مشاهده نسخه کامل
: ◄◄راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال►►
mehrabooni
21-07-2014, 16:40
سلام دوستان وقتتون بخیر
ظرفیت هارد برام مهم نیست ولی خیلی دوست دارم عمر بالایی داشته باشه
اگه هارد بهتری تا 300 تومن مدنظر دارین لطفا معرفی کنین
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
mehrabooni
21-07-2014, 17:23
لطفا اگه اطلاعاتی دارین رهنمایی کنین دوستان
ata.royalfalcon
21-07-2014, 22:34
سلام دوستان وقتتون بخیر
ظرفیت هارد برام مهم نیست ولی خیلی دوست دارم عمر بالایی داشته باشه
اگه هارد بهتری تا 300 تومن مدنظر دارین لطفا معرفی کنین
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
سلام .
تعیین دقیق اینکه کدام یک از مدلهای گفته شده عمر بالاتری دارند امکانپذیر نیست . Armor A80 و HD710 ضد ضربه و آب هستند ؛ اگر واقعاً به چنین قابلیتهایی نیاز دارید (مثلاً به دفعات زیاد جابجا میکنید که احتمال زمین انداختن بیشتر هست - بی دقتی کردن در هنگام حمل و نقل) میتونید یکی از ایندو مدل را بخرید (ترجیحاً Armor 80) . دقت کنید که ضد ضربه بودن این مدلها فقط در زمانی مطرح هست که در حالت non-operating (خاموش) باشد . اگر اصول استفاده و نگهداری از هارد دیسکها را میدانید WD my passport Ultra را پیشنهاد میکنم .
mehrabooni
21-07-2014, 23:02
به نظر خودم Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB بهتره ولی از این هارد Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB هم خوشم اومده
بنظرتون کدوم یکی بهتره
ata.royalfalcon
22-07-2014, 06:57
اولویت من با Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB و Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB هست
بنظرتون کدوم یکی بهتره
راستی این هارد های اکسترنال دسکتاپ چه فرقی با پرتابل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا میشه بغیر از وسترن که قابلیت رمزگذاری داره میشه روی هارد هایی که این قابلیت رو ندارن با نرم افزار های جانبی پسورد گذاری کرد که کسی نتونه باز کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به تفاوتهاي توضيح داده شده در پست هاي اول و دوم اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، اول مشخص كنيد آيا هارد ديسك اكسترنال پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي . Silicon Power Armor A80 يك هارد اكسترنال پرتابل و WD my book هارد اكسترنال دسكتاپي هست .
در مورد سوال آخر ؛ ميتونيد با روشهاي Software encryption اين كار را انجام بديد ولي كارايي آن در حد Hardware encryption نخواهد بود .
mehrabooni
22-07-2014, 07:02
اگه Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB قابلیت رمزگذاری (غیر قابل نفوذ) با نرم افزار داشته باشه ترجیح میدم بخاطر ضد ضربه بودن و نیاز نداشتن به آداپتور و ضد آب بودن این مدل رو انتخاب کنم
:n12::n12::n12::n12::n12:میشه کامل راهنمایم کنی دادا:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16:
آیا بغیر از بعضی مدل های وسترن که قابلیت رمزگذاری سخت افزاری داره (از طریق نرم افزار موجود در خود هارد) میشه روی هارد هایی که این قابلیت رو ندارن (مثلا sp a80) با نرم افزار پسورد گذاری کرد جوری که غیر قابل نفوذ باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از ضد شوک چیه
mehrabooni
22-07-2014, 07:09
ضد آب برام مهم نیست ولی ای کاش وسترن ضد ضربه بود
اگه ضد ضربه بود صد درصد همین الان میرفتم میخریدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عکس مشخصه که هارد وسترن قابلیت ضدضربه نداره
برای هارد وسترن درمقابل قسمت ضد ضربه تیک نخورده
من وسترن دیجیتال دو ترابایتی رو ترجیح میدم دوستان با اینکه اداپتور میخواد ولی باهش مشکلی ندارم
ولی بدیش اینه که نه ضد ضربه است نه ضد شوک
اصلا نمیدونم این ضد شوک بودن چیه
mehrabooni
22-07-2014, 11:09
اگه این هارد قابلیت رمز گذاری (حداقل توسط افراد عادی قابل دسترس نباشه) داشته باشه تصمیم دارم بخرمش دوستان راهنمایی کنین
amir_t6262
22-07-2014, 11:36
هارد که سهله، شما میتوانی با سهل انگاری و استفاده نامناسب کل یک خانه را آتش بزنی.
