PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرافیک یا cpu

sina208
20-07-2014, 11:25
سلام
دوستان من میخوام گرافیک یا سی پی یو مو ارتقا بدم به طوری که بازیهای جدید مثل assassins creed black flag و sleeping dogs و gta ivرو به راحتی اجرا کنم ومشکل نداشته باشم
حالا نمیدونم گرافیک ضروری تره یا cpu برای ارتقا؟
اینم مشخصات سیستم
Ram 3gb ddr2
A
Amd athlon (tm)64 x2 duall core processor 4400+2.3ghz
Graphic gforce 210. 1gb

Blue-Rose
20-07-2014, 11:44
سینا لطفا تو جای درستش بپرس...
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_mohandes
20-07-2014, 11:58
سلام
دوستان من میخوام گرافیک یا سی پی یو مو ارتقا بدم به طوری که بازیهای جدید مثل assassins creed black flag و sleeping dogs و gta ivرو به راحتی اجرا کنم ومشکل نداشته باشم
حالا نمیدونم گرافیک ضروری تره یا cpu برای ارتقا؟
اینم مشخصات سیستم
Ram 3gb ddr2
A
Amd athlon (tm)64 x2 duall core processor 4400+2.3ghz
Graphic gforce 210. 1gb

سلام بازی هایی که شما نامبرده اید میتونه بیاره اگه نیوورد بخاطرcpuهستش

Blue-Rose
20-07-2014, 12:04

فکر نمیکنید گرافیکش یکم خیلی ضعیفه؟!بازی های 2 3 سال پیش هم به زور میاره اون گرافیک!

sina208
20-07-2014, 12:14
بازی هارو میاره ولی تیک داره و گیر میکنه
بازی assassins رو رزولوشن و کیفیت رو هم پایین اوردم ولی بازم گیر میکنه

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 12:57
بازی هارو میاره ولی تیک داره و گیر میکنه
بازی assassins رو رزولوشن و کیفیت رو هم پایین اوردم ولی بازم گیر میکنه

من فکر می کنم اگر رمت و به 4 گیگ ارتقا بدی و گرافیکت و سه گیگ کنی و پردازندت رو 4 هسته ای مشکلت حل شه
ولی مطمئن نیستم
چون اطلاعات دقیقی ندادی
---
سی پی یوت 2 هسته ای هست یعنی در یک میلیاردیم ثانیه 2 دستور و همزمان با هم انجام می ده
سی پی یو بری بازی می خوای ای ام دی بگیر
اینتل به درد کارهای گرافیکی نمی خوره اگه اینتل خریدی پولت و علکی دادی
---
سیستم عاملی که استفاده می کنی رو هم ذکر کن

Blue-Rose
20-07-2014, 13:04
ینی چی گرافیک رو 3 گیگ کن؟ منظورت اینه که از رم بده گرافیک؟!
و درضمن اینتل تو بازی بهتر از amdئه تو بیشتر موارد، که البته باز گرافیک خیلی مهم تر از cpu برای ابن بازیاست. برای کار گرافیکی cpu استفاده نمیشه.

sina208
20-07-2014, 13:32
خب حالا من چیکار کنم؟
اینم مشخصات مادر بورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 13:42
ینی چی گرافیک رو 3 گیگ کن؟ منظورت اینه که از رم بده گرافیک؟!
و درضمن اینتل تو بازی بهتر از amdئه تو بیشتر موارد، که البته باز گرافیک خیلی مهم تر از cpu برای ابن بازیاست. برای کار گرافیکی cpu استفاده نمیشه.

