوان physical volume for raid انتخاب کنید. اس اس دی رو با ext4 فرمت کنید و به عنوان روت قرار بدید. اگر لازم بود میتونید یه مقدار برای swap کنار بزارید

zeperto
09-10-2014, 22:40
سلام
رید۱ یعنی این که هردو هارد همون اطلاعات مشابه رو داشته باشن تا اگه یک هارد خراب شد اطلاعات پاک نشه. اگر میخاید ظرفیت دو هارد باهم جمع بشه باید رید۰ کنید
پارتیشن بندی به این صورته که شما ssd رو به عنوان / مونت می کنید. یعنی روت
پارتیشن رید شده رو هم در /home مونت میکنید.
اینجا با عکس توضیح داده چطوری رید کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی کار سختی نیست. فقط باید ۲ تا هارد اصلی رو به عنوان physical volume for raid انتخاب کنید. اس اس دی رو با ext4 فرمت کنید و به عنوان روت قرار بدید. اگر لازم بود میتونید یه مقدار برای swap کنار بزارید

دستور cat /proc/mdstat رو اجرا کردم این خروجیشه.امروز یه بار امتحانی زدم رفتم جلو خرابکاری کردم.الان مث که دو تا دیسک رو رید کرده.البته چون خرابکاری شده بود سیستم رو برگردوندم روی rescue.

من اصلا از این sda و sdb و اینا سر در نمیارم.ظاهرا یکی از دیسک ها اکتیو نیست.شایز ها یکسان نیست.نمی فهمم.داستانیه ها!!!!!!!!!!!

zeperto
10-10-2014, 11:34
واسه پارتیشن بندی چه چیزایی رو باید مشخص کنم
الان اینا رو چه تغییراتی بدم

با این تفاسیر مشکل حله؟ الان باقیه هارد ها رو داده به home.یه مساله هست.واسه شاخه var/ اندازه ای مشخص نشده.تا جاییکه خوندم var/ مخصوص برنامه های وب سرور و بانک اطلاعاتیه.اندازه اینا رو چقدر بزنم. و شاخه بعدی هم شاخه usr/ .این رو چقدر تعیین کنم؟
یه قسمت هم زده یه خورده قابل فهم نیست واسم.تو نوشته های زیر زده اگر بذارم رو رید 1 free space فلان اندازه خواهم داشت.این اندازه هه واسه نصب سیستم عامل منظوره شه؟

zeperto
11-10-2014, 13:22
کسی نیست کمک کنه؟
من تصمیم گرفتم که موقع نصب لینوکس روی سرور هارد های 3 ترابایتی رو ندید بگیرم و فقط روی هارد 120 گیگ ssd سیستم عامل رو نصب کنم.بعد که سیستم عامل نصب شد دو تا دیسک بعدی رو رید کنم و اگر بشه شاخه var رو انتقال بدم روی اونها.امکان انتقال دادنش هست؟اندازه هایی که تو پست قبلی زدم برای پارتیشن ها خوبن؟
اگه شاخه های var , usr رو مشخص نکنم مشکلی پیش نمیاد؟

V i r u s e r
11-10-2014, 13:58
کسی نیست کمک کنه؟
من تصمیم گرفتم که موقع نصب لینوکس روی سرور هارد های 3 ترابایتی رو ندید بگیرم و فقط روی هارد 120 گیگ ssd سیستم عامل رو نصب کنم.بعد که سیستم عامل نصب شد دو تا دیسک بعدی رو رید کنم و اگر بشه شاخه var رو انتقال بدم روی اونها.امکان انتقال دادنش هست؟اندازه هایی که تو پست قبلی زدم برای پارتیشن ها خوبن؟
اگه شاخه های var , usr رو مشخص نکنم مشکلی پیش نمیاد؟
بله مشکلی نیست

A M ! N
22-10-2014, 21:38
سلام دوستان؛

دبیان رو در نظر داشتم نصب کنم، دقیقن چند تا CD یا DVD هستش؟

من دیدم مث اینکه 8 تا سی دی زده ، باورم نمیشه اینقدر زیاد باشه :n02: ، البته دبیان کلن پکیجهای زیادی پیش نصب داره.