هارد هم باید دقت کنی که دمایش از حدی بالاتر نره وگرنه مشکل سخت افزاری و حتی ممکن است منجر به آتش سوزی شود.
در مورد رمزگذاری هم بعضی هاردها مثل WD MY passport Ultra داخل خودش برنامه رمزگذاری هست که اگر فعالش کنی، هر بار که هارد را به رایانه وصل کنی، باید رمز عبور را وارد کنی تا بتوانی به محتویات هارد دسترسی پیدا کنی.
mehrabooni
22-07-2014, 14:13
اینهمه سوال پرسیدم ، ماشالا این انجمن هم پر از متخصص هاییه که خیلی ادعا هم دارن ، میشه به پست هایی که نوشتم یکنفر جواب بده
اسپم هم نکنین چون دفعه ی بعد گزارشت میکنم
afshin b
22-07-2014, 14:28
اینهمه سوال پرسیدم ، ماشالا این انجمن هم پر از متخصص هاییه که خیلی ادعا هم دارن ، میشه به پست هایی که نوشتم یکنفر جواب بده
اسپم هم نکنین چون دفعه ی بعد گزارشت میکنم
دوست گرامی اینجا کسی موظف به جواب دادن نیست، همه به قصد کمک به همدیگه پست میدن. پس بهتره از لحن طلبکارانه استفاده نکنیم.
در مورد هارد ضد ضربه و ضد شک بنظر من یه جک هست فقط. امکان نداره هاردی روشن باشه و بتونه در برابر ضربه و شوک مقاومت کنه ومشکلی براش پیش نیاد. چون ساختار داخل هارد طوری هست که بسیار حساس به شتاب هست.
اینایی هم که میگن ضد ضربه هستن فقط در حالت خاموش شاید کمی تحمل بیشتری در برابر ضربه داشته باشن.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
mehrabooni
22-07-2014, 14:42
شما فکرت خرابه با لحن طلبکارانه خوندی!وگرنه اصلا قصد جسارت به کسی رو نداشتم:n26:
به خاموش روشن بودن هارد کار ندارم اقا!خاهشا یکی بیاد سوال منو بدون اسپم جواب بده:n27:
ata.royalfalcon
22-07-2014, 17:57
اگه Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB قابلیت رمزگذاری (غیر قابل نفوذ) با نرم افزار داشته باشه ترجیح میدم بخاطر ضد ضربه بودن و نیاز نداشتن به آداپتور و ضد آب بودن این مدل رو انتخاب کنم
:n12::n12::n12::n12::n12:میشه کامل راهنمایم کنی دادا:n16::n16::n16::n16::n16::n16:
آیا بغیر از بعضی مدل های وسترن که قابلیت رمزگذاری سخت افزاری داره (از طریق نرم افزار موجود در خود هارد) میشه روی هارد هایی که این قابلیت رو ندارن (مثلا sp a80) با نرم افزار پسورد گذاری کرد جوری که غیر قابل نفوذ باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از ضد شوک چیه
براي رمزگذاري ديتا ميتونيد از نرم افزارهايي مثل True Crypt و ... استفاده كنيد ولي برخلاف روشهاي Hardware Encryption هارد ديسك lock نميشود ، بعنوان مثال ميتوان كليه پارتيشنهاي موجود را حذف و يا حتي ديتاي رمزگذاري شده را حذف كرد در صورتيكه در هارد ديسك اكسترنال WD my passport تا زمانيكه lock باشد چنين كاري امكانپذير نيست .