ببخشید که در پاسختون مجبورم مثال های زیادی رو بزنم تا بیشتر متوجه بشید
---
من خودم دانشجوی رشته کامپیوتر هستم
در حال حاظر من بازی هایی که می کردم ندیدم بازی که گرافیک بیشتر از 2 گیگ بخواد
شایدم باشه
آدم چه می دونه
ولی من راستش و بخوای من بازی که تاحالا دیدم هیچ وقت نشده که بنویسه گرافیک سه گیگ
پس من برای این که مطمئن بشه و سیستم تا چندین سال آینده بر داره گفتم سه گیگ فقط محض اطمینان ولی 2 گیگ هم خوبه
---
مورد دوم:
نمی دونم در مورد تکنولوژی تربوبوست چیزی شنیدین یا نه
ولی در افزایش سرعت سیستم خیلی تاثیر داره
با کمترین هزینه یعنی در حد یک فلش 2 گیگ (از لحاظ قیمت) می تونی سیستمت رو به توربو بوست مجهز کنی
---
ای ام دی چون خمیر سیلیکن می خوره باعث می شه که سریع گرمای خودش رو از دست بده و این یعنی بهره وری سی پی یو
---
در مورد بازی:
هیچ وقت یک نرم افزار برای ساخت بازی کافی نیست
یک بازی که قرار باشه بسازی پشت پرده میلون ها نرم افزار هست که دست در دست هم دادن تا شما بتونی بازی رو با باهترین کیفیت انجام بدی
---
از لحاظ سرعت و امنیت:
سی پی یو اینتل دارای امنیت فوق العاده بالایی هست
و به این نکته نیز توجه کنید که هیچ گاه سرعت و امنیت در یک کفه ترازو قرار نمی گیرن
یا سرعت باید بالا باشه یا امنیت
سرعت و امنیت رابطه عکس دارند
---
سی پی یویی که استفاده می کنین بهتره 4 هسته ای باشه
اگه بخوام دلیل این و توضیح بدم این نوشته تبدیل می شه به یک تومار
در مورد تفاوت پردازنده های تک هسته با دو هسته ای کلی مطلب می تونی از گوگل پیدا کنی
---
هیچ وقت نگو اینتل بهترینه
ای ام دی بهترینه
منم این و نمیگم
چون ابزار های ساخت متفاوته
تو از کجا می دونی
الان اگه می تونی به من ثابت کن که ای ام دی از ابزار های قدیمی تر استفاده می کنه
ثابت کن دیگه
منم قول می دم برم سراغ اینتل ...
این و نمی تونی ثابت کنی
به دو دلیل چون سلیغه و ابزار های ساخت متفاوته
---
مورد بعدی در مورد ابزار های ساخت هستش:
یک بازی برای ساخت نیاز به چندین نرم افزار داره
راحت تر و رک تر خدمتتون عرض کنم
بازی تامب رایدر 2013 رو در نظر بگیر
این بازی از ادیوس و تری دی مکس و افتر افکت برای ساخت نماهای سه بعدی استفاده کردن
یعنی چهره خود هنر پیشه معروف لارا از تری دی مکس و ترکیبی از ابزار های چند رسانه ساخته شده تا بتونی بازی سه بعدی و تجربه کنی
حرفی برای گفتن در این باره نیست
به این حرف شک داری یک سرچی تو گوگل بزنی گوشی دستت میاد
---
نظر خودم:
اگر قراره برای یک سیستم هزینه کنید طوری هزینه کنید که بعد از هزینه پشیمون نشید
یعنی متناسب با کار هزینه کنید
---
اگر امنیت براتون مهمه من پیشنهاد می دم اینتل استفاده کنید
اینتل قدرت خوبی داره ولی سرعتش هم از ای ام دی کمتر نیست
ولی اینتل سرعت خوبی داره ولی قدرتش هم از اینتل کمتر نیست
هر چیزی یک خوبی/بدی داره
اگه قرار باشه همه یک جور فکر کنن که سنگ رو بند ، بند نمی شه که
:n15:

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 13:49
خب حالا من چیکار کنم؟
اینم مشخصات مادر بورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مادربردت و اگه 64 بیتی انتخاب می کردی خیلی خیلی به نفعت بود
وولی همین رو هم میتونی آپدیت کنی
نسخه بایوس سیستمت رو بروز رسانی کن
توجه کن که بروزرسانی بایوس مثل بمب اتم خطرناکه
یعنی وقتی روی استارت دکمه بروز رسان کلیک می کنی موس و کیبورد و مانیتور همه قفل می شن ولی پشت پرده داره اتفاق هایی می افته که نباید این قفل شدن رو مبنی بر این بگیری که سیستم هنگ کرده چون از وقتی که سیستم قفل می کنه سیستمت رو خودت خاموش روشن کنی باید کلاً مین بردت و عوض کنی
توصیه می کنم هیچ وقت این کار و نزدیک بچه ای که می خواد اذیتت کنه انجام ندی
وقتی که کارهای بروز رسانی انجام می شه سیستمت خود به خود ریست می شه و حدود 10 دقیقه زمان میبره تا بایوس بروز رسانی بشه
فواید بروز رسانی بایوس:
استفاده بهینه تر از منابع سیستم
رفع باگ های هنگام طراحی
امنیت بهتر در انتقال اطلاعات
سرعت بهتر در انتقال اطلاعات
ممکن است طریقه انتقال اطلاعات در مین برد عوض بشه بسته به تکنولوژی های جدیدی که میاد
خوب دیگه زیاد وارد ریزه کاری نشم
سیستم عاملت چیه
ویندوز سون؟ اکس پی ؟ ویستا ؟ ...
؟