الان برای دانلود واقعن باید 8 تا CD دانلود کنم ؟ :n27: چرا اینقدر زیاد..

V i r u s e r
22-10-2014, 21:42
سلام دوستان؛

من دیدم مث اینکه 8 تا سی دی زده ، باورم نمیشه اینقدر زیاد باشه :n02: ، البته دبیان کلن پکیجهای زیادی پیش نصب داره.

الان برای دانلود واقعن باید 8 تا CD دانلود کنم ؟ :n27: چرا اینقدر زیاد..

سلام
خیر. شما کافیه فقط دیسک شماره ۱ رو دانلود کنید. بقیه دیسک ها مخازن نرم افزار هستند و برای کسانی مناسب هست که دسترسی به اینترنت ندارند. بعد از نصب سیستم عامل می تونید برنامه ها رو از طریق اینترنت دانلود و نصب کنید که بروز تر هم هست.
در ضمن. دبیان برای افراد با تجربه مناسب هست و نرم افزار های موجود در مخازن Wheezy قدیمی هستند. اگر برای استفاده روزمره می خواهید پیشنهاد من debian jessie هست

milad_gta
22-10-2014, 21:44
سلام دوستان؛

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دیدم مث اینکه 8 تا سی دی زده ، باورم نمیشه اینقدر زیاد باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته دبیان کلن پکیجهای زیادی پیش نصب داره.

الان برای دانلود واقعن باید 8 تا CD دانلود کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا اینقدر زیاد..

توضیحات کامل پیرامون تعدد CD های Debian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A M ! N
23-10-2014, 12:54
سلام
خیر. شما کافیه فقط دیسک شماره ۱ رو دانلود کنید. بقیه دیسک ها مخازن نرم افزار هستند و برای کسانی مناسب هست که دسترسی به اینترنت ندارند. بعد از نصب سیستم عامل می تونید برنامه ها رو از طریق اینترنت دانلود و نصب کنید که بروز تر هم هست.
در ضمن. دبیان برای افراد با تجربه مناسب هست و نرم افزار های موجود در مخازن Wheezy قدیمی هستند. اگر برای استفاده روزمره می خواهید پیشنهاد من debian jessie هست

[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]توضیحات کامل پیرامون تعدد CD های Debian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر شما فقط میخواید Debian نصب کنید CD-1 کافیه، این CD شامل Debian + محبوب ترین بسته های نرم افزاری مثل Browser میشه، سیستم رو با CD-1 نصب میکنید و مثل سایر توزیع ها، بقیه نرم افزار ها رو از مخازن دانلود و نصب میکنید

خب دوستان، با اجازتون CD یک داخلش دسکتاپ نبود! فقط CLI Prompt. جا داشت این مسئله ی مهم رو هم به توضیحاتتون اضافه میکردید.

مثلن debian-7.7.0-i386-CD-1.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دسکتاپ نداره. (در واقع هر CD یکی دسکتاپ نداره فقط اونایی دارن که آخرشون نام دسکتاپ نوشته شده)

ممنون. :n16:

V i r u s e r
23-10-2014, 13:10
خب دوستان، با اجازتون CD یک داخلش دسکتاپ نبود! فقط CLI Prompt. جا داشت این مسئله ی مهم رو هم به توضیحاتتون اضافه میکردید.

مثلن debian-7.7.0-i386-CD-1.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دسکتاپ نداره. (در واقع هر CD یکی دسکتاپ نداره فقط اونایی دارن که آخرشون نام دسکتاپ نوشته شده)

ممنون. :n16:

داره دوست عزیز. گنوم داره. بقیه سی دی یک ها محیط کاربری مختلف دارن که اسم محیط روی دیسک اومده.
موقع نصب ازتون می پرسه که می خواید محیط دسکتاپ نصب بشه که باید تیک بزنید.