ضد آب برام مهم نیست ولی ای کاش وسترن ضد ضربه بود
اگه ضد ضربه بود صد درصد همین الان میرفتم میخریدم
توی عکس مشخصه که هارد وسترن قابلیت ضدضربه نداره
برای هارد وسترن درمقابل قسمت ضد ضربه تیک نخورده
من وسترن دیجیتال دو ترابایتی رو ترجیح میدم دوستان با اینکه اداپتور میخواد ولی باهش مشکلی ندارم
ولی بدیش اینه که نه ضد ضربه است نه ضد شوک
اصلا نمیدونم این ضد شوک بودن چیه
شايد ضد ضربه بودن اشاره به باكس مستحكم و وجود ضربه گيرهاي ارتجاعي باشد و ضد شوك هم اشاره به وجود سنسورهاي شناسايي در داخل هارد ديسك باشد . بعضیها معتقدند كه این سنسورها به محض شناسایی و تشخیص ضربه یا شتاب بیش از حد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود . بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشود که کنترلر VCM با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت و موقعیت Head ها را تصحیح و تنظیم میکند (بطور دقیق مشخص نیست) .
دقت كنيد كه مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه و ضد آب هستند فقط باکس مقاوم دارند وگرنه هارد ديسك داخلي بکار رفته همانند مدلهای معمولی هست و در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها در مواقعی که روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد شود (همانطوريكه در پست 11 هم اشاره شد) . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد ديسك خاموش هست . بعضی از کمپانیها که هاردهای اکسترنال ضد ضربه تولید میکنند بوضوح اشاره میکنند که این قابلیت فقط در حالت non - operating تست شده است . به هر حال اگر سلامتي هارد ديسك براي شما مهم هست نبايد ضربه و يا شوكي وارد كنيد.
اگه این هارد قابلیت رمز گذاری (حداقل توسط افراد عادی قابل دسترس نباشه) داشته باشه تصمیم دارم بخرمش دوستان راهنمایی کنین
همانطوريكه قبلاً هم گفتم فقط ميتوان ديتاها را با اسفاده از نرم افزار رمزگذاري كرد ولي هارد ديسك Lock نخواهد شد .
mehrabooni
22-07-2014, 19:55
فقط برام مهمه که کسی نتونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی داشته باشه
amir200812
22-07-2014, 20:10
4-فقط برام مهمه که کسی نتونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی داشته باشه
خوب برای این کار دیگه نیازی به رمزنگاری سخت افزاری و ... نیست که!
میتونید از بیت لاکر خود ویندوز استفاده کنید که سطح امنیت بالایی رو تامین میکنه!
البته کسی بخواد خرابکاری کنه، میتونه درایو هارو پاک کنه ( تا حالا امتحان نکردم ولی از نظر تئوری قابل انجامه:n02:)
ولی نمتیونه به اطلاعات داخل درایو دسترسی داشته باشه.
mehrabooni
22-07-2014, 20:25
هارد ديسك lock نميشود ، بعنوان مثال ميتوان كليه پارتيشنهاي موجود را حذف و يا حتي ديتاي رمزگذاري شده را حذف كرد
میتونید از بیت لاکر خود ویندوز استفاده کنید که سطح امنیت بالایی رو تامین میکنه!
البته کسی بخواد خرابکاری کنه، میتونه درایو هارو پاک کنه ( تا حالا امتحان نکردم ولی از نظر تئوری قابل انجامه:n02:)
ولی نمتیونه به اطلاعات داخل درایو دسترسی داشته باشه.