sina208
20-07-2014, 14:21
مادربردت و اگه 64 بیتی انتخاب می کردی خیلی خیلی به نفعت بود
وولی همین رو هم میتونی آپدیت کنی
نسخه بایوس سیستمت رو بروز رسانی کن
توجه کن که بروزرسانی بایوس مثل بمب اتم خطرناکه
یعنی وقتی روی استارت دکمه بروز رسان کلیک می کنی موس و کیبورد و مانیتور همه قفل می شن ولی پشت پرده داره اتفاق هایی می افته که نباید این قفل شدن رو مبنی بر این بگیری که سیستم هنگ کرده چون از وقتی که سیستم قفل می کنه سیستمت رو خودت خاموش روشن کنی باید کلاً مین بردت و عوض کنی
توصیه می کنم هیچ وقت این کار و نزدیک بچه ای که می خواد اذیتت کنه انجام ندی
وقتی که کارهای بروز رسانی انجام می شه سیستمت خود به خود ریست می شه و حدود 10 دقیقه زمان میبره تا بایوس بروز رسانی بشه
فواید بروز رسانی بایوس:
استفاده بهینه تر از منابع سیستم
رفع باگ های هنگام طراحی
امنیت بهتر در انتقال اطلاعات
سرعت بهتر در انتقال اطلاعات
ممکن است طریقه انتقال اطلاعات در مین برد عوض بشه بسته به تکنولوژی های جدیدی که میاد
خوب دیگه زیاد وارد ریزه کاری نشم
سیستم عاملت چیه
ویندوز سون؟ اکس پی ؟ ویستا ؟ ...
؟

خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که کردی
من بایوس رو یه هفتس ارتقا دادم
میخوام بدونم گرافیک و سی پی یو هایی که تازه اومده یعنی از دو سال پیش تا حالا به این مادر بورد من میخوره؟

afshin b
20-07-2014, 14:24
میخوام بدونم گرافیک و سی پی یو هایی که تازه اومده یعنی از دو سال پیش تا حالا به این مادر بورد من میخوره؟

خیر دوست عزیز. نمیخوره.
سیستم شما خیلی قدیمی هست و نباید جز برای کارای عادی روزمره انتظار دیگه ای ازش داشته باشین.
بنظر من روی این سیستم هزینه نکین.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

sina208
20-07-2014, 14:28
خیر دوست عزیز. نمیخوره.
سیستم شما خیلی قدیمی هست و نباید جز برای کارای عادی روزمره انتظار دیگه ای ازش داشته باشین.
بنظر من روی این سیستم هزینه نکین.

یعنی چیکار کنم ؟
لطفا راهنماییم کن

afshin b
20-07-2014, 14:32
یعنی چیکار کنم ؟
لطفا راهنماییم کن

سادست دوست عزیز
دوتا انتخاب میتونین داشته باشین
۱. بودجه کافی تهیه کنین تا بتونین یه سیستم کامل جدید تهیه کنین و باهاش همه بازی های جدید رو اجرا کنین
۲. انتظارتون رو بیارید پایین و با همین سیستم همینطوری که هست، بسازین.

Blue-Rose
20-07-2014, 14:33
جواب به H.E.R.O.E.S

واقعا افسوس میخورم به حال این جامعه که اکثرا با گیگ گرافیک رو میشناسن، اطلاعاتت خوبه ولی 2 گیگ داریم تا 2 گیگ، شما خودت تو کار سخت افزار هستی؟ میدونی یک گرافیک چه بازی هایی رو با چه کیفیتی با چه fpsی میتونه اجرا کنه؟ میدونی چه چیزی یک گرافیک رو برتر میکنه؟
ایشون نمیخواد زیاد پول بده، من شک دارم به گرافیک مناسب برسه، الان میتونه یه gtx 650 بگیره و اون بازیا رو اجرا کنه ولی نمیدونم مادربرد و رمش جواب میدن واسه این گرافیک یا نه.(شک دارم!)
---
در مورد تربو بوست زیاد اطلاعی ندارم ولی میدونم که مادربردش باید ساپورت کنه این آپشنو.
---
در مورد cpu هم با اینکه برای بازی زیاد کاربرد نداره من خودم اینتل رو ترجیح میدم که البته بیشتر جنبه علاقه شخصیه ولی اگه تو نت هم سرچ کنی میبینی که اکثرا اینتل رو واسه سیستم pc پیشنهاد دادم و amd بیشتر تمرکزش رو سیستم هایmobile(نه موبایل تلفن،منظور لپتاپ و اینا)ئه.
---
به طور کلی این شخص نمیتونه با ارتقا دادن این بازیا رو بکنه، نظر من رو سیستم جدیده.