A M ! N
23-10-2014, 13:36
داره دوست عزیز. گنوم داره. بقیه سی دی یک ها محیط کاربری مختلف دارن که اسم محیط روی دیسک اومده.
موقع نصب ازتون می پرسه که می خواید محیط دسکتاپ نصب بشه که باید تیک بزنید.

به همین نور چراغ مودمم نداشت :n02: کاملن حواسم بود. فقط Debian desktop environment بود. (البته بدون ارتباط اینترنت، احتمالن شما اینترنتون وصل بوده) سرچ هم کردم این موضوع رو، عین وضعیتی که برای من پیش اومد

اشکال نداره، دی وی دیش رو میگیرم. :)

:n16:

V i r u s e r
23-10-2014, 14:38
به همین نور چراغ مودمم نداشت :n02: کاملن حواسم بود. فقط Debian desktop environment بود. (البته بدون ارتباط اینترنت، احتمالن شما اینترنتون وصل بوده) سرچ هم کردم این موضوع رو، عین وضعیتی که برای من پیش اومد

اشکال نداره، دی وی دیش رو میگیرم. :)

:n16:
خوب همون debian desktop enviroment هستش دیگه. اونو تیک بزنید گنوم نصب میشه اگر زده باشید نصب شده ولی ممکنه درایور کارت گرافیکی چیزی نصب نشده باشه که بالا نمیاد
البته من خودم تاحالا تیکشو نزدم چون ترجیح میدم خودم سیستم رو از ابتدا تنظیم کنم

A M ! N
23-10-2014, 19:36
آره تیک اون گزینه زده شده بود، عجیبه. حالا دوباره دی وی دی رو میگیرم تا درصورتی که با گنوم مشکل داشتم، دسکتاپهای دیگه رو هم تست کنم. گزینه ی دومم بعد از گنوم xfce هست که خوشم میاد ازش و سبکه.

توی faq خودشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-cd) هم این مطلب رو گفتن، به همین خاطر کاملن به شک افتادم..

Which of the numerous images should I download? Do I need all of them?
No. First, of course you only need to download either CD or DVD images - the two types of images contain the same packages.Also, you only need the CD/DVD images for your computer's architecture. The architecture is the type of hardware your computer uses. By far the most popular one is the Intel/AMD architecture, so most people will only want to get the images for i386. If your PC has a 64-bit AMD or Intel processor, you will most likely need the amd64 images (though i386 is also fine), the ia64 images will not work.Furthermore, in most cases it is not necessary to download all of the images for your architecture. The packages are sorted by popularity: The first CD/DVD contains the installation system and the most popular packages. The second one contains slightly less popular ones, the third one even less popular ones, etc. You will probably only need the first DVD (or the first two CDs) unless you have very special requirements. (And in case you happen to need a package later on which is not on one of the CDs/DVDs you downloaded, you can always install that package directly from the Internet.)Please also read the next paragraphs to determine whether you want/need to download network install CDs, update CDs or source CDs.
ممنون :11:

V i r u s e r
24-10-2014, 00:57
البته احتیاجی به دانلود دوباره نبود. شما که همون سی دی رو نصب کرده بودید خوب محیط گرافیکیش رو میتونستید دستی نصب کنید

A M ! N
27-10-2014, 12:44
البته احتیاجی به دانلود دوباره نبود. شما که همون سی دی رو نصب کرده بودید خوب محیط گرافیکیش رو میتونستید دستی نصب کنید

بله درسته ولی چون اینترنت محدود بود نمیشد متاسفانه. برای همین همیشه مجبورم پکیج رو دانلود و آفلاین کارهارو انجام بدم. دی وی دیش رو گرفتم دسکتاپش همراهش بود و نصب شد : )

ata.royalfalcon
02-11-2014, 19:35
سلام .