فقط میشه حذف کرد ؟
به هیچ عنوان نمیشه اطلاعات داخل هارد رو مشاهده کرد ؟
اگه اینطوری باشه خوبه ، همون sp a80 رو میخرم ، با نرم افزار روی هارد قفل میزارم
اگه فقط بشه حذف کرد هیچ اشکال نداره چون برام مهمه که کسی نتونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی پیداکنه
mehrabooni
22-07-2014, 20:38
yon.ir/Armor80 ~~~~> قیمتش 270 تومن
yon.ir/wd2TB ~~~~> قیمتش 305 تومن
yon.ir/Adata2TB ~~~~> قیمتش 315 تومن
چرا قیمت ها اینجوریه
با 40 هزارتومن بیشتر میتونم هارد 2 ترابایتی رو بخرم!!!!
فقط بخاطر اینکه 1-آداپتور داره 2-ضد ضربه ضدشوک نیست!!!!
amir200812
22-07-2014, 21:04
yon.ir/Armor80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ~~~~> قیمتش 270 تومن
yon.ir/wd2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ~~~~> قیمتش 305 تومن
yon.ir/Adata2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ~~~~> قیمتش 315 تومن
چرا قیمت ها اینجوریه
با 40 هزارتومن بیشتر میتونم هارد 2 ترابایتی رو بخرم!!!!
فقط بخاطر اینکه 1-آداپتور داره 2-ضد ضربه ضدشوک نیست!!!!
کلا قیمت بدون اداپتور تا حداقل 60~70 درصد بالاتره!
حالا بماند که این نمونه بدون آداپتوری که قیمت دادید، خودش از گرون قیمت ها هست!
مثلا WD My Passport Ultra 1TB رو 230 تومن قیمت دارم(که امکان رمز نگاری سخت افزاری هم داره)
mehrabooni
22-07-2014, 21:14
داداش خیلی خیلی ممنون :n16::n16::n12::n12:
نمیدونم چطوری از زحمات شما یا آقا عطا تشکرکنم <3 <3
فقط ميتوان ديتاها را با اسفاده از نرم افزار رمزگذاري كرد ولي هارد ديسك Lock نخواهد شد
میشه درباره ی همین یک مورد بیشتر توضیح بدی داداشی ؟
اگه کسی هارد رو به pc یا tv یا دستگاه دیگه ای وصل کنه میتونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی داشته باشه ؟
منظورم حذف کردن نیست ، منظور من اینه که طرف نتونه اطلاعات رو مشاهده یا کپی کنه
mehrabooni
22-07-2014, 21:25
به عنوان آخرین پست در این تاپیک مخیوام بدونم کدوم یکی از هارد ها رو پیشنهاد میدین دوستان
yon.ir/wd2TB ~~~~> قیمتش 305 تومن
yon.ir/backup2TB ~~~~> قیمتش 310 تومن
yon.ir/Adata2TB ~~~~> قیمتش 315 تومن
خواهش میکنم با دلیل و منطق و برهان راهنماییم کنین عزیزان
WD My Book 2TB External Hard Drive Storage USB 3.0 File Backup and Storage
در آمازون 70 دلار قیمت داره
Seagate Backup Plus 2TB Desktop External Hard Drive USB 3.0 (STCA2000100)
در آمازون 115 دلار قیمت داره
ADATA NH03 2 TB USB 3.0 Portable External Hard Drive ANH03-1TU3-CBK
در آمازون 200 دلار قیمت داره
ata.royalfalcon
22-07-2014, 21:27
داداش خیلی خیلی ممنون :n16::n16::n12::n12:
واقعا نمیدونم چطوری از زحماتتون تشکرکنم <3 <3
میشه درباره ی همین یک مورد بیشتر توضیح بدی داداشی ؟
1-رمزگذاری با نرم افزار چقدر امنیت داره ؟
2-آیا راحت میشه رمزش رو برداشت
3-اگه کسی هارد رو به pc یا tv یا دستگاه دیگه ای وصل کنه نمیتونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی داشته باشه ؟
4-فقط برام مهمه که کسی نتونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی داشته باشه
1. با استفاده از الگوریتمهای چندگانه و استفاده از پسوردهای نامتعارف ، میتونید انتظار داشته باشید که هیچگاه هـک نشود . البته استفاده از الگوریتمهای چندگانه رمزگذاری باعث کاهش سرعت هم میشود که میزان کاهش سرعت بستگی به توان پردازش CPU و مشخصات هارد دیسک و ... دارد . در عکس زیر انواع الگوریتمهای رمزگذاری برنامه True Crypt مشخص هست .