sina208
20-07-2014, 14:36
جواب به H.E.R.O.E.S

واقعا افسوس میخورم به حال این جامعه که اکثرا با گیگ گرافیک رو میشناسن، اطلاعاتت خوبه ولی 2 گیگ داریم تا 2 گیگ، شما خودت تو کار سخت افزار هستی؟ میدونی یک گرافیک چه بازی هایی رو با چه کیفیتی با چه fpsی میتونه اجرا کنه؟ میدونی چه چیزی یک گرافیک رو برتر میکنه؟
ایشون نمیخواد زیاد پول بده، من شک دارم به گرافیک مناسب برسه، الان میتونه یه gtx 650 بگیره و اون بازیا رو اجرا کنه ولی نمیدونم مادربرد و رمش جواب میدن واسه این گرافیک یا نه.(شک دارم!)
---
در مورد تربو بوست زیاد اطلاعی ندارم ولی میدونم که مادربردش باید ساپورت کنه این آپشنو.
---
در مورد cpu هم با اینکه برای بازی زیاد کاربرد نداره من خودم اینتل رو ترجیح میدم که البته بیشتر جنبه علاقه شخصیه ولی اگه تو نت هم سرچ کنی میبینی که اکثرا اینتل رو واسه سیستم pc پیشنهاد دادم و amd بیشتر تمرکزش رو سیستم هایmobile(نه موبایل تلفن،منظور لپتاپ و اینا)ئه.
---
به طور کلی این شخص نمیتونه با ارتقا دادن این بازیا رو بکنه، نظر من رو سیستم جدیده.
خب یه سیستم جدید چقدر هزینه داره ؟

Blue-Rose
20-07-2014, 14:46
خب یه سیستم جدید چقدر هزینه داره ؟

چقدر میتونی هزینه کنی؟

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 18:14
منظورتنون چطور سی پی یو هایی هست
؟
این بستگی به اتین داره که مادربردتون چه سی پی یو هایی رو یاپورت کنه
روز به روز تکنولوژی عوض می شه
اگه یک عکس از مادربرد بگیرین و نشون بدین این خودش خیلی کمک می کنه تا بهتر کمکتون کنم
---

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 18:37
جواب به H.E.R.O.E.S

---
---
---

----
ریدی بوست در واقع :
روشی ساده برای تبدیل فلش مموری به رم موقت کامپیوتر جهت افزایش سرعت کامپیوتر شمااین روش با کمترین هزینه یعنی با یک فلش 2 گیگ هم امکان پذیره
برای این که یاد بگیرین توربوبوست چچگونه راه اندازی می شه به سایت زیر سر بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واقعا افسوس میخورم به حال این جامعه که اکثرا با گیگ گرافیک رو میشناسن، اطلاعاتت خوبه ولی 2 گیگ داریم تا 2 گیگ
من رو کارت گرافیک زیاد تاکید نکردم که چه مارکی بگیرن
من هم همین و گفتم
اگه در پست قبلی خونده باشید گفتم که ابزار های ساخت متفاوته
من به شما این نکته رو یاداوری می کنم که حداقل پست ها رو تا اخحر بخونید بعد قضاوت کنید
---

در مورد cpu هم با اینکه برای بازی زیاد کاربرد نداره من خودم اینتل رو ترجیح میدم که البته بیشتر جنبه علاقه شخصیه ولی اگه تو نت هم سرچ کنی میبینی که اکثرا اینتل رو واسه سیستم pc پیشنهاد دادم و amd بیشتر تمرکزش رو سیستم هایmobile(نه موبایل تلفن،منظور لپتاپ و اینا)ئه
جملتون غلط املایی داره که باید تصحیحش کنید
پیشنهاد دادم نه و پیشنهاد دادن
در مورد جواب :
من میگم صلیغه ها ممتفاوته
خیر اصلا این گونه هم که می گید نیست لطفاً از مارک ها و برند ها تخیلات و خیال بافی های علکی نسازید

به من ثابت کن که ای ام دی بیشتر تمرکزش روی موبایل منم از این به بعد روی اینتل تمرکز می کنم
مورد اول:
گرافیک لب تاب من ای ام دی هست و داره بازی های خیلی گرافیکی که در حد سه بعد هستن مثل تامب رایدر 2013
ماست وانتد و... رو اجرا می کنه
تازه گرافیک لب تابم فقط 2 گیگ هست
پس من تونستم ثابت کنم که طرز فکر شما اشتباهه
پس دیگه بدون دلیل منطقی مارک ها یا برند ها رو مسخره یا به تمسخر نگیرید یا اون ها رو خراب کنید
مثل این میمونه بگی ویندوز بهترین سیستم عامل رو میزنه ولی از این غافل بمونی که اگه بهترین سیستم عامل رو میزنه چرا لینوکس بیشترین طرفدار ها رو داره
این صلیغه هست و ابزار های ساخت که باعث میشه این ها از هم تفکیک بشن

amirm021
20-07-2014, 19:31
----
ریدی بوست در واقع :
روشی ساده برای تبدیل فلش مموری به رم موقت کامپیوتر جهت افزایش سرعت کامپیوتر شمااین روش با کمترین هزینه یعنی با یک فلش 2 گیگ هم امکان پذیره

من هم همین و گفتم
من به شما این نکته رو یاداوری می کنم که حداقل پست ها رو تا اخحر بخونید بعد قضاوت کنید
---

در مورد جواب :
خیر اصلا این گونه هم که می گید نیست لطفاً از مارک ها و برند ها تخیلات و خیال بافی های علکی نسازید