میخواستم بدونم دستور chdir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در دبیان 7 قابل اجرا هست ؟ چنین دستوری را وقتیکه در ترمینال وارد میکنم پیغام command not found میده !

SETIZEN
02-11-2014, 19:59
سلام .

میخواستم بدونم دستور chdir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در دبیان 7 قابل اجرا هست ؟ چنین دستوری را وقتیکه در ترمینال وارد میکنم پیغام command not found میده !

خب چرا از cd استفاده نمیکنید؟:n01:

ata.royalfalcon
02-11-2014, 20:36
خب چرا از cd استفاده نمیکنید؟:n01:

یه فایلی روی سرور لینوکسی دارم که میخوام با استفاده از FTP به سایتهای دیگه لیچ کنیم . لیچ و انتقال به سایت FileGir.com هیچ مشکلی نیست و انتقال بطور کامل انجام میشه ولی برای لیچ به سایتهایی مثل آپلودبوی و یا آپلودباز با پیغام Can't chdir to home directory مواجه میشم ! (عکس زیر)

گفتم شاید عدم لیچ و انتقال فایل به خاطر نشناختن چنین دستوری توسط دبیان 7 باشه !؟

Ali_RNT
02-11-2014, 23:03
لینوکس اصلا فرمان chdir نداره.فقط cd...

ata.royalfalcon
30-04-2015, 16:31
سلام .

بنا به دلایلی مجبور شدم که مجدداً لینوکس نصب کنم . حالا که دستور sudo apt-get update وارد میکنم ، همانطوریکه در عکس زیر میبینید تا مدتهای طولانی فایلهای 12.3 کیلوبایتی میگیره که اصلاً تمومی نداره ، خیلی هم صبر کردم تا بیش از 300 تا هم رفته بود (تو عکس فعلاً Get:32 هست) .

در فایل Sources.list بطور پیشفرض خط زیر هست .

میخواستم بدونم مشکل از کجاست و چرا این فرایند آپدیت تموم نمیشه . قبلاً که آپدیت میکردم اینطوری نبود .

V i r u s e r
30-04-2015, 17:10
سلام . بنا به دلایلی مجبور شدم که مجدداً لینوکس نصب کنم . حالا که دستور sudo apt-get update وارد میکنم ، همانطوریکه در عکس زیر میبینید تا مدتهای طولانی فایلهای 12.3 کیلوبایتی میگیره که اصلاً تمومی نداره ، خیلی هم صبر کردم تا بیش از 300 تا هم رفته بود (تو عکس فعلاً Get:32 هست) . در فایل Sources.list بطور پیشفرض خط زیر هست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میخواستم بدونم مشکل از کجاست و چرا این فرایند آپدیت تموم نمیشه . قبلاً که آپدیت میکردم اینطوری نبود . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون rpi رو از sources.list ورداری احمالا درست شه

ata.royalfalcon
30-04-2015, 22:00
اون rpi رو از sources.list ورداری احمالا درست شه

جواب نداد متاسفانه .

ولی از اونجایی که قبلاً مشکل نداشت به اینترنت وایمکسی که دارم شک کردم . چک کردم حتی یه فایل معمولی (از همون سرور) هم نمیتونست دانلود کنه . از ADSL یکی دیگه استفاده کردم فعلا مشکل برطرف شد .

spirit's
01-09-2015, 14:20
یه دبیان نصب کرد نسخه هشتم.
این امکانش هست برای همیشه کردش؟منظورم اخرین ورژن اونه و همیشه با یه اپدیت و یه اپگرید توزیع کامل بروز بود و زمانیکه نسخه ۹ اومد خودش بهش تبدیل بشه و نیازی به نصب دوباره نباشه؟

- - - Updated - - -

یه دبیان نصب کرد نسخه هشتم.
این امکانش هست برای همیشه کردش؟منظورم اخرین ورژن اونه و همیشه با یه اپدیت و یه اپگرید توزیع کامل بروز بود و زمانیکه نسخه ۹ اومد خودش بهش تبدیل بشه و نیازی به نصب دوباره نباشه؟