در عكس زير الگوريتم AES سرعت بيشتري در كد و ديكد شدن اطلاعات دارد ولي در مقايسه با تركيب سه الگوريتم رمزگذاري امنيت پايينتري دارد .
2. به هر حال بسادگی رمزگذاری سخت افزاری در مدلهای WD نیست .
3. خیر ؛ با زمانیکه دیتاها انکریپت شده باشند به هیچ طریقی نمیتوان به آن دسترسی داشت .
4. همانطوریکه آقا امیر هم گفتند ، استفاده از نرم افزار برای انکریپت کردن دیتا برای شما کافی هست . ولی به هر حال دیتاهای رمزگذاری شده قابل حذف شدن خواهد بود .
فقط میشه حذف کرد ؟
به هیچ عنوان نمیشه اطلاعات داخل هارد رو مشاهده کرد ؟
اگه اینطوری باشه خوبه ، همون sp a80 رو میخرم ، با نرم افزار روی هارد قفل میزارم
اگه فقط بشه حذف کرد خیلی خوبه چون برام مهمه که کسی نتونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی پیداکنه
همانطوریکه گفته شد ، در روش Software Encryption با وجودیکه دیتاها رمزگذاری شده و غیر قابل دسترسی هستند ولی به هر حال هارد دیسک قابل فرمت کردن و در نتیجه اطلاعات رمزگذاری شده قابل حذف شدن هست .
mehrabooni
22-07-2014, 22:00
ممنون از همه ی دوستای گلم:n12::n12:
ببخشید اگه با سوالای زیادی که پرسیدم اذیتتون کردم:n11::n11:
اقا عطا مرسی :n16:
آقا امیر مرسی :n16:
وجود شما توی انجمن یک نعمت خیلی بزرگه
مدیرا باید قدر کاربرایی مثل شما رو بدونن
تصمیم گرفتم adata nh03 بخرم چون 1-سرعت بالایی داره 2-قابلیت خنک کنندگی داره
قیمتش هم در بازار خارج دو برابره که این یعنی از نظر کیفیتی بهتره وگرنه قیمتش دوبرابر نمیشد
badboys_87
22-07-2014, 22:16
مارک سیگیت هم خیلی خوبه هم من و هم دوستم گرفتیم خیلی راضی هستیم
سلام
پر سرعت ترین هارد اکسترنال با حجم 2 ترابایت (همین 3.5 اینچی های با 7200rpm) که مشکل داغ کردن نداشته باشه با قیمت دور و بر 300 هزار تومن چیه ؟
هاردی که دوستمون می خوان بخرن(Adata NH03)این ورژگی ها رو داره ؟ مادربورد من پورت eSATA خارجی داره،میشه هارد رو به اون وصل کرد ؟ در این صورت سرعت انتقال داده ها از USB3 بیشتر میشه ؟
سرعت این هاردها(3.5 اینچی 7200) بیشتره یا Western Digital Black ؟
این هاردهارو هم میشه جا به جا کرد نه ؟(مسلما نه به راحتی 2.5 اینچی ها)
با تشکر پیشاپیش :n16:
ata.royalfalcon
26-07-2014, 16:49
سلام
پر سرعت ترین هارد اکسترنال با حجم 2 ترابایت (همین 3.5 اینچی های با 7200rpm) که مشکل داغ کردن نداشته باشه با قیمت دور و بر 300 هزار تومن چیه ؟
هاردی که دوستمون می خوان بخرن(Adata NH03)این ورژگی ها رو داره ؟ مادربورد من پورت eSATA خارجی داره،میشه هارد رو به اون وصل کرد ؟ در این صورت سرعت انتقال داده ها از USB3 بیشتر میشه ؟
با تشکر پیشاپیش :n16:
سلام .