به من ثابت کن که ای ام دی بیشتر تمرکزش روی موبایل منم از این به بعد روی اینتل تمرکز می کنم
مورد اول:
گرافیک لب تاب من ای ام دی هست و داره بازی های خیلی گرافیکی که در حد سه بعد هستن مثل تامب رایدر 2013
پس دیگه بدون دلیل منطقی مارک ها یا برند ها رو مسخره یا به تمسخر نگیرید یا اون ها رو خراب کنید
مثل این میمونه بگی ویندوز بهترین سیستم عامل رو میزنه ولی از این غافل بمونی که اگه بهترین سیستم عامل رو میزنه چرا لینوکس بیشترین طرفدار ها رو داره

دوستان توی گرافیک مگه فرکانس جی پی یو مهم نیست؟؟؟همه دارید از حجم رمش صحبت میکنید. یه گرافیک 1گیگ هست با رم دی دی ار 3 یکی با رم دی دی ار 5 و فرکانس بالاتر. به قول دوستمون توی گرافیک المان های بیشتری هست تا فقط یه رمش. در کل دوست من یه جمله میگم ناراحت نشیا. شما میخوای با پراید بری کره ماه.
دوست من برای یه سیستم که تا سال دیگه بازی ها رو هلو اجرا کنه فقط بین 1.5تا2 ملیون خرج کیسته. بازم بیشتر خرج کنی بهتر میشه برات.
ببخشید زیا. شدش

فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk

Blue-Rose
20-07-2014, 19:57
در جواب به H.E.R.O.E.S

ادب رو رعایت کن لطفا، من فکر کردم آپشن CPU رو میگید، و این چیزی که میگید واسه رمه، ولی مشکل اصلی ایشون گرافیکه.
یکم مطالعه کردم درمورد این تکنولوژی، چیز جالبیه ولی فقط وقتی طرف دیگه جای ارتقا رم نداره کاربرد داره.
---
مارک من نگفتم ولی گرافیک رو انویدیا بگیره بهتره واسه بازی. ولی مدل 2 گیگ هست تا 2 گیگ، مثلا fps تقریبی watch dogs برای برخی گرافیک ها: Comparison ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه کن به تفاوت gtx 770 و gtx 650 ti، تقریبا 2 برابره و درضمن اونجوری که شما میگی گرافیک 3 گیگ در ارزون ترین حالت باید radeon HD 7950 بگیره که میشه 1,400 تومن، به اندازه کل بودجه ش.
و همینجا HD 7950 رو که 3 گیگه با gtx 770 مقایسه کن که 2 گیگه هردو 1400 قیمتشون ولی gtx 770 با حافظه کمتر خیلی بهتره عملکردش.
---
غلط املایی تو این تاپیک اونقدر مهم نیست، من کیبوردم فارسی نداره و طول میکشه عادت کنم به کیبورد نگاه نکردن.(م کنار ن)
شما گوگل کن همین که کدوم واسه گیم بهتره، خیلی جاهای معتبر میگه بهت اینی که من گفتم رو.

گرافیک لپ تاپت amdه؟ منظورت گرافیک cpuت یا اشتباها به جای ati گفتی amd؟!
بحث لپتاپا کلا جدائه چون گرافیک و cpu لپتاپا به طور کلی ضعیفتر از pcـه، گرافیک لپتاپت مدلش چیه؟

من چیزی رو مسخره نکردم، فقط گفتم واسه گیم و کلا pc اینتل بهتره.

ویندوز بهترین سیستم عامل رو میزنه واسه گیم، لینوکس واسه پروگمینگ، مک هم واسه پولدارا!:n02:

afshin b
20-07-2014, 20:07
----
ریدی بوست در واقع :

من هم همین و گفتم
---

در مورد جواب :

مورد اول:

فقط این بگم که turbo boost و ready boost دو موضوع کاملا جداست.
در مورد ردی بوست هم تا جایی که من قبلا در موردش کمی خوندم، کار بیخودی هست عملا و تاثیر بسیار ناچیزی داره.

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 20:31
دوستان توی گرافیک مگه فرکانس جی پی یو مهم نیست؟؟؟همه دارید از حجم رمش صحبت میکنید. یه گرافیک 1گیگ هست با رم دی دی ار 3 یکی با رم دی دی ار 5 و فرکانس بالاتر. به قول دوستمون توی گرافیک المان های بیشتری هست تا فقط یه رمش. در کل دوست من یه جمله میگم ناراحت نشیا. شما میخوای با پراید بری کره ماه.
با پراید هم میریم قصه خوردی:n07:شما فقط دستور بده:n24:
---