V i r u s e r
01-09-2015, 15:07
سلام
تا زمانی خود مدیر سیستم دستور نده توزیع همچنان روی jessie باقی خواهد ماند
برای اپگرید به نسخه های جدید باید اول مخازن اون ریلیز رو در sources.list وارد کنید و بعد از دستور apt-get distupgrade استفاده کنید

اگر این کار رو نکنید همیشه نسخه ی هشتم رو خواهید داشت و با اپدیت کردن فقط بسته های بروز رسانی امنیتی رو دریافت می کنید

spirit's
01-09-2015, 15:37
اگه انستابل رو به لیست اضافه کنیم و همیشه اپدیت و دیسترواپگرید کنیم تبدیل میشه؟

V i r u s e r
01-09-2015, 17:43
وقتی unstable رو وارد مخازن کنید٬‌ بار اولی که distupgrade کنید دیگه همیشه روی unstable خواهید موند و با اپدیت کردن معمولی پکیج های جدید نصب میشن و نیازی به distupgrade مجدد نیست
در این حالت توزیع حالت rolling release داره. مثل Arch linux و gentoo

spirit's
02-09-2015, 19:47
فرق apt-get با aptitude چیه؟

V i r u s e r
02-09-2015, 20:06
هر دوتا یک wrapper برای dpkg هستن
apt-get تحت خط فرمان هست و aptitude تحت ncurses که میتونه براتون لیست پکیج ها رو بیاره و شما هرچیزی که می خواهید تیک بزنید تا نصب بشه. مثل synaptics
در نهایت هر دو یه کارو می کنن

ata.royalfalcon
09-04-2016, 20:56
با سلام .

من با استفاده از Network Bonding/Teaming دو اینترنت رو با هم ترکیب کردم (وایمکس و 4G) . مشکلی که الان دارم این هست که SSH بسیار کند شده . هم زمانیکه بخوام لاگین کنم و هم دستوراتی که میخوام تایپ کنم . اما اگر همه چیز رو به حالت قبل برگردونم مشکل کندی برطرف میشه .

کسی نظری داره ؟

ata.royalfalcon
28-07-2016, 00:28
با سلام .

همانطوریکه در عکس زیر میبینید dev/root/ بطور صد درصد پر شده و حتی نمیتونم crontab رو اجرا کنم چون پیغام فول بودن فضا رو میده .

میخوام بدونم فایلهای زائد چطور میتونم خالی کنم . قبلاً مشکلی نداشتم و فقط برای دانلودهای شبانه استفاده میشد ولی نمیدونم چطوری بطور کامل پر شده !

عکس زیر هم بعد از اجرای دستور زیر هست .

Ali_RNT
28-07-2016, 20:23
با سلام .

همانطوریکه در عکس زیر میبینید dev/root/ بطور صد درصد پر شده و حتی نمیتونم crontab رو اجرا کنم چون پیغام فول بودن فضا رو میده .

میخوام بدونم فایلهای زائد چطور میتونم خالی کنم . قبلاً مشکلی نداشتم و فقط برای دانلودهای شبانه استفاده میشد ولی نمیدونم چطوری بطور کامل پر شده !

عکس زیر هم بعد از اجرای دستور زیر هست .

از حجمی که var/ اشغال کرده مشه حدس زد که مشکل فایل های پکیج های دانلود شده هست. پوشه ی

رو میتونید با خیال راحت حذف کنید.

ata.royalfalcon
20-08-2016, 22:41
با سلام .

من برای VPS یه فضای 100 گیگابایتی گزفتم و همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست sda3 همون فضای 100 گیگابایتی هست . حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم این فضای رو به sda1 اضافه کنم ؟ البته سعی کردم طبق آموزشی که در سایت زیر گفته شده عمل کنم ولی جایی که گفته با دستور vgdisplay از نام Volume group باید مطلع بشیم ، پیغام میده ولوم گروپی پیدا نشد .

