مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ شیک تا 3200
hadi_vazi
20-07-2014, 20:47
کارم تعمیرات نرم افزار موبایله، در نتیجه پردازش بالایی نیاز ندارم و اهل بازی نیستم همین که کارای نرم افزار موبایلم راه بیفته کافیه ، کار خاص دیگه ای هم با لپ تاپ انجام نمیدم اما شیک بودن و خاص بودنش خیلی برام مهمه.
چیزایی که میخوام لپ تاپ داشته باشه:
- حتما cpu core i7 باشه
- حتما 1 ترابایت هارد داشته باشه
- صفحه لمسی
- صفحه نمایش با کیفیت و رزولیشن 1920*1080
- باتری مناسب
- کیفیت خوب تاچ پد و کیبرد
- کیفیت خوب بلندگو ها
- * مهمترین چیز *: طراحی شیک و خاص و با کیفیت
چیزایی که خودم مد نظرم بوده:
- Lenovo Flex 2
- Sony VAIO Fit 15 SVF15A16CXB
اگه چیزی بهتر از انا سراغ دارید که با سلیقه من جور در بیاد بهم بگید .
mg_mahyar
20-07-2014, 21:19
ASUS N56JN 3250 هست که 50 تومنگرون تر از اونی هست که شما دارید.
گزینه های خودتون مناسبه . ولی اگر دنبال یک لپ تاپ خوب هستید گزینه ای که معرفی کردم از هر نظر مناسبه (صفحه لمسی نیست) صفحه لمسی معمولا براقه و من مناسب نمیدونم.
به هر حال با توجه و بودجه و نیازتون گزینه های خوبی دارید اگر خواستید و سلیقتون میپسنده گزینه ASUS N56JN انتخاب بهتری هست.
hadi_vazi
21-07-2014, 09:04
گزینه های خودتون مناسبه . ولی اگر دنبال یک لپ تاپ خوب هستید گزینه ای که معرفی کردم از هر نظر مناسبه (صفحه لمسی نیست) صفحه لمسی معمولا براقه و من مناسب نمیدونم.
به هر حال با توجه و بودجه و نیازتون گزینه های خوبی دارید اگر خواستید و سلیقتون میپسنده گزینه ASUS N56JN انتخاب بهتری هست.
ممنون از نظرتون ، خودمم این مدل یسوس رو مد نظر داشتم ولی به خطر طراحی تکراری و قیافش زیاد حال نکردم ولی از لحاظ سخت افزاری خیلی بهتر از دو مدلیه که من انتخاب کردم، سی پی یو 4 هسته ایه ولی این دومدل من 2 هسته ایه ولی خیلی چیزای دیگه.
راستی سی پی یو لپ تاپ سونی ای که انتخاب کردم معماریش haswell هستش؟ اخه فک کنم این سی پی یو ها با عدد 4 شروع میشن ولی مدل سی پی یو این 3537u هستش.
mahdi5160
22-07-2014, 15:49
من هم بین این سه تا گیر افتادم خواهش میکنم یکم بیشتر توضیح بدین
mg_mahyar
23-07-2014, 04:03
من هم بین این سه تا گیر افتادم خواهش میکنم یکم بیشتر توضیح بدین
توضیح زیادی نداره
اگر میخوای بازی کنی یا کارهای سنگین مهندسی و... ایسوز بگیر چون پردازنده قوی تری داره
من لنوو رو میزارم کنار
اگر کارهای سبک تر داری سونی رو بگیر.
hadi_vazi
23-07-2014, 08:17
توضیح زیادی نداره
اگر میخوای بازی کنی یا کارهای سنگین مهندسی و... ایسوز بگیر چون پردازنده قوی تری داره
من لنوو رو میزارم کنار
اگر کارهای سبک تر داری سونی رو بگیر.
میشه دلیل اینکه لنوو رو میذارید کنار رو بگید؟
mg_mahyar
23-07-2014, 12:26
میشه دلیل اینکه لنوو رو میذارید کنار رو بگید؟
معمولا توی رنج قیمت پایین لنوو خوبه ولی توی رنج بالا پیشنهاد نمیدم. از نظر مانیتور مطلبو نیست. خیلی هم طراحیش به پای بقیه نمیرسه.اگر قرار هست بین سونی و لنوو انتاب بشه قطها کیفیت سونی بالاتره ولی توی قیمت های پایین چون ارزش خرید لنوو بالاتره توصیه به اونه وگرنه کیفیت سونی از لنوو و ایسوز بیشتره و حتی ایسوز از لنوو بیشتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.