دوستان توی گرافیک مگه فرکانس جی پی یو مهم نیست
جی پی یو مهمه
خیلی مهمه ولی این ها بحث و عوض کردند و من گفتم گرافیک خوبه این جوری باشه اونجوری
خلاصه هر چی کاسه کوزه بود سر ای ام دی بدبخت شکست
باو اگه همه قرار بود همه اینجوری فکر کنند که ای ام دی برشکست می شد یکم رو مختون فشار بیارید:n13:
دلتون میاد ای ام دی برشکست بشه:n14:

ali_mohandes
20-07-2014, 20:32
من بازی سال 2014 دانلود کردم حداقل 1گیگ وپیشنهادی2گیگ بود

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 20:40
در جواب به H.E.R.O.E.S

ادب رو رعایت کن لطفا، من فکر کردم آپشن CPU رو میگید، و این چیزی که میگید واسه رمه، ولی مشکل اصلی ایشون گرافیکه.
یکم مطالعه کردم درمورد این تکنولوژی، چیز جالبیه ولی فقط وقتی طرف دیگه جای ارتقا رم نداره کاربرد داره.
---
مارک من نگفتم ولی گرافیک رو انویدیا بگیره بهتره واسه بازی. ولی مدل 2 گیگ هست تا 2 گیگ، مثلا fps تقریبی watch dogs برای برخی گرافیک ها: Comparison ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه کن به تفاوت gtx 770 و gtx 650 ti، تقریبا 2 برابره و درضمن اونجوری که شما میگی گرافیک 3 گیگ در ارزون ترین حالت باید radeon HD 7950 بگیره که میشه 1,400 تومن، به اندازه کل بودجه ش.
و همینجا HD 7950 رو که 3 گیگه با gtx 770 مقایسه کن که 2 گیگه هردو 1400 قیمتشون ولی gtx 770 با حافظه کمتر خیلی بهتره عملکردش.
---
غلط املایی تو این تاپیک اونقدر مهم نیست، من کیبوردم فارسی نداره و طول میکشه عادت کنم به کیبورد نگاه نکردن.(م کنار ن)
شما گوگل کن همین که کدوم واسه گیم بهتره، خیلی جاهای معتبر میگه بهت اینی که من گفتم رو.

گرافیک لپ تاپت amdه؟ منظورت گرافیک cpuت یا اشتباها به جای ati گفتی amd؟!
بحث لپتاپا کلا جدائه چون گرافیک و cpu لپتاپا به طور کلی ضعیفتر از pcـه، گرافیک لپتاپت مدلش چیه؟

من چیزی رو مسخره نکردم، فقط گفتم واسه گیم و کلا pc اینتل بهتره.

ویندوز بهترین سیستم عامل رو میزنه واسه گیم، لینوکس واسه پروگمینگ، مک هم واسه پولدارا!:n02:

نکته اول:
درسته
دوستمون نمی خواد در حد بمب اتم هزینه کنه که
این ها بازدهی های این ها هستن
سی پی یو لب تاب من یک جی پی یو 512 مگابایت داره وقتی که گرافیک کم میاره یا برای کارهای معمولی از اون استفاده می کنه که تاثیر خوبی داره
دوست عزیز سی پی یو می خوای بگیری سی پی یو یی بگیر که جی پی یو داخل خودش داشته باشه
جی پی یو مخفف گرافیک پروکسسور یونیت هست
واحد پردازش گرافیک
بعضی از این مدل ها تا 512 مگ رو پشتیبانی می کنه
یعنی خیلی از وقت ها گرافیک بیکار می مونه که این خیلی خوبه
یعنی جی پی یو قابلیت 512 مگ پردازش داشته باشه و گرافیک 2 گیگ خوب باشه تا 2512 مگ برات خروجی می ده + 10 درصد افزایش سرعت با توربو بوست که این خودش خیلی خوبه
دوستمون و علکی به خرج نندازین باو
:n22:

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 20:46
فقط این بگم که turbo boost و ready boost دو موضوع کاملا جداست.
در مورد ردی بوست هم تا جایی که من قبلا در موردش کمی خوندم، کار بیخودی هست عملا و تاثیر بسیار ناچیزی داره.

داداش من بعضی وقت این ها رو اشتباه می کنم با هم ولی منظور و می رسونم و بعضی وقت ها ویرایش می کنم

در مورد ریدی بوست این و باید بگم که افزایش ناچیز نداره

چون من 3 تا بازی رو با هم می کردم ولی سیستمم کم نیاورد
نید فور اسپید
وارکرفت فورزن
و تامب رایدر ...
از برنامه ها هم فقط گارنا
یعنی همشون پایین بودن که تو گارنا فقط با یکی بازی می کردیم و هر کدوم و که تموم می کردیم هماهنگ می کردیم میرفتیم یکی دیگه بازی می کردیم
اگه از نظر شما ناچیزه از نظر ما دنیایه
گرافیک من 2 گیگ هست که پردازنده هم جی پی یو داره
ولی 4 گیگ با توربرو بوست رمم و اوردم بالا
اره شاید از نظر شما این ناچیز باشه
ولی حتماً امتحان کن اینقدر برنامه باز کن که رمت فول شه بعد فلش و توربوبوست کن بعد برو ببین از رم چقدر کم می شه و نصفش می ره تو فلش و حجم فلش چقدر افزایش پیدا می کنه
حتی بعضی از مواقع فلش می خواد خودش و بکشه از بس داغ شه
این فقط برای مواقعی هست که فشار سنگینی روی رم بیاد...