چیکار باید بکنم ؟

V i r u s e r
Ali_RNT

V i r u s e r
21-08-2016, 00:55
با سلام .

من برای VPS یه فضای 100 گیگابایتی گزفتم و همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست sda3 همون فضای 100 گیگابایتی هست . حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم این فضای رو به sda1 اضافه کنم ؟ البته سعی کردم طبق آموزشی که در سایت زیر گفته شده عمل کنم ولی جایی که گفته با دستور vgdisplay از نام Volume group باید مطلع بشیم ، پیغام میده ولوم گروپی پیدا نشد .

چیکار باید بکنم ؟

@V i r u s e r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Ali_RNT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
پارتیشن روت رو نمیشه از سیستم عامل اصلی تغییر داد باید با دیسک لایو بالا بیاد تا بشه این کارو کرد. اون لینک هم مربوط به وقتی هست lvm تعریف شده باشه مربوط به وضعیت شما نمیشه
باید به پشتیبانی تیکت بزنی تا برات این کارو بکنن
ادیت: الان که فکر میکنم میبینم یه راه داره ولی خیلی سخته. باید یه تیکه از اون 100 گیگ رو جدا کنی و توش محیط یه سیستم کوچیک رو نصب کنی. بعد روت رو تغییر بدی به اون پارتیشن کوچیکه که sda1 ازاد بشه بتونی به sda3 بچسبونی ولی خب کار خیلی سختیه و احتمالا در توان شما نباشه

ata.royalfalcon
21-08-2016, 06:59
سلام
پارتیشن روت رو نمیشه از سیستم عامل اصلی تغییر داد باید با دیسک لایو بالا بیاد تا بشه این کارو کرد. اون لینک هم مربوط به وقتی هست lvm تعریف شده باشه مربوط به وضعیت شما نمیشه
باید به پشتیبانی تیکت بزنی تا برات این کارو بکنن
ادیت: الان که فکر میکنم میبینم یه راه داره ولی خیلی سخته. باید یه تیکه از اون 100 گیگ رو جدا کنی و توش محیط یه سیستم کوچیک رو نصب کنی. بعد روت رو تغییر بدی به اون پارتیشن کوچیکه که sda1 ازاد بشه بتونی به sda3 بچسبونی ولی خب کار خیلی سختیه و احتمالا در توان شما نباشه

سلام و ممنون .

منصرف شدم از اینکه بخوام به sda1 اضافه کنم . بعنوان یه پارتیشن جداگانه استفاده خواهم کرد .

ata.royalfalcon
30-10-2016, 21:57
با سلام .

فرض کنید از دستور زیر برای محاسبه md5 یه فایلی استفاده میکنم و خروجی رو در فایلی به اسم print.txt ذخیره میکنم .

حالا اگر بخوام md5 فایل دیگه ای رو محاسبه کنم و خروجی رو در همان print.txt ذخیره کنیم بدون اینکه دوباره نویسی بشه و اطلاعات قبلی از بین بره از چه دستوری باید استفاده کنم ؟ یعنی من میخوام اطلاعاتی که قبلاً در فایل print.txt موجود بوده پاک نشه بلکه در ادامه همان نوشته بشه .

Ali_RNT
30-10-2016, 23:04
با سلام .

فرض کنید از دستور زیر برای محاسبه md5 یه فایلی استفاده میکنم و خروجی رو در فایلی به اسم print.txt ذخیره میکنم .

حالا اگر بخوام md5 فایل دیگه ای رو محاسبه کنم و خروجی رو در همان print.txt ذخیره کنیم بدون اینکه دوباره نویسی بشه و اطلاعات قبلی از بین بره از چه دستوری باید استفاده کنم ؟ یعنی من میخوام اطلاعاتی که قبلاً در فایل print.txt موجود بوده پاک نشه بلکه در ادامه همان نوشته بشه .

درود.

