مشاهده نسخه کامل
: علت این ارور چیه
hichkas62
21-07-2014, 13:18
با سلام
سیستم من مدام ارور زیر را نشون می ده
کسی از دوستان می دونه علتش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این ارور به نام ارور "صفحه آبی" یا "صفحه آبی مرگ" مشهور هست.
با این نام ها یکم بگردید تو نت جواب سوالتون رو پیدا میکنید.
از اونجایی که خودم هم همین مشکل رو یکبار تجربه کردم و سرچ هایی داشتم،تقریبا راه حل ثابتی برای این مشکل وجود نداره متاسفانه.این مشکل میتونه از جاهای مختلفی ایجاد بشه.بعضی وقتا رم.بعضی وقتا کارت گرافیک.بعضی وقتا سی پی یو.بعضی وقتا هارد و خیلی چیزای دیگه.بعضی اوقات هم با تعویض ویندوز این مشکل برطرف میشه.
دوستم دقیقا همین مشکل رو داشت و خیلی اذیتش میکرد که با تعویض ویندوز مشکلش حل شد.وجود یک ویروس خطرناک هم میتونه عاملی برای وجود این ارور باشه.
من که مو به تنم سیخ میشه این ارور رو میبینم.
امیدوارم مشکلتون هرچه سریعتر حل شه
موفق باشید
این اخطار معمولا زمانی پیش میاد که سخت افزار جدیدی به سیستم نصب میکنید یا یک راه انداز ؛ که سیستم سخت افزارتون باهاش مشکل داره. همینطور ممکنه ناشی از سوختن یک قطعه سخت افزاری هم باشه که البته احتمالش کمتر هست. اگه سخت افزار خاصی وصل نکردید ( اعم از داخلی یا وسایل usb ) بهتره درایورهای صوتی و گرافیکی و ... تون رو آپدیت کنید.
hichkas62
21-07-2014, 18:54
این اخطار معمولا زمانی پیش میاد که سخت افزار جدیدی به سیستم نصب میکنید یا یک راه انداز ؛ که سیستم سخت افزارتون باهاش مشکل داره. همینطور ممکنه ناشی از سوختن یک قطعه سخت افزاری هم باشه که البته احتمالش کمتر هست. اگه سخت افزار خاصی وصل نکردید ( اعم از داخلی یا وسایل usb ) بهتره درایورهای صوتی و گرافیکی و ... تون رو آپدیت کنید.
با تشکر از همه دوستان عزیز که راهنمایی فرمودند.
من یک رم دیگه به سیستمم اضافه کردم. الته تو 6 روز اول مشکلی نداشتم. بعد از 6 روز این اررو پیدا شد.
یعنی به خاطر همان رم اینجوری شده است.
باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلتون در این قسمت بررسی کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.