Sam.seven
20-07-2014, 20:47
سلام
من وقت نکردم کل پست های این قسمتو بخونم ولی از قسمت اجرای کند بازیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من فهمیدم که شما می‌خوای یه قسمتو ارتقا بدی. منم چندسال پیش همین کارو کردم ولی الآن بدجوری پشیمونم. کلی مشکل برای کامپیوترم پیش اومده. کلاً اعصابو خرد می‌کنه.
نصیحت من به شما اینه که هرطوری شده یک سیستم جدید جمع کنید. کمی صبر کنید و بودجه‌تونو بیشتر کنید.

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 20:50
من بازی سال 2014 دانلود کردم حداقل 1گیگ وپیشنهادی2گیگ بود

اره داداج منم یک سال همین و دارم می گم
یک گیگ گرافیک می دونین یعنی چی ؟
یعنی اون برنامه باید چقدر عکس و فیلم و همزمان باهم اجرا کنه که بخواد یک گیگ رم و اشغال کنه در بیشتر مواقع بازی هایی که روش نوشته بود 2 گیگ این دو گیگ کامل نیست این بدین معنی هست که بهترین بازدهیش تو این رنجه
مثلا بازی تامب رایدر 2013 رو در نظر بگیر فقط 1.78 گیگ از رمم استفاده می کرد بعضی جاها 1.2 گیگ
پس این و هم در نظر بگیرید

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 20:52
سلام
من وقت نکردم کل پست های این قسمتو بخونم ولی از قسمت اجرای کند بازیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من فهمیدم که شما می‌خوای یه قسمتو ارتقا بدی. منم چندسال پیش همین کارو کردم ولی الآن بدجوری پشیمونم. کلی مشکل برای کامپیوترم پیش اومده. کلاً اعصابو خرد می‌کنه.
نصیحت من به شما اینه که هرطوری شده یک سیستم جدید جمع کنید. کمی صبر کنید و بودجه‌تونو بیشتر کنید.

اره داداش ارزش نداره
ولی این رفیقمون نمی خواد اونقدر هزینه کنه

Blue-Rose
20-07-2014, 20:57
نکته اول:
درسته
دوستمون نمی خواد در حد بمب اتم هزینه کنه که
این ها بازدهی های این ها هستن
سی پی یو لب تاب من یک جی پی یو 512 مگابایت داره وقتی که گرافیک کم میاره یا برای کارهای معمولی از اون استفاده می کنه که تاثیر خوبی داره
دوست عزیز سی پی یو می خوای بگیری سی پی یو یی بگیر که جی پی یو داخل خودش داشته باشه
جی پی یو مخفف گرافیک پروکسسور یونیت هست
واحد پردازش گرافیک
بعضی از این مدل ها تا 512 مگ رو پشتیبانی می کنه
یعنی خیلی از وقت ها گرافیک بیکار می مونه که این خیلی خوبه
یعنی جی پی یو قابلیت 512 مگ پردازش داشته باشه و گرافیک 2 گیگ خوب باشه تا 2512 مگ برات خروجی می ده + 10 درصد افزایش سرعت با توربو بوست که این خودش خیلی خوبه
دوستمون و علکی به خرج نندازین باو
:n22:

من حقیقتا 80% حرفتاتونو نفهمیدم، من فقط بحثم سر این بود که گرافیک فقط به گیگش نیست و اجرای بازی هم 0 و 1 نیست، اگه low کنی همه چیو با highش خیلی فرق داره، و همه بازی ها هم به یه اندازه گرافیک و رم و cpu نمیخوان.

پیشنهاد میکنم اینحا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه سر بزنی، اطلاعاتشون مفیده...

Blue-Rose
20-07-2014, 21:03
اره داداش ارزش نداره
ولی این رفیقمون نمی خواد اونقدر هزینه کنه

وقتی نمیخواد اونقدر هزینه کنه، بهتره هزینه نکنه، چون نمیارزه.
باید با شرایط بسازه.
Life is Hard

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 21:08
80 درصد یعنی کدوم ها؟

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 21:10
لایف ایس هارد یعنی زندگی سخت است؟
چه ربطی به موضوع داره
؟

Blue-Rose
20-07-2014, 21:19
لایف ایز هارد*، ینی من الان دوست دارم Gtx 780 Ti بگبرم ولی وقتی نمیتونم باید با شرایط بسازم، شما نمیتونی همیشه همه اون چیزایی که میخوای داشته باشی.
که ادامه این صحیت من مربوط به اینجا نمیشه.
به طور کلی اینکه وقتی نمیتونی باید به شرایط بسازی...