از < برای نوشتن و رونویسی استفاده میشه و از << برای پیوست (append) کردن.

ata.royalfalcon
05-08-2017, 11:23
با سلام .
یه tinker board دارم که دبیان 9 نصب هست .
مدل تیوی / مانیتور LA22B650 و رزولوشن مانیتور هم 1360x768 60Hz هست . در تنظیمات مانیتور این رزولوشن موجود نیست و بطور خودکار روی 1280x720 تنظیم شده که باعث شده چند سانت از لبه های مانیتور خارج بشه .
از روشی که در سایت زیر گفته شده استفاده کردم (با کمی تغییرات مثلاً به جای VGA1د، HDMI-1 وارد شده) و رزولوشن 1366x768 رو به لیست تنظیمات مانیتور اضافه کردم .

حالا که این رزولوشن چدید رو انتخاب میکنم تصویر مانیتور میره و پیغام میده این حالت پشتیبانی نمیشود . مشکل از چی هست ؟ شاید رزولوشن مانیتور واقعاً 1360x768 نباشه ؟

اینو هم بگم که تو ویندوز هم این مشکل وجود داره و از لبه های مانیتور خارج شده . جوری که منوی استارت و دکمه های close و maximize و ... دیده نمیشه .

ata.royalfalcon
06-08-2017, 19:19
با سلام .
یه tinker board دارم که دبیان 9 نصب هست .
مدل تیوی / مانیتور LA22B650 و رزولوشن مانیتور هم 1360x768 60Hz هست . در تنظیمات مانیتور این رزولوشن موجود نیست و بطور خودکار روی 1280x720 تنظیم شده که باعث شده چند سانت از لبه های مانیتور خارج بشه .
از روشی که در سایت زیر گفته شده استفاده کردم (با کمی تغییرات مثلاً به جای VGA1د، HDMI-1 وارد شده) و رزولوشن 1366x768 رو به لیست تنظیمات مانیتور اضافه کردم .

حالا که این رزولوشن چدید رو انتخاب میکنم تصویر مانیتور میره و پیغام میده این حالت پشتیبانی نمیشود . مشکل از چی هست ؟ شاید رزولوشن مانیتور واقعاً 1360x768 نباشه ؟

اینو هم بگم که تو ویندوز هم این مشکل وجود داره و از لبه های مانیتور خارج شده . جوری که منوی استارت و دکمه های close و maximize و ... دیده نمیشه .

تنظیمات مانیتور روی 16:9 بود . روی حالت Screen Fit (به اندازه صفحه) تنظیم کردم درست شد .

V i r u s e r
25-08-2017, 06:53
..........

ata.royalfalcon
30-11-2017, 13:32
با سلام .
برای پاکسازی بیخطر هارد دیسک از فایلهای زاید از چه روشهایی میتونم استفاده کنم ؟ یا از کجا میتونم متوجه بشم که این فایلها زاید و بیمورد هستند ؟
دقیقتر بگم که یه VPS دارم که Debian نصب هست بعد از چندسال استفاده (که البته چندبار هم آپدیت شده) ، احساس میکنم فضای اشغال شده بیش از حد زیاد شده که قبلاً اینطوری نبوده !

CafeNet999
03-12-2017, 20:20
با سلام .
برای پاکسازی بیخطر هارد دیسک از فایلهای زاید از چه روشهایی میتونم استفاده کنم ؟ یا از کجا میتونم متوجه بشم که این فایلها زاید و بیمورد هستند ؟
دقیقتر بگم که یه VPS دارم که Debian نصب هست بعد از چندسال استفاده (که البته چندبار هم آپدیت شده) ، احساس میکنم فضای اشغال شده بیش از حد زیاد شده که قبلاً اینطوری نبوده !
من تا حالا با خود debian کار نکردم ولی با ubuntu که کار میکردم این دستور رو میزدم واسه پاکسازی پکیج‌هایی که استفاده‌ای ندارن

این پست چندتایی راه حل داره ولی من شخصا تست نکردم

خود debian هم چند روش توی این صفحه توصیه کرده