Adata NH03 بدون فن هست . همانطوريكه اين مدل شبكه و منافذ تهويه دارد ، مدلهاي Seagate Backup plus هم براي تهويه بهتر چنين منافذي دارند . من پيشنهاد ميكنم همان Seagate Backup plus بخريد و براي اينكه نگراني از بابت گرم شدن بيش از حد نداشته باشيد از فن استفاده كنيد .
مادربورد من پورت eSATA خارجی داره،میشه هارد رو به اون وصل کرد ؟
مدل Adata NH03 و همچنين مدلهاي جديد Backup plus فقط USB3 هستند و در نتيجه نميتونيد از eSATA استفاده كنيد . ولي مدلهاي قديمي Seagate Backup plus كه كارتريج جدا شونده دارند ميتونيد به روشي اينكار را انجام بديد ولي توصيه ميكنم از همان USB3 استفاده كنيد كه ساده تر هست و سرعت خوبي هم دارد .
در Adata NH03 دقيقاً نميدونم از چه هارد ديسكي استفاده شده ولي در مدلهاي Backup plus دسكتاپي از هارد ديسكهاي Barracuda 7200.14 استفاده شده كه از نظر Sequential Transfer rate بهتر از WD Black هست ولي از نظر Access Time هارد ديسك WD Black بهتر هست . با توجه به قيمت و عملكرد خوب هارد ديسك WD Black ، بهتر هست براي نصب و اجراي OS و نرم افزار بكار گرفته شود.
ميتونيد جابجا كنيد ولي بسادگي هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل نخواهد بود . اگر تعداد دفعات جابجايي زياد هست توصيه ميكنم انواع پرتابل بخريد كه 2TB آن موجود هست .
سلام .
Adata NH03 بدون فن هست . همانطوريكه اين مدل شبكه و منافذ تهويه دارد ، مدلهاي Seagate Backup plus هم براي تهويه بهتر چنين منافذي دارند . من پيشنهاد ميكنم همان Seagate Backup plus بخريد و براي اينكه نگراني از بابت گرم شدن بيش از حد نداشته باشيد از فن استفاده كنيد .
مدل Adata NH03 و همچنين مدلهاي جديد Backup plus فقط USB3 هستند و در نتيجه نميتونيد از eSATA استفاده كنيد . ولي مدلهاي قديمي Seagate Backup plus كه كارتريج جدا شونده دارند ميتونيد به روشي اينكار را انجام بديد ولي توصيه ميكنم از همان USB3 استفاده كنيد كه ساده تر هست و سرعت خوبي هم دارد .
در Adata NH03 دقيقاً نميدونم از چه هارد ديسكي استفاده شده ولي در مدلهاي Backup plus دسكتاپي از هارد ديسكهاي Barracuda 7200.14 استفاده شده كه از نظر Sequential Transfer rate بهتر از WD Black هست ولي از نظر Access Time هارد ديسك WD Black بهتر هست . با توجه به قيمت و عملكرد خوب هارد ديسك WD Black ، بهتر هست براي نصب و اجراي OS و نرم افزار بكار گرفته شود.
ميتونيد جابجا كنيد ولي بسادگي هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل نخواهد بود . اگر تعداد دفعات جابجايي زياد هست توصيه ميكنم انواع پرتابل بخريد كه 2TB آن موجود هست .
متشکرم
یعنی هارد اکسترنال برای نصب سیستم عامل مناسب نیست ؟
آخه هارد بلک یک ترابایتش این قیمتو داره !
ata.royalfalcon
26-07-2014, 19:44
متشکرم
یعنی هارد اکسترنال برای نصب سیستم عامل مناسب نیست ؟
آخه هارد بلک یک ترابایتش این قیمتو داره !
میتونید روی هارد دیسک اکسترنال سیستم عامل نصب کنید . اما برای کارائی بیشتر من توصیه میکنم روی هارد دیسک اینترنال OS نصب کنید و اکسترنال برای آرشیو دیتا باشد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.