sina208
21-07-2014, 10:11
سلام
چرا پشیمون شدی؟
مگه چی شد؟

sina208
21-07-2014, 10:14
خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که کردید
خب حالا اگه بخوام تا 400 یا 500 تومن خرج کنم چه کارت گرافیکی بخرم که این بازیهایی که گفتم و بازیهای جدید رو بدون مشکل و خیلی روون اجرا کنم و البته بدون ابن که رزولوشن بازی رو بیارم پایین
در ضمن اول از همه بگید من الان سی پی یو رو ارتقا بدم یا گرافیک

IRAN_KING
21-07-2014, 10:28
شما باید بیشتر قطعات رو ارتقا بدی !
اگه نه گرافیک 7750AMD بگیر فعلا کارت راه میفته ....

sina208
21-07-2014, 10:31
شما باید بیشتر قطعات رو ارتقا بدی !
اگه نه گرافیک 7750AMD بگیر فعلا کارت راه میفته ....
بیشتر قطعات منظورتون کدوماس؟
در ضمناین گرافیکی که گفتین چنده؟

IRAN_KING
21-07-2014, 10:34
بیشتر قطعات منظورتون کدوماس؟
در ضمناین گرافیکی که گفتین چنده؟
گرافیک
سی پی یو
رم
مادربورد
پاور

قیمت گرافیک بین 400 تا 450 تومان

sina208
21-07-2014, 10:38
گرافیک
سی پی یو
رم
مادربورد
پاور

قیمت گرافیک بین 400 تا 450 تومان
این گرافیک به مادر بورد من میخوره؟ مشخصاتشو تو یکی از پستا گذاشتم
سی پی یو رو به چی ارتقا بدم اگه خواستم ارتقا بدم و قیمتش چنده؟
رمم 3 گیگه نیاز به ارتقا داره؟
پاور هم 500 هست

IRAN_KING
21-07-2014, 10:44
این گرافیک به مادر بورد من میخوره؟ مشخصاتشو تو یکی از پستا گذاشتم
سی پی یو رو به چی ارتقا بدم اگه خواستم ارتقا بدم و قیمتش چنده؟
رمم 3 گیگه نیاز به ارتقا داره؟
پاور هم 500 هست
برای ارتقا کامل باید این کیس بفروشید بعد قطعات جدید بگیرین.
گرافیک به مادربوردت میخوره. پاورت مارکش چیه 500 وات گرین یا مارک متفرقه ؟

sina208
21-07-2014, 13:34
وات گرین نیست
نمیدونم مارکش چیه
روی خودشم معلوم نیست چی نوشته

IRAN_KING
21-07-2014, 15:32
وات گرین نیست
نمیدونم مارکش چیه
روی خودشم معلوم نیست چی نوشته
میدونم متفرقه هست...گرافیک بخری باید پاور هم بگیری خرجت میره بالا ...

H.E.R.O.E.S
24-07-2014, 13:19
لایف ایز هارد*، ینی من الان دوست دارم Gtx 780 Ti بگبرم ولی وقتی نمیتونم باید با شرایط بسازم، شما نمیتونی همیشه همه اون چیزایی که میخوای داشته باشی.
که ادامه این صحیت من مربوط به اینجا نمیشه.
به طور کلی اینکه وقتی نمیتونی باید به شرایط بسازی...

آها متوجه منظورتون و....

H.E.R.O.E.S
24-07-2014, 13:21
خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که کردید
خب حالا اگه بخوام تا 400 یا 500 تومن خرج کنم چه کارت گرافیکی بخرم که این بازیهایی که گفتم و بازیهای جدید رو بدون مشکل و خیلی روون اجرا کنم و البته بدون ابن که رزولوشن بازی رو بیارم پایین
در ضمن اول از همه بگید من الان سی پی یو رو ارتقا بدم یا گرافیک

اگه سی پی یوویی بخری که جی پی یو داشته باشه این خودش به اندازه کارت گرافیک ارزش داره ولی جی پی یو جای خود داره گرافیک جای خود
نکته:
جی پی یو فقط یک کمک کننده هست

H.E.R.O.E.S
24-07-2014, 13:23
میدونم متفرقه هست...گرافیک بخری باید پاور هم بگیری خرجت میره بالا ...

اگه می گن سی پی یو مغز کامپیوتره من می گم پاور قلب کامپیوتره

H.E.R.O.E.S
24-07-2014, 13:25
انتخاب پاور به اندازه خرید سی پی یو ارزش داره
اگر پاوری که تهیه می کنید نتونه برق قطعات رو تامین کنه از کارایی قطعات کم می شه
توصیه می شه یک حتماً برق مصرفی قطعات و مقایسه کنید و متناسب با اون پاور تهیه کنید